|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dolenjke
8.5.2009 14:06:29   
Mala_princeska
Pozdravljene, sem se skoz matrala da bi vzpoztavila net na lap topu v zg.štuku pa nič in sedaj tipkam z rezerve spodaj user posted image , zato se tako pozno javljam in zato sem Majch "nadlegovala" po smsu namesto po RR. user posted image user posted image

Majch pa ravno danes ti je dolgčas, upam da te kdo preseneti poleg tvojega dragega user posted image user posted image user posted image .

Misk super za tvojo hitro porodno zgodbo, sigurno je bila to ista babica kot pri meni prvič, ko je rekla da bom hitro rodila in potem miselnost pospeši porod user posted image user posted image

Zaspanček user posted image za poroko in lepo bo postati gospa. Jaz bi se sam zaradi priimka poročila user posted image , ker mi ga tok biksajo s sedanjim. Vedno me preimenujejo.

Nič se še zvečer kaj javim, če bo dragi poštimal mašino oz. povezave v bajti. user posted image

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu čebelica01)
Neposredna povezava do sporočila: 2201
8.5.2009 16:15:31   
krempelček
jaz sem pa danes po pošti dobila banjico s stojalom, cena 29,90 eura. je turkizno-zelene barve, ima račko nalepljeno v banjici in stojalo je bele barve. Super sem zadovoljna, pri sonček.si sem jo pa naročila. Ja pa da vam povem, da je moj možek kupil za sineka rokavičke, da se ne bo popraskal, ko se rodi s tistimi krempeljčki.....ups, nohtki. Ja pa v clarku v nm sem kupila kompletek za našga še nerojenega, full frajerske hlače poletne in majico kratko....sem dala 10 eurov. Majke mi majo lepe stvari, ja danes sva imela z mojim šoping day.....super je bilo, ker moj ni bil nič tečen, ko je mogu z mano po trgovinah....pa še najin kristjan ( 5 let) je bil z nama in se je zamazal, pri vodnjaku v nm v gostilni, ko je pil kakav in mu je moj kar novo majico kupil, spidermana, da ni šel zamazan z nama, k sva šla na pošto.....ja tako je to, pol smo pa dam pršli in je prišla naša Adrijana domov in je takoj rekla, zame pa nič????????????????? Pa sem jo razveselila in je dobila komplet tuniko in pajkice, je bila takoj dobra. Vidiš, če enmu kupiš je to tako. Punce kaj delate, ste vse zunaj?

Adrijana 30.06.2001
Kristjan Franci 04.09.2003
Timotej Jernej 23.05.2009

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 2202
8.5.2009 16:36:49   
čebelica01
jaz sem pa zdajle končala moj delavni dan, zdaj pa pod tuš in z otroci na sladoled jaz pa na pivoo pa pšššššššštttt. dolenkince moje lep dan vam želim pa se mogoče zvečer kaj tipkamo oppppp ups ne se ne ker zvečer gremo pa babnice feštat

Life is to short for the wrong decision

(odgovor članu krempelček)
Neposredna povezava do sporočila: 2203
8.5.2009 16:40:40   
Anonimen
Princeka, to pač ni blo nadlegovanje, ampak lepo presenečenje.

Drugač pa je danes pač še en dan, ko sem doma in tako...eh...rabim hobi...user posted image Recimo našo bubico. Ful se mi lušta nekaj sladkega. Ne vem če ne bom šla ene kekse iskat al pa neki...Po moje bi zdajle lahko zmazala eno škatlo domačice.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2204
8.5.2009 18:57:09   
Mala_princeska
user posted image

Majch izvoli.user posted image user posted image
Sem pa lumpa, a ne....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Si mi pa naredila lušte za to zvrst piškotov. So zakon, res, ko se čokoljadica topi v ustih.user posted image user posted image user posted image
Moj dragi poštelal net, je bilo z Windowsi nekaj narobe; bili smo na sprehodu, opral avto in šibal nazaj v službo - to je pa slaba stran službe pred nosom, da letiš ko te rabijo.

< Sporočilo je popravil Mala_princeska -- 8.5.2009 19:00:05 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2205
8.5.2009 19:03:06   
Mala_princeska
Ali pa za tele "ubijam" user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2206
8.5.2009 19:45:07   
Anonimen
Princeska, ti si pa takooo žleeeeht! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moj se pa glih domov pelje-zdaj je glih tam nekje pri vas. Pa grema nekaj ven pojest.

Menda je bil spet kreš na H1. Tam pri Kovačiču nekje. Menda kar hudo.user posted image Pa kaj je folku??

Neposredna povezava do sporočila: 2207
8.5.2009 20:56:01   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: Majch

Princeska, ti si pa takooo žleeeeht! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moj se pa glih domov pelje-zdaj je glih tam nekje pri vas. Pa grema nekaj ven pojest.

Menda je bil spet kreš na H1. Tam pri Kovačiču nekje. Menda kar hudo.user posted image Pa kaj je folku??

user posted image user posted image user posted image Malo pa moram bit poredna user posted image user posted image user posted image .
Uživejta na večerji, pa poročaj katero restavracijo sta izbrala in če je bila dobra hrana.

O nesreči nič ne vem, upam da ni bilo hujšega, je pa res folk nor - divjajo da je kaj user posted image , smo šli malo od hiše na sprehod in izza ovinka je eden full pridirjal user posted image , boh ne daj da bi mu nasproti kdo priletel; v glavnem po tej cesti sploh ne bom mogla vozičkat - ker je ogromno tovrnjakov dopoldne (ne čez cel dan, pa med vikendi jih ni) ker v bližini gradijo novo cesto user posted image .

< Sporočilo je popravil Mala_princeska -- 8.5.2009 20:57:54 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2208
9.5.2009 16:34:50   
krempelček
jaz sem še kar tukaj, sm imela danes tečno taščo na obisku, jo imam poln kufer, mi je eno prijateljico pripeljala-njeno, kar na kavo in potem je še vse sobe ji pokazala, pa ej kdo je tukej gospodar, midva ali ona, to sem jest naslikala, to sem jaz naredila, ta slika je tudi moja.....pa hodi po hiši in razlaga in pametuje.....pa a je to kar tako, grem v eno hišo in kr razlagam, katero sliko sem jaz narisala? če bi to vedela, bi takoj dala vse stene navadno prepleskati in to bi bilo to.....ja a ni res. mater dejte povedat, če vaše tašče tud hodjo po vaših hišah, stanovanju, itd......je bla pa drugač učiteljca in to je hudič, itak je ni nihče maral, ker se je samo drla, ko sam vrag....grem se shladit

Adrijana 30.06.2001

Neposredna povezava do sporočila: 2209
9.5.2009 16:50:47   
Anonimen
Ojla.

Krempelček, sočustvujem s tabo. Tole si pa mela porcijo za nekaj časa. Hihi. Učitelce znajo kej pametne bit na stara leta...hihi...(valda ne bom še js taka). Sam res ni najbolj pošteno, da ti kr eno najavi na obisk. A une slike so na na stenah, al se jih da snet pa pospravit? Js jih po moje ne bi hotla met. Ker moje stanovanje ni galerija. Al pa začni vstopnino pobirat. Mal heca, ampak te razumem ,da si besna. Js mam hvalabogu taščo daleč, čeprav se popolnoma ok razumeva...sam sem raj na svojem. Mami je zmeri rekla, da moram tak stanovat, da ona v copatih ne more do mene (no, mami želja uresničena..bo 100km dovolj?). V glavnem...uh....maš švašta te žlahte!user posted image

DRugač sva mal bla v šopingu. Tud malinov čaj sem si nabavla...škodit ne more...če pa pomaga pa še tolk boljš.

Neposredna povezava do sporočila: 2210
9.5.2009 19:14:14   
krempelček
ojla pikica MAJCH sta bila v nabavi? super. daj ti meni povej kak je ta malinov čaj? A res kej pomaga? A nič ne škoduje? Daj napiši, da si ga še jaz kupim....A sta še kaj drugega nabavljala? Midva sva šla na sejem z otroci in sva malemu 5 let Kristjanu kupila kombinezon rdeč ferrari , ker imamo konje doma in potem če mi gre tja pomagat, je takoj zamazan v kratkih hlačah al karkoli.....je tamal tako vesel, ko hudič.JA TAŠČA MI JE POCUKRALA CEL MESEC IN NANJO BOM MISLILA, KO BO TREBA FEJST PRITISNIT PRI PORODU.............

Adrijana 30.06.2001

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2211
9.5.2009 19:15:04   
krempelček
SLIKE so pa risane na stene žal in ne grejo dol, jih bom pa prebelila, če prej ne drugo leto....

Adrijana 30.06.2001

Neposredna povezava do sporočila: 2212
9.5.2009 19:36:54   
čebelica01
rea27- STE DANES KAM POBEGNILI, GLEDE NA TO , DA SE ODVIJA CVIČKARIJA????????user posted image user posted image

Life is to short for the wrong decision

Neposredna povezava do sporočila: 2213
9.5.2009 21:23:43   
Infinity1
Rea: jaz uporabljam kapljice Bio Gaia in so mi tud super, dobiš v vseh lekarnah.

Drugač pa če katero mogoče zanima, men so danes še dodatno prinesli dva paketka Oleovita D3, če se bo katera odločila za nakup se priporočam, cena 3,85 EUR.

LP

(odgovor članu čebelica01)
Neposredna povezava do sporočila: 2214
9.5.2009 22:43:51   
Anonimen
Hehe, če boš na taščo mislila pri porodu, pol bo mali poletel venuser posted image . Tale malinov čaj kar množično uživajo punce. Kakšno šalčko do dve na dan po 36 tednu. Menda mehča maternični vrat in pol pomaga, da kao hitreje vse skupaj poteka. Po moje neke škode ne more delat. Evo, ga bom pa zdajle prvič probala. Pa vsak dan po malo, pa da vidimo...Mi smo zaštartali 38 teden, tak da mi je skoraj vseeno, če danes rodim.user posted image

Kupila sva par malenkosti. V BC nisem mogla mimo enega kompletka - za iz porodnišnice. Da bo mali lep. Sam ne me vprašat, kolk sem dala. Mojega je skor kap...sej men je tud groza, sam sem rekla, pismo, za prvič, pa naj bo. Drugače nisem zbirčna glede cunj. Me firme ne ganejo.

Pol sva pristala še v Kometu v Metliki. So mel industrijsko razprodajo. Ful ene lepe robe. Modrci po 3 eur pa tako. Sem par stvari vzela. Pravijo, da bo zdaj večkrat tako.

In to je to...zdaj grem pa po tist čaj, če se je že namoču. Če se ne oglasim več, pol deluje, al pa bruham od groze user posted image

(odgovor članu Infinity1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2215
10.5.2009 8:49:47   
krempelček
hello majch, a v kometu v metliki imajo razprodaje, super a ne da je kaj znižanega. Drugače je pa prav fajn, da si kupila kakšen kompletek za svojga otročka, pozabiš tisti denar, ko viidiš da je u piko zrihtan otroček. Jaz kar nekaj kupujem, sem zdaj rekla, da moram bremzat začet, drugač.....bo polomija, kar je lepega kupim in ne morm mimo. Ja da ti še povem, da imata lepo stanovanje in da upam, da boš kako tvojo slikco gor prilepila, mene lahko pa vidiš na mojem albumu, poroka. zdej imam enih 18 kg gor ampak bo že. uživaj grrem jest, aja a si pol preživela od malinovga čaja.

Adrijana 30.06.2001

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2216
10.5.2009 18:03:32   
Anonimen
Danes me je mal zaskrbelo, ko sem pomislila, da nimam še nič pripravljeno. Madona, sej nimam nobenga časa, pa upam, da ga mali v trebuhu tut nima in da bo še kr neki časa na toplemuser posted image . Uglavnem, jutri imam UZ - kontrola rasti, držte pesti, da je vse OK, pol pa začnem s pranjem cunjic, prestavljanjem pohištva, nabavljanjem...

Neposredna povezava do sporočila: 2217
10.5.2009 20:08:26   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: jaknik1
Uglavnem, jutri imam UZ - kontrola rasti, držte pesti, da je vse OK, pol pa začnem s pranjem cunjic, prestavljanjem pohištva, nabavljanjem...

Jaknik user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Držimo pesti, seveda bo vse ok.

Majch a ti je slabo po malinovem čaju user posted image user posted image user posted image user posted image , no jaz ga jutri dobim. Že 38. teden user posted image - zdaj pa tud če rodiš, ni nič prehitro. Kakšen občutek, da bo kaj prej? user posted image user posted image

Mi smo imeli včeraj fešto na vikendu, je tast praznoval 60. letnico in sem malo pomagala pri strežbi, pospravljanju. Tamala je imela družbo ene večje punce in je bilo tako kot da je ne bi bilo, tako sta se lepo igrali.
Danes smo pa ostanke pojedli in jaz sem se še s torto, pecivom basala - uf bo tehtnica kmalu preveč pokazala.user posted image No, saj smo šli na krajši sprehod.

Ko ste pri taščah - mene sekira zaradi trebuha user posted image user posted image user posted image , ker majce ne potegnem čez trebuh oz. so skoraj vse kratke majce prekratke, potem pa trebuh sončim. user posted image Jaz se ne sekiram, zakaj bi pa skrivala user posted image trebuh? Pa tud tisti, ki so bili danes zdraven, so rekli da naj me ne sekira, da se za ta manj kot mesec dni ne splača cunj kupovat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2218
10.5.2009 21:56:09   
Mala_princeska
Aja, pa ko smo pri taščah - danes sem jo po moje presenetila, ko sem ji posodo s fešte oprala(kozarce,...je tast domov pripeljal stvari že zjutraj, ona dva sta gor spala), pa servete sem ji v stroj dala prat med njene bele cunje....

Potem pa pride domov - stroj jasno opran in ona je še 1 x dala mehčalec not, ker "ni vedela" da sem ga že dala., nič me pa ni vprašalauser posted image user posted image user posted image Kaj hočem, takle mamo, važn da me zaradi tega kako sem oblečena zafrkava user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 2219
11.5.2009 7:53:45   
kaminek
dobro jutro!

mogoče kavica, čaj, postrezite siuser posted image .

čez vikend je blo tko lepo vreme, da bi bla kr skoz zunej, pa me že vse tolk boli, da sm bolj al manj počivala, pa kosilo kuhala, drugače pa ležala. aja, pa za eno urco sm se spravla likat, sam nisem še vsega zlikala, tko da ko bom bom.

ta polna luna je pa res od hudiča: prvič sm začutla njen vpliv; 2 dni pred polno luno me je začel špikat, pa otrdevat trebuh, pa noge so me bolele, spala nisem 3 noči skoraj nič. po polni luni sm pa spala kot ubita, razen ko sm šla na wc.

zdej bom pa 3 dni sama doma, ker je šel možek v beograd-službeno, na sejem, tko da mi je blo zjutrej, ko je šel, kr težko. mah, kr nekam smotano cmerava ratujem. aja, spet lohk rečem, da so to hormončkiuser posted image .

v sredo bom najbrž šla uredit papirje za možeka na CSD, pol bom pa šla v kik-a, da si vzamem eno dolgo, celovno obleko, k jo bom lohk še pol nosila. mah sm res smotana, sm jo zadnjič gledala (je 8 €), pa je nisem kupila. doma pa ugotovim, da zdej, ko bo vroče nimam kej konkretnega za oblečtuser posted image .

se slišimo!

Neposredna povezava do sporočila: 2220
11.5.2009 9:01:45   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: kaminek

zdej bom pa 3 dni sama doma, ker je šel možek v beograd-službeno, na sejem, tko da mi je blo zjutrej, ko je šel, kr težko. mah, kr nekam smotano cmerava ratujem. aja, spet lohk rečem, da so to hormončkiuser posted image .

v sredo bom najbrž šla uredit papirje za možeka na CSD, pol bom pa šla v kik-a, da si vzamem eno dolgo, celovno obleko, k jo bom lohk še pol nosila. mah sm res smotana, sm jo zadnjič gledala (je 8 €), pa je nisem kupila. doma pa ugotovim, da zdej, ko bo vroče nimam kej konkretnega za oblečtuser posted image .

se slišimo!

Kaminek ; Ja, res hormončki. Saj ti bo hitro minilo, boš videla. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Grem jaz danes tud v Kika pofirbcat user posted image user posted image , v sredo imamo en kup obveznosti - pregled pri g. že zjutraj, pa tamala ima zobarja; tk da bo pestro.
Nasploh bo teden v šusu minil zame in za tamalo: v torek in četrtek ima Trimkota(telovadbo), v sredo gre k zobarju, v četrtek še lutkovni abondma, v petek pa gredo z vrtcem v Ljubljano na zaključno prireditev Unicefa (so sodelovali v projektu Unicefa, zbirali zamaške in denar), pa v ZOO grejo (samo 2,5 Eur-a vstopnina).
V soboto imam v Ljubljani študijsko srečanje s sošolkami/sošolci in profesorjem; pa v nabavo bo treba jit , v nedeljo imamo pri sestrični od tamale obhajilo,
tko da čas bo minil kot bi trenil,

vmes pa seveda kaj pospraviti, pripraviti za user posted image - treba vozek oprat in lupinico z zrakom izpihat in očistit praha, posteljico sestavit (če se bo dragi že zganil), ....

Uživajte in se tipkamo kasneje.

< Sporočilo je popravil Mala_princeska -- 11.5.2009 9:02:44 >

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 2221
11.5.2009 11:04:10   
krempelček
DRAGE MOJE PUNCE,ME BI BLE ČIST ZA SKUPEJ, se res lepo tipkamo ena drugi, mi je takoj lažje, če ima še katera fejst taščo, tko kot jaz. Je moja taščica rekla, da bo takrat ko bom rodila prišla kuhat in pospravljat in kaj vem kaj še k meni v najino hišo. Pol normalno lili ni mogla spat en teden in ko je moj videl, kako me je to spravilo iz tira, ji je rekel, mama te nič ne rabmo, mi se bomo uredu pošlihtal. ****rija a je to možno, se je na mojo stran postavil....Ha, ha pa sem zmagala, včeraj sem skuhala divjačinski golaž, dober kot sam hudič in sem ga dala v zamrzovalno 2 porcije, da bojo moji lahko jedli, ko mene ne bo. Mi je tamala adrijana 8 let rekla, mami mi bomo šli en dan v kitajsko, drug dan na pizzo, tretji pa na sladoled, veš un točen, bomo že zmogli brez tebe....No pa me je moja princeska potolažila....A VESTE, DA JE KOSTANJŠKOVA ODSOTNA DO NADAQLNJEGA, le kaj je narobe? Moram poklicat, ker imam v sredo ctg in ne vem kdo me bo pregledal....bog ve, kaj je s to mojo ginekologinjo, mogoče je zbolela....A katera kaj ve?

Adrijana 30.06.2001

Neposredna povezava do sporočila: 2222
11.5.2009 11:33:58   
Anonimen
Jutro

evo, še vedno 2v1 kljub malinovemu čaju. Ni tako švoh, da se ne bi dal prebavit.user posted image Sva pa čez vikend vsepovsod laufala, včeraj pa sem mela še svoje na obisku, tako da ni blo časa za RR.

V glavnem...odštevamo...da bo kaj prej resno dvomim, čeprav mojemu skoz grozim, da bom rodila eno nedeljo, ko bo formula. Bo bogi revež hotu met TV v porodni.

Hehe Princeska, vem, kako je, ko so ti majce premajhne. Čeprav mene prekratke čist ob živce spravljajo. Nosim samo še tiste tri, ki so dovolj dolge. Je pa moja stara mama zadnjič rekla, da ne bi smela tako oprijetih stvari nosit. user posted image Ja pa ja de...une starinske nosečniške obleke pa ziher ne, ko pol zgledaš ko dve podmornice, ne sam ena.user posted image

Sobica za bubico bo menda dokončana ta teden.user posted image Danes al pa jutri pa upam, da nama bo kolega naredu še fotke s trebuščkom. Človek čist raztura z aparatom. Po moje bojo prav fajn...komaj čakam...pol pa lahko td direkt v porodnišnico letim.

V glavnem...krempelček...čist mal še...navijamo...pa za druge tud...da bo vse kot mora bit.

Neposredna povezava do sporočila: 2223
11.5.2009 11:36:10   
Anonimen
Luškane slikice od poroke. Luštiiiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2224
11.5.2009 13:15:09   
jazzz27
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska
A katera ve kje v Nm lahko kupim čaj iz malinovih listov? user posted image user posted image
Jaz imam doma še 1 neodprto vrečko in ti jo lahko pošljem ćče želiš

lp ,sonček

V čajarni NM. Mogoče celo v lekarni.

Rodila se bo legenda! :)

Imamo jo!! Ime mu je Boris.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.