|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Poroka 2009
7.5.2009 6:18:27   
ŽanaTaja
Jutro punce....

Total - ful ful lepa vabila...so ful podobna mojim....sam da imava midva na vabilih na sredini iz takega traku zvezano mašnco...user posted image user posted image user posted image user posted image

Kje pa si jih vzela....ne v PK?? Jaz sem jih nabavla v PK sam teh nisem vidla....

A boš tudi ti imela nit poroke krem lila oz barva smetane in lila???

Bom poslikala vabila in jih bom dala v album...imava še ravno 1-ega za spomin....da jih vidite...

Lep začetek delovnega dneuser posted image

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 3801
7.5.2009 10:35:51   
Pupsika
user posted image user posted image user posted image JUPIIIIIIIIIIIIIIIII, sem že včeraj dobila mix, tko, da mava ful ful dobro muzko!!
Jeeeeeeeeeeeejuser posted image user posted image user posted image user posted image  Sem tolk vesela, v soboto pa plesat!!!

You know you`re awesome when people you don`t even know hate you.

(odgovor članu ŽanaTaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3802
7.5.2009 11:11:17   
zimbra
Super Pupsika, midva pa sva se včeraj dobila s cateringom na lokaciji. Smo se vse zmenili, ker je pred gradom fantastičen park, bomo imeli aperitiv in hladno predjed postreženo kar tam. user posted image

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 3803
7.5.2009 11:15:34   
Pupsika
IZVIRNO SPOROČILO: zimbra

Super Pupsika, midva pa sva se včeraj dobila s cateringom na lokaciji. Smo se vse zmenili, ker je pred gradom fantastičen park, bomo imeli aperitiv in hladno predjed postreženo kar tam. user posted image

Kul, tole se pa dobr slišiuser posted image .

Zimbra kako kaj kaže z nogavicami??user posted image

(odgovor članu zimbra)
Neposredna povezava do sporočila: 3804
7.5.2009 11:25:29   
zimbra

IZVIRNO SPOROČILO: Pupsika

Danes popoldan grem, bom prečesala vse štacunce, če dobim ti vzamem dvojko, tudi jaz mam rajši dvojko kot da sem potem vsa "nategnjena" v tistih nogavicah. user posted image

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 3805
7.5.2009 11:26:33   
Pupsika
Joj danes so pa same dobre novičkeuser posted image
Sva dala menije rezat in sva jih danes že dobila..kako so lepiuser posted image user posted image user posted image ...Vam pokažem ko pridem domovuser posted image

Pa še  priča me je prej  klicala, če lahko še prej začnemo z dekliščino, ker imajo tak programuser posted image .Najprej je iblo rečeno ob 20h, potem me prejšnji teden kliče, če lahko ob 19.30m, danes že ob 18.30user posted image .user posted image .user posted image ....Bog ve, kaj vse me čaka:))So mi pa obljubile, da me ne bodo nič pogršale, ker grem na make up in k frizerju za dekliščino, tko da glavo mi bodo pustile pr meruser posted image . Aja, še to sem hotla...a ktera hod na depilacijo?Jst sem se naročila zdej prvič, ampak kr malo kolebam, ker so mi kolegice rekle, da lahko dobim fajn vnetje ali pa kako alergijo, in se bojim da bi bla pikasta al pa kaj...mnenja prosimuser posted image .. 

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 3806
7.5.2009 11:32:12   
zimbra

Joj danes so pa same dobre novičkeuser posted image
Sva dala menije rezat in sva jih danes že dobila..kako so lepiuser posted image user posted image user posted image ...Vam pokažem ko pridem domovuser posted image

Pa še  priča me je prej  klicala, če lahko še prej začnemo z dekliščino, ker imajo tak programuser posted image .Najprej je iblo rečeno ob 20h, potem me prejšnji teden kliče, če lahko ob 19.30m, danes že ob 18.30user posted image .user posted image .user posted image ....Bog ve, kaj vse me čaka:))So mi pa obljubile, da me ne bodo nič pogršale, ker grem na make up in k frizerju za dekliščino, tko da glavo mi bodo pustile pr meruser posted image . Aja, še to sem hotla...a ktera hod na depilacijo?Jst sem se naročila zdej prvič, ampak kr malo kolebam, ker so mi kolegice rekle, da lahko dobim fajn vnetje ali pa kako alergijo, in se bojim da bi bla pikasta al pa kaj...mnenja prosimuser posted image .. 

Jap, sem enkrat probala in so se mi potem začele dlake vraščat... samo prvi dan je je bilo v redu, potem pa so nastale take rdeče pike kjer je bila dlaka, mozoljčki al kaj vem kaj. Od takrat ne grem več, pri meni kar britje zadošča. Res je odvisno kakšno kožo maš, pravijo tudi, da se koža navadi na depilacijo in da kasneje teh težav ni več.

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 3807
7.5.2009 11:33:39   
Pupsika

Danes popoldan grem, bom prečesala vse štacunce, če dobim ti vzamem dvojko, tudi jaz mam rajši dvojko kot da sem potem vsa "nategnjena" v tistih nogavicah. user posted image

Jst grem pa v soboto, tko, da če danes ne boš kaj našla nama lahko še jst v soboto pogledam, čeprov dvomim, da bom šla v vče trgovin kot tiuser posted image user posted image .

Sej 2. je 38 št. neuser posted image ..si me zdej mal zmedla, ker ti si boljdrobna kot jstuser posted image .

Jst ma mzdejitak dieto, ker sem se zredila več kot za eno kilo..se mi  zdi, da bolj kot se poroka bliža več jem..Pismo zakaj nemorem bit tko kot ostali, ko nič nemorejo jest ko majo velik za delat ali pako so živćni, jst pa takrat samo še bolj jemuser posted image

(odgovor članu zimbra)
Neposredna povezava do sporočila: 3808
7.5.2009 11:34:02   
Pupsika
Ja zimbra, mene tud depilacija čim bolj mineva...res..sem bom raj kr pobrila pa je.

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 3809
7.5.2009 12:55:31   
memole
Ejla!

Jaz se kr sama doma brijem z strojčkom!user posted image

Ja jaz tudi namesto da bi manj jedla ko sem živčna ne takrat še bolj jem in to pomožnosti čokolado in podobno pa tudi ko imam za dobit teto s krvavca dobim tak napad na hrano da je groza!
Zdej sem pa na dieti če ne mi še obleka ne bo prav!user posted image user posted image

26.9.05 se nama je rodila rožica Lara!
28.4.2010 se nam je pridružila še druga rožica Maja!
http://racka.moj-album.com

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 3810
7.5.2009 12:55:25   
zimbra

Jst grem pa v soboto, tko, da če danes ne boš kaj našla nama lahko še jst v soboto pogledam, čeprov dvomim, da bom šla v vče trgovin kot tiuser posted image user posted image .

Sej 2. je 38 št. neuser posted image ..si me zdej mal zmedla, ker ti si boljdrobna kot jstuser posted image .

Jst ma mzdejitak dieto, ker sem se zredila več kot za eno kilo..se mi  zdi, da bolj kot se poroka bliža več jem..Pismo zakaj nemorem bit tko kot ostali, ko nič nemorejo jest ko majo velik za delat ali pako so živćni, jst pa takrat samo še bolj jemuser posted image

Ja, dvojka je 38, nisem nič bolj drobna od tebe, nič bat. Ti sporočim jutri.
Tudi jaz sem od danes na kao dieti user posted image , ker sem ista kot ti. Ko sem živčna sem stalno v hladilniku. user posted image

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 3811
7.5.2009 13:19:29   
Pupsika
Jst mam srečo, da mi je obleka ful prevelkauser posted image .

Jst sem danes kr zdržala na dietiuser posted image
Zjutraj sem jedla smao sadje, za kosilo enolončnico..zvečer bom pa kako solato.
Upam,da mi rata. Menstra je glih mimo tko, da ful napadov nimam večuser posted image .

Dejmo se bodrit in sepodpiratuser posted image .

Zimbra dej nehi, tebe bi pa kr čez rito..KAM BOŠ HUJŠALA MATER??user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zimbra)
Neposredna povezava do sporočila: 3812
7.5.2009 13:48:58   
zimbra
Jaz bi nekaj iz riti v joške dala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 3813
7.5.2009 16:02:15   
total
IZVIRNO SPOROČILO: ŽanaTaja

Jutro punce....

Total - ful ful lepa vabila...so ful podobna mojim....sam da imava midva na vabilih na sredini iz takega traku zvezano mašnco...user posted image user posted image user posted image user posted image

Kje pa si jih vzela....ne v PK?? Jaz sem jih nabavla v PK sam teh nisem vidla....

A boš tudi ti imela nit poroke krem lila oz barva smetane in lila???

Bom poslikala vabila in jih bom dala v album...imava še ravno 1-ega za spomin....da jih vidite...

Lep začetek delovnega dneuser posted image

Ja Žana Taja,v PK sma jih naročila,men so bla ful lepa.....in imela bom lila-belo oz.smetanovo kombinacijo vsega....a ti tut?,suprca..user posted image user posted image user posted image

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

(odgovor članu ŽanaTaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3814
7.5.2009 16:22:50   
Pupsika
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kako nej človk hujša, če mi v službi sodelavci  nosjo čokoladke?user posted image user posted image

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 3815
7.5.2009 19:50:41   
Pupsika
Tkole, čisto tkole hočem bit namazana, sploh učke so miuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!

http://www4.slikomat.com/09/0507/oh6-rihann.jpg

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 3816
7.5.2009 23:12:10   
memole
Čer!

Ja meni morem rečt gre kr dobro zdej tale dieta in se kr držim!
Jutri imam na dnevnem redu samo sadje!
Jaz namreč hujšam z ločevalno sem že enkrat in sm kr neki shujšala zdej pa še dobre 5 kilc pa bo ql!

pupsika ja učke so res super namazane takih ust pa žal nimam!user posted image

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 3817
8.5.2009 6:52:03   
ŽanaTaja
Jutro gospodične...

Total- ja lila belo kombinacjo bova imela vse na poroki....jaz imam tako obleko in potem sva šla na to varianto....
Midva sva v PK naročila tudi take naprsne šopke, pa konfete....čakam, da me pokličejo, kdaj jih naj pridem iskat...

Da vam povem, kake grozne sanje sem imela....
Sanjala sem, da je bil 13.06.2009 moja familija je bila že v Lj in midva še nisva imela čisto nič narejeno na Galeriji....moj dragi še ni nič postavil, nič se nisva z Iztokom slišala...in sem čist ponorela, jokala, bila tako histerična, tolkla po mojem, čist sem ven padla in na koncu se itak nisva poročila....da sem se tako zmučena zbudila.....UH GROZA!!!! Upam, da ne bo res kaj takega....

Pupsika - zelo lep make up.....kako boš lepa...a greš na probo še k Maji...

Mene je klicala v torek Bojana Zmazek in sva se dogovorili za uro, kdaj naj pride k meni...ker še bo mojo pričo mazala, tako da je rekla, da bo prvo pričo pol pa mene....in da pride okol 12.30...user posted image user posted image user posted image

V četrtek imam probno frizuro....obvezno bom poslikala in vam prilimala slikice....user posted image user posted image user posted image

MAJA - lep zadnji dan "samskega" življenja ti želimuser posted image ...uživaj, sprosti se....ne bit nervozna, vedi, da te jutri čakaj sanjski dan in ti boš najlepša princeska v tej pravljici.....user posted image user posted image

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 3818
8.5.2009 7:41:15   
zimbra
Pupsika, NIKJER NIMAJO NOGAVIC!!!!!!!!! user posted image Preiskala celo Ljubljano. Danes grem še v Calzedonio, drugače mi ostane samo še Italija.
Super ličenje, res lepo. A ni to Rihanna? Ta mandljasta oblika oči me spominja nanjo.

ŽanaTaja take sanje mam jaz že kaka dva meseca.. vedno gre vse narobe in na koncu poroka vedno propade. Jaz to jemljem kot znamenje, da bo na resnični poroki vse tako kot mora biti. user posted image

Jaz sem pa včeraj s puncami sprobala miljon modrčkov, najlepši "balkonček" mi naredi modrček iz Palmersa. Zdaj pa sem v dilemi. Naj vzamem modrček in hlačke posebej, ker bom to potem lahko še nosila ali naj vzamem korzetek, ki ga potem uporabim še za poročno potovanje in "posebne priložnosti"?

Maja, tebi pa želim lep, umirjen dan, jutri pa da se ti uresničijo sanje!user posted image

(odgovor članu ŽanaTaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3819
8.5.2009 8:12:28   
memole
Jutro!

Joj punce prav vam ne zavidam teh sanj,jaz sem jih imela samo enkrat pa upam da se ne ponovijo, sicer pa tega na vajini poroki ne bo ampak bo vse šlo kot po malsu!

maja naj bo jutrišnji dan tako lep kot je današnji,da vama bo sonček sijal cel dan in vama bo še naprej grel ogreta srčka!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zimbra)
Neposredna povezava do sporočila: 3820
8.5.2009 8:51:45   
Pupsika
Dobro jutrouser posted image

maja, danes se pa spočij, naberi moči in predvsem uživaj v zadnjem " samskem" dnevuuser posted image ..pa zadnjič si danes gospodičnauser posted image .

Ja, to je Rihanna na fotki, ma ko sem vidla to ličenje učke sem čist okol oadla, hočem to!!!!!user posted image

ŽanaTaja, hvalauser posted image .
Ne na probo ne grem k Maji, ker ne moreš verjeti, ampak jst ji res 100% zaupamuser posted image user posted image user posted image ...res...Še sama ne vem, ampak glede nje sem tolk pomirjena da ne rabim probe.
Grempa za dekliščino k frizerju tam, kjer bodo delaliporočno(CAT) in tam me bodo tud naličili.

Zimbra, neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image ..pismo no!
Bom še jutr jst pogledala!

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 3821
8.5.2009 18:34:46   
*maja
Oj punce evo se na hitro oglasim user posted image .

Evo midva imava vse poštimano, samo še čakava na jutri user posted image . Zdaj naju pa čakajo še mlaji, bojda že prihajajo iz gozda user posted image . Še malo pa se žurka začne user posted image .

Hvala vse za lepe želje user posted image .

Se še jutri kaj oglasim, saj bo cel dan potekal zelo v izi, bom imela čas skoraj cel dopoldan da se v miru lepo zrihtamo.

JUHU madonca mi dogaja user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 3822
8.5.2009 18:36:40   
zvesta

IZVIRNO SPOROČILO: *maja

Oj punce evo se na hitro oglasim user posted image .

Evo midva imava vse poštimano, samo še čakava na jutri user posted image . Zdaj naju pa čakajo še mlaji, bojda že prihajajo iz gozda user posted image . Še malo pa se žurka začne user posted image .

Hvala vse za lepe želje user posted image .

Se še jutri kaj oglasim, saj bo cel dan potekal zelo v izi, bom imela čas skoraj cel dopoldan da se v miru lepo zrihtamo.

JUHU madonca mi dogaja user posted image user posted image user posted image .

*maja, uživajte! Naj bo jutri dan samo vaš! In nepozaben!

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 3823
8.5.2009 22:14:54   
total
Draga maja*,želim ti resnično lep jutrišnji dan,naj ti poteka vse najlepše in maxsimalno uživaj user posted image user posted image user posted image user posted image .

Naj te sonček skoz spremlja in postani dobra žena svojemu možeku...user posted image user posted image  

< Sporočilo je popravil total -- 8.5.2009 22:15:30 >

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 3824
9.5.2009 7:04:40   
ŽanaTaja
Evo drage moje najina vabila sem končno dala v album...ko pa dobiva naprsne šopke in konfete, pa bom dala še te....

Maja.....lep sončen dan te čaka...uživaj, bodi srečna, smej se, danes si ti kraljica dnevauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 3825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Recepti: Potica na sedem načinov
Preverite sedem receptov za praznično potico nekoliko drugače.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?