Februarka08
|
Jutro. Saj ne vem kaj naj komentiram in napišem itak me sam kregate Dolenjka, se strinjam s tabo, sem že poskušala zamenjat G, tuki v Kranju je to praktično skoraj nemogoče, če se odjavim od tam, sem brez G ker nikjer ne jemljejo novih pacientk, jih je ful preveč. Sem mela zdele ornk probleme, da sem sestro nekam prijavila k eni čisto neznani, ki bo baje delala 1x na mesec na začetku sestra ma pa ful probleme, tako da drugega ne preostane Da bi se pa prav daleč vozila, mi pa ni. No, če bom v nadaljne še bolj kot ne nezadovoljna, mi drugega izgleda ne bo preostalo Stipe, vidim da smo plavi veš da bi prišla, bom videla kako bo moje počutje, upam da razumete. Se bomo sigurno odločili zadnjo minutko Blaža, uživaj danes! Buči, mislim nate Itata za apartma. Jaz sem pa zdaj v dilemi. Glede morja tako lepo bi se nam vse izšlo, pa zdaj ne vem, če bomo šli. Pa ful ugodno smo dobil, blizu, skratka vse ok... bomo tud zgleda do zadnjega v dvomih. Saj če bi denar dobili nazaj, še ni panike. Tako ga bomo pa stran vrgli ker je že plačano razen če dobim kakšno družinico, da bi zamenjali Moja princesa je spala kot top, itak, če čez dan nič ni, tako da sem jo ob 8h zbudila, ko sem stopila v njeno sobo, zdaj sta šle pa s taščo v sosednjo vas mal po obiskih Jaz pa ležim na kavču z PC-jem in se mam fino.