|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 4.del
8.5.2009 8:08:30   
ada2
dobro jutro... čepravuser posted image
adam je ponoči zakuhal, boli ga grlo, pa nogeuser posted image , pa tak čuden glas ima, ne hripav, ampak tak kot da ima polna usta, pa diha tak glasno.... v glavnem, gremo se pokazat k P

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3751
8.5.2009 8:44:24   
*bubi*
adam user posted image user posted image user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3752
8.5.2009 13:08:56   
ada2
angina... spetuser posted image

upam, da bo po operaciji boljše

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3753
8.5.2009 13:27:17   
petarda
Ojo...bogi Adam user posted image user posted image user posted image  Kakšno operacijo pa bo imel? user posted image

Jaz sem pa parkrat pri petarditu opazila kri, ko sem mu ritko brisala...ponavadi je tudi kakec takrat trši, boli pa pravi, da ga ne user posted image .... Je pa tako čisto čisto malo...sled krvi...in je recimo en dan, potem en teden ni bilo, danes sem spet opazila... user posted image  A bi morala it z njim na kakšen pregled? user posted image  Najbolje, da bi kar P poklicala user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3754
8.5.2009 13:59:49   
*bubi*
Če je svetlo rdeča kri, je verjetno kaka žilica počila. Ni to nič hudega. Edino če bi se začelo še pogosteje ponavljat.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3755
8.5.2009 18:45:21   
*bubi*
Mi smo zdaj prišli domov user posted image

Smo šli iz vrtca pod Pohorje na igrala in sta bila otroka tako pridna, da se ni nikamor mudilo user posted image  So porihtali in je pravi balzam posedet na svežem zraku.
Bubika lepo v vozičku, gledala otroke in se režala, bubi pa se je s prijateljico igral in sta bila res super. Sem tako vesela, da se z nekaterimi otroki tak lepo ujame. Tudi v vrtcu ga zadnji teden skoz ful hvalijo. Je začel veliko bolj sodelovat. Smo ga očitno malo umirili med počitnicami user posted image

Pakiram pa samo v mislih user posted image  Jutri dam otroka v varstvo in bova tik tak spakirala za morje. Sama itak ne morem, niti nimam kam krame dajat user posted image  Glavno, da sem cunje uspela oprat.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3756
8.5.2009 20:42:02   
petarda
Hvala bubi..si me potolažila user posted image ...ja, je čisto sveža kri, verjetno je res počena žilica, ker je šel danes še enkrat in je bilo b.p.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3757
8.5.2009 21:13:50   
ada2
petarda adamu bodo operirali žrelnico. če bo tu pri nas dolga čakalna vrsta mogoče celo k vam pridemo.
grem pa zdaj takoj v posteljo, ker sem čisto hin... še dobro, da ni vsako noč tako, pa da vsaj miha spi celo noč, ker če bi še za njega morala vstajat.... eh, saj vem, da brezveze jamram, ko itak cele noči spimo, samo res nisem navajena...

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3758
9.5.2009 7:56:20   
petarda
Dobro jutro vsem user posted image .

Kavica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...imejte lep dan, pri nas je že sooonček user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3759
9.5.2009 7:57:28   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

petarda adamu bodo operirali žrelnico. če bo tu pri nas dolga čakalna vrsta mogoče celo k vam pridemo.

Aja, saj res...si že pisala... Je danes kaj bolje? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3760
9.5.2009 10:52:42   
ada2
ja, danes je boljši, tudi spal je lepo, začelo mu je pa fejst tečt iz noska, je zgleda AB prijel in se lušči. je pa ful dobre voljeuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3761
9.5.2009 16:12:33   
*bubi*
Dober dan user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3762
9.5.2009 20:14:03   
petarda
Dober večer user posted image

A je katera od vas uporabljala sling? Bi ga posodila? user posted image  Petardito ima naslednjo soboto izlet v Kekčevo deželo z vrtcem...pa menda ni prehodno z vozičkom... in bi dala petardita v sling user posted image ..... no, če ne bo šlo drugače bova šla pa s petarditom na sprehod z vozičkom po KG za ta čas... user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3763
9.5.2009 22:03:36   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

A je katera od vas uporabljala sling? Bi ga posodila? user posted image  Petardito ima naslednjo soboto izlet v Kekčevo deželo z vrtcem...pa menda ni prehodno z vozičkom... in bi dala petardita v sling user posted image ..... no, če ne bo šlo drugače bova šla pa s petarditom na sprehod z vozičkom po KG za ta čas... user posted image

zdaj pa si golaž skuhala user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3764
9.5.2009 22:04:31   
*bubi*
Aja, slinga nismo nikoli uporabljali, kengurujčka pa sem si 1x sposodila in sem bubiko imela not na božičkovanju.  Je bilo kar fajn, samo je bila še lahka user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3765
9.5.2009 22:05:42   
*bubi*
tak, drage moje, lep sončen teden vam želim.

Če kak signal ujamem, se vam kaj oglasim, drugače pa naslednjo nedeljo user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3766
10.5.2009 2:39:35   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

IZVIRNO SPOROČILO: petarda

zdaj pa si golaž skuhala user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  se vidi, da je bil naporen dan user posted image user posted image user posted image user posted image ...si kar predstavljam petardita v slinguuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .... Kengurujčka pa imam, samo je junior še prehajen, da bi ga notri matrala user posted image

Bubi lepo se imejte user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3767
10.5.2009 8:57:33   
Teni_
Jutro!

Bubi, uživajte.

Mi smo pa včeraj bili na zlati poroki in smo se imeli super, čeprav mi je bilo čudno, ker sem 3/4 familije videla prvič.
Danes pa imava mi2 7 let odkar sva skupaj.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3768
11.5.2009 7:12:52   
Teni_
Jutro!

user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 3769
11.5.2009 9:16:49   
ada2
dobro jutro!

teni hvala za kavico z jagodamiuser posted image

jaz bi pa tak nekam šla.... Adam je že skoraj čisto ok, nosek se še čisti, drugo je pa vredu. ko pripravim za kosilo bomo šli ven na sonček, ne morem pa niti na kavo nikamor, ker mi je andrej odpeljal denarnico, pa telefonuser posted image

no, saj sem sama kriva, kaj pa sem v avtu pozabilauser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 3770
11.5.2009 17:35:24   
Teni_
Porkaduš babnice, kje pa steuser posted image .

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3771
11.5.2009 21:39:59   
petarda
Dober večer in lahko noč user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 3772
12.5.2009 13:47:57   
NinaŠ
Dober dan user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3773
12.5.2009 13:52:02   
NinaŠ
...a se moram lotit nazaj brat user posted image user posted image ... ...sem kaj pomembnega zamudila user posted image  ...ja no itak da pravgotovo sem user posted image  

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3774
12.5.2009 13:55:01   
NinaŠ
Pri nas nič posebnega user posted image ... ...zdravi smo, radi se 'mamo, sončka izkoriščamo maximalno... ...Tina se je naučila rolat user posted image user posted image user posted image , Anže je ves v pričakovanju naslednjega tedna, ko gredo z vrtcem za 3 dni na kmetijo Davčen na Stari vrh user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Triki za odvajanje od plenic glede na astr...
Vsako astrološko znamenje ima svoje značilnosti, ki so vam lahko v pomoč, da izberete pravo taktiko odvajanja od plenic....
10 načinov za vzgojo otroka brez kaznovanja
Kazen ni potrebna, da bi se otrok naučil pravil obnašanja. Nasprotno, večina kazni, ki jih starši izvajajo, otrokom ne p...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......