Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 8.5.2009 8:08:30
|
|
|
|
ada2
|
dobro jutro... čeprav adam je ponoči zakuhal, boli ga grlo, pa noge , pa tak čuden glas ima, ne hripav, ampak tak kot da ima polna usta, pa diha tak glasno.... v glavnem, gremo se pokazat k P
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 8.5.2009 8:44:24
|
|
|
|
*bubi*
|
adam
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 8.5.2009 13:08:56
|
|
|
|
ada2
|
angina... spet upam, da bo po operaciji boljše
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 8.5.2009 13:27:17
|
|
|
|
petarda
|
Ojo...bogi Adam Kakšno operacijo pa bo imel? Jaz sem pa parkrat pri petarditu opazila kri, ko sem mu ritko brisala...ponavadi je tudi kakec takrat trši, boli pa pravi, da ga ne .... Je pa tako čisto čisto malo...sled krvi...in je recimo en dan, potem en teden ni bilo, danes sem spet opazila... A bi morala it z njim na kakšen pregled? Najbolje, da bi kar P poklicala
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 8.5.2009 13:59:49
|
|
|
|
*bubi*
|
Če je svetlo rdeča kri, je verjetno kaka žilica počila. Ni to nič hudega. Edino če bi se začelo še pogosteje ponavljat.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 8.5.2009 18:45:21
|
|
|
|
*bubi*
|
Mi smo zdaj prišli domov Smo šli iz vrtca pod Pohorje na igrala in sta bila otroka tako pridna, da se ni nikamor mudilo So porihtali in je pravi balzam posedet na svežem zraku. Bubika lepo v vozičku, gledala otroke in se režala, bubi pa se je s prijateljico igral in sta bila res super. Sem tako vesela, da se z nekaterimi otroki tak lepo ujame. Tudi v vrtcu ga zadnji teden skoz ful hvalijo. Je začel veliko bolj sodelovat. Smo ga očitno malo umirili med počitnicami Pakiram pa samo v mislih Jutri dam otroka v varstvo in bova tik tak spakirala za morje. Sama itak ne morem, niti nimam kam krame dajat Glavno, da sem cunje uspela oprat.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 8.5.2009 20:42:02
|
|
|
|
petarda
|
Hvala bubi..si me potolažila ...ja, je čisto sveža kri, verjetno je res počena žilica, ker je šel danes še enkrat in je bilo b.p.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 8.5.2009 21:13:50
|
|
|
|
ada2
|
petarda adamu bodo operirali žrelnico. če bo tu pri nas dolga čakalna vrsta mogoče celo k vam pridemo. grem pa zdaj takoj v posteljo, ker sem čisto hin... še dobro, da ni vsako noč tako, pa da vsaj miha spi celo noč, ker če bi še za njega morala vstajat.... eh, saj vem, da brezveze jamram, ko itak cele noči spimo, samo res nisem navajena...
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 9.5.2009 7:56:20
|
|
|
|
petarda
|
Dobro jutro vsem . Kavica ...imejte lep dan, pri nas je že sooonček
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 9.5.2009 7:57:28
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 petarda adamu bodo operirali žrelnico. če bo tu pri nas dolga čakalna vrsta mogoče celo k vam pridemo. Aja, saj res...si že pisala... Je danes kaj bolje?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 9.5.2009 10:52:42
|
|
|
|
ada2
|
ja, danes je boljši, tudi spal je lepo, začelo mu je pa fejst tečt iz noska, je zgleda AB prijel in se lušči. je pa ful dobre volje
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 9.5.2009 16:12:33
|
|
|
|
*bubi*
|
Dober dan
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 9.5.2009 20:14:03
|
|
|
|
petarda
|
Dober večer A je katera od vas uporabljala sling? Bi ga posodila? Petardito ima naslednjo soboto izlet v Kekčevo deželo z vrtcem...pa menda ni prehodno z vozičkom... in bi dala petardita v sling ..... no, če ne bo šlo drugače bova šla pa s petarditom na sprehod z vozičkom po KG za ta čas...
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 9.5.2009 22:03:36
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Dober večer A je katera od vas uporabljala sling? Bi ga posodila? Petardito ima naslednjo soboto izlet v Kekčevo deželo z vrtcem...pa menda ni prehodno z vozičkom... in bi dala petardita v sling ..... no, če ne bo šlo drugače bova šla pa s petarditom na sprehod z vozičkom po KG za ta čas... zdaj pa si golaž skuhala
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 9.5.2009 22:04:31
|
|
|
|
*bubi*
|
Aja, slinga nismo nikoli uporabljali, kengurujčka pa sem si 1x sposodila in sem bubiko imela not na božičkovanju. Je bilo kar fajn, samo je bila še lahka
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 9.5.2009 22:05:42
|
|
|
|
*bubi*
|
tak, drage moje, lep sončen teden vam želim. Če kak signal ujamem, se vam kaj oglasim, drugače pa naslednjo nedeljo
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 10.5.2009 2:39:35
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: petarda Dober večer A je katera od vas uporabljala sling? Bi ga posodila? Petardito ima naslednjo soboto izlet v Kekčevo deželo z vrtcem...pa menda ni prehodno z vozičkom... in bi dala petardita v sling ..... no, če ne bo šlo drugače bova šla pa s petarditom na sprehod z vozičkom po KG za ta čas... zdaj pa si golaž skuhala se vidi, da je bil naporen dan ...si kar predstavljam petardita v slingu .... Kengurujčka pa imam, samo je junior še prehajen, da bi ga notri matrala Bubi lepo se imejte
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 10.5.2009 8:57:33
|
|
|
|
Teni_
|
Jutro! Bubi, uživajte. Mi smo pa včeraj bili na zlati poroki in smo se imeli super, čeprav mi je bilo čudno, ker sem 3/4 familije videla prvič. Danes pa imava mi2 7 let odkar sva skupaj.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 11.5.2009 7:12:52
|
|
|
|
Teni_
|
Jutro!
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 11.5.2009 9:16:49
|
|
|
|
ada2
|
dobro jutro! teni hvala za kavico z jagodami jaz bi pa tak nekam šla.... Adam je že skoraj čisto ok, nosek se še čisti, drugo je pa vredu. ko pripravim za kosilo bomo šli ven na sonček, ne morem pa niti na kavo nikamor, ker mi je andrej odpeljal denarnico, pa telefon no, saj sem sama kriva, kaj pa sem v avtu pozabila
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 11.5.2009 17:35:24
|
|
|
|
Teni_
|
Porkaduš babnice, kje pa ste .
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 11.5.2009 21:39:59
|
|
|
|
petarda
|
Dober večer in lahko noč
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 12.5.2009 13:47:57
|
|
|
|
NinaŠ
|
Dober dan
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 12.5.2009 13:52:02
|
|
|
|
NinaŠ
|
...a se moram lotit nazaj brat ... ...sem kaj pomembnega zamudila ...ja no itak da pravgotovo sem
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 12.5.2009 13:55:01
|
|
|
|
NinaŠ
|
Pri nas nič posebnega ... ...zdravi smo, radi se 'mamo, sončka izkoriščamo maximalno... ...Tina se je naučila rolat , Anže je ves v pričakovanju naslednjega tedna, ko gredo z vrtcem za 3 dni na kmetijo Davčen na Stari vrh
|
|
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......