|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Poroka 2009
11.5.2009 15:15:14   
Pupsika
Jst sem tukajuser posted image .

Fino za solarij, soraiauser posted image . Midva sva bla glih učerajuser posted image .
Meni pa danes ni treba do gin. po tabletke za prestavitev M., mi jih je ena prijatlejica poslala tko, da imava danes en fraj dan  in ga bova izkoristilauser posted image user posted image .
Jutri pa akcijauser posted image .

Komaj že čakam, da spet dam nase oblekco in da jo začnejo lepo urejatuser posted image .

You know you`re awesome when people you don`t even know hate you.

(odgovor članu soraia)
Neposredna povezava do sporočila: 3851
11.5.2009 16:35:18   
*maja
Evo vam za pokušino dam eno slikco ravno toliko da vam potešim radovednost ostale pa naložim v album, ko dobiva slike od fotografa.

user posted image

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 3852
11.5.2009 19:49:00   
total
Ojla punce,evo tut mene mal na čvek....sma glih z sinekom prispela iz Bele krajine,kjer sva bila pr mojih doma...user posted image

Maja najprej čestitke,da si postala gospa in želim vama dolg in srečen zakon...user posted image .
DEj nam mal opiš kuk je potekal dan??

Vse ostale ste pridne,ene plešete,ostale kupujete,midva raznašava vabila....user posted image ,pa mine...user posted image .

Žana taja ful lepa vabila,jaz sem tut najprej imela take nagledane,pol sm pa te zagledala i sem takoj rekla to je to..a ti maš to od kolekcije Lavanda..al kako se reče???
Od perila imam že spodnje hlačke,moderc pa mi ni noben odgovarjal od Lisce ker išćem posebnega in mi jih je tašča prnesla ful domov za probat pa ni nobeden mi ok,tk da grem v Palmersa pogledat. Podvezico pa mi bojo posebno zašili v Lisci..še čakam na njo(darilo).
Solarij redno obiskujem in bo počas dovolj ker bom do spetembra zapalena ko kura....user posted image user posted image user posted image user posted image
Ej pupsika a tvoj hodi v solarij???
Iyra se že voziš v novem avtu?? user posted image user posted image

Ker je zdaj na vrsti da, postane gospa????

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 3853
11.5.2009 19:58:33   
lyra*
IZVIRNO SPOROČILO: total

Iyra se že voziš v novem avtu?? user posted image user posted image

Hahaha... ravno zdaj sm prišla iz prve vožnje user posted image
Ene 2× mi je crknu in je user posted image  skor umr od smeha ampak okei user posted image user posted image  Ma sej se morm sam navadit kr je precej večji od mojga user posted image  Drugač pa sm navdušenauser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: *maja

Evo vam za pokušino dam eno slikco ravno toliko da vam potešim radovednost ostale pa naložim v album, ko dobiva slike od fotografa.

user posted image

Iiiii....user posted image user posted image user posted image  Čestitke še 1× user posted image  Vidim,da si bla prelepa nevestica... user posted image

Soraia vem,da še nisem. Obljubim,da bom pozirala ko grem na zadnjo probo user posted image

Solarij še sploooh nisem začela user posted image  user posted image  Joj, moram se spravit že enkrat drugač bo prepozno user posted image

Za vsakim dežjem posije sonce!! :)

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 3854
11.5.2009 19:59:51   
lyra*

user posted image
Neveste 2009

user posted image  

16.5.2009
zaspančka
Cerkvena poroka:
Civilna poroka:
Slavje:

user posted image

23.5.2009
majcci
Cerkvena poroka:
Civilna poroka:
Slavje:

23.5.2009
soraia
Cerkvena poroka:
Civilna poroka:
Slavje:

user posted image

30.5.2009
pupsika
Cerkvena poroka:
Civilna poroka: Otočec (na prostem)
Slavje: Gostilna Kmečki hram ,Kostanjevica na Krki

30.5.2009
looney27
Cerkvena poroka:Cerkev svetega Cirila in Metoda v Radencih
Civilna poroka: Buteljčna klet pod slapom
Slavje: Kmečki turizem v Prekmurju

user posted image
user posted image

6.6.2009
lyra*
Cerkvena poroka: Grad Rače
Civilna poroka: Stolna cerkev
Slavje:

6.6.2009
klara-1
Cerkvena poroka:
Civilna poroka:
Slavje:

6.6.2009
zimbra
Cerkvena poroka:
Civilna poroka:
Slavje

6.6.2009
KATTY&TIMMY
Cerkvena poroka: Sveta gora
Civilna poroka: grad Kromberg
Slavje: hotel Lipa

6.6.2009
sxy
Cerkvena poroka:
Civilna poroka:
Slavje:

user posted image  

13.6.2009
martina27
Cerkvena poroka:
Civilna poroka:
Slavje:

13.6.2009
Gwendolen
Cerkvena poroka:
Civilna poroka:
Slavje

user posted image

20.6.2009
_andreja_
Cerkvena poroka:
Civilna poroka:
Slavje:

20.6.2009
poli*
Cerkvena poroka:
Civilna poroka:
Slavje:

user posted image  

27.6.2009
Lepotica
Cerkvena poroka:
Civilna poroka:
Slavje:

27.6.2009
memole
Cerkevna poroka: SV. Anton
Civilna poroka: Dvorec Zemono
Slavje:
Bio motel v Šlari

27.6.2009
NEVESTA2009
Cerkvena poroka:
Civilna poroka:
Slavje:

27.6.2009

žabicamala
Cerkvena poroka:
Civilna poroka:
Slavje:

27.6.2009:
fargesia
Cerkvena poroka:
Civilna poroka:
Slavje:

27.6.2009
bios9
Cerkvena poroka:
Civilna poroka:
Slavje:

user posted image

user posted image  

29.8.2009
tanyka
Cerkevna poroka:
Civilna poroka:
Slavje:

user posted image

user posted image

5.9.2009
orka**
Cerkvena poroka:
Civilna poroka:
Slvaje

5.9.2009
total
Cerkvena poroka:
Civilna poroka:
Slavje:
user posted image

user posted image

3.10.2009
lottyka
Cerkvena poroka:
Civilna poroka:
Slavje
:

user posted image

31.10.2009
Čmrlika
Cerkvena poroka:
Civilna poroka:
Slavje:

user posted image

user posted image  

26.12.2009
pupika27
Cerkvena poroka:
Civilna poroka:
Slavje:

user posted image

user posted image
Neveste 2009

Za vsakim dežjem posije sonce!! :)

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 3855
11.5.2009 20:00:09   
Pupsika
user posted image user posted image .
maja, kok si bla luškana, resuser posted image user posted image user posted image .
Komaj čakam ostale slikce.

Total ja moj hodi v solarij, ker je res ful ful svetel ..sicer pa to ni nič nenavadnega veš, moški tud hodjo v solarijuser posted image .

Sem pa danes eno tako zapečeno vidla, da me kr mine da bi šla kdaj še v solraij, fak ene sploh nimajo meje in se zapečejo k štruce, čist temno rjave, bljak...Ko bo stara pa 40 let bo pa zgledala kot 70letnicauser posted image

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 3856
11.5.2009 20:02:19   
Pupsika
Jsr zdej res pazim na kožo, ker sonce res ful postara kožo, tko, da ne hvala...v mejah normale je, pa tkole, če je kak poseben dogodek, ampak da bi se pa po 20 min not pražla, adijo pamet.
Jst sem po 5 min v turbiču pa jeuser posted image

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 3857
11.5.2009 20:05:40   
total
Maja jaz tut čakam še ostale slikice,lepa sta bla...user posted image user posted image
Pupsika,vem da hodijo.....mojega ziher ne bi nikol spravla...user posted image user posted image user posted image user posted image
Solarij moraš hodit v mejah normale,mene se namreč ful prime in sm že zdaj ful lepo rjava in bo kr dovolj do dopusta.

Iyra super za poskusno vožnjo..user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 3858
11.5.2009 20:08:15   
Pupsika
Total, ja to so kr eni moški predsodki...brez veze.

Jst sem mojega nekaj časa nagovarjala, sploh zarad tega, ker je res zlo zlo svetel in ga na morju vedno opeče, pa ni hotel slišat.
Pol se je pa enkrat zjutrj pogledal v ogledalo in je videl, da je čist bled in se je odločil, da gre.
Še zmeraj je bolj pr tasvetlih ampak ma vsaj tako zdrav videz, prej je bil pa res skor zelenuser posted image .

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 3859
11.5.2009 20:20:08   
Pupsika
user posted image

user posted image

user posted image

tile trije make upi so mi res hudi, sploh od Rihanne, obvezno bom mela svetlošminko/ rahlo rozasto), ker mi neobene druge niso všeč, niti mi ne pašejo.

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 3860
11.5.2009 22:02:57   
soraia
IZVIRNO SPOROČILO: *maja

user posted image

Joj, kako ste lepi!!! In ti si bila res ful lepa nevestica, tako da še enkrat vse pohvale. (in res si naredila čisto prav, da si obleko zamenjala).

Pa tudi otročke si lepo uštimala, pravi cukrčki so!!! Zdaj pa čakam še ostale slikice.

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 3861
12.5.2009 7:25:37   
zimbra
Maja, čudovita nevestica si bila, vajini ta mali so pa tudi pravi cukrčki. Res, sploh punčke so take princeske. Ko se spočiješ hočemo še slike, slike, slike..
Že na FB sem ugotovila, da ste imeli očitno ta pravo fešto, je blo vsem zeloooo fajn.

Pupsika meni je MU od Rihanne najboljši. Svetel, pa šminka je carska. Pri ostalih dveh so mi učke malo pretemne za nevesto. Včeraj sva se pa z dekoraterko dobila user posted image . Smo vse pogledali, se zmenili, potem pa še na sončku posedeli na eni pijački.. Super dan. Danes pa naju čaka pomerjenje prstanovuser posted image in cepljenje user posted image .

Soraia, nič se sekirat jaz tudi še nimam nakita. A katera ve, kje bi dobila kristalčke za prilimat na kožo? Sem vidla eno nevesto s takim nakitom in mi je bilo zelo všeč, pa tega nikjer ne nadjdem.

(odgovor članu soraia)
Neposredna povezava do sporočila: 3862
12.5.2009 8:42:37   
Pupsika
user posted image user posted image user posted image Super, da sta se z V. vse dogovorile, ona je res zakonuser posted image .

Ja jst sem si od Rihanne že sprintala slikco in že čaka na Majo, da me tkole namažeuser posted image .

Danes pa frizer, končno, da me pobarva in da malo blond pramenčkovuser posted image user posted image user posted image , pa da si frufru postrižem, ker mi spet vse na oči ležeuser posted image .

Pa sonček je, jeeeeeeeeeeeeeuser posted image

(odgovor članu zimbra)
Neposredna povezava do sporočila: 3863
12.5.2009 9:00:20   
Pupsika
user posted image user posted image user posted image Jst sem pa dobila dohodnino nazaj............220ojrovuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 3864
12.5.2009 9:15:10   
Amoss
Pozdravljene bodoče neveste!
Mi smo se tudi prejšnji teden odločili da se poročimo, datum je 5.9. sam me je kar malo stisnilo ko berem koliko prej že vse načrtujete.
Midva imava zaenkrat rezerviranega matičarja, cerkev (sam še župnika je treba poiskat), rezerviran imava catering za 130 ljudiuser posted image , dvorano, druga pa nič še vabila morem ta teden zrihtat hahauser posted image
No počasi pa bo,...user posted image

http://photos-f.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/hs180.ash2/44293_1531376651554_1448894192_1366808_2554479_s.jpg

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 3865
12.5.2009 9:21:56   
zimbra
IZVIRNO SPOROČILO: Pupsika

user posted image user posted image user posted image Jst sem pa dobila dohodnino nazaj............220ojrovuser posted image user posted image user posted image user posted image

Laki ju, jaz mam za doplačat. Raje ne povem koliko.. user posted image Pa še rok plačila je dva dni pred poroko. user posted image user posted image

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 3866
12.5.2009 9:24:32   
zimbra
IZVIRNO SPOROČILO: Amoss

Mi smo se tudi prejšnji teden odločili da se poročimo, datum je 5.9. sam me je kar malo stisnilo ko berem koliko prej že vse načrtujete.
Midva imava zaenkrat rezerviranega matičarja, cerkev (sam še župnika je treba poiskat), rezerviran imava catering za 130 ljudiuser posted image , dvorano, druga pa nič še vabila morem ta teden zrihtat hahauser posted image

Pozdravljena Amoss, dobrodošla med nami. Najprej čestitke za zaroko. Saj veliko že imata, čimprej pa poskrbita še za fotografa in bend. Ti so kar zasedeni, še posebej v teh priljubljenih mesecih.

(odgovor članu Amoss)
Neposredna povezava do sporočila: 3867
12.5.2009 9:33:45   
total

Pozdravljena,jaz se tut ta datum poročim....user posted image user posted image user posted image ,pa vesele priprave ti želim.

(odgovor članu Amoss)
Neposredna povezava do sporočila: 3868
12.5.2009 9:34:48   
Amoss
Ja hvala Zimbrauser posted image Zaročena pa sva že 2 letiuser posted image
Zdaj sem se ravno pogovarjala z bendom, je rekel da me jutri obvesti ali ima še prosto, ampak ker jih imamo na vseh slavjih imam upanje da bi šlouser posted image
Na lov za fotografom pa greva danes, upam da najdemo nekaj pametnega.
Pozna katera kakšnega ok fotografa oz. studio iz Maribora, rabila bi komplet slikanje cele poroke in snemanje cele poroke od ženina do rezanja torte, pa potem zahvalne slikice.
Pa če je katera imela to varianto me zanima koliko nekje računajo za vse.

http://photos-f.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/hs180.ash2/44293_1531376651554_1448894192_1366808_2554479_s.jpg

(odgovor članu zimbra)
Neposredna povezava do sporočila: 3869
12.5.2009 9:39:00   
Amoss

Ja sem videlauser posted image
Bova 2 srečnici pa če sem prav videla mislim da je še orka ta datumuser posted image

Pozdravljena,jaz se tut ta datum poročim....user posted image user posted image user posted image ,pa vesele priprave ti želim.

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 3870
12.5.2009 9:44:20   
Pupsika
Amoss dobrodošla!user posted image
Svetujem ti da res hitro poiščeš dobrega fotografa, ker tudi september ni več tko zelo dalečuser posted image

(odgovor članu Amoss)
Neposredna povezava do sporočila: 3871
12.5.2009 9:48:17   
total

Super,a že pošiljajo spet??? Jaz še čakam....user posted image

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 3872
12.5.2009 9:54:14   
Pupsika

Super,a že pošiljajo spet??? Jaz še čakam....user posted image

jaaaaaaaaauser posted image .
Sem se kr mal bala, da bom ziher mogla plačat..pač, dame bo doletel Murphy, ko imaš največ stroškov jih imaš še več, v tem stilu aneuser posted image , no pa so me prijetno presentiliuser posted image

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 3873
12.5.2009 10:59:24   
Pupsika
user posted image Moja vizažistka
http://24ur.com/ekskluziv/domaca-scena/katja-jevsek-kot-monica-bellucci.html

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 3874
12.5.2009 11:23:43   
Pupsika
Sem zdjle govorila z Majo( vizažistko) in sva se zmenile, da mi bo dala umetne trepalnice na vsako posebej oz. " čopke".Jupiuser posted image .
Kolk je ona res kul...taka umrijena, zmer maš feling, da ima ful časa zate, ful prijazna..I LIKE HER A LOT!! 

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 3875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Recepti: Potica na sedem načinov
Preverite sedem receptov za praznično potico nekoliko drugače.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?