Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 11.5.2009 22:35:27
|
|
|
|
janja 27
|
sem pozabla TIJANI za drugi zobek pri nas tud še nič na vidiku
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 11.5.2009 22:35:55
|
|
|
|
janja 27
|
pa še nova stran
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 11.5.2009 22:45:20
|
|
|
|
irma78
|
Čer, evo mene. Najprej da malo pokomentiram - kar sem si zapomnila seveda. Coccinela - za Gajino dviganje. Mi smo še zelo daleš od tega. Lovely in Timnala - za lep in uspešno izpeljan krst. Lovely, ima Inya še pikice? .100noga - za Tijanin drugi zobek - pri nas še nič ne izgleda, da bi dobili kakšnega. Dream - za lep dopust. Vam kar zavidam - no saj naš bo tudi kmalu (čez slab mesec). Evo, same čestitke. Edino slabo je to, da spet dve izmed nas oktobrk nista dobili vrtca. Mislim, pa kakšna država je to? Podpihujejo nas iz vseh strani, da naj imamo otroke, ko pa ti rabiš pomoč (vrtec), pa si iz vseh strani zavrnjen. Mislim, no comment. Jutri midva po vsej verjetnosti prideva - a je sedaj meeting point v Koloseju ob 12-ih? Pri nas drugače nič novega. Razen tega, da je bila prejšnja noč spet bolj slaba kar se Nikijevega spanja tiče. Se je od enih naprej zbujal na vsako uro. Res ne vem, kaj je temu otroku, a ga luna daje ali kaj? Drugače sva pa danes en večji giro po PSTju naredila, popoldne sva pa lenarila (kot to sedaj že nekaj dni odlično počneva ), zvečer smo šli pa še v Hofer po plenice, v čistilnico in k našemu šiptarju po sadje in zelenjavo. Na koncu sva se pa še z Nikom odpeljala do moje sodelavke na Cikavo - mi je dala sadike sončnic in ognjiča, da bom malo popestrila moj vrt. Samo ne vem pa še kdaj mi bo vse uspelo posaditi pri moji lenobi???
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 11.5.2009 22:48:28
|
|
|
|
janja 27
|
irma dobro da kaj pokomentriaš da sem vidla da sem pozabla tud jaz GAJI za njene podvige.....pri nas ne duha ne sluha o kakem dviganju...smo bolj leni po mami
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 11.5.2009 22:58:34
|
|
|
|
irma78
|
eh, saj sem tudi jaz sigurno kaj pozabila. Saj veš blond pa to, pa še spomin imam kot zlata ribica. Evo, sem se že spomnila, kaj sem pozabila. Jaz tudi vso zelenjavo kuham skupaj. Pa krompir narežem na majhne kose pa se zelo hitro skuha in je približno isti čas skuhano kot korenje, cvetača,... Si pa mislim v kratkem nabavit en parni lonec. Je katera s kakšnim še posebej zadovoljna?
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 11.5.2009 23:00:40
|
|
|
|
irma78
|
Pa še nekaj za nasmejat. Da vas ne bo samo Goga zmeraj nasmejala. Kako se izganja hudiča??? V antikvariatu sem kupil zelo staro knjigo ter v njej našel recept za izgon hudiča. Potem sem nabavil žabe, lase, živalske oči, svinec, suhe korenine mrkača in še nekaj nujnih stvari, jih zmešal in skuhal kot je treba, se namazal pod pazduho, po stegnih in pošprical stene v stanovanju. Zaradi tega je nastal hud prepir z ženo, nakar je ona v besu zapustila stanovanje. Tako, da stvar načeloma deluje...
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 11.5.2009 23:28:12
|
|
|
|
Tosca
|
Čer, spet jaz med zadnjimi. Vas čez dan kdaj na hitro preberem na mobilcu, potem pa si ne zapomnim vsega. Dream - vidiš, da ste se kljub menjavi hotela imeli lepo. Ampak tole s prodajo otročkov je pa res grozno! Coccinella - za Gajino vstajanje, je res neverjetna tale tvoja lepotička. Če bo šlo tako naprej, bo tudi ona shodila pri 9 mesecih. PikicaStonoga - za drugi Tijanin drugi zobek. Pri nas zaenkrat še nič ne kaže, čeprav je zadnja dva dni tečna ko driska. Kaj šele bo, ko bo res kak zobek na vidiku .
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 11.5.2009 23:38:54
|
|
|
|
Tosca
|
Drugače pa je bil danes spet en kar naporen dan, sva z dve uri čakali na vetru pri vulkanizerju. Sta mi pred časom spustili dve gumi na avtu in danes je ugotovil, da sta bila vzrok oba počena ventilčka . Sicer ni čisto jasno, zakaj sta počila, ampak je bil tako fer, da je opravil menjavo brez da bi morala za ventilčka plačati. Potem pa še k svaku in v čistilnico. Ko pa se je miška zbudila po popoldanskem spanju, je pa vse bolj tulila, nič je ni potolažilo, ne voda po žlički, ni hotela GH, ni se hotela dojiti v dnevni, nazadnje sva po vsem pristali na dojenju v njeni sobi . Pa nimam pojma, kaj jo muči. Pa je bilo včeraj podobno. Sem še toliko bolj zbegana, ker se ona doslej ni skoraj nikoli tako jokala brez razloga in potem kar ne vem več, kaj bi, če sem pa že vse obkljukala na check listi. Morda jo pa muči žeja in se moram intenzivno lotiti projekta učenja pitja iz kozarčka? Ali vaši že vsi pijejo iz kozarčkov z ustniki? Koliko časa je trajalo (in koliko mokrih majčk?), da so se naučili?
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 11.5.2009 23:41:03
|
|
|
|
Tosca
|
Vidim, da ste že vsi že nekje blizu dežele sanj. Grem tudi jaz. Pa eno lepo mirno pomladno nočko vsem! Zunaj takooo lepo diši!
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 11.5.2009 23:41:54
|
|
|
|
gogabojan
|
IZVIRNO SPOROČILO: irma78 Pa še nekaj za nasmejat. Da vas ne bo samo Goga zmeraj nasmejala. Kako se izganja hudiča??? V antikvariatu sem kupil zelo staro knjigo ter v njej našel recept za izgon hudiča. Potem sem nabavil žabe, lase, živalske oči, svinec, suhe korenine mrkača in še nekaj nujnih stvari, jih zmešal in skuhal kot je treba, se namazal pod pazduho, po stegnih in pošprical stene v stanovanju. Zaradi tega je nastal hud prepir z ženo, nakar je ona v besu zapustila stanovanje. Tako, da stvar načeloma deluje...
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 12.5.2009 0:19:19
|
|
|
|
timnala
|
Aja, neki lepega se mi je danes zgodilo. Ati je peljal malega na sprehod, da sem si jaz malce spocila in prideta po dveh urah nazaj in vzamem Naceta v narocje in mi takoj da 2 lupcka pa se stisne k meni..mi je blo tako toplo pri srcu ..se moj dragi se je cudil, kak cartek je nas mali Grem se jaz nina nana.. Nocko in lepe sanje vsem!
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 12.5.2009 7:08:21
|
|
|
|
jolly123
|
Jutro! Mi smo pa končno spet prespali celo noč tralalala IZVIRNO SPOROČILO: janja 27 sem mal boljš volje zarad jolly No me veseli, da vsaj nekoga spravim v dobro voljo Avto boš pa tudi zrihtala. Ampal evo nekaj sem se spomnila, kaj če bi ti dala na seznam da je piknik 19.maja v Tivoliju da bodo vse vedele. OB KATERI URI REČEMO??? Pomoje je fino če se čim bolj zgodaj dobimo, da bodo lahko vse prišle normalno domov? Se vam zdi 10 prepozno/prehitro? IZVIRNO SPOROČILO: Tosca Ali vaši že vsi pijejo iz kozarčkov z ustniki? Koliko časa je trajalo (in koliko mokrih majčk?), da so se naučili? Kaj pa vem je trajalo kak teden, na začetku se je res nonstp polival sploh ni vedel kako bi iz tega pil.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 12.5.2009 7:14:18
|
|
|
|
coccinella
|
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123 Jutro! Mi smo pa končno spet prespali celo noč tralalala Tajko IZVIRNO SPOROČILO: jolly123 No me veseli, da vsaj nekoga spravim v dobro voljo Avto boš pa tudi zrihtala. Ampal evo nekaj sem se spomnila, kaj če bi ti dala na seznam da je piknik 19.maja v Tivoliju da bodo vse vedele. OB KATERI URI REČEMO??? Pomoje je fino če se čim bolj zgodaj dobimo, da bodo lahko vse prišle normalno domov? Se vam zdi 10 prepozno/prehitro? Mene pa nekaj zanima glede tega piknika v Tivoliju....A to bo pravi piknik ali bolj druženje na prostem? KAj pa glede harane in pijače? No saj verjetno je to že kje napisano....ampak nisem nikjer zasledila IZVIRNO SPOROČILO: jolly123 IZVIRNO SPOROČILO: Tosca Ali vaši že vsi pijejo iz kozarčkov z ustniki? Koliko časa je trajalo (in koliko mokrih majčk?), da so se naučili? Kaj pa vem je trajalo kak teden, na začetku se je res nonstp polival sploh ni vedel kako bi iz tega pil. Jaz ji dajem še vedno iz flaške piti
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 12.5.2009 7:21:17
|
|
|
|
afnica mala
|
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123 Jutro! Mi smo pa končno spet prespali celo noč tralalala jupiiii IZVIRNO SPOROČILO: Tosca Ali vaši že vsi pijejo iz kozarčkov z ustniki? Koliko časa je trajalo (in koliko mokrih majčk?), da so se naučili? jaz ji ga občasno dam, je takoj mokra, zdaj ji bom pogosteje dajala, ko je poletje. Saj mi ni težko preoblačit, ampak vedno tako joka, ko jo preoblačim
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 12.5.2009 7:23:25
|
|
|
|
jolly123
|
IZVIRNO SPOROČILO: coccinella Mene pa nekaj zanima glede tega piknika v Tivoliju....A to bo pravi piknik ali bolj druženje na prostem? KAj pa glede harane in pijače? No saj verjetno je to že kje napisano....ampak nisem nikjer zasledila Bolj druženje na prostem, vsaka si prinese zase kaj itd. Tko za prvič.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 12.5.2009 7:25:33
|
|
|
|
afnica mala
|
Pikica je spet podaljšala spanje . Ampak se je ob pol štirih zbudila za jest- saj sem vedela, ko pa je popila sam 130ml mleka in še cca 40 ml kašice čez. Je pa včeraj ful lepo zaspala, pojedla, čebljala, spalna vreča (jo oblečemo v dnevni sobi) 2 minutki v naročju in postelja. coccinella- boš prinesla dvd-ja? Kako prideš z vozičkom v zgornje nad. Koloseja? Saj tam so blazine, ane? Je kje dvigalo ali klančina?
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 12.5.2009 7:29:19
|
|
|
|
Dream
|
Dobro jutro! Na hitro se vam lahko javim, preden se Matic dokončno zbudi, ker že nekaj jamra... Pitje iz stekleničke z ustnikom niti ni bilo grozno in se je kar hitro navadil, teče pa občasno še vedno, ker se igra in si z ustnikom drgne dlesni. Včeraj je bil siten ko ena muha enodnevnica, pa niti ne vem, kaj mu je bilo (after moon party) - da te malo potolažim, Tosca Za danes imam v planu shoping, ker imamo prazen hladilnik, pa ne vem, ali mi uspe ali ne, ker sem tudi sama malo lena...
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 12.5.2009 7:32:45
|
|
|
|
timnala
|
Jutro! Mi smo se pa zbujali na 2 urci spet..ojoj Bravo Tajko za celo noc! Jaz mu tud se dajem kar po flaski vodo ali caj, ker tale loncek od Tommee Tippee ima tako trd ustnik in se Nace ne zna tam ven pit. Glede piknika je men naceloma vseeno katera ura..itak ne bomo vse takrat tam, me od dlje pa verjetno sploh zelo zgodaj ne..naj se ena ura doloci, potem ko katera pride, pride.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 12.5.2009 7:42:17
|
|
|
|
afnica mala
|
Zdaj že ziher več vaših je mlečne izdelke. Katere jogurte, skutke dajete vašim pikcom? Kaj pa sir, npr. za kuhanje, pečenje? Kaj pa kisla smetana?
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 12.5.2009 7:45:10
|
|
|
|
jolly123
|
Afnica jaz mu dajem kar skutke Ljubljanskih mlekarn. Kislo smetan mu kako žličko not v hrano umešam, sem mu pa tudi že dala sirček oz. sem naredila cvetačo, krompir, dala malo mleka in čez za žličko naribanega sira..je pomlatil v sekundi.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 12.5.2009 7:46:43
|
|
|
|
Dream
|
Sem pozabila napisat, da sem na morju poskusila z jogurtom. Ker v hotelski restavraciji ni bilo polnomastnega, sem pač vzela 2,8. In seveda: izraz na obrazu skrajno krmežljav, tako da je pojedel mogoče vsega skupaj 3 žličke. Še kislo kumarico je sesal z manjšim odporom...
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 12.5.2009 7:49:04
|
|
|
|
afnica mala
|
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123 Afnica jaz mu dajem kar skutke Ljubljanskih mlekarn. Kislo smetan mu kako žličko not v hrano umešam, sem mu pa tudi že dala sirček oz. sem naredila cvetačo, krompir, dala malo mleka in čez za žličko naribanega sira..je pomlatil v sekundi. katere skutke so to? a so s sadjem? a to daješ potem za malico?
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 12.5.2009 7:55:38
|
|
|
|
coccinella
|
IZVIRNO SPOROČILO: afnica mala Zdaj že ziher več vaših je mlečne izdelke. Katere jogurte, skutke dajete vašim pikcom? Kaj pa sir, npr. za kuhanje, pečenje? Kaj pa kisla smetana? ravno zadnjič sem ji dala FruchtZwerge, tudi mleko sem ji že dala, pa kislo smetano vedno dodam ko jidelam zelenjavni obrok. IZVIRNO SPOROČILO: afnica mala coccinella- boš prinesla dvd-ja? Ej se ti res opravičujem, ampak danes ne bom utegnila priti....A si ti kaj v Domžalah, Viru....? IZVIRNO SPOROČILO: afnica mala Kako prideš z vozičkom v zgornje nad. Koloseja? Saj tam so blazine, ane? Je kje dvigalo ali klančina? ...tam ob stopnicah (tiste ki vodijo gor v kino) levo spodaj je dvigalo...pritisneš 1. nadstropje....upam, da boš našla.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 12.5.2009 7:57:49
|
|
|
|
jolly123
|
IZVIRNO SPOROČILO: afnica mala IZVIRNO SPOROČILO: jolly123 Afnica jaz mu dajem kar skutke Ljubljanskih mlekarn. Kislo smetan mu kako žličko not v hrano umešam, sem mu pa tudi že dala sirček oz. sem naredila cvetačo, krompir, dala malo mleka in čez za žličko naribanega sira..je pomlatil v sekundi. katere skutke so to? a so s sadjem? a to daješ potem za malico? Ja ene so s sadjem al pa kupim navadno skuto pa sama dam sadje not, dobi pa to za malico ja.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 12.5.2009 8:03:54
|
|
|
|
iraira
|
Dan! Jolly za spanje....pri nas je tudi malo bolje, se zbudimo samo ene 2x za dudico Dream ja ne moreš verjet kaj se dogaja ....me kar mine vse skupaj .100noga za vašo Tijano in njene zobke ...pri nas še nič Gaja Mazvita ti boš kot moj sine...že pri 10mesecih sama tekala na okoli Aja super slikce od krsta Lovely lepotička...pa kakšno oblekico Mi jemo jogurte (bljak) in skute(njami) od Lj. mlekaren ali Obsgarten... Zelenjavo pa tudi jaz kuham vso skupaj....narežem čisto na majhne koščke potem pa itak vse s paličnim zmiksam, ker drugače noče jest. Janja za avto...mene tudi skoz nekaj zaj tako da pravim, da imam nepremičnino kar na parkirišču Jooooj skoraj bi pozabila...moja princes je končno osvojila obrat s trebuha na trebuh in zdaj bi skoz to počela
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?