|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dolenjke
6.5.2009 19:17:31   
čebelica01
DAN , DAN jaz pa sem letala s tamalimi po nakupih. sem jima mogla teniske kupit user posted image user posted image user posted image . saj se bodo tudi vaše tamale pozdravile , ste pa res revice če se polek nosečnosti še kaj takega naredi reviceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Life is to short for the wrong decision

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 2176
6.5.2009 20:01:14   
tia12
Ojla...

Da vas še jaz malo pozdravim....mi smo kar cel dan vozičkali danes. Naš mali je tko rad zuni, prav uživa....user posted image , mami pa tudi...user posted image user posted image user posted image

Pa ostale nosečke in mamice, kako ste kaj?

Rea in Infinity kje se pa potepate?

LP, Tia in Taj

TAJ - 10.4.2009

(odgovor članu čebelica01)
Neposredna povezava do sporočila: 2177
6.5.2009 20:22:53   
čebelica01
hoj TIA12- vi kar vozičkajte sej mate prav izkoristite lepo vreme in nadihajte se svežega zraka user posted image user posted image

(odgovor članu tia12)
Neposredna povezava do sporočila: 2178
6.5.2009 22:01:32   
rea27

IZVIRNO SPOROČILO: tia12

Ojla...

Da vas še jaz malo pozdravim....mi smo kar cel dan vozičkali danes. Naš mali je tko rad zuni, prav uživa....user posted image , mami pa tudi...user posted image user posted image user posted image

Pa ostale nosečke in mamice, kako ste kaj?

Rea in Infinity kje se pa potepate?

LP, Tia in Taj

hojla..evo nas..smo danes tako zaposleni z vozičkanjem, da sem šele sedaj utegnila mal posedet pred računalnikom :)
Mami je na obisku in Evo daje spat, tako da lahko na hitro napišem par vrstic...
Smo kar ok, krčke sicer imamo, a so dokaj blagi - pazi, verjetn me bo jutri kap...ker murphy nikoli ne počiva :) kar lepo prenaša vse, da smo vsi skupaj srečni in veseli...

Težki smo tudi že 3500, kar se mi zdi da sem že napisala...pa saj sem tako sklerozna, da ne vem kaj pišem...

ok, drage moje, grem počasi mal v pančevo, ker bo treba ponoči spet dežurat..

papa in lahko noč :)

rea27

(odgovor članu tia12)
Neposredna povezava do sporočila: 2179
7.5.2009 12:36:24   
Anonimen
Mi smo meli danes CTG in kaže, da je na jugu vse mirno. Bubica je pri miru, da sem se mogla malo okrog obračat, pa se je samo malo premaknil...len ko ne vem kaj. Zvečer pa bo spet akcija . Ma tako lepo navado, da me zmeraj užge v isto točko, da me zvije, ko da bom šla rodit. mali! Zdaj pa nič. Popadkov tud nobenih...no ja...tud prav, Una spodnja črta je bla skor ravna...ajoj se bomo še načakali, če bo šlo tako naprej. Sicer pa...naslednji CTG v četrtek.

(odgovor članu rea27)
  Neposredna povezava do sporočila: 2180
7.5.2009 13:42:13   
Mala_princeska

user posted image user posted image Dolenjkeuser posted image user posted image

********** MAJ **********
In že navijamo za (z)majčiceuser posted image - go go go.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

1. buterffly---17.5.----25-----Škoc.-----user posted image

2. krempelcek-18.5.--26-----Šentj.----user posted image

3.majčica20---20.5.---30-----Nm-------user posted image

4.majch------29.5.----26----Nm--------user posted image P 14.5.

********** JUNIJ **********

5. nemka-----2.6.------21-----B.Krajina-user posted image

6. Princesi---14.6.----26----Poljane-----user posted image P 21.4.

7. fejči--------18.6.----33-----Krško------user posted image

8. Kaminek--20.6.----27-----Trebnje----user posted image P 26.5.

********** JULIJ **********

9. petra20081.7.------32----Nm----------user posted image

10. jaknik1----3.7.-----30-----Nm----------user posted image P 11.5.,21.5.,1.6.

11. alex01-----11.7.----33----Nm----------user posted image P 19.5.

12. zaspancka--24.7.---23----Iv. G.-------user posted image

********** AVGUST **********

13. Majca----12.8.-----------Straža--------user posted image

14. Mateja4---15.8.------------Nm---------user posted image P19.5.

********** SEPTEMBER **********

17. cukr07-----9.9.-----27----Mokr.-------user posted image P 25.5.

********** NOVEMBER **********

18. among_the_clouds---15.11.---Nm---user posted image

********** PREGLEDI **********
11.5. Jakinik1 (21.5.,1.6.)

13.5. Princesi user posted image
14.5. Majch
19.5. Alex01, Mateja4
25.5. Cukr07
26.5. Kaminek

user posted image user posted image user posted image RODILE user posted image user posted image user posted image

1. RMMAJA*********user posted image user posted image --DANE IN FRAN
2. INFINITY1********user posted image ----LOVRO
3. SANJA23********* user posted image ----TAI
4. ŠKRATKA*********user posted image -----LOVRO
5. CEBEICA MAJA*****user posted image ----MAKS
6. DOLČI************user posted image --- PIA
7. SRCCKA**********user posted image -----MAJ
8.TIA12*************user posted image -----TAJ
9. Rea27*************user posted image -----EVA LANA
10. misk*************user posted image ----VITA
11. matt*************-------VITA

4user posted image : 8 user posted image

Dajmo user posted image user posted image user posted image user posted image

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

Neposredna povezava do sporočila: 2181
7.5.2009 13:45:28   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: Majch

Mi smo meli danes CTG in kaže, da je na jugu vse mirno. Bubica je pri miru, da sem se mogla malo okrog obračat, pa se je samo malo premaknil...len ko ne vem kaj. Zvečer pa bo spet akcija . Ma tako lepo navado, da me zmeraj užge v isto točko, da me zvije, ko da bom šla rodit. mali! Zdaj pa nič. Popadkov tud nobenih...no ja...tud prav, Una spodnja črta je bla skor ravna...ajoj se bomo še načakali, če bo šlo tako naprej. Sicer pa...naslednji CTG v četrtek.

Majch toplo in prijetno mu je v tvojem bušiju, pa se user posted image ne mudi ven. user posted image user posted image user posted image Žal se boš morala še malo načakat, saj vem slaba tolažba user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Mene moj trenutno full brca, ko se s šolo matram. Nč še malo, potem grem malo ven, skuhat kosilo in v ležeči položaj, če mi bosta moje dva dopuščala.

Uživajte!
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2182
7.5.2009 14:13:42   
Infinity1
Ojla nosečke moje, evo mene, pečem pico, oziroma jo počasi že žgem user posted image user posted image user posted image , tamal me tud kliče, nisem vas še nič brala za nazaj, bom vse nadoknadila, ko pojemo pa spet šibamo na sončka user posted image .

Uživajte, se kaj oglasim, enkrat user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2183
7.5.2009 15:09:14   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: Infinity1

pečem pico

Njami, jaz bi tudi eno dobro zdajle zmazala; pa se bomo kar s krompirjem zadovoljili. user posted image ž

Sonček je pa že precej topel, jupi. user posted image

(odgovor članu Infinity1)
Neposredna povezava do sporočila: 2184
7.5.2009 17:07:54   
Anonimen
Hehe, res se mu ne mudi. No, zaenkrat naj mu še bo.user posted image Sej vem, da ga bom še pogrešala. Ja punce, fajn izkoristite sončka, danes je res super. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2185
7.5.2009 17:33:53   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: matt

oj dolenjke .. nikakor nisem mogla do intrneta, zato šele zdaj sporočam...

po 8 dneh zamude je tudi 19.04.2009 privekala na svet naša VITA, težka 3100 in velika 51... zdaj smo že težji ker pridno papamo, mučijo pa nas presneti krči, hvala bogu pa ponoči še kar spimo...

sirenca se je oglasila, zato le še lp...
pa srečno bodočim mamicam...

sem  prišla pokukat če se je že kaj javila in vidim da se je

čestitkeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu matt)
Neposredna povezava do sporočila: 2186
7.5.2009 17:34:25   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska
A katera ve kje v Nm lahko kupim čaj iz malinovih listov? user posted image user posted image
Jaz imam doma še 1 neodprto vrečko in ti jo lahko pošljem ćče želiš

lp ,sonček

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2187
7.5.2009 19:17:22   
krempelček
MORAM rečt kar dobro jutro, a ni nikjer nobene, smo pa danes full slabe čveke, al je šla katera predčasno roditi.....noro, no jaz sem že kruha zamesila in ga že napol spekla, še malo pa bo, pa posodo sem pospravila, zdej grem še rožice zaliti ven, imam tako lepe, da še sosede nimajo takih, prav zaprav jih sploh nimajo.....ha, ha. <Jaz sem pa letos s user posted image mislila na rože, tk da vse cveti in zeleni, pa še moj možek mi je stojalček naredu za rožce, tk da lepo dol visijo. Kaj dolenjke nič ne sadite, al kaj?user posted image No da vam povem še 11 dni do PDP. kljukice že delam in dneve kar črtam, moj koledar bo izpopolnjen letos u piko, ups me vse boli, al bom pa že šla, kaj naš butterfly iz škocjana še ne misli it? ja sej grem lahk jaz prej, pred njo, upam da bo to prebrala. user posted image no rožice moje eno rožco vam pošiljam, aja pa še nekaj jutri dobim po pošti banjico s stojalom, ker sem našla ugodno za 30 eur vse skupaj in novo je. Ne vprašajte kake barve je , ja modre ne......user posted image user posted image user posted image

Adrijana 30.06.2001
Kristjan Franci 04.09.2003
Timotej Jernej 23.05.2009

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2188
7.5.2009 19:31:15   
Anonimen
Krempelček, danes je res bolj zatišje. Js tud kruh pečem...no...mašinca ga...če ga sama delam, je bolj kamnom podoben...sploh ne znam...user posted image

Kake rožice pa maš? Jaz nisem nič dala na balkon...no, peteršilj mam v enem lončku...meni rože po tekočem traku crkujejo, pa raj ne razkiram.

Še 11 dni. Lepo, lepo...najbrž že mal nestrpna, kaj? Ma, maš pol manj kot jaz...držim pesti, da boš kmalu cartala svojo štručko.

(odgovor članu krempelček)
  Neposredna povezava do sporočila: 2189
7.5.2009 19:38:51   
čebelica01
lep pozdrav vsem skupaj jaz sem pa zdaj od frizerja . do 17 sem delala potem pa k frizerju in zdaj sem doma nekaj malčkam, potem pa malčkom večerja postelja in že se je dan obrnil kot bi mignil.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2190
7.5.2009 22:12:35   
krempelček
helo majch pol imate doma začimbe, vidiš jaz bi tudi morala kaj posaditi v lončke. drugače imam pa bršljinke, so najbolj hvaležne za zalivat in vzdrževat, ker se ne posušijo zlepa, pa surfinije imam so tudi krasne ampak jih imam pod streho, drugače mi jih požge sonce, pa dež liste zjebe....pa 100 stvari še,,ki jih mormo ženske vedet o rožcah. Drugače me je pa moja prva tašča učila kruh pečt in je super, še vedno velja da je njen recept najboljši... pa naša družinica tko rada papa kruha, ki ga mamica naredi, tk ti je to.
Ej stara sem imela zdej projekt- BRITJE TM SPODAJ +noge. to je pa ena zadeva, sj sploh ne vidm več tja, pa sem si ogledalo naštimala, da sem kaj vidla. ojej nočem da me v porodnišnici brijejo spet, ponavad te kar z velikim strgalom-rezilom....AUČ, NE HVALA....zdej pa počakam , da bo ura polnoči, da bom lahko zaspala, ko bom vedla, da imam samo še 10 dni  do konca.......

Adrijana 30.06.2001
Kristjan Franci 04.09.2003
Timotej Jernej 23.05.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2191
8.5.2009 7:24:02   
mišk
Pozdravljene dolenjke!!user posted image

Najprej hvala vsem za čestitke ob rojstvu Vite. Bom sedaj še tu prilimala svojo porodno zgodbo, ki je sicer bolj okvirna. Pa vidim, da sva z Matt izbrali enako ime za najini hčerkici.user posted image

29.4., ravno na PDP sem imela pregled, kjer je ginekolog ugotovil, da sem še zaprta, maternični vrat pa še ni zmehčan. Takoj sem dobila občutek, da še vsaj tri dni ne bo nič. Potem sva tisti dan z možem cel dan laufala po trgovinah.
Zvečer grem normalno spat, ko me 1:15 zbudi popadek. Za foro pogledam na uro in čakam. Čez pet minut še eden, nato še eden. Zbudim moža. Oba se stuširava, umijeva zobe, pokličem mojo mami, naj pride k Doni, ker se greva pokazat v porodnišnico. Okol 3:00 prideva v porodnišnico, kjer me dajo na ctg. Še prej sem povedala, da bi imela EA. Odprta sem bila že 4 prste, zato mi vzamejo kri za EA, dajo klistir. Nato me pogleda še enkrat, pa sem bila odprta že 7 cm, in mi reče, da je prepozno za EA. Po pravic povedano se mi je kar zameglilo pred očmi. Hitro me napotijo v porodno, oblečejo moža, jst sem se tresla od strahu kot šiba na vodi. Ful me je že bolelo in sem rekla, naj mi dajo karkoli proti bolečinam. Ampak mi babca reče, da je tudi za to že prepozno, da bom zdaj zdaj rodila.user posted image  Predre mi še mehur in 14 minut kasneje, ravno ob 4:14 uri sem rodila Vito.user posted image  Tisti trenutek, ko je blo treba pritiskat se mi je zdelo grozno, a res, ko se je mala Vita rodila sem bila najsrečnjejši človek na svetu! Rezana nisem bila nič, dobila sem samo dva površinska šivčka, ki mi nista tudi kasneje povzročala nobenih težav.
Še sedaj ne morem verjet, da sem jst, ki me je blo vedno tako strah poroda, rodila popolnoma na živo, ob tem preživela, pa še takoj povedala, da hočem še tretjega otroka!!user posted image  Resnično sem ponosna nase.user posted image
Za tretji porod pa je babca rekla, da če hočem imet EA, da moram en teden pred PDP pridet na oddelek v porodnišnico, in ko me bo prvič zašraufalo, takoj dobit EA, ker gre pri meni vse tako hitro.user posted image  Seveda se je zafrkavala.
V glavnem, za mano je spet zelo lepa porodna izkušnja, malo drugačna kot prva, a vseeno res lepa.user posted image  Sploh zaradi zelo prijazne babice. Rodila pa sem v Novem mestu.

(odgovor članu krempelček)
Neposredna povezava do sporočila: 2192
8.5.2009 9:04:24   
Anonimen
Krempelček, urejanje frizurce ni več zabavno, to je dejstvo. Tud js sem se namučla zraven...user posted image pa še to mam bolj na pol narjeno...ne gre več, nimaš kaj. Sej bo kmal boljše. Pri tebi kaj novega? Samo še 10 dni...

MIšk, to pa je blo ekspresno. Js bi tudi tak.user posted image Čestitke! Zdaj pa veliko cartanja. Kako fajn.user posted image

(odgovor članu mišk)
  Neposredna povezava do sporočila: 2193
8.5.2009 11:02:34   
kaminek
mišk: res superca, da je šlo tko na hitr, pa da je vse ok!user posted image user posted image

krempelček: čakamo in čakamo, ter držimo pesti, kmalu boš teh tegob rešena in imela user posted image  ob sebi.  me bomo pa pe mal noge skup držale, ker tale polna luna ima res velik vpliv, to šele zdej opažam, ker ne morm spat, pa špika me v trebuhu in nožnici.

vikend bo res lep in topel, tko da izkoristimo ga, pa namažite se z zaščitno kremo, če ga boste kaj biksale po sončku.

pozdravček

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2194
8.5.2009 11:36:11   
Anonimen
Men je pa dolgčas...user posted image

(odgovor članu kaminek)
  Neposredna povezava do sporočila: 2195
8.5.2009 12:06:20   
zaspančka
Že kr dolg se nism nč oglasla. user posted image  Berem vas pa redno. user posted image

Midva s user posted image  sva dobro. V pondelk sem bla na pregledu. Mali lepo raste, naslednji pregled mam 25.5., takrat bom mela spet UZ, da pogleda, kako je obrnjen, kok je velik, itd.

Drgač se pa intenzivno pripravljam na drug vikend, ko postanem gospa. user posted image user posted image user posted image

Držim pesti za vse majčice, da boste kmal zagledala svoje user posted image  pa da bo porod čim hitrwjši pa čim lažji. user posted image

4.6.2009 - Tjaš
12.2.2013 - Tinkara

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2196
8.5.2009 12:29:02   
Anonimen
Oh zaspančka! Porokaaaaaa...joj kak fajn. Ko boš uspela, pa upam, da bomo tud kako slikico vidle. Da se še me koruznice (vsaj jaz) naluštamo.
Čestitke tudi za pregled!

(odgovor članu zaspančka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2197
8.5.2009 12:37:17   
rea27

dober dan!

No, pa se še jaz malo javim..tudi z moje strani zaspančki čestitke k poroki..Pa res kako slikico gor pripopaj potem ko boš gospa..upam, da bosta imela krasno vreme..ni lepšega kot lepa poroka in krasno vreme - slike in fotografije so superske in lepe, kot pa če pada dež in je mrzlo :)

Eno vprašanje za mamice: kako ste urejale za zdravstveno kartico--na ZZZSju, to vem, sam sem dobila en obrazec ne vem nekakšen čmd..al neki takega..in so kar eni podatki za navest - na primer šifra občine in ne vem kaj še..halo, kako pa naj to vem?!?! No, ja..bom jst kr poštempljala in dala šefku za podpisat, pol pa naj uni tam na ZZZS-ju čarajo kolkr čjo..

Mi imamo krčke od 10 dop do kakih 12.potem pa se zadeva mal poleže..Sem jo ravno prej previjala in ravno ko sem hotela ritko obrisat..se je kr ulilo z njene rite..driskica..ampak tako vodena,da jo je zalilo do polovice hrbta!! In potem v smeh in hitro novo povijalno plenico in novo pampersko :) potem smo se pa še najedli ko veliki in se malo pocrkljali v spanec in zdej mirno pančkamo :) :)

Res ni lepšega kot miren in spočit ter nahranjen otrok :)

lepo bodite, mi gremo kmalu vozičkat, počakamo očka in šibamoooooo

papa

rea27

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2198
8.5.2009 13:02:13   
tia12
IZVIRNO SPOROČILO: rea27
Mi imamo krčke od 10 dop do kakih 12.potem pa se zadeva mal poleže.

OJLA...

Rea jaz uporabljam kapljice Sevniških lekarn in so zlo fajn...se mi zdi, da krčki niso več tako močni, jih kapljice kar ublažijo.

TAJ - 10.4.2009

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 2199
8.5.2009 13:03:39   
čebelica01
he he he rea ni ga lepšega ko se ti otrok takole pokaka :). samo , da vi papate vozičkate in , da ste zdravi krčki bodo pa tudi zginili in se bo kaj drugega pokazalo pol so zobki itd.... user posted image user posted image  o kako krasen dan imamo . moji varovanci pančkajo so tko luškani pol pa ko se zbudijo bomo pomalčkali in hitro na sončka se igrat malo

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 2200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.