|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke po IVF/ICSI
11.5.2009 11:40:59   
BarbiG

IZVIRNO SPOROČILO: miska73

user posted image   

Kicsi sta pa taka cukra, da mi kar besed zmanjka. Da o frizurah sploh ne govorim. Saj ni čudno, da žariš od sreče. user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2201
11.5.2009 11:43:15   
Lsica
Goldy jaz sem zelooo lenouser posted image user posted image user posted image . Drgač pa v redu.
Ne da se mi pospravljat, še manj se mi da učit, tko da danes perem, - oz. stroj pere, da lahko rečem da sem vsaj nekaj naredila. Ampak kaj, ko se bo spet hitro vse posušilo, pa bom mela še več dela, še en velik kup za likanjeuser posted image .
Mogoče se pa le spravim ta okna pomit...

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 2202
11.5.2009 11:44:37   
Goldy
Lsica - jaz pa vse to prepuščam drugim. Nič ne smem,  moj me kar na sedežno naganja.user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2203
11.5.2009 11:56:01   
Lsica
Blagor tebi Goldy... maš prav, ti kar izkoristi pomoč čle jo maš.

Moj možek pa skoraj cel dan dela, medtem ko sem jaz doma....pa se mi nekako ne zdi, da bi njemu prepustila. Oz. tud če bi ne bi, pa ne bi blo narejenuser posted image

Ampak mam prpravljen tud zanjga del: beljenje, montaža stenske previjalne, roloja, luči, sestavljanje pohištva,....

Tašča pa se mi smili, ker je tolk stara (čez 70), tko da jo tud ne bi glih s čiščenjem obremenjevala. Manj se mi vtika raje mam. Ker če sama naredim stvari vsaj vem, da je OK. Ona pa že ne vidi, pa svoje fore ma, no.

Ja, pol pa zmanjka kandidatovuser posted image ... Tko da najboljš da se lotim, dokler še lahko. Saj tko ne zdržim več ko urco, dve.

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 2204
11.5.2009 11:59:57   
Goldy
Lsica - saj jaz tudi bi, sam ko ne smem in če  je doma moj, če ne ga pa počaka. Pa še moj oče vskoči, tašča pa kykšno hrano pošlje pa je tudi ok.

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2205
11.5.2009 12:20:52   
Lsica
Saj tako je prav, Goldy. Saj pa ni nič bolj važno kot naše bebice, pa seveda tudi njihove mamiceuser posted image .

Da ne boš mislila, da se jaz kaj preveč mučim...kolikor lahko. Vmes pa lepo počivam. Če pa ne morem, mi je pa tud vseeno, če je okol mene vse razmetan.

Zdaj edino razmišljam, kako bi razporedila delo, da bi ga blo čim manj. Pa za izpit se moram še učit, to bi pa lahko, pa se mi tko ne da več. Mi je kar out, zdaj mi šola ni nič več važna.

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 2206
11.5.2009 12:32:55   
spelka12
kicsi in Tomaž iskrene čestitke ob rojstvu vajinih dveh pikcev user posted image user posted image user posted image . Kakšna srčka sta user posted image user posted image user posted image .

bit nič se bat, meni se do 8t ni videl srček.
mišmiš dobro opravi jutri na uz-ju.
blanči sem pogledala slikce user posted image  kolk maš lušten trebušček

Jest sem se pa prehladila in me ful boli grlo. Pa res ne vem, s čim naj ublažim bolečine. K dr. sigurno ne grem za tako stvar ampak pri domačih lekarnah se zatakne, k je skoraj vse prepovedano za nas user posted image . Še lekadol Cuser posted image . Imate kakšno idejo?

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 2207
11.5.2009 13:31:54   
lučka 25
Pozdravljene in pozdravljen! user posted image

No, vikend je za nami, bilo je lepo in sončno, tako da smo se lahko pomartinčkali.

Kicsi in očka, vajina fanta sta pa res cukra. Se ne morem nagledati slike.user posted image

Reby, pri vas ste pa res pridni. Prav lepo sobico boste imeli. Midva bova vse nabavila že prej ampak moj bo pa belil v začetku junija, ker prej ne more, ker zdaj ma pa res noro, še polno tekem, turnirjev,...ni da ni. Mava pa tako in tako veliko sobo, da bo itak tisto pohištvo, ki ga bova kupila sedaj itak zavzel komaj kaj prostora.

obi, vidim da ste v redu in trebušček lepo raste, tako da moraš nositi nosečniške hlače. Še dobro, da sem jaz že prej bolj nosila elastične hlače oz. trenerko, lahko tudi za v službo. No, pa saj ko sem nehala hodit v službo o nosečniškem trebuhu pri meni še ni bilo ne duha ne sluha, ampak tisti dvojni, ta špehast je pa bil.user posted image  Pa res veliko počivaj, ker kot kaže te tudi trebuh in njegovo otrdevanje opozarja na to. Samo smotano je, ker maš take težave v službi. Saj bo, še malo, a ne?

zarči naša, pozdravček z gorenjske. user posted image

Bumo, p saj vi pa tudi kar brzite proti koncu, da me ne boš prehitela, ker se mi zdi da gre tebi tikerček hitreje naprej. user posted image

miška, jaz že za jutri držim pesti, pa komaj čakam da nam sporočiš novico, kako sta bila raznežena ob pogledu na dva srčka. user posted image

Rubin., super za dober rezultat na AC, pa seveda čestitke za dve pupi. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Goldy, vidim da si pridna in lepo počivaš, pa da vsi prav lepo skrbijo za tebe. Mi smo tudi pri svakinji naredili kar urnik, ker je morala strogo ležat že od 26t (prej pa 3t v bolnici). Smo se izmenjavali pri kuhi, animaciji,...vsem skupaj in tako je prav.user posted image  Danespa tudi vidim da si dobro opravila. Zdaj pa le še lepo zdrži nekaj časa, potem pa bo itak samoše cartanje s pupio.

mojsonček, vidim da se tudi tvoji pupi mudi. Kar lepo naj ša melo počaka, čim dalj časa,kar se le da.

Lisica, vidim da se tudi tebi ne da pospravljat. No, pri meni je v veliko pomoč moj dragi, jaz res samo na hitrico pomijem po tleh, p kopalnico (mam svoj način, pa itak noben ne zna tako dobro hkot jaz user posted image ), ostalo pa on pospravi. Je pač že po naravi zelo redoljuben in ma rad pospravljeno, pa zato dostikrat kar on pospravi. Kuham pa še jaz, ker mi ni tako v napoto, pa če lahko, zakaj ne. Če ne mam pa taščo, pa očija, ki bosta kdaj kaj skluhala, no zdaj ko je šla mami v penzijo, se je še ona naučila kuhat.user posted image

špelka, vidim da sta z otročkom v redu, edino prehlad te je napadel. Mene je res samo enkrat bolelo grlo, pa sem takrat par dni jemala granobil, ki je naravne sorte, pa veliko čaja z medom in limono. Kaj drugega pa ni priporočljivo. Se še spomnim, da je Shuki enkrat govorila o tem, ki je prava enciklopedija za vse to.

Drugače pa so meni včeraj prvič noro zatekle noge, zvečer pa še roke. Ni blo ne duha ne sluha o gležnjih. Res je, da sem prejšnji večer bil n žurki od mame in tete, ampak sem bolj sedela. Zjutraj je bilo vse v redu, ko pa sav šla na eno kavo s prijateljema na Bled (pa nismo veliko hodili) in doma so se noge kar razlezle. Potem sem si naredila hladno kopel, pa moj mi jih je malo zmasiral in je bilo bolje. Danes zjutraj pa tudi ni bilo več panike. Še ta "vročina", toplotna spremeba je naredila svoje.
Danes zjutraj ap me je tak krč zagrabil v trebuh, da sem se samo vlegla in sedaj počivam. Popila sem eno magnezijevo tableto. Ampak važno je, da je otroček živahen in ves čaas malo brca in se preteguje. Kot kaže se res z dopolnjenim 30 tednom začnejo take in podobne dogodivščine.
Nič, grem nazaj počivat, ker sem vsa narobe, zaspana, matasta.user posted image

Lep dan vam želim.user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 2208
11.5.2009 14:50:37   
anci banci
kicsi ...tudi od mene čestitke in res sta prva cukra

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2209
11.5.2009 14:56:46   
Reby
Goldy - na vašem koncu sem spet 1. in 3. junija. Kot sem rekla zadnjič, se bova najbrž vidle šele z vozički user posted image  Lepo, da te vsi strežejo in da je pupa živahna. Ti kar počivaj in sva na vezi.
Lučka - a ti si pa že začela zatekat, bogica. Nas še vse to čaka. Super, da je otroček živahen, naš je zdej ziher enih 5x na dan, ma ornk akrobacije.
Špelka - mene je tudi enkrat vmes bolelo grlo in sem kašljala, pa sem vzela sirup iz smrekovih vršičkov, mi je takoj pomagal.
Obi - upam, da boš lahko pokoristila dopust. A si še poskusila kej zrihtat bolniško al si zdej to opustila?

(odgovor članu anci banci)
Neposredna povezava do sporočila: 2210
11.5.2009 15:13:49   
obayifo
Reby, nič se ne ukvarjam z bolniško, če res ne bo šlo, oz.ko res ne bo šlo več, bom pa rekla svoji G. nazadnje me je hotla dat za 4 ure, ampak se mi še ne zdi smiselno. zdej bojo borbe s šefom za dopust...
sicer pa naš fant zna tut že ornk brcnt, včasih se mi zdi, ko da bi rad kar teku po stenah maternice, ker sune dol pa čez nekaj časa v rebra, povsod ga je dost, kaj še bo user posted image  
ampak mi je pa tko lepo, ko se lahko uležem in gledam, kako mi trebuh skače in valovi, zdej je že tolk, da lahko tut očka že vidi te akrobacije user posted image
sam škoda, k mu res ne znam glih najbol opisat, kako se to čut 'navznoter'... smo mel že raznorazne primerjave od prebavnih težav naprej user posted image
kr nej brcajo, sam da rastejo in so zdravi user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2211
11.5.2009 18:45:44   
bit
mismis navijam za jutri da zagledaš 2 srčka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mismis še eno vprašanje kako ti veš da je bila pri tebi ugnezditev 12 dan po ET..a po beti

hvala vam punce da me mirite

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 2212
11.5.2009 19:53:42   
Reby
Obi - ja, pri meni je isto, od valovanja, do brcanja, vedno bolj, sam je pa hecn, ko da mož roko gor, pa kr neha, če dam pa jaz, pa še kr nori user posted image  Upam, da ti bo uspelo tole z dopustom, jaz ga imam od jutri naprej 1 mesec, sem si tudi komaj izborila, potem pa bom še šla 1 mesec na bolniško po končanem dopustu. Bom imela vsaj malo višjo osnovo za porodniško, pa še regres bom dobla. Dobr, da jaz postavljam ultimate v podjetju in vrtim šefa okrog prsta, drgač ne vem, kako bi blo...

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 2213
11.5.2009 20:34:01   
ledenka
se na hitro javljam user posted image  sva ok, danes sva prišla domov. vse pohvale MB porodnišnici user posted image  Maks je priden, se dojiva, napreduje pri teži. več enkrat drugič, ko bo več časa user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2214
11.5.2009 20:49:51   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: bit

mismis navijam za jutri da zagledaš 2 srčka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mismis še eno vprašanje kako ti veš da je bila pri tebi ugnezditev 12 dan po ET..a po beti

hvala vam punce da me mirite.

Bit, pri meni je bilo tako, da me je na koncu 12. dne ponoči zbudil tako močen menstrualni krč, da sem mislila, da je že vsega konec. 13. dan zjutraj sva delala z mojim test baby check (pokaže vrednost hormona, ki je nižje od 30) in se je pokazala tako zaelo rahla črtica, da si jo videl s pomočjo luči, 14. dan sva delala z mojim test CB (pokaže vrednost hormona, ki je nad 30) in tudi ta je pokazal zelo rahel plusek. V ponedeljek, ko sem bila na krvnem testu v LJ so mi namerili hormon 62,6, kar je zelo nizek hormon. So se sestre že bale, da je vgnezditev bila, ampak da je šlo naprej. Zato so me naročile zopet čez dva dni, da bi preverile ali hormon raste ali pada, no k sreči se je v dveh dneh skoraj podvojil, tako da je bila nosečnost potrjena.

Glede na zelo šibke črtice na testih, sklepam da je tisti močan menstrualni krč v bistvu pomenil vgnezditev, kakor sva pa z mojim delala teste, se je videlo, da se hormon podvaja.

Upam, da je tole razumljivo napisano user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 2215
11.5.2009 20:50:57   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

se na hitro javljam user posted image  sva ok, danes sva prišla domov. vse pohvale MB porodnišnici user posted image  Maks je priden, se dojiva, napreduje pri teži. več enkrat drugič, ko bo več časa user posted image  

ma super, da sta doma. user posted image user posted image user posted image
ko boš imela pa kaj časa, mi pa pošlji še kakšno slikico malega princa user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2216
11.5.2009 20:58:44   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: Reby

Obi - ja, pri meni je isto, od valovanja, do brcanja, vedno bolj, sam je pa hecn, ko da mož roko gor, pa kr neha, če dam pa jaz, pa še kr nori user posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ja naš lumpek dela isto - če dam jaz roko gor je akcija še naprej, če pa da moj gor pa se v hipu umiri user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2217
11.5.2009 21:00:35   
Serendipity
mismis - navijam! user posted image user posted image user posted image user posted image

obi - khm, kaj naj rečem - čimprej spravi dol po grlu tale zvarek in držim pestke, da je vse OK!

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 2218
11.5.2009 21:20:41   
arneja
user posted image

Kicsi, kakšna lepotca si pa ti dobila user posted image user posted image user posted image . Sem se kar topit začela, ko sem ju zagledala user posted image . Sta pa vredna vseh tegob, ki si jih morala dati skozi.

Pikovitka
, tudi jaz ti želim vse naj, naj, vedno pravimo, da je pa zdaj že čas, da uspe, no, zdaj je pa čiiiiisto zaaaaares že čas. Držim pesti in verjamem, da boš enkrat rojstnodnevno svečko upihnila s svojim otročičkom user posted image .

Bebi, četudi je prišla tista grda rdeča tečnoba, ne pozabi, da imaš eskimčke, tako da kar polna energije hitro v nov boj user posted image .

Mismiska, jutri bosta pa dva srčka utripala user posted image . Jaz močno verjamem v to. Če nimaš nobenih izcedkov, sigurno dva srčka nosiš user posted image user posted image .

Ajsi, pa ti in mali Maks sta tudi že doma user posted image user posted image user posted image . Jaz zdaj samo po vaših albumih škilim in sline cedim nad slikicami user posted image .

Larči, a bo kakšna nova slikca padla user posted image ? Sonček, pa slikca malega Lovra je tudi most wanted user posted image .

Zarja
, še malo, pa bo avgust tu user posted image .

N74, še malo, pa boš tudi ti šla po svojega zmrzlinkota user posted image . Si se zdaj že odločila, kateri mesec bo to?

Kajsica, kako si kaj ti? Se čisto nič več ne oglasiš.

Pa Dejzi, kaj ko bi nas malo nasmejat prišla user posted image ?

Pika74
, bo spet kakšna Afrika padla, da vi kar po domače črtico pridelate user posted image ?

Miklarom
, tudi jaz verjamem, da bo jutri plusek padel user posted image . Pa za našo Dajčimajči mooočno držim pestke za jutri user posted image .

Pozdravčke tudi vsem ostalim puncam, se zdaj že ne spomnim več, kaj sem še prebrala.

Jaz še vedno ne vem ali bom šla maja v boj ali ne. Četudi bom šla, bom enkrat poskusila ne komentirati dogodkov. Če mi bo zneslo user posted image . Prebirala vas pa seveda bom, kako bi pa človek brez večerne doze dogodkov IVF/ICSI-jevk sploh lahko živeluser posted image .

< Sporočilo je popravil arneja -- 11.5.2009 21:22:09 >

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu Kicsi)
Neposredna povezava do sporočila: 2219
11.5.2009 21:21:50   
miska73
mišmišu navijam močno močno za mojo mišjo rodbino, da se jutri izkaže
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pozdravček vsem ostalim mojim babikam.
Več napišem kdaj drugič...

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 2220
11.5.2009 21:24:32   
arneja
Upsa, napačen forum user posted image . Pa pozdravčke tudi vsem našim članicam, ki jim je uspelo priti na drugo stran user posted image . Pridemo za vami, brez skrbi user posted image .

Pa BTW, Mlinčka, suuuper buši imaš user posted image .

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2221
11.5.2009 21:26:40   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

mišmišu navijam močno močno za mojo mišjo rodbino, da se jutri izkaže
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mišmiš tud jaz navijam zate!!!!! user posted image user posted image user posted image Fejst močno. Jutri že user posted image user posted image  poslušaš, ne? IIIIIIII kak lepo.

Arneja dušo, pa kje si ti*user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2222
11.5.2009 22:40:19   
Lsica
mismis  in  Obayifo en mal navijam za vaju da jutri dobro opravita...
user posted image user posted image

Lahko nočko.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2223
11.5.2009 23:54:41   
Sempervivum
IZVIRNO SPOROČILO: Lsica

mismis  in  Obayifo en mal navijam za vaju da jutri dobro opravita...
user posted image user posted image

Lsica, se ti pridružujem user posted image

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2224
12.5.2009 6:14:07   
Reby
Dobro jutro! user posted image

user posted image

(odgovor članu Sempervivum)
Neposredna povezava do sporočila: 2225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?