Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 11.5.2009 16:57:00
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
Moja pikica je podrla rekord v spanju doma!!! Uro in pol!!! To se ni zgodilo že par mesecev! :) je očitno not spravljala noč :)
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 11.5.2009 17:01:39
|
|
|
|
Dream
|
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123 IZVIRNO SPOROČILO: Dream Ja, na žalost se to tudi dogaja, poznam 1 primer v bližini... Očitno jim je moj dragi deloval zgrevan, ker ima v naročju otroka Ne vem, no... Sem bila precej šokirana in se mi zdi, da niti nisem več dobro spala po tistem dogodku, vedno je bil nek grenak priokus... Kaj a res a prodala sta otroka? A ti to resno?? Ja šit no....pa dej no jaz se grem kar fentat res, da ne bi vedla kje je moj otrok pa kaj delajo z njim. To je primer ženske, ki je za moje pojme nenormalna. Bolj sorte za eno noč in potem ups zanosi, nakar otroka proda v tujino, da pride do denarja. Sorry, ampak takšna ženska zame ni vredna, da bi sploh kdaj postala mati.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 11.5.2009 17:43:32
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
VIDIM GA, VIDIM GA! :) DRUGA ENKICA JE POKUKALA VN! :) Joj ne vem zakaj, ampk tako sem vesela, ko imamo prva dva zobka, kot ne vem kaj!!! :)
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 11.5.2009 17:45:57
|
|
|
|
Dream
|
Še mal komentarjev za nazaj: IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga kdaj začnejo otroci jest tist običajen gres? najrž takrat kot tud mleko ker je pač v mleku skuhan? pri enem letu? in: npr. med vikendi, ko možeki ne grejo v službo: a jih pustite spat in same vstanete z npr. ob sedmih al vstajate kot družinica vsi skupej? Js sem mu dala kakšen mesec dni nazaj, samo s to razliko, da sem ga skuhala na vodi in dodala sadje vmes - enkrat hruško, enkrat jabolko. Sicer pa lahko skuhaš na vodi in vmešaš v svoje vli adaptirano mleko. Vstajam vedno jaz in ga pustim, da se naspi - je bolj zaspanec - je pa res, da takoj, ko sliši Matica čivkati, vstane in ga crklja. Zajčki mi smo imeli včasih po 150 kom zajčkov in se je 1x tudi zgodilo, da jim je mamica umrla. Smo našli eno mini flaško z ozko dolgo kapalko in jo je oči s pomočjo toplote zapognil in smo jih hranili preko te flaške. Janja 27 za seznam: izgubila sem 2 kg.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 11.5.2009 18:33:47
|
|
|
|
jolly123
|
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga VIDIM GA, VIDIM GA! :) DRUGA ENKICA JE POKUKALA VN! :) Joj ne vem zakaj, ampk tako sem vesela, ko imamo prva dva zobka, kot ne vem kaj!!! :) ja itak da si vesela, kaj ne boš, jaz sem bla tud ko sta oba ven rinila, kaj šele bom ko bodo drugi začel, čeprav to spet pomeni nespanje za nas
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 11.5.2009 18:34:47
|
|
|
|
jolly123
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dream To je primer ženske, ki je za moje pojme nenormalna. Bolj sorte za eno noč in potem ups zanosi, nakar otroka proda v tujino, da pride do denarja. Sorry, ampak takšna ženska zame ni vredna, da bi sploh kdaj postala mati. Resno upam, da ga je prodala komu ki ni mogel imeti otrok in bodo zanj skrbeli...eh grem našega kar malo stisnit, koker mi živce pije si ne prredstavljam, da bi ga kar komu dala
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 11.5.2009 19:20:30
|
|
|
|
timnala
|
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123 IZVIRNO SPOROČILO: Dream To je primer ženske, ki je za moje pojme nenormalna. Bolj sorte za eno noč in potem ups zanosi, nakar otroka proda v tujino, da pride do denarja. Sorry, ampak takšna ženska zame ni vredna, da bi sploh kdaj postala mati. Resno upam, da ga je prodala komu ki ni mogel imeti otrok in bodo zanj skrbeli...eh grem našega kar malo stisnit, koker mi živce pije si ne prredstavljam, da bi ga kar komu dala Dream, ma ne morm verjet..to se dogaja al kaj???? Bogi otrocicki..oz. ce je tak kot je Jolly napisala, ce so ga dobili taki, ki ne morejo met otrok in lepo skrbijo zanj, je mogoce za boljse, da je tam, kot pa pri taki zenski.. Sem ravno prej razmisljala in mi je kr hudo postalo, da bi nasga kdo odnesel in ne bi vedela kje je, kako je, a lepo skrbijo zanj, a ga crkljajo, da ga nikoli ne bom videla....ne, sploh ne mores razmisljat o teh stvareh, ker je GROZNO!
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 11.5.2009 19:25:16
|
|
|
|
afnica mala
|
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga VIDIM GA, VIDIM GA! :) DRUGA ENKICA JE POKUKALA VN! :) Joj ne vem zakaj, ampk tako sem vesela, ko imamo prva dva zobka, kot ne vem kaj!!! :)
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 11.5.2009 19:32:18
|
|
|
|
afnica mala
|
Ne vem kaj je danes, Neli je tud rekord podrla v spanju, potem pa še čist pridno zaspala še tretjo rundo v vozičku. Očitno ji paše ta veter . Zdaj pa sva sami, si je prvič v 7 mesecih privoščil frej urco ali dve. Ob ponedeljkih ima tenis, pa še pijačka. Upam, da ga ne bo glih danes svirala. je tko naspidirana, sedi v stolču in čeblja na-na-na, ne-ne-ne. Ker je prej ob pol štirih in pol petih ful pojedla, je zdaj spila sam 130 ml mleka. Bom še 15 min počakala, pa ji dala kašico, da mi vsaj do ene 4h zdrži. Jutri mi2 prideva, če bo imela tak ritem kot danes ob 12h, če pa običajnega bova pa majčkeno zamudile.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.5.2009 19:33:39
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.5.2009 19:38:05
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 11.5.2009 19:49:51
|
|
|
|
jolly123
|
IZVIRNO SPOROČILO: afnica mala Zdaj pa sva sami, si je prvič v 7 mesecih privoščil frej urco ali dve. Ob ponedeljkih ima tenis, pa še pijačka. o joj a taki tud obstajajo da ne bo pomote, sem super vesela za vas, jaz si moram prav na koledar na pisat če je moj cel dan doma...ampak mislim da se to še odkar sva skupaj ni zgodilo Zadnje čase ma slabo vest, ker sem ga pustila samega s Tajem ko je kosilo kuhal in šla ven s psom, tamal je mel lih takrat en tečnitis in se je drl celo uro ko me ni bilo....revež je bil čist out, da to pa absolutno nič n emorš narest čez dan če je takle...o dej nehi a res No pol je pa kao on vstal ponoči, da ga bo šel potolažit, da ne bom skoz jaz...jah pa ni šlo tamal je doživel totalen pop*zditis ko je njega zagledal, šele ko sem jaz prišla se je obrnil na bok in zaspal...ajme meni
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 11.5.2009 19:52:44
|
|
|
|
jolly123
|
IZVIRNO SPOROČILO: valla. Pijačka zvečer: sem za Super pol nas je pa že kar neki kandidatk a ne? Sem razmišljala, da bi bilo fino, da se vsakič dobimo drugje, da bo vsakič ena imela blizu doma...enkrat v LJ, enkrat v Medvodah, drugič v Domžalah itd. Sej enkrat na mesec bomo že zmogle a ne Kaj mislite?
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 11.5.2009 20:08:44
|
|
|
|
ajetam@
|
jest tut vse kuham skupi tole o prodaji je obup. ne vem kaj bi človek reku na to... mi vrtca nismo dobil. pa narobe sem zračunala. točk imamo 24 mogli bi jih imet pa vsaj 52... ja kako že ???? piha res ful. ma dobr važn da je sonček ta veter se pa že preživi
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 11.5.2009 21:08:59
|
|
|
|
gogabojan
|
Ojla. Naš dan je bil fulll fulll deloven. Sem spremenila mal sobo. Rokovo pojstlco in najino pojstlo sem mal spremenila lego, zamenjala vso posteljnino, vse omare pospravila, oprala 4 pralne stroje, jih posušila vzunaj in jih zlikala. Skuhala, pospravila, mislim ni da ni. Se pa danes fullllllllll fullllllllllll slabo počutim (mam napad pospravljanja vedno ko se fullll slabo počutim, da me ne rukne in prikova na pojstlo, zato raje migam). Kuhanje - jaz pa vedno krompir posebej kuham, razen v kaki zelenjavni mineštrici. Drugače strogo posebej. Ker Rok obožuje pire krompir. Tijana - za zobek no. 2
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 11.5.2009 21:25:18
|
|
|
|
evelin
|
Joj kolk ste načvekale. Sej je prav. Ja js že drugi teden pridno delam v službi, ja kaj čemo je treba dinarčke služit da bo čimprej hiška stala. Maša je pridna kot vedno, zobka pa nimamo še nobenga-zdej se pa tole že kr dolgo vleče. Imama pa v četrtek pregled.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 11.5.2009 21:35:41
|
|
|
|
Tejčika29
|
Timnala - jaz kuham vse skupaj in potem kuhalno vodo prišparam za redčenje kasneje, ostalo pa zmiksam s paličnim. Sadje - npr. avokado, banano in podobno kar pretlačim, zelenjavo pa vso zmiksam.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 11.5.2009 21:50:50
|
|
|
|
janja 27
|
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123 IZVIRNO SPOROČILO: afnica mala Zdaj pa sva sami, si je prvič v 7 mesecih privoščil frej urco ali dve. Ob ponedeljkih ima tenis, pa še pijačka. o joj a taki tud obstajajo da ne bo pomote, sem super vesela za vas, jaz si moram prav na koledar na pisat če je moj cel dan doma...ampak mislim da se to še odkar sva skupaj ni zgodilo Zadnje čase ma slabo vest, ker sem ga pustila samega s Tajem ko je kosilo kuhal in šla ven s psom, tamal je mel lih takrat en tečnitis in se je drl celo uro ko me ni bilo....revež je bil čist out, da to pa absolutno nič n emorš narest čez dan če je takle...o dej nehi a res No pol je pa kao on vstal ponoči, da ga bo šel potolažit, da ne bom skoz jaz...jah pa ni šlo tamal je doživel totalen pop*zditis ko je njega zagledal, šele ko sem jaz prišla se je obrnil na bok in zaspal...ajme meni jolly si me tolk nasmejala
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 11.5.2009 22:03:45
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
IZVIRNO SPOROČILO: evelin Joj kolk ste načvekale. Sej je prav. Ja js že drugi teden pridno delam v službi, ja kaj čemo je treba dinarčke služit da bo čimprej hiška stala. Maša je pridna kot vedno, zobka pa nimamo še nobenga-zdej se pa tole že kr dolgo vleče. Imama pa v četrtek pregled. A ti si že redno nazaj v službi? a je potemtovj možek doma al kako?
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 11.5.2009 22:04:54
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
mamice grem jaz spat! LAHKO NOČ in naj bo čim bolj mirna!
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 11.5.2009 22:05:25
|
|
|
|
janja 27
|
drugače pa čer sem mal boljš volje zarad jolly mam en k.... dan ....bom povedala zakaj mal pol dream..no commet...........ne MOREŠ VEREJET da se to dogaja lakrneš sej sem mislila nate k si že zadnjič rekla da si blizu doma.......sam nismo bili sami pikica zoo je super, mal hribčka gor en kup živali, manca je uživala sto na uro in tekla od ene do druge, jih gledala itd,metka pa je vse skupaj opazovala z vozička včasih kaj zvariskala, ni pa to full veliko....tko en krogec za nardit....mali sprehod...za manco čist zadost....ker če gremo v zoo vidi pol sam una igrala in živali jo sploh ne inetersirajo... tukaj pa so samo živali in je blo to glavna točka...pa še medo je bil zbuen in čist bliu ograje tko da nas je gledal in zehal in se mal čohal nimam nobene želej bit kje blizu timmala..a vi ste imeli krst za uspešen dan in pridnega nackota goga jaz sem tud danes posteljnino menjala...jaz pa ne premikam nič pohištva ..ne maram preveč spremenb..kot je je ajetam..ja šit no za vrtec...mater a bo sploh katera še vrtec dobila al kaj no tko sedaj pa da vam povem še zakaj sem slabe volje....avto se mi je pokavril in ne vem kaj je šlo en ..kur......tko da sem brez avta in vprašanej če bo ready do drugega tedna...močno upam ker ne vem če mi bo potem uspelo pridet na srečanje mah...no commnet ...jutri pride kolega da sploh vidimo kaj je šlo al bo treba na servis al bo on kej uštimo..v glavnem en šit od šita sem čist zgubljena brez avta....pa pojutrišnjem moram metko peljat cepit v četrtek brat od mojga na polikliniko na pregled.....vse na kupcu..sej tko ej ponavadi ..... drugače pa punce spijo....moj pa je šel pomagat staršem in bratu ..veseli dogodek.....bo teliček....oz. en vem še on ali ona.....ga vedno hecam da v štalo gre pomagat in gledat k se krava teli pri meni pa ni mogel bit.....mogoče bo danes spet slišal tole zgodbo in zavijal z očmi da to ni isto..... grem slčike gledat od dream in timnale na FB
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 11.5.2009 22:09:05
|
|
|
|
Dream
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tejčika29 Timnala - jaz kuham vse skupaj in potem kuhalno vodo prišparam za redčenje kasneje Jaz isto. Tijana za oba zobka! Mi še vedno nimamo nič, pa se že vidi, da bo kmalu...
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 11.5.2009 22:20:13
|
|
|
|
coccinella
|
IZVIRNO SPOROČILO: timnala Vprasanje: a ve ko kuhate GH, kuhate vso zelenjavo skupaj (npr. krompir, bucke, korenje) al posebej? Verjetno neumno vprasanje, sam men je edino krompir tak cudno zraven ostalega kuhat, ker tako cudno vodo pusti in mi ni, da se ostala zelenjava zraven pajsa jaz kuham vse posebaj, ker se različne zelenjave različno časa kuhajo...
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 11.5.2009 22:23:26
|
|
|
|
coccinella
|
Tijana še za drugi zobek!
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 11.5.2009 22:28:57
|
|
|
|
evelin
|
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga IZVIRNO SPOROČILO: evelin Joj kolk ste načvekale. Sej je prav. Ja js že drugi teden pridno delam v službi, ja kaj čemo je treba dinarčke služit da bo čimprej hiška stala. Maša je pridna kot vedno, zobka pa nimamo še nobenga-zdej se pa tole že kr dolgo vleče. Imama pa v četrtek pregled. A ti si že redno nazaj v službi? a je potemtovj možek doma al kako? Ja že delam. Ne moj je tk na tri izmene tk da mal kombinirama ko je pa zjutri jo pa babi čuva
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?