Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 12.5.2009 8:14:26
|
|
|
|
maja_sunny
|
Helouuuuuuuuuuuuuuuuuuuu! Pa ve ste čisto divje - v 3. delu smo že! Noro. Js se pa ravno sprašujem zakaj ne morem več na prvi ali drugi del. No kakor koli že. Vsem eno prekrasno sončno jutro. Naš Arlan je sladko zaspal ravno ko sem ga hotela obleči, da se odpraviva na potep. Pa kasneje. čaj in kava za vse.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 12.5.2009 8:14:58
|
|
|
|
gogabojan
|
IZVIRNO SPOROČILO: iraira .mene tudi skoz nekaj zaj tako da pravim, da imam nepremičnino kar na parkirišču Jooooj skoraj bi pozabila...moja princes je končno osvojila obrat s trebuha na trebuh in zdaj bi skoz to počela fulll fajn se to prebere, s trebuha na trebuh saj vem da si se zmotila, ampak prebere pa se super
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 12.5.2009 8:18:16
|
|
|
|
afnica mala
|
IZVIRNO SPOROČILO: coccinella IZVIRNO SPOROČILO: afnica mala Zdaj že ziher več vaših je mlečne izdelke. Katere jogurte, skutke dajete vašim pikcom? Kaj pa sir, npr. za kuhanje, pečenje? Kaj pa kisla smetana? ravno zadnjič sem ji dala FruchtZwerge, tudi mleko sem ji že dala, pa kislo smetano vedno dodam ko jidelam zelenjavni obrok. IZVIRNO SPOROČILO: afnica mala coccinella- boš prinesla dvd-ja? Ej se ti res opravičujem, ampak danes ne bom utegnila priti....A si ti kaj v Domžalah, Viru....? Danes popoldan grem v ZD , končno Neli p. zamenjat- je bla šele prejšnji teden cepljena. Čeprav, boš dala pa drugi teden na pikniku. IZVIRNO SPOROČILO: afnica mala Kako prideš z vozičkom v zgornje nad. Koloseja? Saj tam so blazine, ane? Je kje dvigalo ali klančina? ...tam ob stopnicah (tiste ki vodijo gor v kino) levo spodaj je dvigalo...pritisneš 1. nadstropje....upam, da boš našla. thx
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 12.5.2009 8:20:11
|
|
|
|
maja_sunny
|
Ali vaši že vsi pijejo iz kozarčkov z ustniki? Koliko časa je trajalo (in koliko mokrih majčk?), da so se naučili? Ma naš se še vedno zmrduje. Tako da sva še na flaški. Je pa prav občutljiv na toplo in hladno. Vodo na sobni temperaturi sploh noče pit.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 12.5.2009 8:20:41
|
|
|
|
iraira
|
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan IZVIRNO SPOROČILO: iraira .mene tudi skoz nekaj zaj tako da pravim, da imam nepremičnino kar na parkirišču Jooooj skoraj bi pozabila...moja princes je končno osvojila obrat s trebuha na trebuh in zdaj bi skoz to počela fulll fajn se to prebere, s trebuha na trebuh saj vem da si se zmotila, ampak prebere pa se super sploh nisem porajtala gogabojan No popravek.....s trebuha na hrbet .....s trbeuha na trebuh ja ...zgodaj je še...brez zamere
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 12.5.2009 8:22:24
|
|
|
|
Lucka1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dream IZVIRNO SPOROČILO: Tejčika29 Timnala - jaz kuham vse skupaj in potem kuhalno vodo prišparam za redčenje kasneje Jaz isto. JAZ TUDI TAKO
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 12.5.2009 8:26:06
|
|
|
|
Lucka1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tosca Morda jo pa muči žeja in se moram intenzivno lotiti projekta učenja pitja iz kozarčka? Ali vaši že vsi pijejo iz kozarčkov z ustniki? Koliko časa je trajalo (in koliko mokrih majčk?), da so se naučili? Naš še noče in noče prav ga prime in si da v usta, ampak potem zveči ustnik in si drgne dlesni, čaj pa teče mimo ven....posledica je vse mokro, tako da mu jaz še dam čaj pit na flaško. Sanja se mi ne, kako in kdaj bo to z lončkom začelo delovati, ampak 1x bo že....še vsi se slej ko prej naučijo pit iz pravega kozarca....bo pa malo bolj pozen
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 12.5.2009 8:28:38
|
|
|
|
gogabojan
|
IZVIRNO SPOROČILO: iraira IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan IZVIRNO SPOROČILO: iraira .mene tudi skoz nekaj zaj tako da pravim, da imam nepremičnino kar na parkirišču Jooooj skoraj bi pozabila...moja princes je končno osvojila obrat s trebuha na trebuh in zdaj bi skoz to počela fulll fajn se to prebere, s trebuha na trebuh saj vem da si se zmotila, ampak prebere pa se super sploh nisem porajtala gogabojan No popravek.....s trebuha na hrbet .....s trbeuha na trebuh ja ...zgodaj je še...brez zamere zakaj se mi pa opravičuješ saj je super fora, sem se tako lepo nasmejala
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 12.5.2009 8:30:20
|
|
|
|
laknerš
|
Glede piknika imam jest tako mnenje: Kar se tiče tega da pridemo ko pridemo mislim da ne bo najbolj laufalo ker ne bomo tam cel dan. Če tiste ki so od daleč ne morejo priti do 10ih pač naredimo kasneje. Tako da povejte do katere ure bi vam bilo možno priti z ozirom na to da naj bo pred 12. Glede hrane sem pa jaz premišljevala,da glede na to da vse ful hujšamo, da bi vsaka prinesla nekaj sadja in ne sladkarije, pa bi vse jedle to sadje. Pa vsaka zase pijačo. Pa seveda dekico.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 12.5.2009 8:55:31
|
|
|
|
timnala
|
IZVIRNO SPOROČILO: laknerš Glede piknika imam jest tako mnenje: Kar se tiče tega da pridemo ko pridemo mislim da ne bo najbolj laufalo ker ne bomo tam cel dan. Če tiste ki so od daleč ne morejo priti do 10ih pač naredimo kasneje. Tako da povejte do katere ure bi vam bilo možno priti z ozirom na to da naj bo pred 12. Glede hrane sem pa jaz premišljevala,da glede na to da vse ful hujšamo, da bi vsaka prinesla nekaj sadja in ne sladkarije, pa bi vse jedle to sadje. Pa vsaka zase pijačo. Pa seveda dekico. Pa saj nisem mislila s taksnim zamikom..pac ce bomo zmenjene ob 10h pa ce bo katera prisla ob pol 11h pac ni nobenga problema, a ne?
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 12.5.2009 9:04:50
|
|
|
|
timnala
|
Da se se popravim..men je ok okol 10h, ampak, ce se malo zamudi (se doma kaj zavlece, cesta...) pa ni nic hudega..nisem mislila, da bi potem kapljale v urnih razmikih itak nam je vsem do tega, da se vidimo in nacvekamo, a ne? Janja27, bos ti imela avto v redu? Ce ne te pa mogoce Talcy pobere?
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 12.5.2009 9:05:13
|
|
|
|
maja_sunny
|
Dejte mi povedat, ali vsakič ko dobi gosto hrano dodajate še mleko? Koliko obrokov goste hrane imate?
< Sporočilo je popravil maja_sunny -- 12.5.2009 9:06:11 >
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 12.5.2009 9:10:48
|
|
|
|
afnica mala
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja_sunny Dejte mi povedat, ali vsakič ko dobi gosto hrano dodajate še mleko? Koliko obrokov goste hrane imate? 3 gh + 2 mleko - pa še en mini obrokec, da zdrži do večerje, pri gh pa ne dodajam mleka
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 12.5.2009 9:26:00
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tosca Drugače pa je bil danes spet en kar naporen dan, sva z dve uri čakali na vetru pri vulkanizerju. Sta mi pred časom spustili dve gumi na avtu in danes je ugotovil, da sta bila vzrok oba počena ventilčka . Sicer ni čisto jasno, zakaj sta počila, ampak je bil tako fer, da je opravil menjavo brez da bi morala za ventilčka plačati. Potem pa še k svaku in v čistilnico. Ko pa se je miška zbudila po popoldanskem spanju, je pa vse bolj tulila, nič je ni potolažilo, ne voda po žlički, ni hotela GH, ni se hotela dojiti v dnevni, nazadnje sva po vsem pristali na dojenju v njeni sobi . Pa nimam pojma, kaj jo muči. Pa je bilo včeraj podobno. Sem še toliko bolj zbegana, ker se ona doslej ni skoraj nikoli tako jokala brez razloga in potem kar ne vem več, kaj bi, če sem pa že vse obkljukala na check listi. Morda jo pa muči žeja in se moram intenzivno lotiti projekta učenja pitja iz kozarčka? Ali vaši že vsi pijejo iz kozarčkov z ustniki? Koliko časa je trajalo (in koliko mokrih majčk?), da so se naučili? jaz zadnje časa nisem nč dajala tega lončka, bo treba intenzivno vadit ja, ker še ne zna ...
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 12.5.2009 9:28:04
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
Se danes vidimo, mogoče malo zamudim, ker morm nujno še nekj prej poštimat ...
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 12.5.2009 9:47:03
|
|
|
|
maja_sunny
|
afnica mala - o super hvala
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 12.5.2009 9:47:23
|
|
|
|
Lucka1
|
punce, prej me je ven vrglo....naju danes ne bo, ker imava obisk napovedan ob 1h. ker se pripeljejo uro in pol dalec, se ni dalo prestavit....UŽIVAJTE!!! jaz pa šibam na sprehod z
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 12.5.2009 10:19:38
|
|
|
|
afnica mala
|
mi2 zdaj odhajava v btc- se vidimo ob 12h. čaw
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 12.5.2009 10:27:11
|
|
|
|
ajetam@
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja_sunny Ali vaši že vsi pijejo iz kozarčkov z ustniki? Koliko časa je trajalo (in koliko mokrih majčk?), da so se naučili? Ma naš se še vedno zmrduje. Tako da sva še na flaški. Je pa prav občutljiv na toplo in hladno. Vodo na sobni temperaturi sploh noče pit. moj je slabe dva meseca pije s takega lončka in ga ni bilo treba nič navajat. je takoj začel pit. zdej ga pa hecava z uno flaško na slamco. ta mu pa še ne gre. se ne mudi, sam jo ima za hecat se da se počasi navadi
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 12.5.2009 10:39:29
|
|
|
|
jolly123
|
IZVIRNO SPOROČILO: laknerš Glede piknika imam jest tako mnenje: Kar se tiče tega da pridemo ko pridemo mislim da ne bo najbolj laufalo ker ne bomo tam cel dan. Če tiste ki so od daleč ne morejo priti do 10ih pač naredimo kasneje. Tako da povejte do katere ure bi vam bilo možno priti z ozirom na to da naj bo pred 12. Glede hrane sem pa jaz premišljevala,da glede na to da vse ful hujšamo, da bi vsaka prinesla nekaj sadja in ne sladkarije, pa bi vse jedle to sadje. Pa vsaka zase pijačo. Pa seveda dekico. Se strinjam z vsem razen to, da prinesem sadje ga res ne jem...na svete čase enkrat A bo hudo če si prinesem sendvič
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 12.5.2009 10:49:01
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
NORO! Moja hčerka spi že od 9.10!!! Ful bova zamujale v Kolosej!!!
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 12.5.2009 10:49:43
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123 IZVIRNO SPOROČILO: laknerš Glede piknika imam jest tako mnenje: Kar se tiče tega da pridemo ko pridemo mislim da ne bo najbolj laufalo ker ne bomo tam cel dan. Če tiste ki so od daleč ne morejo priti do 10ih pač naredimo kasneje. Tako da povejte do katere ure bi vam bilo možno priti z ozirom na to da naj bo pred 12. Glede hrane sem pa jaz premišljevala,da glede na to da vse ful hujšamo, da bi vsaka prinesla nekaj sadja in ne sladkarije, pa bi vse jedle to sadje. Pa vsaka zase pijačo. Pa seveda dekico. Se strinjam z vsem razen to, da prinesem sadje ga res ne jem...na svete čase enkrat A bo hudo če si prinesem sendvič hehe jolly a ti ne leži sadje? :) Jaz si bom pa res sadje s sabo prinesla ... njami:)
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 12.5.2009 11:01:03
|
|
|
|
ajetam@
|
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga IZVIRNO SPOROČILO: jolly123 IZVIRNO SPOROČILO: laknerš Glede piknika imam jest tako mnenje: Kar se tiče tega da pridemo ko pridemo mislim da ne bo najbolj laufalo ker ne bomo tam cel dan. Če tiste ki so od daleč ne morejo priti do 10ih pač naredimo kasneje. Tako da povejte do katere ure bi vam bilo možno priti z ozirom na to da naj bo pred 12. Glede hrane sem pa jaz premišljevala,da glede na to da vse ful hujšamo, da bi vsaka prinesla nekaj sadja in ne sladkarije, pa bi vse jedle to sadje. Pa vsaka zase pijačo. Pa seveda dekico. Se strinjam z vsem razen to, da prinesem sadje ga res ne jem...na svete čase enkrat A bo hudo če si prinesem sendvič punce noo. sladkarije pa res morejo bit no! sej če se nočeš zredit al kaj pol pač ne ješ. no, ne bom se jest utikala ker še ne vem če bi prišla sploh ker poznam samo dve pa sem shy hehe jolly a ti ne leži sadje? :) Jaz si bom pa res sadje s sabo prinesla ... njami:)
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 12.5.2009 11:02:54
|
|
|
|
jolly123
|
Ma ej sej ga jem ampak tko da bi si ga načrtno nekam vzela da bi ga jedla to lih ne. jaz pojem po kosilu al pa zvečer pred spanjem kako banano, jabolko, včasih kak ananas, jagode to je pa več al manj to. jem pa sadne torte itd brez problema Bom že neki prinesla, da bo dober
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 12.5.2009 11:05:51
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
IZVIRNO SPOROČILO: ajetam@ punce noo. sladkarije pa res morejo bit no! sej če se nočeš zredit al kaj pol pač ne ješ. no, ne bom se jest utikala ker še ne vem če bi prišla sploh ker poznam samo dve pa sem shy ja valda boš prišla!!! ne se pustit prosit k stare tete ... ;)
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?