lučka 25
|
Ojla punce in fant. Jaz sem imela že svakinjo in nečaka na kosilu, sem malo povadila za poletne mesece. Potem smo šli p še na sončka, zdaj pa malo počit, ker me moj otroček opozarja, da tudi rabi počitek. Me zadnje dni res kar malo daje glede tega otrdevanja trebuha. Še dobro, da je to 1-2x na dan, pa še to, če pretiravam z aktivnostmi. Se bom morala res vzet v roko in dnevne sprehode malo skrajšat, ker so zdaj ponavadi dolgi vsaj 3km. Reby, ja trebuščke si bova pa lahko ogledali čez en teden. Jaz sem si že rezervirala čas. za bolečine v medenici pa se je meni tudi okoli 22-24t dogajalo, da me je bolela. Zgleda gre bolj za to, da se vse veča, otrok raste, pritiska. Po moje ni problem, samo je pa res, da je počitek zelooo dobrodošel. Jaz včasih še vstati nisem mogla, pa kar šepala sem. Potem pa je kar naenkrat vse skupaj izginilo, kot da ne bi bilo nič. miška, no tale izračun pa je res dober, lahko marsikatero pomiri, še posebej na začetku. Jaz se sploh ne spomnim, koliko je Reš rekel, da je velik plod, samo da je vse super, da drugi pa se je nehal razvijati in se bo gotovo posušil. Kruce hvala za odgovor. Sem že sam ugotovila, da bo potrebno bolj počivat. Mi je svakinja tudi svetovala, sem jo danes vprašala kako in kaj, ker njej je pa zelo utrdeval trebuh, da je bila v P in so ji dajalai obliže proti popadkom in to že okoli 24t. No, me pa veseli, da je sedaj pri vas bolje. hedi, hvala za nasvet. Saj magnezij kar spijem v takih primerih in je bolje. Donat moram pa nabavit že zaradi zgage, ki me zadnje čase napada. Ja, saj samo da je vse v redu, ker MV je pa tudi lepo zaprt in tudi dolžina je v redu, je G vedno zelo zadovoljen. Tako, da res ni panike. miška, no ti si pa našla še eno razlago, strokovno glčede velikosti GV. To je res pri vsaki posameznici drugače, kajti tu je velik dejavnik vgnezditev. Pri vas pa še malo, pa bo ponovni UZ in 2 srčka, a ne? bit, zdaj si gotovo vsaj malo bolj pomirjena. Naj pa ta dva tedna čim prej mineta, da boš potem pa dokončno pomirjena. Pa uživaj v mama hotelu. Kicsi, že držimo pesti za tebe in tvoja dva pobča. Držte se, ko bo kaj novega pa naj nam tvoj dragi le sporoči, da nas ne bo skrbelo. Mislim na vas. Goldy, kot je rekla G, če bi bila panika, bi te zadržali v P. Tako je bilo tudi pri moji svakinji (ma ona je pa res dala vse ta najhujš skoz), da ko so jo enkrat odpustili iz P, pa niso več težili s strogim mirovanjem, je rekla, da zdaj pa res gotovo ni več panike če rodi, ker bi bilo drugače s strani P in G vse spremljano z drugačnimi napotki in skrbmi. Ti pa vseeno lepo počivaj, pupa naj lepo še malo zraste, potem pa se boste veselo cartali.
|