|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Poroka 2009
2.5.2009 6:56:18   
ŽanaTaja
Jutro punce...

Mi pa danes šibamo v Italijo v shopin...upam, da bomo kaj našli??? Predvsem čevlje za mojega možeka in pa nekaj malega zameuser posted image ...a na koncu bom šla jaz z največjo vrečko domovuser posted image user posted image

Kar se tiče dekliščine, pa je jaz najbrž ne bom imela in to iz enega samega razloga.....
8 prijateljic iz Maribora in nekje 5 iz Ljubljane....niti nimam pojma kako bi to izgledalo....nimam jih kam namestiti, da bi one iz Maribora prespale...v Ljubljani in obratno....tko da  ne vem no...mogoče pa kaj pa vem...

Sicer pa žur bo tudi takrat ko bom že poročena in me ne bo nič ovirala misel na to, da sem poročena.....user posted image
Je pa fajn met, sam kaj hočmo.....sploh same bejbe...ni boljšega....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 3726
2.5.2009 20:22:22   
lyra*
Kje ste danes vse ?????

ZanaTaja ste vse nakupli? user posted image user posted image
Dekliscino
meni ze pripravljajo kolegice user posted image user posted image Bo pa 30.5! Ooo pupsika na tvoj dan user posted image user posted image user posted image
Moram proslavit moj zadnji vikend ko bom se gospodicna

Za vsakim dežjem posije sonce!! :)

(odgovor članu ŽanaTaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3727
2.5.2009 20:34:02   
lyra*

user posted image
Neveste 2009

user posted image  

9.5.2009
didikaa
Cerkevna poroka:
Civilna poroka:
Slavje:

9.5.2009
ajataja
Cerkvena poroka:
Civilna poroka:
Slavje:

9.5.2009
maja*
Cerkvena poroka:
Civilna poroka: V Bistri
Slavje:Hotel Rakov škocjan

9.5.2009
pikica030407

Cerkvena poroka:
Civilna poroka:
Slavje

user posted image

16.5.2009
zaspančka
Cerkvena poroka:
Civilna poroka:
Slavje:

23.5.2009
majcci
Cerkvena poroka:
Civilna poroka:
Slavje:

23.5.2009
soraia
Cerkvena poroka:
Civilna poroka:
Slavje:

user posted image

30.5.2009
pupsika
Cerkvena poroka:
Civilna poroka: Otočec (na prostem)
Slavje: Gostilna Kmečki hram ,Kostanjevica na Krki

30.5.2009
looney27
Cerkvena poroka:Cerkev svetega Cirila in Metoda v Radencih
Civilna poroka: Buteljčna klet pod slapom
Slavje: Kmečki turizem v Prekmurju

user posted image
user posted image

6.6.2009
lyra*
Cerkvena poroka: Grad Rače
Civilna poroka: Stolna cerkev
Slavje:

6.6.2009
klara-1
Cerkvena poroka:
Civilna poroka:
Slavje:

6.6.2009
zimbra
Cerkvena poroka:
Civilna poroka:
Slavje

6.6.2009
KATTY&TIMMY
Cerkvena poroka: Sveta gora
Civilna poroka: grad Kromberg
Slavje: hotel Lipa

6.6.2009
sxy
Cerkvena poroka:
Civilna poroka:
Slavje:

user posted image  

13.6.2009
martina27
Cerkvena poroka:
Civilna poroka:
Slavje:

13.6.2009
Gwendolen
Cerkvena poroka:
Civilna poroka:
Slavje

user posted image

20.6.2009
_andreja_
Cerkvena poroka:
Civilna poroka:
Slavje:

20.6.2009
poli*
Cerkvena poroka:
Civilna poroka:
Slavje:

user posted image  

27.6.2009
Lepotica
Cerkvena poroka:
Civilna poroka:
Slavje:

27.6.2009
memole
Cerkevna poroka: SV. Anton
Civilna poroka: Dvorec Zemono
Slavje:
Bio motel v Šlari

27.6.2009
NEVESTA2009
Cerkvena poroka:
Civilna poroka:
Slavje:

27.6.2009

žabicamala
Cerkvena poroka:
Civilna poroka:
Slavje:

27.6.2009:
fargesia
Cerkvena poroka:
Civilna poroka:
Slavje:

27.6.2009
bios9
Cerkvena poroka:
Civilna poroka:
Slavje:

user posted image

user posted image  

29.8.2009
tanyka
Cerkevna poroka:
Civilna poroka:
Slavje:

user posted image

user posted image

5.9.2009
orka**
Cerkvena poroka:
Civilna poroka:
Slvaje

5.9.2009
total
Cerkvena poroka:
Civilna poroka:
Slavje:
user posted image

user posted image

3.10.2009
lottyka
Cerkvena poroka:
Civilna poroka:
Slavje
:

user posted image

31.10.2009
Čmrlika
Cerkvena poroka:
Civilna poroka:
Slavje:

user posted image

user posted image  

26.12.2009
pupika27
Cerkvena poroka:
Civilna poroka:
Slavje:

user posted image

user posted image
Neveste 2009

Za vsakim dežjem posije sonce!! :)

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 3728
2.5.2009 22:02:50   
ŽanaTaja
Hej...Lyra smo nakupili....sam čevljev za mojega nismo dobili....ne vem kaj si naj kupi....ker mu k tej obleki in srajci ravno ne pašejo črni...bi bilo bolje če bi bili sivi...še greva v Emporium pogleda na Boss, so eni sam je rekel zadnjič da so mu mal preveliki, bo jih tokrat zavezal pa bomo vidli....edino ti imajo tko granitni odtenek.....upajmo no....

Zakaj pri meni ne napišeš, kje se poročim???? Galerija Repanšek je poroka in zabava....user posted image user posted image

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 3729
3.5.2009 19:17:18   
Pupsika
Ojla nevesticeuser posted image

Konec praznikov, zdej bo pa spet več čvekanja ane?user posted image

Jst sem že čisto nestrpna in odštevam dni..še 27 dni, majjci ima še 21 dni, maja pa 6 dni!!!Noooorouser posted image user posted image user posted image

Sem se danes odločila, da bom spet blond oz svetlješauser posted image user posted image . Itak moram it si pobarvat narastek in si bom dala čisto čisto tanke blond pramene, da se bo lepo prelivalo in da bom lepa za porokouser posted image .
Tako barvo:
http://zadovoljna.si/clanek/trend_report/licenje-osvojite-s-pogledom.html

Sem pa danes delala spisek kaj vse še mroava kupit:
Za Tjašo: kratko majčko za pod oblekico, balerinke in jopčko
Za lubija: čevlje
Zame: samostoječe nogavice( just in case), čevlje za preobut..ostalo pa imam.

Sem pa svoje poročne čevlje nesla k čevljarju, da mi zniža peto za koliko cm se bo pač dalo.

Sem pa ful ful vesela, da sem je moja vizažista tko fajn punca, sem res navdušena nad njo.
Mal poglejte link kako res dobr liči:

Hm..ne vem, če sem še hotla kej povedat..uglavne, KOMAJ ČAKAM!!!!!!!!!!!!!!

You know you`re awesome when people you don`t even know hate you.

(odgovor članu ŽanaTaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3730
3.5.2009 20:09:52   
Pupsika
Aja, to sem še hotla vprašat...
Sem razmišljala, da bi imela umetne terpalnice? A jih je katera že imela?
No, sej bom Majo( vizažistko) poklicala in vprašala kaj ona misli...mikajo me pa fuluser posted image

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 3731
3.5.2009 20:30:40   
Pupsika
Joj kako sem grozna..pozabila sem še Soraio...pismo ne vem zakaj sem misla, da se poročiš junijauser posted image ..uglavnem oprosti..vidim, da bosta z Majcci skupaj odštevaliuser posted image user posted image user posted image

Pa Looney27 na isti dan kot jst...user posted image

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 3732
3.5.2009 20:44:31   
soraia
pupsika super, da si se z viziažistko dogovorila. In čakamo slikice potem ko se boš pobarvala. Mislim pa, da ti bo blond lepo pristajala.

žanataja super za uspešen nakup. Zdaj pa še v lov za čevlji.

maja ti boš pa kmalu gospa, še manj kot teden dni.

No, midva pa sva včeraj ustvarjala tiste stekleničke, kamor bova dala teranov liker, svatom za spomin na najin dan. In so nama prav uspele, sva ful ponosna na najin izdelek. Jih bom poslikala in dala v album, da vidite.

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 3733
3.5.2009 20:51:19   
memole
Ejla!

Vidim da ste pridne z zapravljanjem!user posted image user posted image

Jaz sem dala slikco najinih prstanov v album!user posted image

Joj zdej bo spet veselo vsak vikend!
Ste kr ena za drugo potem pa bomo kmalu junijke!user posted image

26.9.05 se nama je rodila rožica Lara!
28.4.2010 se nam je pridružila še druga rožica Maja!
http://racka.moj-album.com

(odgovor članu soraia)
Neposredna povezava do sporočila: 3734
3.5.2009 21:22:23   
soraia
memole ful lepi prstani. Res so mi všeč!

Jaz sem tudi dodala slikice naših rinkic, pa čevljev in seveda stekleničk.

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 3735
3.5.2009 21:40:43   
total
Čer drage nevestice,evo tut mene  nazajuser posted image ...imeli smo se noooorooo dobro,vreme je bilo super,res smo si maximalno privoščili in resnično uživali.
Na morju sem sam sanjala o poroki,se vidi da sm mela časa na pretek in sem kr plane delala....sma se z dragim skoz nekaj novega domislila in dodajala.....noro dober.....user posted image user posted image user posted image user posted image Še en dopust me čaka pred mojo poroko,sam takrat bo že vse prištimano in bom sam na morju meditirala in se pripravaljala...user posted image

Vabila so tut že prispela,ful so lepa jih juter poslikam..
Iyra super za pupe...pridneuser posted image user posted image user posted image ,ja za tisto sem pa res mislila,ti dam za srečo,saj veš..user posted image .
Pupsika lepi konfeti......in super za barvo,veš jaz bom šla pa na bolj temno po poroki.Jaz bom mela umetne trpalnice,mi jih je sama vizažistka predlagala.že komaj čakam. Solarij redno obiskujem,barve je že kr....

Memole lepi prstani.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Kuk se čas bliža in kmalu boste nekatere že žene....user posted image

Jaz imam še čas....

Grem počasi v postlo..juter je novi delovni dan.

dijo..

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 3736
3.5.2009 21:44:52   
memole
Hvala!

Stekleničke so full lepe a si pisala z barvami za steklo?
Pa čevlji so mi tudi všeč jaz imam doma podobne so isto tko rdeči pa videz kače sam da so spredaj zaprti!
Rinke so tudi zelo lepe,a so iste kot tiste ki jih imaš na drugi sliki, iste mislim rdeče pa belo zlato?!

(odgovor članu soraia)
Neposredna povezava do sporočila: 3737
3.5.2009 21:49:42   
soraia
memole hvala!

Ja risala (moj dragi) in pisala (jaz) sva z barvami za steklo.

Rinkice so pa iste, s tem, da tista prva slika je pobrana z njihove spletne strani, na drugi sliki pa so prav naše rinkice.

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 3738
3.5.2009 21:50:46   
soraia
total super, da ste tako uživali, in lepo izkoristili te praznične dni.

pa čakamo slikico vabil!

(odgovor članu soraia)
Neposredna povezava do sporočila: 3739
3.5.2009 22:11:06   
ŽanaTaja
Čer punce...

Kako ste postale pridne....se vidi da je treba jutri spet delatuser posted image ..pa tolk je bilo fajn a ne...

No da se vam spet malo pohvalim...smo šli popoldan v Maribor na piknik k moji priči in me je takoooo razveselilauser posted image user posted image user posted image  
Na svoji poroki se bom vozila v beli limuzini.....jeeeeee......vsaj 1x v življenju bom okusila prestižuser posted image user posted image ...madona bom ponosna...in zraven mene še bodo moji dve mali družici moj sončke, deček paž, ki bo nosil prstane....in moj oče, ki me bo oddal...

KKKKooomaj čakam!!!!!!

Nočkauser posted image

(odgovor članu soraia)
Neposredna povezava do sporočila: 3740
3.5.2009 22:33:37   
Pupsika
soraia, ful ful lepe stekleničkeuser posted image user posted image Res pohvalno!user posted image

Memole, vajina prstana sta tudi ful lepa..simpl takšna kot so meni všečuser posted image .

Ej Žana Taja, mene pa ferbec matra, da me tebe še zdej nismo vidle v poročni oblekiuser posted image ...
Dej hit kako fotko gor, da potešim babji ferbecuser posted image .

(odgovor članu ŽanaTaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3741
3.5.2009 23:21:13   
memole
Hvala!

O super za limuzino jaz bi se tudi vsaj enkrat peljala!user posted image

Ja midva sva hotela take čist simpl prstančke še za uni cirkonij sem se odločala ja ali ne pa je reku da je že vštet v ceno pa sm ga pol vzela drugače bi bil pa brez!

Ta teden se grem pa dokončno zmenit za rože!

V torek bom pa še za podvezico šla pogledat!

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 3742
4.5.2009 7:40:02   
zimbra
Uffff punce, zginem za par dni, vi pa kar par strani napišete... Sem vas najprej pol ure brala user posted image . Pridne.

Najprej Pupsika konfeti so fenomenalni, točno tak stil kot je meni všeč. user posted image Preprosti in minimalistični. A listka z vajinimi imeni in datumom poroke ne bosta dala zraven?  Ti si kar daj umetne trepalnice, jaz jih bom tudi imela. Čisto tanke in ne preveč dolge. Nočem da se že od daleč vidi, da imam umetne. Tudi tvoje ličenje mi je ful všeč. Te zadimljene oči bom tudi jaz imela, čeprav malo manj kot na tvoji sliki.
Kako pa da pete na čevljih nižaš? A so previsoke? Jaz imam za potem še ene čevlje brez pete s sabo, drugače bom tudi jaz umrla s temi petami cel dan. user posted image

ŽanaTaja krasno te je presenetila tvoja priča.user posted image Tale limuzina mora biti res fensi. Midva se bova za razliko od tebe vozila v fičotih, belem in črnem. Pa namesto rož bojo polepljeni s srčki in s tablicami ženin in nevesta. Vsaj na našem koncu kaj takega še ni bilo in upam da bo malo "zažgalo".. Aja, v avto gresta samo dva, tako da se bo vsak od naju peljal s svojo pričo. Pa to s baloni je tudi super ideja, čeprav mi s to žičko ni čisto jasno, kako se jo prižge.. A baloni ne počijo potem? Nisem blond, samo premajhen IQ user posted image .
Pa Pupsika ima prav, tebe še nismo v obleki videle user posted image .

Soraia tvoji čevlji so fenomenalni!!! Prav moj stil.  Takoj povej kje si jih dobila! Tudi rinke so lepe, čeprav se jih na tej fotki malo težko vidi. Pa stekleničke tudi.. Mi je prav fajn, da bomo vse nekaj same naredile za svojo poroko user posted image

Total midva sicer nisva nikamor šla čez praznike, dva doma urejala vse za poroko. Nisem nič sanjala, vse bolj doživljala. user posted image Zdaj pa hitro vabila v album, da vidimo.

Midva pa sva do konca naredila škatlice za praline, ki bojo pri nas namesto konfetov, pa še enkrat sva šla pogledat prostor kjer bova imela večerjo. In sva imela res srečo, ker so ravno tisti dan imeli eno poroko in sva lahko pogledala kako pride vse okrašeno in narejeno. Sva bila navdušena. Pa vrt so super uredili, tako da bo aperitiv gotovo tam.. V glavnem celi prazniki so se vrteli okrog poroke user posted image user posted image user posted image . Aja, pa mojemu očiju smo kupili obleko za poroko, bo skoraj tako lep kot ženin user posted image , ampak svetlobna leta stran od lepote neveste user posted image user posted image user posted image .

Maja  zate pa že mene zvija od pričakovanja.. Joj, draga moja, lep zadnji teden priprav ti želim.

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 3743
4.5.2009 8:34:01   
*maja
Oj pupe, madona ste napisale. Najprej napišem poročilo pa grem potem brat če mi bo zneslo, drugače pa pokomentiram potem ko bom imela več časa.

Skratka v soboto sem preživela dekliščino user posted image , in imele smo se prav super. Je bilo vse tako bolj na izi in je prav pasalo.

Danes čez 15 min letim na nohte (je že skrajni čas user posted image ) , ob 12.00 imam še zadnjo probo obleke (upam da bo tokrat vse štimalo) in če bo vse posreči jo že odnesem domov user posted image .

Jutri morava še na degustacijo vina, da dokončno poveva katerega bova vzela.

V petek nas čakajo mlaji user posted image , tako da bo žurka že v petek user posted image .
Ja pa v petek bova imela letanja, naprej po sadje, potem dostava piškotov v Bistri, in naprej v Škocjan s kupom piškotov, sadja in pa seveda zalogo vina in vode user posted image .

No to je je poročilo na hitro, zdaj pa šibam. Obljubim da se updateam ko pridem nazaj.

(odgovor članu zimbra)
Neposredna povezava do sporočila: 3744
4.5.2009 10:01:36   
Pupsika
Helou nevesteuser posted image

Zimbra, ja čevlji so mi prekrasni ampak je res malo prevelika peta tko, da komaj čakam, da jo zmanjšajo.
Itak si bom čevlje kupila tudi za preobut, ampak vseen bi te ptoočne mela nižje, da bom lažje hodila.
Zimbra nisi dobr prebralauser posted image , tisto sliko k sem dala gor sem samo pokazala, da bom mela blond prameneuser posted image , no mi je pa make up tud všeč na sliki, to pa itakuser posted image .

Maja, kolk mi je dobr brat tvoje poste, kar čutim tisto vznemirjenje in pričakovanje...norouser posted image user posted image
Čudovit teden ti želimuser posted image

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 3745
4.5.2009 10:34:56   
zimbra
IZVIRNO SPOROČILO: Pupsika

Helou nevesteuser posted image

Zimbra, ja čevlji so mi prekrasni ampak je res malo prevelika peta tko, da komaj čakam, da jo zmanjšajo.
Itak si bom čevlje kupila tudi za preobut, ampak vseen bi te ptoočne mela nižje, da bom lažje hodila.
Zimbra nisi dobr prebralauser posted image , tisto sliko k sem dala gor sem samo pokazala, da bom mela blond prameneuser posted image , no mi je pa make up tud všeč na sliki, to pa itakuser posted image .

Maja, kolk mi je dobr brat tvoje poste, kar čutim tisto vznemirjenje in pričakovanje...norouser posted image user posted image
Čudovit teden ti želimuser posted image

Kaj naj rečem, IQ na sobni temperaturi.. user posted image Kdaj pa greš delat pramene? A si to tudi napisala? Grem brat preden me spet popravljaš.

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 3746
4.5.2009 10:35:13   
Pupsika
Dejte mi nekaj povedat..jst imam eno dilemo, ker ne vem kam naj grem k frizerju.
Sej veste, ko sem imela tisto prigodo z vizažistko aneuser posted image , no in ona valda dela v sklopu Stevo saona, logčino..jst p hodim tja k frizerju, ker me ena punca tam ful dobr pobarva, prav zares mi je kul.
Ne bi pa rada tam srečala vizažistke,ker mi je kr bad...pa ne delajo s podaljški in se mal bojim kako mi bo podaljške barvala...
Uglavnem ne vem al nej grem k tej frizerki , ki me pozna in ful dobr zrihta, ali naj grem v CAT tam kjer me bodo za poroko zrihtali??'

Kaj bi ve naredile??

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 3747
4.5.2009 12:02:59   
*maja
Evo nohti zrihtani user posted image , po obleko grem pa šele jutri je baje danes še v čistilnici in jo jutri dostavijo user posted image . Joj imam kar slab občutek, ker nazadnje, ko me je takole prestavila se je izkazalo, ko sem prišla na probo ni vse štimalo tako kot bi že moralo user posted image . No no gledam pozitivno saj bo saj bo je časa še 4 dni da jo zrihta tako kot je treba.

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 3748
4.5.2009 12:07:51   
*maja
Pupsika jaz bi na tvojem mestu šla tja, kjer te bodo rihtali tudi za poroko. Jao pa konfete sta tud ful dobro naredila. Midva sva se pa odločila da jih sploh ne bova imela.

ŽanaTaja ful dobro tole z limuzino user posted image , ja ja vsaj enkrat v življenju je treba imeti nekaj bolj fensi. Aja pa obleko bi pa res lahko pokazala no.

Soraia čevlji so ful dobri ja (predvsem barva mi je všeč user posted image ), pa prstani so tud hudi.

Total ti pa dej hitro vabila v album, da jih pofirbcamo user posted image .

Zimbra ti pa vidim da si še bolj nestrpna kot jaz glede tega vikenda user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

< Sporočilo je popravil *maja -- 4.5.2009 12:09:28 >

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 3749
4.5.2009 12:19:55   
zimbra
Pupsika tudi jaz bi šla v CAT. Če te bojo tam za poroko rihtali, je boljše da te že pobarvajo oni. Pa tam tudi podaljške delajo in gotovo bolj vejo kako ravnati z njimi. Pri Stevotu bi bla jaz kar živčna.. podaljškov ne delajo, ne vejo kako ravnati z njimi, pa Stevo je proti njim.. pa še vizažistko res ne bi mogla tam gledat po tistem kar ti je nardila. 

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 3750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Recepti: Potica na sedem načinov
Preverite sedem receptov za praznično potico nekoliko drugače.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?