Mala_princeska
|
IZVIRNO SPOROČILO: cukr07 IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska Pa Cukrček nas spremljaš? Prejšnji teden sva z mojim naštudirala vozičke in se odločila za PP Pliko Switch. Še za barvo se morava odločit, potem pa greva v nakup. Ja pa z bratom sva privleka s podstrešja zibko, katero sva še midva kot dojenčka uporabljala in jo sčistila. za Peg Peregota. In zibka - super. To bo lušno zibat. No, moj mora pa posteljico nazaj sestavit. Rea poznam ta občutek, ko nafutraš in zaspi na ziziki, ko pa hočeš dol dat, pa jok in odprti učki. Tako je mene tamala imela za dudo. Krempeljček hvala. Tud ti si lušna . No, kar pokomentiraj mojega, ne bom nič ljubosumna . Sicer full starejši izgleda, a kaj čmo. No, držim pesti da ne boš predolgo čakala. Moje poročilo s pregleda: Kg + 12 (tam nekje), voda ok, kri malo manj (železo oz. hemoglobin pod mejo, pod 100 ) - sem dobila nova zdravila na bel recept (močnejša) in sem že čutila posledice (Heamatopan) - namreč močno sem bruhala pred cca. 30 minutami....; pojedla sem jabolko, banano, popila vitamin c in malo cocte, pa par jagodnih cmokov pojedla, sem šla likat in tud stat nisem mogla, sem šla v ležeč položaj in potem še školjke nisem ujela - je moj rekel, da sem grozna. srček bije normalno, pritisk ok.... ctg bo čez dva tedna, skratka to je to...... 27.5. naslednji pregled In še "sreča v nesreči" - na poti v lekarno sem izgubila zdravstveno kartico na pločniku, jo je cigan pobral in še dobro da je bil s familijo v avli ZD, ko sem spraševala na informacijah, če so našli kako zd. kartico in potem me je poslal v ambulanto kjer jo je oddal in kartica je pri meni. Mislim norooooo.....da popeniš....skratka potem sem se mu full zahvaljevala in je rekel, da se ne bi bilo treba. Mateja4 ja kaj pa je s tvojim dragim? Naj se pozdravi. Buterffly go go go.... Le katera naša majčica bo prva cartala?