|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke po IVF/ICSI
8.5.2009 20:34:16   
hedviga
Mišmiška, Reby, zelo super!!! kar k meni! prej pokiličita, da mal otroke nafriziram, da se umijemo in pristavimo ene dva brezalko perčka. Dežurna je moja mati, tako da bosta imeli priliko spoznati vir moje lepote, hehehehe   user posted image user posted image

Špelca in Mihec 9.2.2009

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2151
9.5.2009 6:53:44   
Reby
Dobro jutro! user posted image  Vsem želim en lep sončen dan!

user posted image

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 2152
9.5.2009 7:07:37   
Kicsi
Zdravo drage dame! Z najvecjim veseljem vam sporocam, da je Kicsi (moja punca user posted image ) danes ponoci po naravni poti rodila dva sinova, kakor verjetno ze veste, sva ju poimenovala Lovro in Tilen. Lovro je imel ob rojstvu 2480g, Tilen pa 2350g (mislim da sem si prav zapomnil haha), oba pa sta velika 48cm.

Sam porod je potekal precej gladko, brez kaksnih posebnosti, tako da se vsi trije pocutijo odlicno.

Toliko zaenkrat od mene, kaj vec vam bo pa ze moja razlozila, ko se vrne s porodnisnice.

Lep dan vsem skupaj!

Tomaz

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2153
9.5.2009 8:08:56   
Reby
Kicsi in ati Tomaž - iskrene čestitke ob rojstvu Lovra in Tilna, ste nas vsi lepo presenetili. Lepo se cartajte!
user posted image

(odgovor članu Kicsi)
Neposredna povezava do sporočila: 2154
9.5.2009 8:18:36   
Reby

user posted image
user posted image    NOSEČI SMO user posted image

pričakujemo presenečenje user posted image
Lsica (29.06.2009)
Lučka25 (22.07.2009)
Serendipity (18.08.2009)
tobika (25.08.2009)
KruceFiks (29.08.2009)
Oktavija (07.09.2009)
pupa-b (15.10.2009)
spelka12 (23.10.2009)
efika (25.10.2009)
mismis
Bit

Jazzz27 (07.07.2009)
anci banci (16.07.2009)
Sempervivum (28.07.2009)
Reby (20.08.2009)
Obayifo (30.08.2009)

Mandreja (11.06.2009)
mojsonček (12.06.2009)
Goldy (17.06.2009)
Sabsa (24.06.2009)
Bumo (16.08.2009)
jona3 (12.11.2009)

Stijan  user posted image user posted image (05.06.2009)
Mlinčkovi user posted image user posted image (16.07.2009)
Blanč user posted image  user posted image (10.08.2009)
Shadow user posted image user posted image (18.08.2009)
Rubin user posted image user posted image  (25.09.2009)
Miška73 user posted image user posted image  (10.11.2009)

user posted image   RODILI SMO:user posted image

sayuri user posted image Lovro&Zara , pf user posted image Lana , Gloria user posted image Nik , Amelia user posted image Kaja , Goldfish  user posted image Jaka , Anime  user posted image Uroš&Tjaša , Mijavček    user posted image Tristan&Ema , Konina  user posted image user posted image Gašper&Erazem , Hope2 user posted image Lovro , Abrauser posted image  Pinky36user posted image   Sabina,  Sonček33user posted image   Lovro,  Nokes   user posted image Vitan&Ivana,  Zvezdica  user posted image    Patrik,  Hedviga user posted image    Miha&Špela,  Dakec  user posted image   Isabella,  Shuka   user posted image  Maj,  Jadrnica  user posted image    Katarina, Dobrovoljčica   user posted image Maj&Eva,    Sonček85  user posted image   Aleksander, LaraLight  user posted image Izak&Zarja,  Ledenka user posted image  Maks, Kalina  user posted image   user posted image   Nikolaj&Maksim, Kicsi  user posted image   user posted image   Lovro&Tilen

Objemčkometer:

user posted image user posted image    user posted image user posted image

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK V MAJU

Torek, 12.05.
mismis - UZ

Sreda, 13.05.
efika - pregled
Lsica - pregled
Goldy - pregled
Mlinčka - UZ dr. Cerar

Četrtek, 14.05.
mojsonček - pregled
bit - UZ

Torek, 19.05.
Bumo - pregled
anci banci - pregled v porodnišnici

Sreda, 20.05.
Reby - 3D/4D pregled
Lučka25 - posvetovalnica

Četrtek, 21.05.
Sapi - UZ

Petek, 22.05.
Sapi - pregled

Ponedeljek, 25.05.
Mlinčka - pregled

Torek, 26.05.
Goldy - CTG
Špelka - posvetovalnica

Sreda, 27.05.
miska73 - pregled 

Petek, 29.05.
Serendipity - pregled

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK V JUNIJU

Torek, 02.06.
Kruce - UZ
Sempervivum - pregled

Sreda, 03.06.
Reby- pregled

user posted image user posted image  NAŠE NOVE NOSEČKE v MAJU user posted image user posted image

Sapi (LJ)

user posted image     ZVESTE NAVIJAČICE: user posted image  
Pija76, Gigi1, Stella Rossa, bbpikica,
Lana08, gold fish, T1979, arneja, zvezdica, MBT1979
bambi75, zarja1, Sulfinija, marjetka cvetka, Womanpolice, BEBIII, Tanja_Jes 

user posted image   

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2155
9.5.2009 8:50:34   
mismis
Mami Kicsi, ati Tomaž in mala Lovro in Tilen, vsem 4. iskrene čestitke ob rojstvu

user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2156
9.5.2009 9:25:13   
Goldy
Kicsi, Tomaž, iskrene čestitke za vajina sinčka! Uživajte, se cartajte in bodite preprosto srečni!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem vstala, nekaj pojedla in že počivam. Moj je letel na služben piknik, k meni pa pride oče, da mi skuha kosilo.

Reby, mismis in ostalim lep dan!!!!

Pa smo 4!!!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2157
9.5.2009 9:57:46   
mojsonček
KICSI, oči TOMAŽ ter TILEN in LOVRO...user posted image user posted image user posted image iskrene čestitke, družinica,  želim vam še veliko zdravih, brezskrbnih in srečnih dni... Uživajte v vsakem dnevu posebej!

KICSI sem ti kr fouš za naravni porod user posted image ...

Očitno, če en dan človek ne poškili sem gor zamudi vso akcijo... bo blo pestro v prihajajočih mesecih...

BIT upam, da se kljub nevzpodbudnim besedam ata Reša po naslednjem UZ z nami delila prelepe novičke...

REBY... spet mi delaš lušte... pa se moram zadovoljit z Jacobs-ko... medenica pa buba ja, pa zna pol še bolj bolet, mene je spet začela... noge dat narazen... user posted image  kaj je že to?

Nosečkice moje, lepe pozdravčke vsem, prijeten vikend in čim manj nevšečnosti...

Moja sreča sta moja sončka...

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 2158
9.5.2009 10:01:18   
mojsonček
... kultura na višku...

DOBRO JUTRO!

sem prebrala svoj tickerček... maternica je sedaj 1000 krat večja kot sicer user posted image  svašta...

grem bit produktivna... valda, počasi...

Moja sreča sta moja sončka...

(odgovor članu mojsonček)
Neposredna povezava do sporočila: 2159
9.5.2009 10:14:38   
Kruce Fiks
Čestitke Tomažu & Co!

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

Neposredna povezava do sporočila: 2160
9.5.2009 10:54:28   
sabsa
Kicsi in Tomaž user posted image user posted image ! Iskrene čestitke ob rojstvu sinov. Vesela sem, da je porod potekal gladko in da se vsi dobro počutijo.

Jupi!

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 2161
9.5.2009 11:26:47   
Rakica_80
Kicsi, čestitke ob rojstvu sineka Lovra in Tilenauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu sabsa)
Neposredna povezava do sporočila: 2162
9.5.2009 11:57:42   
lučka 25
No, danes pa nas tu razveseljuje prav lepa novica. Mami Kicsi in očka Tomaž, čestitam ob rojstvo vajinih dveh  sončkov Lovra in Tilna. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image   Zdaj pa vam želim vse lepo. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 2163
9.5.2009 12:01:58   
miska73
Kicsi in možek, čestitke za dva res prava korenjaka.
Me veseli, da je porod minil dokaj gladko in da se zdaj že cartate.
Zgleda, da sta bila fanta res že dovolj velika in sta se sama odločila za prihod.
Uživajte.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 2164
9.5.2009 12:30:26   
obayifo
daaaan

uf, me pa res ni blo nekaj časa tukej.. tolk vsega se je zgodilo, da mam zdej cel roman za prebrat, ampak najprej tnajbol frišno:

kicsi, tomaž, tilen in lovro, vse naj tudi od mene!!!!

zdej šibava v štacuno (nimam več kej oblečt...) pol se pa lotim branja romana in vam kaj več napišem

vas pa vse lepo pozdravljam in želim lep dan!

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2165
9.5.2009 14:10:06   
BarbiG
KICSI, oči TOMAŽ ter TILEN in LOVRO iskrene čestitke. Uživajte in cartajte se. user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 2166
9.5.2009 14:16:07   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: Reby

Kicsi in ati Tomaž - iskrene čestitke ob rojstvu Lovra in Tilna, ste nas vsi lepo presenetili. Lepo se cartajte!
user posted image

KICSI ČESTITKE ŠE TUKAJ!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2167
9.5.2009 14:17:32   
zarja1
user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: mojsonček

sem prebrala svoj tickerček... maternica je sedaj 1000 krat večja kot sicer user posted image  svašta...
Yikes.....ČUVA PA NEKAJ NAJLEPŠEGA...user posted image user posted image

Horny Teddy

Neposredna povezava do sporočila: 2168
9.5.2009 14:36:30   
Serendipity
Oooo, kakšno lepo presenečenje me je dočakalo: čestitke mamici in atiju, Lovru in Tilnu  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Uživajte v skupnih trenutkih!

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2169
9.5.2009 18:42:13   
Reby
Dan! Možek je danes prebelil sobico, namontiral letvice, jaz pa sem skočila v Lesnino in kupila eno lušno lučko. V torek še pohištvo, komaj čakam user posted image   Drugače pa sem cel dan nekaj delala, pa nimam kaj pokazat. Z medenico je dost bolš, danes me je še čisto malo bolela, se je zgleda poznal včerajšnji počitek. Upam, da ste uživale danes na sončku.

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 2170
9.5.2009 19:56:38   
Reby
Evo še slikic, čeprav ni še nič za videt user posted image  

user posted image

user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2171
9.5.2009 20:08:57   
obayifo
no, pa mam nove hlače user posted image  sej majčke bojo še za nekej časa, sam čez trebušček je pa treba elastičen del naštimatuser posted image

bit, jaz sem tudi morala na začetku 2x v avstrijo na UZ, ker prvič ( v 6.tednu) še ni blo srčka. pogumno!

glede magnezija, jaz pijem tistega od sensilaba, ki je tudi po 200mg in na njem tudi piše, da je za nosečnice, je pa cenejši od magnesola (tega kupim, če drugega ni..), brez donata pa tudi ne gre, zgaga je user posted image , včasih se pa tut z mlekom nalivam, kadar mi zapaše, tut pomaga user posted image

goldy, lepo še malo počivaj in naj te mala čim manj z glavico 'špika'

reby, žal, mene tudi boli, pa niti ne tolk medenica ( no ja, včasih komej noge premikam, ampak ko 'zalaufam', pol kr gre), bolj je problem trebuh, ki rata trd, ko začnem migat, danes sva šla ven in tam nekje v drugem štuku (doma sva v 4.) je bil že čist trd in pol me začne levo spodaj bolet.. mislm, da tko nekako kot pri kruciki
sobica pa lepo prpravlena čaka..

Lsica in sempervivium, s temle lulanjem je pa res križ... tut men se zdi, k da se moram ful namatrat, da kej konkretnga prteče, nuja pa taka, pa še to, da se moram ful trudit, da kej pijem, ker po naravi jaz 'nisem žejna'... buscopan sem pa tut jaz vzela mogoče 2x, se ga kar izogibam.. problem je sam, kadar sem v službi - ta teden sem vstajala ob 6.h in pršla domov ob 18.h, pa se mi zdi, da to pa je že mal hudo, sem bla vsak dan crknena k user posted image , bolelo me je pa tut vse, še najbolj pa hrbet

mojsonček, kako pupa? jo boš prepričala, da je zaenkrat pr teb lepš kot zunej?

sapi, lep bhcg, čestitke!

mismis, naj še jaz mal 'prinavijam' za tvoja srčka user posted image user posted image

spelka, naj te špike ne bolijo preveč. lepo, da si na bolniški, pazi nase in na trebuščka. jaz pa nisem še opazila izcedka, imam pa kožo na bradavicah čisto suho in razpokano, se mi na tanko lušči, moram kar lepo mazat. mogoče zato, ker so mi tolk zrasle... ne vem..

mlinčka, čestitke za izpit!

oktavija, kako je blo na morfi?

ledenka, malo pozno, ampak čestitke! moja prva izbira za ime je tudi bil maks, no pa se ne bo tako obrnilo.. zdaj se boste že navajali na domače okolje...

pri nas pa takole - test OGTT 12.5. in pregled 26.5.

med prazniki sva tut midva prebarvala sobico, je precej živahna, zdaj manjka še parket in oprema, od sestrične je pršou prvi paketek cunjic in lupinica, zdej naju čaka tahuda odločitev, kaj z vozičkom, da bo pravi... pa treba bo po postlco, jogi, predalnik, nardit previjalno.. in še kup stvari

zdej pa mal povečerjat user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2172
9.5.2009 23:02:49   
Kicsi
evo punce, se ena fotka najinih korenjakov

user posted image

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 2173
9.5.2009 23:05:18   
Goldy
kicsi - vauuuuuu!!!!!!!!!!!! Kakšna cukerčka! Se človek kar razneži....... user posted image user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Kicsi)
Neposredna povezava do sporočila: 2174
9.5.2009 23:07:57   
Kruce Fiks
Mata pa ornh frizurceuser posted image

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 2175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?