obayifo
|
no, pa mam nove hlače sej majčke bojo še za nekej časa, sam čez trebušček je pa treba elastičen del naštimat bit, jaz sem tudi morala na začetku 2x v avstrijo na UZ, ker prvič ( v 6.tednu) še ni blo srčka. pogumno! glede magnezija, jaz pijem tistega od sensilaba, ki je tudi po 200mg in na njem tudi piše, da je za nosečnice, je pa cenejši od magnesola (tega kupim, če drugega ni..), brez donata pa tudi ne gre, zgaga je , včasih se pa tut z mlekom nalivam, kadar mi zapaše, tut pomaga goldy, lepo še malo počivaj in naj te mala čim manj z glavico 'špika' reby, žal, mene tudi boli, pa niti ne tolk medenica ( no ja, včasih komej noge premikam, ampak ko 'zalaufam', pol kr gre), bolj je problem trebuh, ki rata trd, ko začnem migat, danes sva šla ven in tam nekje v drugem štuku (doma sva v 4.) je bil že čist trd in pol me začne levo spodaj bolet.. mislm, da tko nekako kot pri kruciki sobica pa lepo prpravlena čaka.. Lsica in sempervivium, s temle lulanjem je pa res križ... tut men se zdi, k da se moram ful namatrat, da kej konkretnga prteče, nuja pa taka, pa še to, da se moram ful trudit, da kej pijem, ker po naravi jaz 'nisem žejna'... buscopan sem pa tut jaz vzela mogoče 2x, se ga kar izogibam.. problem je sam, kadar sem v službi - ta teden sem vstajala ob 6.h in pršla domov ob 18.h, pa se mi zdi, da to pa je že mal hudo, sem bla vsak dan crknena k , bolelo me je pa tut vse, še najbolj pa hrbet mojsonček, kako pupa? jo boš prepričala, da je zaenkrat pr teb lepš kot zunej? sapi, lep bhcg, čestitke! mismis, naj še jaz mal 'prinavijam' za tvoja srčka spelka, naj te špike ne bolijo preveč. lepo, da si na bolniški, pazi nase in na trebuščka. jaz pa nisem še opazila izcedka, imam pa kožo na bradavicah čisto suho in razpokano, se mi na tanko lušči, moram kar lepo mazat. mogoče zato, ker so mi tolk zrasle... ne vem.. mlinčka, čestitke za izpit! oktavija, kako je blo na morfi? ledenka, malo pozno, ampak čestitke! moja prva izbira za ime je tudi bil maks, no pa se ne bo tako obrnilo.. zdaj se boste že navajali na domače okolje... pri nas pa takole - test OGTT 12.5. in pregled 26.5. med prazniki sva tut midva prebarvala sobico, je precej živahna, zdaj manjka še parket in oprema, od sestrične je pršou prvi paketek cunjic in lupinica, zdej naju čaka tahuda odločitev, kaj z vozičkom, da bo pravi... pa treba bo po postlco, jogi, predalnik, nardit previjalno.. in še kup stvari zdej pa mal povečerjat
|