Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo maja 2009 9.5.2009 19:57:38
|
|
|
|
pižmovka
|
Majčica men se je to že nardil kake 2x al 3x. Zakaj pa ne vem! Ker ni blo ne in ne in ne 1. in ne grobo
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2009 9.5.2009 22:20:13
|
|
|
|
Tanja_Jes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jada82 Evo, punce, moja je danes prišla točna kot urca ... 39. dan. Uf ... ne vem, sej sem jo pričakovala, pa sem vseeno mal razočarana ... pa šte ti moji krogi so tako dolgi, 40 dni ... uffff. Ja no, kaj pa moremo. Drug mesec poskusim z ovulacijskimi testi, pa bomo videli, če se bo kaj prijelo. Pa mogoč bom šla mal dol s forumov? Kaj pa vem... Za vse ostale pa še vedno stiskam pesti!!!! Jadaaaaa tolk sem upala zate... Neeee noooo, ne zapuščaj nas....men je tolk ta mesec lažje ko sem začela redno spremljat vsako posebej (oz. nekatere). Zmeraj sem se spraševala..pa zakaj ravno jaz...zakaj ne morem zanostit...potem pa vidim tukaj, da nisem edina...da je ogromno, ogromno punc, ki se borijo...ki mi dajejo energijo in moč da grem v nove boje. Zate sem tolk upala da boš zagledala , pa zgleda še ni namenjeno...bo prišel tudi tvoj čas, ko ne boš mogla verjeti, da ti je uspelo...samo močna moraš bit. Saj vem...ko zagledaš , se ti svet spet obrne na glavo...spet razočaranje...spet solze, jeza, obup...ampak tukaj smo... da se smejimo in jokamo s tabo... Nekaterim pač ni vse ponujeno na dlani....samo dokler imamo roke, noge in srce v sebi...se borimo in ni vrag da enkrat ne uspe...pa naj bodo naše dobre želje, borba in upanje...tvoj nov zagon!!! Upam da te bom še brala...ker si mi prirasla k srcu...
|
|
RE: II pričakujemo maja 2009 9.5.2009 22:47:40
|
|
|
|
Kliki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jada82 Evo, punce, moja je danes prišla točna kot urca ... 39. dan. Uf ... ne vem, sej sem jo pričakovala, pa sem vseeno mal razočarana ... pa šte ti moji krogi so tako dolgi, 40 dni ... uffff. Ja no, kaj pa moremo. Drug mesec poskusim z ovulacijskimi testi, pa bomo videli, če se bo kaj prijelo. Pa mogoč bom šla mal dol s forumov? Kaj pa vem... Za vse ostale pa še vedno stiskam pesti!!!! Oh škoda pa sem upala da vsaj tebi rata, če je že meni spodletelo. Pa vellllllllllliiiiiiiiiiiiiiiiiikkkkkkkkkkkkk in pa še tole za srečo v naslednjem ciklu .
< Sporočilo je popravil Kliki -- 9.5.2009 22:48:52 >
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2009 9.5.2009 22:49:50
|
|
|
|
Tanja_Jes
|
IZVIRNO SPOROČILO: dini Ni nobene gor? Jest sem zmer zvečer...čez dan mam obveznosti...služba... dons sem pa imela predavanje, potem sva šla pa z mojim k njegovi sestri...je reku da moram začet pir pit... , pa sem spila enga na prazen želodec...sem prišla domov in za tri ure zaspala...he he...nisem jest za alkohol...ampak je skoraj konec...in treba je v nove boje... Tako da se ga bom do konca drugega tedna nalivala..je dobr za bebiko, da rata... pa seveda se bom velik, velik A je katera kle? Sem opazla da greste kar zgodaj spat...
|
|
RE: II pričakujemo maja 2009 9.5.2009 23:15:02
|
|
|
|
domišljava
|
tanja_jes in ostale mene pa zanima kak dolgo se že trudite da bi zagledale . sem začela malo spremljat in se mi zdi da kar traja da treba kar nekaj mesecev v rezervo uzet da še ne bo -bo manjše razočaranje.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2009 9.5.2009 23:18:08
|
|
|
|
barvar
|
Domišljava pozdravljena. Midva se trudiva že dobro leto, vmes sem sicer že zanosila, a se je žal končalo z abrazijo v 10.tednu. Držim pesti, da bo pri tebi uspelo čimprej.
|
|
RE: II pričakujemo maja 2009 9.5.2009 23:34:27
|
|
|
|
Tanja_Jes
|
Domišljava - ja jest sem že stara borka...Že pri 19 sem šla na svoje...pri 20 sva začela na polno...pri 22 sem šla prvič k g...ker ni ratalo...no zdaj sem 30 let stara in še vedno brez otrok ... vendar ne zgubljam upanja...nasprotno..vedno bližje sem svojemu cilju, ko bom zagledala ...Prvi postopek IVF sem dala skozi...neuspešno ...bom mogla še mal počakat . Dobro da imam takega moža, da me spodbuja in da je ob meni ... Res sem srečna zaradi tega, da imam pravo osebo poleg sebe...in če je ljubezen velika...se je vredno potruditi za to, da ustvariva nekaj svojega...in da mu/ji dava to ljubezen...
|
|
RE: II pričakujemo maja 2009 9.5.2009 23:49:23
|
|
|
|
domišljava
|
lepo da si vztrajna. prav žalostno se mi zdi slišat tvojo zgodbo iz tega vidika koliko otrok je zapuščenihin koliko jih naredi splav. prav krut je ta svet glede tega. nekdo si pa želi otroka in ne rata kot na primer pri vaju. v gavnem vztrajajta in upajta enkra mora ratat tudi vama . naj vaju in vse ostale,ki si želimo čimprej preseneti otroški jok.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2009 10.5.2009 0:06:10
|
|
|
|
domišljava
|
hvala, prav škoda da se je pri tebi končalo-najbolje da skupaj držimo pesti drug za drugega. Čeprav je bil to moj prvi poskus, ampk želja po otroku je pa velika in že dolgo. pozdravček
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2009 10.5.2009 0:39:46
|
|
|
|
Tanja_Jes
|
Ja kako dolgo se pa ti trudiš Domišljava? Ja fajn je tukaj na forumu...si lahko delimo vse...iskušnje, solze, smeh... Tukaj lahko vsaka vpraša tisto, kar je mogoče katera izmed nas izkusila...kr fajn.. A še ne spiš...Jaz sem ob enajstih spila kavo, ker se mi je tolk zaluštala..zdej pa celo noč nam spala...pa saj je jutri nedelja..tako da lahko malo pospim...se bom tako ali tako zdaj učila...
|
|
RE: II pričakujemo maja 2009 10.5.2009 7:57:25
|
|
|
|
nony
|
Dobro jutro...kako ste punce?Sem vam prišla povedat ,da tudi če nisem več med borkami mislim na vas in si želim da se vam uresničijo želje...jaz sem drugače že v sedmem tednu......lep dan vam želim
|
|
RE: II pričakujemo maja 2009 10.5.2009 8:11:56
|
|
|
|
miklarom
|
lepo sončno in že precej toplo jutro vam želim in pošiljam eno kavico za jutranjo energijo punce moje hvala za tako veliko navijanje, zdej bo pa res ratalo, k ste tak pridne. sej jest tudi za vse navijam, da bi vam čimprej uspelo zagledati + do mojega dan D -ja je še samo danes in jutri
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2009 10.5.2009 8:18:01
|
|
|
|
S*
|
Miklarom še 2 dni , pa kako da te babji firbec ne premaga . Ti kar pridno vztrajaj, bo veselje v torek toliko večje.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2009 10.5.2009 8:32:22
|
|
|
|
ursa30
|
IZVIRNO SPOROČILO: domišljava tanja_jes in ostale mene pa zanima kak dolgo se že trudite da bi zagledale . sem začela malo spremljat in se mi zdi da kar traja da treba kar nekaj mesecev v rezervo uzet da še ne bo -bo manjše razočaranje. midva se trudiva že skoraj 3 leta novembra sem imela operacijo zaradi pregrada, zdaj sem pa dobila napotnico za neplodnostno, posvet imam 20. maja.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2009 10.5.2009 8:41:20
|
|
|
|
S*
|
IZVIRNO SPOROČILO: domišljava tanja_jes in ostale mene pa zanima kak dolgo se že trudite da bi zagledale . sem začela malo spremljat in se mi zdi da kar traja da treba kar nekaj mesecev v rezervo uzet da še ne bo -bo manjše razočaranje. Midva se trudiva 2 leti. Ker eno leto po laparo in histero še nisem zanosila greva tudi midva v neplodnostno in sicer 4. junija imava prvi pregled. domišljava, pa ne obupaj prehitro, saj nekaterim uspe že v prvo, veliki večini pa v roku enega leta, tako da ti kar pogumno naprej.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2009 10.5.2009 9:17:11
|
|
|
|
Rakica_80
|
ALI PRIČAKUJEMO MAJA 2009 xx.05 - Kliki xx.05 - Aqua77 XX.05 - Miklarom xx.05 - BarbiG xx.05 - S* (9. krog) v nove boje xx.05 - Tecnobica xx.05 - Ency xx.05 - Chi_Pita v nove boje xx.05 - DOaisy xx.05 - tropical (14. krog (6. krog po ss)) xx.05 - Dolydoly v nove boje 01.05 - JanaB v nove boje 02.05 - katrin30 v nove boje 03.05 - CJ v nove boje 05.05 - Maisha (4. krog) srečka 06.05 - BabyKitty 06.05 -Tinncyka (3. krog po ss) srečka 06.05 - Amii v nove boje 06.05 - Žaži srečka 07.05 - tuliipa srečka 07.05 - MAŠKA (3. krog po 2 ss) srečka 08.05 - Tanja_Jes(1postopek IVF) v nove boje 09.05 - Jada82 (6. krog) v nove boje 10.05 - SISI4 v nove boje 12.05 - Neodkrita 12.05 - Tweety83 13.05 - Jane77 13.05 - Bellissima 14.05 - Anneri 14.05 - Majčyca 16.05 - Ursa30 16.05 - Buska 18.05 - BEBIII (1 postopek ICSI) 18.05 - Misk2 18.05 - SakuL 19.05 - MiniMiska 19.05. -Tejchy25 (12. krog) 20.05 - Pikica-2 v nove boje 20.05 - Mausikaa 20.05 - Pižmovka 21.05. - Hana76 21.05. - Ziva1 23.05 - Sarar 24.05 - Pajcevina 27.05 - LUNA83 27.05 - Tiki55 31.05 - Barvar 31.05 - Tinkarčica(6 krog) MAJA NAS JE 48, OD TEGA 5 SREČK NOSEČK NAVIJAČICE *Nončika* *Murkica* *Stella Rossa* *Among_the_clouds* *Pikica36* *Aqua77* *Spps* *Tiki55* *Sonček85* *Larilu* *Dysan* *Giotti* *Mojca345* *spps* HIMNA (by BEYBA) Vsako jutro komp prižgi, Na forumu preberi si, Kdo noseč je in kdo ne, Kdo cele noči trudi se! En Dva tri-na delo gremo mi, Dva dva tri- že slončkamo vsi! Če mesec mine in kaj več, Dveh črtic pa le ni in ni, Naj upanje ne uide preč, Saj vztrajni bomo mi vsi! Minil bo mesec ali več, Nosečnic bo pa vedno več, Nakoncu bomo mame vse, Če slončkale bomo kot se zagre... En Dva tri-na delo gremo mi Dva dva tri-že slončkamo vsi... JANUAR.................................................31.25% SREČK NOSEČK FEBRUAR..............................................26,09% SREČK NOSEČK MAREC...................................................28,81% SREČK NOSEČK APRIL......................................................20.00% SREČK NOSEČK MAJ.............................................................35,71% SREČK NOSEČK Dobro jutroooooo
|
|
RE: II pričakujemo maja 2009 10.5.2009 9:24:06
|
|
|
|
Anonimen
|
hej punce, 1. vse čestitke srečkam , nato pa veliko za vse tiste, ki se podajate novim zmagam nasproti! hotela sem vas nekaj vprašat...nekje zadaj v spominu imam neko metodo za ugotavljanje O in za ugotavljanje s tipanjem materničnega vratu....ve katera kaj o tem? ne zamerite moji anonimnosti...ima svoj razlog srečno vsem!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2009 10.5.2009 9:32:57
|
|
|
|
aqua77
|
Dobro jutro!!!
|
|
RE: II pričakujemo maja 2009 10.5.2009 9:41:35
|
|
|
|
S*
|
Aqica, jutro na obalo. Kako je kaj s teboj, tvoj dan D se bljiža. Upam, da štorklja ostane cela in da boš Reša preskočila.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2009 10.5.2009 9:51:07
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: S* Aqica, jutro na obalo. Kako je kaj s teboj, tvoj dan D se bljiža. Upam, da štorklja ostane cela in da boš Reša preskočila. hvala draga moja!!! Sej veš pri nas vse po starem... delovni smo spet... Za razplet zgodbe bomo še malo počakali... Me pa to rundo zanimivo čisto nič še prsti ne srbijo...
|
|
RE: II pričakujemo maja 2009 10.5.2009 10:01:54
|
|
|
|
domišljava
|
vsem ki imate pregled SREČNO! Ne bom obupala saj sem poskusla komaj prvič. Želja po je velika in že zelo dolgo, ampak sem odlašala zaradi drugih stvari. Zdaj, ko pa berem kako dolgo pri nekaterih traja,da zagleda pa me je postalo kar malce strah, da se bo to kar zavleklo is bodo ponavljalo .
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2009 10.5.2009 10:45:43
|
|
|
|
ziva1
|
Midva se trudiva dobro 1,5. Sem bila na laparo in histero (našli so mi pregrado) februarja. Če do avgusta ne zanosim, dobim napotnico za neplodnostno ambulanto.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2009 10.5.2009 10:52:11
|
|
|
|
ziva1
|
domišljava razmišljaj pozitivno, si šele na začetku, če v roku 6 mesecih ne zanosiš, pojdi do ginekologa da te malce pregleda. Vem, da pravijo da naj bi čakale eno leto, vendar se pregledi oz. postopki vlečejo, leta pa tečejo. Jaz sem šla takoj po 6 meseceh neuspha k ginekologinji, pa mi je sprva naročila, da naj jem Tifol oz. folno kislino, pa da naj si merim 3 mesece bt in potem naj pridem k njej nazaj, tako da sem šele pri enem letu dobila napotnico za histero in laparo. Se pravi, da sem si prihranila 6 mesecev.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2009 10.5.2009 11:09:46
|
|
|
|
domišljava
|
jaz jem folno kislino slabe 3mesece,od januarja paše železo,ker sem slabokrvna. kaj papraviš na to,da sem po velikokrat po nogah vsa mastna kot da bi se namazala s spermo. ali pa ko se ustanem kar začutim ko priteče ven. včasih sem to pripisovala kont. tabletkam,sedaj jih pa od januarja ne jem več in se mi še včasih tudi to pojavla. a sem edina?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2009 10.5.2009 11:21:25
|
|
|
|
BabyKitty
|
Samo sporočam da je prišla M kaj čmo
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.