|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del*
12.5.2009 8:14:26   
maja_sunny
Helouuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!

Pa ve ste čisto divje - v 3. delu smo že! Noro. Js se pa ravno sprašujem zakaj ne morem več na prvi ali drugi del.

No kakor koli že. Vsem eno prekrasno sončno jutro. Naš Arlan je sladko zaspal ravno ko sem ga hotela obleči, da se odpraviva na potep. Pa kasneje.

user posted image  čaj in kava za vse.

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 3876
12.5.2009 8:14:58   
gogabojan
IZVIRNO SPOROČILO: iraira

.mene tudi skoz nekaj zajuser posted image  tako da pravim, da imam nepremičnino kar na parkiriščuuser posted image  user posted image  user posted image

Jooooj skoraj bi pozabila...moja princes je končnouser posted image  user posted image  osvojila obrat s trebuha na trebuhuser posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  in zdaj bi skoz to počelauser posted image  user posted image  user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image fulll fajn se to prebere, s trebuha na trebuh user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

saj vem da si se zmotila, ampak prebere pa se super user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 3877
12.5.2009 8:18:16   
afnica mala
IZVIRNO SPOROČILO: coccinella

IZVIRNO SPOROČILO: afnica mala

Zdaj že ziher več vaših user posted image  je mlečne izdelke.

Katere jogurte, skutke dajete vašim pikcom? Kaj pa sir, npr. za kuhanje, pečenje? Kaj pa kisla smetana?

ravno zadnjič sem ji dala FruchtZwerge, tudi mleko sem ji že dala, pa kislo smetano vedno dodam ko jidelam zelenjavni obrok.

coccinella- boš prinesla dvd-ja?

Ej se ti res opravičujem, ampak danes ne bom utegnila priti....A si ti kaj v Domžalah, Viru....?

Danes popoldan grem v ZD , končno Neli p. zamenjat- je bla šele prejšnji teden cepljena. Čeprav, boš dala pa drugi teden na pikniku.

Kako prideš z vozičkom v zgornje nad. Koloseja? Saj tam so blazine, ane? Je kje dvigalo ali klančina?

...tam ob stopnicah (tiste ki vodijo gor v kino) levo spodaj je dvigalo...pritisneš 1. nadstropje....upam, da boš našla.

thx

(odgovor članu coccinella)
Neposredna povezava do sporočila: 3878
12.5.2009 8:20:11   
maja_sunny
 Ali vaši že vsi pijejo iz kozarčkov z ustniki? Koliko časa je trajalo (in koliko mokrih majčk?), da so se naučili?

Ma naš se še vedno zmrduje. Tako da sva še na flaški. Je pa prav občutljiv na toplo in hladno. Vodo na sobni temperaturi sploh noče pit.

(odgovor članu Tosca)
Neposredna povezava do sporočila: 3879
12.5.2009 8:20:41   
iraira
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan

.mene tudi skoz nekaj zajuser posted image  tako da pravim, da imam nepremičnino kar na parkiriščuuser posted image  user posted image  user posted image

Jooooj skoraj bi pozabila...moja princes je končnouser posted image  user posted image  osvojila obrat s trebuha na trebuhuser posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  in zdaj bi skoz to počelauser posted image  user posted image  user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image fulll fajn se to prebere, s trebuha na trebuh user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

saj vem da si se zmotila, ampak prebere pa se super user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  sploh nisem porajtala gogabojan user posted image  user posted image  user posted image  user posted image   user posted image   user posted image  user posted image

No popravek.....s trebuha na hrbetuser posted image  user posted image  user posted image  user posted image  .....s trbeuha na trebuh jauser posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image ...zgodaj je še...brez zamereuser posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Kar te ne ubije, te naredi močnejšega...

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 3880
12.5.2009 8:22:24   
Lucka1
IZVIRNO SPOROČILO: Dream

IZVIRNO SPOROČILO: Tejčika29

Timnala - jaz kuham vse skupaj in potem kuhalno vodo prišparam za redčenje kasneje

Jaz isto.

JAZ TUDI TAKO user posted image

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 3881
12.5.2009 8:26:06   
Lucka1
IZVIRNO SPOROČILO: Tosca

Morda jo pa muči žeja in se moram intenzivno lotiti projekta učenja pitja iz kozarčka?user posted image  Ali vaši že vsi pijejo iz kozarčkov z ustniki? Koliko časa je trajalo (in koliko mokrih majčk?), da so se naučili?

Naš še noče in noče user posted image user posted image user posted image prav ga prime in si da v usta, ampak potem zveči ustnik in si drgne dlesni, čaj pa teče mimo ven....posledica je vse mokro, tako da mu jaz še dam čaj pit na flaško. Sanja se mi ne, kako in kdaj bo to z lončkom začelo delovati, ampak 1x bo že....še vsi se slej ko prej naučijo pit iz pravega kozarca....bo pa malo bolj pozen user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu Tosca)
Neposredna povezava do sporočila: 3882
12.5.2009 8:28:38   
gogabojan

IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  sploh nisem porajtala gogabojan user posted image  user posted image  user posted image  user posted image   user posted image   user posted image  user posted image

No popravek.....s trebuha na hrbetuser posted image  user posted image  user posted image  user posted image  .....s trbeuha na trebuh jauser posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image ...zgodaj je še...brez zamereuser posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image zakaj se mi pa opravičuješuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

saj je super fora, sem se tako lepo nasmejala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 3883
12.5.2009 8:30:20   
laknerš
Glede piknika imam jest tako mnenje: Kar se tiče tega da pridemo ko pridemo mislim da ne bo najbolj laufalo ker ne bomo tam cel dan. Če tiste ki so od daleč ne morejo priti do 10ih pač naredimo kasneje. Tako da povejte do katere ure bi vam bilo možno priti z ozirom na to da naj bo pred 12.
Glede hrane sem pa jaz premišljevala,da glede na to da vse ful hujšamo, da bi vsaka prinesla nekaj sadja in ne sladkarije, pa bi vse jedle to sadje. Pa vsaka zase pijačo. Pa seveda dekico. 

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 3884
12.5.2009 8:55:31   
timnala
IZVIRNO SPOROČILO: laknerš

Glede piknika imam jest tako mnenje: Kar se tiče tega da pridemo ko pridemo mislim da ne bo najbolj laufalo ker ne bomo tam cel dan. Če tiste ki so od daleč ne morejo priti do 10ih pač naredimo kasneje. Tako da povejte do katere ure bi vam bilo možno priti z ozirom na to da naj bo pred 12.
Glede hrane sem pa jaz premišljevala,da glede na to da vse ful hujšamo, da bi vsaka prinesla nekaj sadja in ne sladkarije, pa bi vse jedle to sadje. Pa vsaka zase pijačo. Pa seveda dekico. 

Pa saj nisem mislila s taksnim zamikom..pac ce bomo zmenjene ob 10h pa ce bo katera prisla ob pol 11h pac ni nobenga problema, a ne? user posted image

Nace je moja velika ljubezen v malem...

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 3885
12.5.2009 9:04:50   
timnala
Da se se popravim..men je ok okol 10h, ampak, ce se malo zamudi (se doma kaj zavlece, cesta...) pa ni nic hudega..nisem mislila, da bi potem kapljale v urnih razmikih user posted image  itak nam je vsem do tega, da se vidimo in nacvekamo, a ne?

Janja27, bos ti imela avto v redu? Ce ne te pa mogoce Talcy pobere? user posted image

Nace je moja velika ljubezen v malem...

(odgovor članu timnala)
Neposredna povezava do sporočila: 3886
12.5.2009 9:05:13   
maja_sunny
Dejte mi povedat, ali vsakič ko user posted image  dobi gosto hrano dodajate še mleko? Koliko obrokov goste hrane imate?

< Sporočilo je popravil maja_sunny -- 12.5.2009 9:06:11 >

(odgovor članu timnala)
Neposredna povezava do sporočila: 3887
12.5.2009 9:10:48   
afnica mala
IZVIRNO SPOROČILO: maja_sunny

Dejte mi povedat, ali vsakič ko user posted image  dobi gosto hrano dodajate še mleko? Koliko obrokov goste hrane imate?

3 gh + 2 mleko - pa še en mini obrokec, da zdrži do večerje, pri gh pa ne dodajam mleka

(odgovor članu maja_sunny)
Neposredna povezava do sporočila: 3888
12.5.2009 9:26:00   
PikicaStonoga
IZVIRNO SPOROČILO: Tosca

Drugače pa je bil danes spet en kar naporen dan, sva z user posted image  dve uri čakali na vetru pri vulkanizerju. Sta mi pred časom spustili dve gumi na avtu in danes je ugotovil, da sta bila vzrok oba počena ventilčkauser posted image . Sicer ni čisto jasno, zakaj sta počila, ampak je bil tako fer, da je opravil menjavo brez da bi morala za ventilčka plačati.user posted image  Potem pa še k svaku in v čistilnico.

Ko pa se je miška zbudila po popoldanskem spanju, je pa vse bolj tulila, nič je ni potolažilo, ne voda po žlički, ni hotela GH, ni se hotela dojiti v dnevni, nazadnje sva po vsem pristali na dojenju v njeni sobi user posted image . Pa nimam pojma, kaj jo muči. Pa je bilo včeraj podobno. Sem še toliko bolj zbegana, ker se ona doslej ni skoraj nikoli tako jokala brez razloga in potem kar ne vem več, kaj bi, če sem pa že vse obkljukala na check listi. Morda jo pa muči žeja in se moram intenzivno lotiti projekta učenja pitja iz kozarčka?user posted image  Ali vaši že vsi pijejo iz kozarčkov z ustniki? Koliko časa je trajalo (in koliko mokrih majčk?), da so se naučili?

jaz zadnje časa nisem nč dajala tega lončka, bo treba intenzivno vadit ja, ker še ne zna ...

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu Tosca)
Neposredna povezava do sporočila: 3889
12.5.2009 9:28:04   
PikicaStonoga
Se danes vidimo, mogoče malo zamudim, ker morm nujno še nekj prej poštimat ...

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 3890
12.5.2009 9:47:03   
maja_sunny
afnica mala - o super hvala

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 3891
12.5.2009 9:47:23   
Lucka1
punce, prej me je ven vrglo....naju danes ne bo, ker imava obisk napovedan ob 1h. ker se pripeljejo uro in pol dalec, se ni dalo prestavit....UŽIVAJTE!!! jaz pa šibam na sprehod z user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3892
12.5.2009 10:19:38   
afnica mala
mi2 zdaj odhajava v btc- se vidimo ob 12h. čaw

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 3893
12.5.2009 10:27:11   
ajetam@
IZVIRNO SPOROČILO: maja_sunny

Ali vaši že vsi pijejo iz kozarčkov z ustniki? Koliko časa je trajalo (in koliko mokrih majčk?), da so se naučili?

Ma naš se še vedno zmrduje. Tako da sva še na flaški. Je pa prav občutljiv na toplo in hladno. Vodo na sobni temperaturi sploh noče pit.

moj je slabe dva meseca pije s takega lončka in ga ni bilo treba nič navajat. je takoj začel pit.
zdej ga pa hecava z uno flaško na slamco. ta mu pa še ne gre. se ne mudi, sam jo ima za hecat se da se počasi navadi

(odgovor članu maja_sunny)
Neposredna povezava do sporočila: 3894
12.5.2009 10:39:29   
jolly123

Se strinjam z vsem razen to, da prinesem sadje user posted image user posted image ga res ne jem...na svete čase enkrat user posted image user posted image A bo hudo če si prinesem sendvič user posted image

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 3895
12.5.2009 10:49:01   
PikicaStonoga
NORO! Moja hčerka spi že od 9.10!!! Ful bova zamujale v Kolosej!!!

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 3896
12.5.2009 10:49:43   
PikicaStonoga
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123

Se strinjam z vsem razen to, da prinesem sadje user posted image user posted image ga res ne jem...na svete čase enkrat user posted image user posted image A bo hudo če si prinesem sendvič user posted image

hehe jolly a ti ne leži sadje? :)

Jaz si bom pa res sadje  s sabo prinesla ...  njami:)

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 3897
12.5.2009 11:01:03   
ajetam@
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga

IZVIRNO SPOROČILO: jolly123

punce noo. sladkarije pa res morejo bit no! sej če se nočeš zredit al kaj pol pač ne ješ. no, ne bom se jest utikala ker še ne vem če bi prišla sploh ker poznam samo dve pa sem shy user posted image

hehe jolly a ti ne leži sadje? :)

Jaz si bom pa res sadje  s sabo prinesla ...  njami:)

Neposredna povezava do sporočila: 3898
12.5.2009 11:02:54   
jolly123
Ma ej sej ga jem ampak tko da bi si ga načrtno nekam vzela da bi ga jedla to lih ne. jaz pojem po kosilu al pa zvečer pred spanjem kako banano, jabolko, včasih kak ananas, jagode to je pa več al manj to. jem pa sadne torte itd brez problema user posted image Bom že neki prinesla, da bo dober user posted image user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 3899
12.5.2009 11:05:51   
PikicaStonoga
IZVIRNO SPOROČILO: ajetam@

punce noo. sladkarije pa res morejo bit no! sej če se nočeš zredit al kaj pol pač ne ješ. no, ne bom se jest utikala ker še ne vem če bi prišla sploh ker poznam samo dve pa sem shy user posted image

ja valda boš prišla!!! ne se pustit prosit k stare tete ... ;)

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu ajetam@)
Neposredna povezava do sporočila: 3900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?