|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Poroka 2009
9.5.2009 7:12:38   
Pupsika
Sem tolk naspidirana zarad plesnih, da sploh spat ne morem, torej dobro jutrouser posted image

maja....sem se zdjle postavila v tvojo vlogo...mmmm kako ti je lepouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Tudi jst ti želim, da bo za vaju danes nepozaben dan, da bosta uživala v vsakem trenutku...tako kot je rekla ŽanaTaja, danes je tvoj dan, izkoristi ga, užij ga, nasmej se in bodi srečna!
Vse lepo v zakonuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

You know you`re awesome when people you don`t even know hate you.

(odgovor članu ŽanaTaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3826
9.5.2009 7:22:19   
ŽanaTaja
OOOO Pupsika dobro jutrouser posted image
....kaj še bo le na tvoj poročni dan....itak ne boš spala celo nočuser posted image user posted image ...sje jaz bom pa ista....

Lepo plešita, uživajta, jaz sem šele zdaj ko plešem dobila občutek, da pa gre zares in se ta dogodek ki sem ga planirala 1 leto res približujeuser posted image

Fajn je, midva se tok nasmejiva drug drugemuuser posted image
Pa nam javi kako je bilo in kako je šlo.....

PA PA

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 3827
9.5.2009 7:48:09   
*maja
Oj nevestice !
Evo sem se primajala iz postelje sem čist zalimana od včerajšnega večera user posted image . Ja zunaj je sonček upam da zdrži vreme do večera, da ne bo kakšnih neviht kot jih napovedujejo.

Nič šibam mulčkom zajtrk pripravit, se še kaj tipkamo.

(odgovor članu ŽanaTaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3828
9.5.2009 8:21:21   
Pupsika
ŽanaTaja, ja pomoje bom res bolj slabo spalauser posted image user posted image .

Joj ne govori mi...mene je danes zjturaj pa zares užgalo, da gre ZARESuser posted image ...imam kr metuljćke v trebuhuuser posted image ..

Seveda vam javim kako in kajuser posted image

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 3829
9.5.2009 10:40:03   
ŽanaTaja
OOOO Maja.....dobro jutro....poglej kako lep dan je pred tabouser posted image user posted image user posted image ...zdaj pa se lepo počasi uštimaj....iiiiii me kar mrazi....tudi moj dan bo bolj u izi, ker imava poroko šele ob 16.30....edino kar bo frizer ob ene 11.30....nato sledi make up itd.....

Pupsika....lepo plešita...spale pa itak ne bomo noč pred velikim dogodkom..edin če vzamem kakšen persenuser posted image user posted image user posted image

Ti pa še res čist čist malo.....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 3830
9.5.2009 11:48:21   
Pupsika
Sem vam sam hotla povedal, da sem nevevrjetno navdušena....Super super nama je šlo, odličen ples, super koreografija, super super super učiteljica.
Res je blo sproščeno, fajn,...zakon!!!!!!!
Jst bi skoz plesalaaaaaaaaa...sva bila ful pohvaljenauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ŽanaTaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3831
9.5.2009 12:26:50   
soraia
Maja pa si le dočakala, danes je vajin dan, naj bo tak kot si ga želita! In res veliko uživanja in pravljičnih trenutkov vama želim.

Pa vse dobro v zakonu!

Žanataja lepa, lepa vabila.

pupsika super za ples.

Joj, moj dan se tudi zelo hitro približuje, samo še dva tedna.

(odgovor članu ŽanaTaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3832
9.5.2009 18:24:33   
Pupsika
No zdej sva končno doma.
Joooooj kolk je bil naporen dan, ampak prelepuser posted image

Kolk sem navdušena nad najino plesno učiteljico..FULuser posted image user posted image user posted image user posted image . Tolk je fajna, tolk nama je dala energije in vzpodbude pa noro lepo koreografijo nama je sestavila.
Ples za prvo polovico že imava, ta hitr komad bomo obdelali v četrtek, komaj čakamuser posted image

Zdej se malo spočijeva, pol greva pa plesatuser posted image .

Kupila sva Tjaši bolero jopćko, pa majčko in balerinke, za poroko..kok bo lepauser posted image user posted image user posted image .
Lubiju sva tolk dobr čevlje kupila...res hudeuser posted image

Pa zame eno dobito majčko, ki sem si jo že res dolgo želela...od Desigualauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Jeeeeeeeeeej kako bom lepa na dekliščiniuser posted image .

Zimbra, samostoječe nogavice sem si kupila v H&M, za 6 ojrovuser posted image , sem vidla v Nami, kožne barve samo so 17€, hvala lepa za to, da jih nikol več ne bom mela.
Te iz H&M so tko ful ful svetle, niso bele, rjave pa tud ne..nekaj vmes in so čist luštne.

Potem sva iz šopinga šla še na RD tko, da sva res čist konec, ampak plesat bo pa vseen trebauser posted image .

(odgovor članu soraia)
Neposredna povezava do sporočila: 3833
9.5.2009 21:32:18   
ŽanaTaja
Hej gospodične....tiste ki to še smouser posted image

Sem dala v album košarici, ki ju bosta na poroki nosili moji nečakinji- družici in mi metali cvetove vrtnic, pa uhačnke ter mojo tiaro...

Gospa Maja iskrene čestitke, veliko sreče v zakonuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Oh joj kako mine ta dan.....pa tolk časa priprav...

Sva videla eno poroko ki so šli iz grada....so meli ful lepo okrašene avtomobile...

Pupsika user posted image user posted image user posted image za vajin ples....lepo lepo...kako bomo vse lepo plesale na naših porokah.....na kater komad pa plešeta....

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 3834
9.5.2009 22:26:02   
zimbra
Maja čestitke user posted image user posted image user posted image  danes si postala gospa. Upam da je tvoj dan minil sanjsko in da si uživala. Vreme je že bilo tako. Zdaj pa čimrej fotke v album, da vaju vidimo.

Pupsika, super za nogavice, jaz bom naslednji teden skočila v Italijo. Tudi jaz sem vidla te kožne barve, ampak bi res rada imela belo čipko. Pa user posted image  za plesne. Midva imava jutri tečaj, tudi jaz komaj čakam, tudi če ne bo neke posebne koreografije.

ŽanaTaja lepa vabila in vse ostalo. Še posebej uhani, kje si jih kupila? Nekaj podobnega iščem tudi jaz. Očitno bom morala v Udine, ker tu jih ne najdem.

(odgovor članu ŽanaTaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3835
10.5.2009 7:57:31   
ŽanaTaja
Jutro...

Zadnje čase sem pa pridna...redno tipkam tukaj gor...

Zimbra- uhančke sem kupila na Swarovskem....men so ful lepi...sam so tok dolgi da ne rabim nobene verižice, sam tiaro bom še imela....pa z bleščicami bom namazana po telesu....... Pojdi k njm imajo zelo veliko izbiro...

Sva kupila še včeraj škatle za piškote in sebi novo podvezicouser posted image user posted image , ker tako ko Pupsiki tudi men ona dol leze...ne vem najbrž no ok material za to zadevo...

Se še kaj tipkamouser posted image

(odgovor članu zimbra)
Neposredna povezava do sporočila: 3836
10.5.2009 17:47:17   
lyra*

user posted image
Neveste 2009

user posted image  

16.5.2009
zaspančka
Cerkvena poroka:
Civilna poroka:
Slavje:

user posted image

23.5.2009
majcci
Cerkvena poroka:
Civilna poroka:
Slavje:

23.5.2009
soraia
Cerkvena poroka:
Civilna poroka:
Slavje:

user posted image

30.5.2009
pupsika
Cerkvena poroka:
Civilna poroka: Otočec (na prostem)
Slavje: Gostilna Kmečki hram ,Kostanjevica na Krki

30.5.2009
looney27
Cerkvena poroka:Cerkev svetega Cirila in Metoda v Radencih
Civilna poroka: Buteljčna klet pod slapom
Slavje: Kmečki turizem v Prekmurju

user posted image
user posted image

6.6.2009
lyra*
Cerkvena poroka: Grad Rače
Civilna poroka: Stolna cerkev
Slavje:

6.6.2009
klara-1
Cerkvena poroka:
Civilna poroka:
Slavje:

6.6.2009
zimbra
Cerkvena poroka:
Civilna poroka:
Slavje

6.6.2009
KATTY&TIMMY
Cerkvena poroka: Sveta gora
Civilna poroka: grad Kromberg
Slavje: hotel Lipa

6.6.2009
sxy
Cerkvena poroka:
Civilna poroka:
Slavje:

user posted image  

13.6.2009
martina27
Cerkvena poroka:
Civilna poroka:
Slavje:

13.6.2009
Gwendolen
Cerkvena poroka:
Civilna poroka:
Slavje

user posted image

20.6.2009
_andreja_
Cerkvena poroka:
Civilna poroka:
Slavje:

20.6.2009
poli*
Cerkvena poroka:
Civilna poroka:
Slavje:

user posted image  

27.6.2009
Lepotica
Cerkvena poroka:
Civilna poroka:
Slavje:

27.6.2009
memole
Cerkevna poroka: SV. Anton
Civilna poroka: Dvorec Zemono
Slavje:
Bio motel v Šlari

27.6.2009
NEVESTA2009
Cerkvena poroka:
Civilna poroka:
Slavje:

27.6.2009

žabicamala
Cerkvena poroka:
Civilna poroka:
Slavje:

27.6.2009:
fargesia
Cerkvena poroka:
Civilna poroka:
Slavje:

27.6.2009
bios9
Cerkvena poroka:
Civilna poroka:
Slavje:

user posted image

user posted image  

29.8.2009
tanyka
Cerkevna poroka:
Civilna poroka:
Slavje:

user posted image

user posted image

5.9.2009
orka**
Cerkvena poroka:
Civilna poroka:
Slvaje

5.9.2009
total
Cerkvena poroka:
Civilna poroka:
Slavje:
user posted image

user posted image

3.10.2009
lottyka
Cerkvena poroka:
Civilna poroka:
Slavje
:

user posted image

31.10.2009
Čmrlika
Cerkvena poroka:
Civilna poroka:
Slavje:

user posted image

user posted image  

26.12.2009
pupika27
Cerkvena poroka:
Civilna poroka:
Slavje:

user posted image

user posted image
Neveste 2009

Za vsakim dežjem posije sonce!! :)

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 3837
10.5.2009 18:03:08   
lyra*
~~~~~~~~~~~
LADIES 2009
~~~~~~~~~~~

9.5.2009
didikaa 
~ 
9.5.2009
ajataja
~
9.5.2009
maja*
~
9.5.2009
pikica030407

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 3838
10.5.2009 18:52:27   
ŽanaTaja
user posted image user posted image user posted image  zate Lyra....jooj kako smo že daleč, da že postajamo gospe.....

Kako si kaj? Kako kaj tvoje priprave....Še malo.....

Sem si končno danes kupila bleščice srebrne za po telesu za poroko.....kok so lepe...user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 3839
10.5.2009 19:12:03   
lyra*
Evo mene user posted image

Em.. mi smo danes bli cel dan veni in uživali na sončku user posted image  Smo bli na kosilu, pol pa še pr enih kolegih.
Zdaj pa je ati prevzel user posted image  user posted image  jaz pa uživam user posted image

Jaz grem ta tedn gledat za nakit in spodnje perilo.. Pa oblekci za Z&Z moram kupit.user posted image
Pol pa se počaaasi že začne odštevanjeuser posted image user posted image
Pa ju3 dobiva nov avto user posted image user posted image  In to bo ta s katerim se bova vozila 6.6 user posted image

žanataja ejjj... ful hudi uhančki user posted image user posted image  Najina vabila pa so zlo podobna vajinim.user posted image

Drgač pa da se pohvalim.. Shujšala sem že 3kg pa še kakšna 2 bi radauser posted image  Ampak tut če tak ostane ne bo panike

Evo že jok..user posted image

(odgovor članu ŽanaTaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3840
10.5.2009 19:42:55   
Pupsika
ŽanaTja, zanimo ane tole glede podveziceuser posted image ..kr neki..Kje si jo pa zdej to tanovo kupila?
Men je Liscina svetovna.

Mida sva ravnokar odplesala ples - pridno vabivauser posted image

Ta teden me čaka pa samo norenje, v ponedeljek ginekolog, v torek barvanje las, v sredo pa že proba obleke, jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeejuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , v četrtek pa spet plesne in v soboto
DEKLIŠČINAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , komaj komaj čakam.
Predvsem zato, ker bodo vse moje prijateljice na kupu..in ta deklišćina meni ful pomeni, zaradi tega, ker se med letom bolj malo vidimo, glede na to, da smo v službah, pa otroci, pa to da smo 60 km narazen( nekatere) in sem res presrečna, da jih dobim enkrat vse na kupu ( Celjanke in Ljubljančanke)m in HB, da obstaja dekliščina, ker ne vem , kdaj bi se vse zbrale tko kot se bomo v soboto!! Jupiiiiiiiiiiiiiiii

Lyrauser posted image user posted image .
Super za avtouser posted image

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 3841
10.5.2009 20:30:47   
soraia
ma sem jezna, napišem ful in me vrže ven.

lyra super za avteka in za izgubljene kg. Pa sploh nam še nisi oblekice pokazala.

žanataja ful hudi uhančki. Tudi sama iščem kaj podobnega.

zimbra ne jih še nisem našla, in upam, da jih bom ta teden v Lj, drugače pa za vikend v Udine. Ampak res upam, da ne bo treba it, ker se mi ne da. In sploh zadnji vikend pred poroko bi rada bila malo bolj v izi.

pupsika ti boš pa res imela živahen teden!

zdaj pa čakamo gospo majo, da nam pokaže svoje slikice in poteši našo radovednost. In še enkrat vse dobro v zakonu.

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 3842
10.5.2009 22:05:25   
ery
Ojla

Najprej MAJA, iskrene čestitke! SEdaj si postala gospa... In veliki dogodek je že za tabo.

Jaz imam pa 23.maja dekliščino, pač 3 zede prej, ker so bili že vsi prostori v naravi zasedeni. Ampak sem ful vesela, javile so se vse, da pridejo. Noro.

ŽANATAJA, sedaj pa mene zanima kje si dobila tako košarico??? Jaz jo moram tudi nekje dobiti, da bo moja hčerkica metala rožice.

PUPSIKA, super za plesne!! Vsaj nekdo pleše... Moj je anti za ples, jaz pa SAMO PLES... Dobro, da bodo na poroki deci, ki obvladajo plesat. hihi

Podvezico sme kupila v Lisci, je res lepa. Modrca pa še nimam... bom rabla še silikonske vložke, da malo naredi. Pa bom po moje kar v lisci ali palmersu. odvisno kje bo boljš...

Jutri imam pa nego obraza, 2.junija probo frizure, 10.junija pa gelirani nohti... Uf... to je zaekrat vse...

lepo s eimejte..

(odgovor članu soraia)
Neposredna povezava do sporočila: 3843
11.5.2009 9:00:49   
Mihaelca
Živjo, če rabi kera VABILA, ZAHVALE, MENIJE, SEDEŽNI RED, skratka karkoli iz papirne galanterije, vam jih izdelam ... ugodno. Ali pa le nasvet, sem namreč že poročena.
Piši na: ribncanka@gmail.com

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 3844
11.5.2009 9:29:01   
*maja
Oj nevestice !
Najprej hvala vsem za lepe želje zlate ste user posted image .

Skratka imeli smo se NORO dobro dogodek uspel v vseh pogledih, midva sva oba zelo zadovoljna, občutek pa je tudi super.
Obljubim da vse podrobno opišem in pokaže slike takoj ob priliki, samo da pridem k sebi, sem danes čisto podrta in se moram konkretno spočit.

Tko da vas kmalu razveselim user posted image .

(odgovor članu Mihaelca)
Neposredna povezava do sporočila: 3845
11.5.2009 9:47:21   
soraia
maja super, da je tako uspelo in da ste uživali. Zdaj se pa le spoči. In potem ne pozabi na slikice.

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 3846
11.5.2009 10:16:05   
zimbra
Maja user posted image user posted image user posted image ti se kar spočij, potem pa pričakujemo podrobno poročilo, slike, vse vse vse....

ŽanaTaja sem že bila v Swarovskem, res imajo božanske stvari in eni uhani tam so mi čudoviti.. Edino kar me moti je njihova cena user posted image .

Pupsika sem ti kar fouš za tele plesne... je prav čutit kako uživaš user posted image .

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 3847
11.5.2009 10:44:01   
minca_n
Pozdravljene,

se opravičujem ker kar vdiram med pogovorom ampak... pred parimi dnevi, natančneje 8. maja me je moj dragi zasnubil in seveda sem rekla ja user posted image  
in sma se malo pogovarjala da bi bila poroka naslednje leto maja ali junija. in sedaj me zanima koliko prej ste morale rezervirat datum tiste ki ste se poročile maja? imam ogromno vprašanj, vendar se bom zadržala in bom spraševala vsak dan nekaj, da ne bo preveč naenkrat user posted image

aja če bi dobila vaše geslo za album, bi bila zelo vesela, da malo pokukam in dobim kakšno idejo user posted image

se beremo

20.8.2008 sva dobila največje bogastvo: ob 14:58 Zoja 1400g, 39 cm in 15.23 Nia 1550g, 39,5cm

(odgovor članu zimbra)
Neposredna povezava do sporočila: 3848
11.5.2009 12:33:11   
soraia
minca midva sva prostor (kjer bo civilna in tudi kosilo) rezervirala že lani avgusta, ker so meseci maj, junij, in september kar polni porok, je treba določene stvari res že zgodaj rezervirat.

Datum na upravni enoti sva pa rezervirala januarja letos (ker se ga prej ni dalo, je pa to odvisno od posamezne enote).

Pa bend in fotografa je treba tudi dokaj zgodaj rezervirat.

Minca iskrene čestitke za zaroko!!! In lepe priprave na poroko ti želim.

zimbra jaz sem tudi v swarovskiju gledala, in so res visoke cene, pod 200€ ni bilo nobenih uhančkov. V Mb sem videla tudi tisti kompletek, ki sva ga gledale, pa me ni kar preveč potegnil, pa niti ne vem, zakaj.

(odgovor članu minca_n)
Neposredna povezava do sporočila: 3849
11.5.2009 15:13:10   
soraia
nevestice pa kje se skrivate, no pa že gospe tudi.

joj, šele sedaj vidim, kaj sem napisala, uhanov v swarovskemu ni pod 100€.

Ja, zdaj se morem pa še na depilacijo naročit, sem se odločla kar za vosek.

pa čez eno urco grem še po barvico do solarija.

(odgovor članu soraia)
Neposredna povezava do sporočila: 3850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Recepti: Potica na sedem načinov
Preverite sedem receptov za praznično potico nekoliko drugače.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?