Infinity1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska IZVIRNO SPOROČILO: Infinity1 Mala_princesi: tudi tebi se tale datumček kar z veliko hitrostjo bliža, še dober mesec Jp, jp....še malo pa se bo tudi naše dete odločilo, da nas pride obiskat. Infinity; Vaš Lovro je pa res faca , cortek ni kaj. A imaš to sling?(tisto rdečo stvarco, ko ga ati v njem crklja? Kje se pa da dobiti kaj takega? ) Ja, dobro ste ga pobarvali. Lušni ste, ni kaj. Hehe, tista "tardeča stvar" je pestunja iz pikapolonice, sem naročila kar na spletu, dala 32 EUR, drugač je 29 EUR, se mi zdi še kar ugodno, glede na cene tistih slingov, pa maj tajov, al karkoli že , pa še kar enostavna je, sam tale položaj banana, ki je opisan ni glih tako praktičen, se mi zdi, da ima glavco ful zvito notr, al je pa naš mali že mal velik za ta položaj, mislim pa da bo super, pol k bo mal večji ene 4 mesece in naprej. Že zdej se ne rad nosi v ležečem položaju, najrajši je tako da mu rokice bingljajo čez mojo ramo, da ima glavico čist pokonc in si ogleduje okolico, to obožuje, mamico je pa strah, da ga bo zarad tazga položaja kasneje hrbtenička bolela
|