|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Poroka 2009
5.5.2009 21:08:01   
majcci
IZVIRNO SPOROČILO: Pupsika

Majcci kako ne najdeš belih čevljev? A poročnih? A ti bi mela čist bele?
Kolk vprašanjuser posted image .

Ja, čist bele čevlje bi imela, ker se mi zdi, da bi šli najbolj zraven k obleki, ki je bela.
Pa nisem nobenih primernih kje videla. bi jih pa imela v stilu poročnih. Nimam ideje kam še iti pogledati.
Sem že vse trgovine obhodila.

P.S.: sem končno dalo sliko obleke v album

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 3776
5.5.2009 21:14:01   
soraia
majcci lepa obleka, čudovita nevestica boš!!!

(odgovor članu majcci)
Neposredna povezava do sporočila: 3777
6.5.2009 7:52:37   
zimbra
Soraia, res so lepi čevlji. Pa sem bla v Pitarellu pred 14 dnevi pa jih nisem vidla. user posted image A si šla v Udine po nakit?

Majcci zakaj pa nisi povedala da si sliko obleke dala v album? Šele zdaj sem šla pogledat. Lepa obleka, preprosta in s stilom. Kako ne najdeš belih čevljev? Saj jih povsod imajo?

Pupsika ko sem bla pri sestri sem videla samostoječe nogavice v kožni barvi, samo tista zgornja čipka je bila bela. Prav take poročne, da jih sploh videt ni, le tista čipka ki mora biti je bila poudarjena. A jih tle pri nas ni za dobit? Sem mislila da se da to povsod dobit.. user posted image Jaz grem šele v četrtek kupit poročno perilo, še vedno mi ni zneslo. A si dobila zmiksan komad?

ŽanaTaja user posted image za plesne. Mene ta naša "učiteljica" že počasi skrbi.. Bomo očitno tisti ples zadnji teden vadla, saj midva ne bova imela nobene posebne koreografije.  A baloni ki sta jih kupila so kakšni posebni baloni al kar navadni samo da si jih napolnila s helijem? Midva nisva imela v načrtu okrasitve z baloni, v soboto pa sva bila na ogledu prostora in so ga ravno pripravljali za eno poroko. Prostor ima zelooooo visok strop (grad) in tam so jim okrasili z baloni, ki so viseli iz stropa. Pa mi je blo všeč, zdaj pa razmišljam da bi tudi jaz imela tako okrasitev. Bom vidla kaj bo še dekoraterka rekla.

(odgovor članu soraia)
Neposredna povezava do sporočila: 3778
6.5.2009 8:18:26   
*maja
Majcci lepa obleka, madonca še ena lepa nevesta user posted image .

No jaz bom pa danes končno malo zadihala user posted image . Sem čudežno brez opravkov, edina stvar, ki sem si jo zadala je da v nulo pospravim bajto user posted image . Me čaka v soboto inšpekcijski pregled naše babi user posted image pa moram imet vse zglancano, ker bom drugače poslušala še pol leta user posted image .

Zimbra jaz sem samostoječe nogavice kupila v Fabiani-ju samo je pa res da sem vzela bele in ne kožne.

Pupsika upam, da si dobila zmiksan komad, da lahko z dragim začneta trenirat user posted image .

< Sporočilo je popravil *maja -- 6.5.2009 8:19:02 >

(odgovor članu zimbra)
Neposredna povezava do sporočila: 3779
6.5.2009 8:30:26   
majcci
IZVIRNO SPOROČILO: zimbra

Majcci zakaj pa nisi povedala da si sliko obleke dala v album? Šele zdaj sem šla pogledat. Lepa obleka, preprosta in s stilom. Kako ne najdeš belih čevljev? Saj jih povsod imajo?

Par belih čevljev sem že videla, ampak nobenih takšnih, da bi mi bili všeč user posted image .
Sem bila pa v vseh trgovinah na našem koncu (res pa je, da jih je bolj malo) in v MB (kamor bo še treba iti).
Takšne, ki bi jih imela, so samo v slonokoščeni barvi. user posted image
Bo še treba iti na teren.

(odgovor članu zimbra)
Neposredna povezava do sporočila: 3780
6.5.2009 8:39:15   
Pupsika
Dobro jutrouser posted image

maja, še 2 dni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

majcci upam, da boš dobila čevlje...pridi k nam malo v Lj, tukaj boš ziher kaj našlauser posted image .
Jst sem svoje kupila v Bati in so čisto bele oz. malo na srebrno povlečejo...res lepe!

Včeraj sem se pogovarjala z DJ in so mel en ful velik projekt, tko, da mi je obljubil, da bo danes...
če ne ga bom za ušesauser posted image .

Zimbra, jaaa točno take nogavice bi jst mela...a prov ne da se pr nas v kožni barvi jih dobit al kako???user posted image

You know you`re awesome when people you don`t even know hate you.

(odgovor članu majcci)
Neposredna povezava do sporočila: 3781
6.5.2009 8:40:57   
Pupsika
majcci , to, da boš prelepa nevesta itak vem že dolgouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 3782
6.5.2009 8:48:41   
Anonimen
Točno še en mesec pa bo moja hči zajadrala v zakonski stan.user posted image

(odgovor članu Pupsika)
  Neposredna povezava do sporočila: 3783
6.5.2009 8:56:33   
majcci

majcci , to, da boš prelepa nevesta itak vem že dolgouser posted image user posted image user posted image

Hvala user posted image

Pa vsem ostalim tudi seveda user posted image user posted image

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 3784
6.5.2009 8:59:20   
majcci

majcci upam, da boš dobila čevlje...pridi k nam malo v Lj, tukaj boš ziher kaj našlauser posted image .
Jst sem svoje kupila v Bati in so čisto bele oz. malo na srebrno povlečejo...res lepe!

Zimbra, jaaa točno take nogavice bi jst mela...a prov ne da se pr nas v kožni barvi jih dobit al kako???user posted image

Zimbra - jaz bi tudi imela takšne nogavice user posted image

Pupsika - saj naslednji teden pridem v LJ user posted image , problem je samo, da čevlje rabim že na probi, ki jo imam ob 10.00 user posted image

Nekaj se bo že našlo, če ne bom pa kar bosa user posted image

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 3785
6.5.2009 10:09:51   
zimbra
Evo punce take nogavice sem mislila: http://www.poirier.nl/
Poglejte pod Stockings, treja slika. Baje to znamko držijo v MA, samo so po mojem drage. Bom pogledala najprej še kje drugje. Če pa jih katera najde, naj takoj napiše kje user posted image .

MAJAAAAAAAAAAAAAA ŠE DVA DNI TI PA STANOVANJE POSPRAVLJAŠ??? user posted image Nič inšpekcije, ti raje pojdi na soček na kako kavo še zadnje podrobnosti predebatirat... user posted image

(odgovor članu majcci)
Neposredna povezava do sporočila: 3786
6.5.2009 11:05:53   
*maja
Zimbra sej vem ja user posted image , sam sem res mogla odkidat da je vsaj malo spodobno. Saj sem že skoraj na koncu, samo še kuhnja me čaka pa bo user posted image . Popoldan pa še mulce nagonim da mal brloge pospravijo pa bo.
Ja ja sej grem na sončka takoj po kosilu nič bat user posted image user posted image .

(odgovor članu zimbra)
Neposredna povezava do sporočila: 3787
6.5.2009 11:06:40   
Pupsika
Ja zimbra točno take bi jst mela samostoječe, tekožne...HUDO!!!!!!!user posted image user posted image

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 3788
6.5.2009 12:08:48   
ery
Ojla

Ma kaj ste vse pridne... noro...

No jaz sem mislila it po podvezico v Palmersa, pa zdej ne grem, ker pravite, da dol leze.. js pa še suha...

Kje imajo še lepe?? Aja, kje ste kupile modrček? Js sploh ne vem ali naj kar enega navadnega kupim... al v lisci al kje?? 
Za te nogavice bom pa kar v MA kupla, imajo take smetanove barve, da pašejo k obleki...

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 3789
6.5.2009 13:22:55   
Pupsika
Ery, ja men jepodvezca, k sem si jo kupila v Plamersu ful dol lezla, potem sem si pa še eno kupila v Lisci in je ful lepša in tko lepo mi stojiuser posted image .
Moderček sem kupila v Emporiumu.

Samostoječe nogavice pa še nimam, grem v soboto v šoping.

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 3790
6.5.2009 13:41:49   
zimbra

Ja zimbra točno take bi jst mela samostoječe, tekožne...HUDO!!!!!!!user posted image user posted image

Ja, saj vem , točno take bi mela. Jaz, koza sem jih mela že v rokah, pa se mi ni dalo čakat v vrsti in sem bla gotova da jih tudi tu dobim. Saj grem jutri v šoping za perilo, če jih najdem ti sporočim.

Ery, glede perila ti bom šele v petek lahko povedala kaj bom kupila.user posted image

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 3791
6.5.2009 13:50:23   
ery
Aha.. o fajn.. a pa imajo v lisci v modrem podvezico?

mene pa modrc skrbi hehe... sploh ne vem kakšnega naj kupim.... za moje male joške hehe...

(odgovor članu zimbra)
Neposredna povezava do sporočila: 3792
6.5.2009 14:31:39   
memole
Pozdravljene!

Kok ste pridne s klepetanjem!user posted image
Glede na to koliko klepetate vam tudi prirave kar šibajo!user posted image user posted image
O maja še čisto čisto malo pa boš dahnila svoj da!user posted image user posted image user posted image user posted image

Midva sva včeraj torto zrihtala in sm bla že mal v skrbeh ker ima na isti dan ta ki dela torte že eno torto za poroko rezervirano pa je potem še najino sprejela!Sem si kar malce odahnila!
Pa kupila sva parček za na torto in pa dve stekleni posodici za priči!
V salon sem šla pogledat za podvezico pa mi je rekla da jo dobim za darilo tko da nima  kej skrbet!user posted image
Rože nama pa ni uspelo zrihtat tko da upam da bova ta teden če ne bova pa drugi teden!

Jaz imam samostoječe nogavice v beli barvi!

majcci zelo lepa obleka!

Mene bo moj tata predal na civilni in na cerkveni!

26.9.05 se nama je rodila rožica Lara!
28.4.2010 se nam je pridružila še druga rožica Maja!
http://racka.moj-album.com

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 3793
6.5.2009 14:33:43   
Pupsika

Ja, saj vem , točno take bi mela. Jaz, koza sem jih mela že v rokah, pa se mi ni dalo čakat v vrsti in sem bla gotova da jih tudi tu dobim. Saj grem jutri v šoping za perilo, če jih najdem ti sporočim.

Ery, glede perila ti bom šele v petek lahko povedala kaj bom kupila.user posted image

kje si to držala v roki????A v Italiji!!
Plis plis, če boš našla daj še zame vzemi...PLISSSSSSSSSuser posted image

(odgovor članu zimbra)
Neposredna povezava do sporočila: 3794
6.5.2009 14:36:05   
Pupsika
Ery, nisem kupila čist modre, je pa bela z modro obrobljena..ful lepauser posted image

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 3795
6.5.2009 14:36:42   
zimbra

Pa ja, no.. saj pravim, koza. Saj če jih jutri ne najdem, bom do Italije skočila ali pa sestri naročila naj mi jih kupi. Katero števiko pa nosiš?

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 3796
6.5.2009 15:00:31   
Pupsika

Pa ja, no.. saj pravim, koza. Saj če jih jutri ne najdem, bom do Italije skočila ali pa sestri naročila naj mi jih kupi. Katero števiko pa nosiš?

user posted image

Čist odvisno , včasih 36 včasih 38( oz. 1 ali 2.)
Ampak raje kup 38. da bo bolj za ziher.

Hvalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zimbra)
Neposredna povezava do sporočila: 3797
6.5.2009 15:05:10   
total
Kuk ste se načvekale.....user posted image user posted image user posted image user posted image

Vabila so v albumu.user posted image

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 3798
6.5.2009 15:14:22   
Pupsika
Total, zlo zlo lepa vabilauser posted image user posted image

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 3799
6.5.2009 22:28:05   
memole
Total zelo lepa vabila!user posted image

26.9.05 se nama je rodila rožica Lara!
28.4.2010 se nam je pridružila še druga rožica Maja!
http://racka.moj-album.com

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 3800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Recepti: Potica na sedem načinov
Preverite sedem receptov za praznično potico nekoliko drugače.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?