|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dolenjke
11.5.2009 13:21:04   
Anonimen
Sanolabor v Merkator centru na Cikavi. Čist spodnja polica. Je nekaj zalogeuser posted image

(odgovor članu jazzz27)
  Neposredna povezava do sporočila: 2226
11.5.2009 14:20:30   
majčica20
pozdravljene. jaz imam tako dobre tete, da sem dobila kar oroginal domač malinov čaj. bomo videli če pomaga. drugače pa odštevam zadnje dni. jutri me čaka ctg in pregled. samo se detecu nič kaj ne mudi.
(s)mejte se
LP M

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2227
11.5.2009 16:04:32   
krempelček
MAJCH ti boš mogla it itak predčasno v porodnišnico in ne bo časa za slikanje......hm!!!
Ja drugače tale malinov čaj zgleda da je res okej....če ga vse pijete.....Jaz bom pa tako ali tako šla rodit 15 dni po roku, kakor zgleda.....se bomo še načakali, vse je že pripravljeno, samo malega ni in ni od nikoder.........

Adrijana 30.06.2001
Kristjan Franci 04.09.2003
Timotej Jernej 23.05.2009

(odgovor članu majčica20)
Neposredna povezava do sporočila: 2228
11.5.2009 16:07:18   
Anonimen
Hehe...kako veš? KOlega nima časa do četrtka, je sporoču...tačas se lahko zgodi marsikaj.user posted image Sicer mal dvomim v ta čaj...ampak ziher je ziher. Sicer pa, če slikanje zamudim, pa še tolk boljš. Bomo pa pol še lepše slike mel.user posted image

(odgovor članu krempelček)
  Neposredna povezava do sporočila: 2229
11.5.2009 16:11:14   
krempelček
majch, kuk je to fejst, če bi res šle prej rodit. Daj mi prosim javi na ZS tvojo telefonsko, da ti javim ko rodim, pa boš ti pol dolenjkice obvestila. Vsaki pa želim najlepši in čimprejšnji in čimlažji porod. Bom pol porodno zgodbo napisala, da vidimo, kak je šlo. Pa ti tud, da ne pozabiš......

Adrijana 30.06.2001

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2230
11.5.2009 16:35:37   
Infinity1
Hehe, vidve nosečkice krempelček in Majch, ne ve se kateri se bolj mudi v porodno user posted image user posted image user posted image . Sej je to lepo... kar pogumno, pa velik dobre volje in kondicije user posted image user posted image user posted image .

Tele zadnje dni pa izkoristite za počitek kje v senčki na kakšnem ležalniku v naravi ob malinovem čajčku. Lep dan vama želim in seveda ostalim nosečkam user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2231
11.5.2009 18:10:39   
krempelček
majch a si ti imela rojstni dan v petek 8.5.? Ne mi rečt, če si ga imela, vse naj naj v življenju......Ja infinity, mislim, da si bla ti na istem, ti že cartaš, me pa še ne.......ups, sej bo, ko bo čas za to....

Adrijana 30.06.2001

(odgovor članu Infinity1)
Neposredna povezava do sporočila: 2232
11.5.2009 19:52:00   
Anonimen
Ja sem mela, ja. Hvalauser posted image .

Infinity...če pa ste nas vse naluštale s svojimi bebicami, pol pa še take lepe slikice pa tako....sej veš...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2233
11.5.2009 20:14:16   
krempelček
jaz tudi tako pravim, tele cartke svoje kažejo tuki, pol pa bodi miren.....

Adrijana 30.06.2001

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2234
11.5.2009 20:15:25   
Mateja4
Hej!
Evo še mene mal po dooolgem časuuser posted image Kako ste kej? Majch in Krempelček vama sam še mal fali :)user posted image kr mal zavidam. Mi mamo pa še 3 mesce user posted image pred sabo. No ja pa tud to bo hitr minilo. danes sem bla mal po trgovinah in sem naši user posted image kupila en kompletekuser posted image enostavno se jim ne morem upret .. tiste luštkane mejhne stvarce.
Drugače se počutim odlično.. zaenkrat brez vsakršnih zapletov in upam da tko tud ostane. Naša princeska brca čezdalje bolj močno in včasih me kr zvije ko me tam pod rebra brcne user posted image . Midva sva tud sedaj do konca stanovanje zrihtala... sem v album slike kuhnje prlimala user posted image pa mal pokomentrejte user posted image .
Drage moje imejte se čudovito user posted image user posted image user posted image

Mateja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2235
11.5.2009 20:42:03   
čebelica01
MATEJA4 - FENSI ŠMENSIuser posted image   KUHINJA

Life is to short for the wrong decision

(odgovor članu Mateja4)
Neposredna povezava do sporočila: 2236
11.5.2009 20:48:46   
Anonimen
No, evo mene s  kontrole rasti malčka. Težak je že cca 1900g, obseg glavice ima 29,2cm, vsi notranji organi prisotni in bp, malček je obrnjen na glavico in upam, da tako tut ostane, popkovnica OK, plodovnica tut OK, uglavnem vse OK. Obseg trebuščka pa je 100 cm. 

MATEJA4 - fuuuuul lepouser posted image

(odgovor članu čebelica01)
  Neposredna povezava do sporočila: 2237
11.5.2009 21:13:58   
tia12
Midva...

user posted image

TAJ
po kosilu...

user posted image

TAJ - 10.4.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2238
11.5.2009 21:16:46   
čebelica01
user posted image user posted image user posted image  kok je luškan. No tudi mamica prav fino zgleda user posted image user posted image . Se je pa napokal je čist koma po kosiluuser posted image user posted image

Life is to short for the wrong decision

(odgovor članu tia12)
Neposredna povezava do sporočila: 2239
11.5.2009 21:50:50   
Mateja4
IZVIRNO SPOROČILO: Mateja4
Midva sva tud sedaj do konca stanovanje zrihtala... sem v album slike kuhnje prlimala user posted image pa mal pokomentrejte user posted image .

aja pa trebuščka tud user posted image

Tia12  čudovita stauser posted image user posted image

(odgovor članu Mateja4)
Neposredna povezava do sporočila: 2240
12.5.2009 8:58:26   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: Majch

Sanolabor v Merkator centru na Cikavi. Čist spodnja polica. Je nekaj zalogeuser posted image

No, čajček že imam (malinovi listi), pa se ga še ne upam pit, ker sem v 35. tednu.
Drugače pa ponoči je grozno user posted image , švicam kot slon in se premetavam iz boka na bok, gledam na uro, ponoči vstajam za wc (2 - 3 x), maček tuli, tamali se sanja in stoka v spanju....

Tia12 res sta prav fletna user posted image user posted image .

Mateja4 full huda kuhinja, res lepa user posted image user posted image . Pa bušček tud raste. user posted image Ja, lušni ste - ni kaj. user posted image

Krempeljček 15 dni po roku pa ja ne boste stresal ven, no user posted image user posted image , bo pa že kaj prej - boš videla! Držimo pesti, sploh sedaj ko se bližaš dnevu za v Rim. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2241
12.5.2009 9:01:15   
Mala_princeska

user posted image user posted image Dolenjkeuser posted image user posted image

********** MAJ **********
In že navijamo za (z)majčiceuser posted image - go go go.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

1. buterffly---17.5.----25-----Škoc.-----user posted image

2. krempelcek-18.5.--26-----Šentj.----user posted image

3.majčica20---20.5.---30-----Nm-------user posted image

4.majch------29.5.----26----Nm--------user posted image P 14.5.

********** JUNIJ **********

5. nemka-----2.6.------21-----B.Krajina-user posted image

6. Princesi---14.6.----26----Poljane-----user posted image P 13.5.

7. fejči--------18.6.----33-----Krško------user posted image

8. Kaminek--20.6.----27-----Trebnje----user posted image P 26.5.

********** JULIJ **********

9. petra20081.7.------32----Nm----------user posted image

10. jaknik1----3.7.-----30-----Nm----------user posted image P 21.5.,1.6.

11. alex01-----11.7.----33----Nm----------user posted image P 19.5.

12. zaspancka--24.7.---23----Iv. G.-------user posted image

********** AVGUST **********

13. Majca----12.8.-----------Straža--------user posted image

14. Mateja4---15.8.------------Nm---------user posted image P19.5.

********** SEPTEMBER **********

17. cukr07-----9.9.-----27----Mokr.-------user posted image P 25.5.

********** NOVEMBER **********

18. among_the_clouds---15.11.---Nm---user posted image

********** PREGLEDI **********

13.5. Princesi user posted image
14.5. Majch
19.5. Alex01, Mateja4
25.5. Cukr07
26.5. Kaminek
01.06. Jaknik1

user posted image user posted image user posted image RODILE user posted image user posted image user posted image

1. RMMAJA*********user posted image user posted image --DANE IN FRAN
2. INFINITY1********user posted image ----LOVRO
3. SANJA23********* user posted image ----TAI
4. ŠKRATKA*********user posted image -----LOVRO
5. CEBEICA MAJA*****user posted image ----MAKS
6. DOLČI************user posted image --- PIA
7. SRCCKA**********user posted image -----MAJ
8.TIA12*************user posted image -----TAJ
9. Rea27*************user posted image -----EVA LANA
10. misk*************user posted image ----VITA
11. matt*************user posted image -------VITA
12. ??? Le katera bo naslednja ??? user posted image user posted image user posted image

4user posted image : 8 user posted image

Dajmo user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 2242
12.5.2009 9:54:38   
krempelček
tia 12 kako je tale tvoj fantek lepi, lepi.....

Adrijana 30.06.2001

(odgovor članu tia12)
Neposredna povezava do sporočila: 2243
12.5.2009 9:58:26   
krempelček
hvala, da sočustvuješ z mano, sem že sitna tok je hudo čakat. Sej vse še čaka tole. Jaz sem tako prehlajena, da je kaj iz nosu mi curi, kašljam, glava me boli, grlo tudi, kot 100user posted image . Mami moja, da grem pa zdej rodit, bi pa blo....Bom še malo počakala, jutr imam v mestu pregled. ob 8 zjutri.

Adrijana 30.06.2001

Neposredna povezava do sporočila: 2244
12.5.2009 10:09:56   
Anonimen
Jutro!

Fensi kuhna! Lepo lepouser posted image .  Pa trebušček...uiii...

Tia, tale tvoj fant pa že zdaj vadi neke osvajalske poglede. Boš morala še podit punce od njega. Luškanček!

Princeska, a ni zabavno, ko se kr vse neki dogaja ponoč, ko maš itak milijon problemov sama s sabo. Ma, js sem tud kr naprej na wc-ju.

Krempelček, kaj pa če fajn močno kihneš, boš mogoče izstrelila svojegauser posted image , pa boš že danes fertik.

Neposredna povezava do sporočila: 2245
12.5.2009 10:47:00   
Anonimen
Princesi, jst sm šele 32.tednov user posted image , pa mam že ponoči take težave kot ti. Normalno zaspim okol 5.00 do 7.15, ko zazvoni budilka, da zbudim starejšega za v šolo.

Kremplček - še mal, pa bo user posted image  zunej!!!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2246
12.5.2009 11:30:14   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: krempelček

Bom še malo počakala, jutr imam v mestu pregled. ob 8 zjutri.

Krempelček jaz tud - jutri 13.5. ob 8h. Samo ti hodiš h Kostanjškovi, a ne da? user posted image user posted image No, jaz bom pa v čakalnici pri Bučarjevi - evo slikico da me prepoznaš user posted image . Ti me kar pocukaj za rokav in povej, da si Dolenjka z RR - Krempeljček user posted image user posted image user posted image .
Jutri bomo vsi v kompletu, ker ima tamala zobarja.

user posted image

< Sporočilo je popravil Mala_princeska -- 12.5.2009 11:37:42 >

Neposredna povezava do sporočila: 2247
12.5.2009 11:36:25   
Mala_princeska

Princeska, a ni zabavno, ko se kr vse neki dogaja ponoč, ko maš itak milijon problemov sama s sabo. Ma, js sem tud kr naprej na wc-ju.

Krempelček, kaj pa če fajn močno kihneš, boš mogoče izstrelila svojegauser posted image , pa boš že danes fertik.

Ja zabavno, ko se komaj s postelje ven "zvalim"user posted image user posted image , zjutraj ko je pa treba user posted image ven peljat, bi pa spala user posted image user posted image user posted image .
No, danes kopalnica spucana; zdaj pa še sesalec in še kaj bi se našlo - samo da se mi ni treba učit user posted image .
Skuhat mi hb ni treba, tašča pustila omakico, jaz pa zdraven makarončke skuham, pa kak paradajz pojem. user posted image Sem do 19-20h sama, malo pred 16h šibam po tamalo.

Zjutraj sem tamalo že hecala, da grem po dojenčka in je bila revica že čisto zmedena user posted image user posted image , jah jo moram pripravit da ne bo potem šok, ko bo šlo zares.

No, danes bom pripravila torbo za bebija,
pa kozmetiko in par stvari bom zmetala v eno torbo za v porodnišnico, da ne bom zadnji hip strašila okoli.

Krempeljček ti samo orng kihni, pa bo user posted image zunaj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Izkoristite sončka, ker se že nekaj kisa zunaj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2248
12.5.2009 11:50:49   
Anonimen
O, lejo princesko. Si bla pa že pridna danes. Js sem se pa začvekala, pa upam, da se bo delo kar samo nardilo....ajoj...lenoba.

Lepa tortica BTW.

Fajn zrihtajte na pregledu obe.

Neposredna povezava do sporočila: 2249
12.5.2009 12:00:14   
Mala_princeska

Lepa tortica BTW.

Fajn zrihtajte na pregledu obe.

Tortica - mi sedaj torte naročamo v pekarnici (Žito mislim da je) v Btc-ju v Nm, jih v Črnomlju delajo in so njami. user posted image user posted image user posted image Samo par dni prej naročiš in je njami. user posted image user posted image user posted image

Hvala - bomo probali čimbolje uštimat.

Ja, začvekam se pa tud jaz hitro (prehitro) sploh na RR. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.