|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjske in okoliške mamice
7.5.2009 7:50:43   
Lolita23
Živjo!!!

Evo naša Tjaša še 3 noč super spala v kinderpetu od 10-6 zjutraj, mogoče pa smo zdaj ćez ta hudo.Zdaj pa jo grem dat kar v jajčka in šibnemo proti Mb.

Napenjanje naša ima vetrovno uro od 7.-8, v spanju stoka pa prdi ko kak star deduser posted image user posted image user posted image , katastrofa.Včasih jo vzamem k sebi na trebuščka pa je boljše.

ma jaz se polna optimizma, tak da se več ne obremenjujem, ker vem da bo mala v reduuser posted image user posted image

18.3.2009

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 1576
7.5.2009 8:12:26   
katja_p
Dali: od aprila-sept 300, od okt-mar 350 (zarad kurjave) - to je najemnina s stroški vred, lasten vhod, pokrito parkirišče, balkon, klima, ...

Naša je zdle že budna, je imela pa fajn noč. Zaspala ob 22.00, se zbudila ob 2.30 pa sm ji sam dudo popravila, se zbudila ob 4.30, sva jedli in vstali zdle ob 7.30.

Js sm jabček že pojedla, zdaj grem pa na pz kruh in jogurt s kosmiči.

Js mogoče pridem za Savinjo. Te pokličem.

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 1577
7.5.2009 8:43:32   
mbd0411
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

hejla!

Naj se vam malo javim ,povem da smo ok ,mali veselo raste ,se redi ,je pravi mali zaspanček tko kot ati.

Sedaj smo že bili prvič zunaj ,v ponedeljek se bomo že verjetno kopali ,popek nam je pa že odpadel 1t po porodu,se že lepo zacelil in komaj čakamo kopanje

vsem želim lep dan še naprej in še vas pridem kaj pokukat .

upam,da ste vse super in da mali škratki  in princeke  veselo in lepo rastejo

no pa še ena slikca nešga fakina k se naje in zaspi user posted image

Joj,kok je lepi.
Sem že pozabila kako so majhniuser posted image

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1578
7.5.2009 9:14:20   
katja_p
Dali: Tjaša je zdle zaspala, tk da zdaj ne vem, če nama rata pravi cajt prit ... bom vidla, kdaj se bo zbudila.

No, zdaj grem pa res na zajtrk user posted image

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 1579
7.5.2009 9:36:00   
Dali*
IZVIRNO SPOROČILO: katja_p

Dali: od aprila-sept 300, od okt-mar 350 (zarad kurjave) - to je najemnina s stroški vred, lasten vhod, pokrito parkirišče, balkon, klima, ...

Naša je zdle že budna, je imela pa fajn noč. Zaspala ob 22.00, se zbudila ob 2.30 pa sm ji sam dudo popravila, se zbudila ob 4.30, sva jedli in vstali zdle ob 7.30.

Js sm jabček že pojedla, zdaj grem pa na pz kruh in jogurt s kosmiči.

Js mogoče pridem za Savinjo. Te pokličem.

to je cena za vsak mesec posebaj?

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1580
7.5.2009 9:38:21   
Dali*

Dali: Tjaša je zdle zaspala, tk da zdaj ne vem, če nama rata pravi cajt prit ... bom vidla, kdaj se bo zbudila.

No, zdaj grem pa res na zajtrk user posted image

Mi2 bova šla okol 11.00 potem bova pa iak do 15.00 ure ziher...

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1581
7.5.2009 10:09:37   
Bethany
Jutrooo!

Elina tudi že spi dopoldansko rundo. Verjetno nekje do pol dvanajstih. Pol se pa najema in oblečema in krenema proti mestu. Grem na davkarijo pogledat in se mal pokazat.

Katja, vidve bosta verjetno prej šle od doma, ane? Če se nam slučajno uspe ujet, bi lahk šle skupaj do tja, pa pol vsaka v svojo smer... no, bomo vidli. Kako dolgo bo sploh spala. Zmanjkalo jo je 15 do desetih.

Mi smo tudi kr fajn spali, čeprav je bila ponoči kr zgodaj budna, že ob dveh, pa je potem do treh se pri meni cartala, potem pa z malo jamranja zaspala v svoji posteljici, do pol sedmih. JE tak hecno, ko najprej slišim cingljanje tistih pajacev, ko se špila z njimi, ko se zbudi, pa malo zraven momlja. šele čez kakih 20 min se pa ornk oglasi. user posted image user posted image

Sonček, dobrodošla med mamice. lepo, da ste fajn. Pa oglasi se še kaj in počvekaj.

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 1582
7.5.2009 10:23:10   
katja_p
Bethany: naša je zaspala par minutk čez 9, tk da bo po vsej verjetnosti budna mal pred 11 oz. tam okol, če bo vse po sreči. Te poličem, ko bova mi2 spravljene pa boš povedla kk sta vidve.

Dali: ja, za vsak mesec posebej, le da je ločena zimska in letna sezona, zarad ogromnih razlik v strošku kurjave.
Te rufnem, ko bova v mestu.

A ima katera tale iPod?
user posted image

Js bi mogla sprobat na adapterju, če moje najden dela, da ne bo brezveze kupovala adapterja in vseh stvari, ki jih rabim.

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 1583
7.5.2009 10:32:51   
Bethany

Bethany: naša je zaspala par minutk čez 9, tk da bo po vsej verjetnosti budna mal pred 11 oz. tam okol, če bo vse po sreči. Te poličem, ko bova mi2 spravljene pa boš povedla kk sta vidve.
...

Ok, velja. Elina se že neki oglaša... to je bilo pa ekspresno spanje. user posted image Mal jo še pustim, bo pa pol v vozeku spala.

Ipod: študiram, če koga poznam, da bi imel ta model... hmmm. Bom mal povprašala. Ja, res boljš prej sprobat, preden nabavljaš. Ko bi vsaj adapter kej dobla, slušalke ti lahk js posodim.

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1584
7.5.2009 10:46:46   
Dali*

Dali: ja, za vsak mesec posebej, le da je ločena zimska in letna sezona, zarad ogromnih razlik v strošku kurjave.
Te rufnem, ko bova v mestu.

A ima katera tale iPod?
user posted image

Js bi mogla sprobat na adapterju, če moje najden dela, da ne bo brezveze kupovala adapterja in vseh stvari, ki jih rabim.

potem me pa rufni, ko boš v mestu. jaz še čakam agenta, da pride, da zrihtama pa šibeeva ven.

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1585
7.5.2009 11:01:27   
katja_p
Bethany: prečekiraj si račun, če si dobla moj denar.

Dali: user posted image

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 1586
7.5.2009 11:29:40   
Bethany
hej, midve sma budne, site, oblečene (no, skoraj) in boma počasi krenale od doma...

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1587
7.5.2009 13:35:16   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: Dali*

IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

hejla!

Naj se vam malo javim ,povem da smo ok ,mali veselo raste ,se redi ,je pravi mali zaspanček tko kot ati.

Sedaj smo že bili prvič zunaj ,v ponedeljek se bomo že verjetno kopali ,popek nam je pa že odpadel 1t po porodu,se že lepo zacelil in komaj čakamo kopanje

vsem želim lep dan še naprej in še vas pridem kaj pokukat .

upam,da ste vse super in da mali škratki  in princeke  veselo in lepo rastejo

no pa še ena slikca nešga fakina k se naje in zaspi user posted image

user posted image user posted image user posted image

čestitke mladi mamici za Aleksandra...zdej se nam pa kar pridruži tukaj...

Se vam bom kaj javljala  in hvala za čestitke user posted image

gaja je prava faca ,še posebaj na uni slikci k se sonči user posted image user posted image user posted image

vsem hvala za pohvale in čestitke ,in seveda se bom še kaj oglasila

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 1588
7.5.2009 20:26:15   
Bethany

Bethany: prečekiraj si račun, če si dobla moj denar.

...

Dobla! Bo lahk šlo jutri dol in naprej... user posted image user posted image

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1589
7.5.2009 20:43:05   
blue eye
Midva sva bla dans na kontroli pri pediatrinji in je vse ok, nič več buške...jupiuser posted image user posted image user posted image , od zdj naprej pasemo karvice samo še na tleh na dekici. KAj čemo...vse nas enkrat izuči!!! 

Nč, mal sem vas prebrala zdj vas pa zapuščam do jutr zjutri ko pridema v celje. Grem pečt pecivo.

21.01.2009 ob 5:57 uri naju je razveselil sinček Jernej

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 1590
7.5.2009 20:49:06   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: blue eye

Midva sva bla dans na kontroli pri pediatrinji in je vse ok, nič več buške...jupiuser posted image user posted image user posted image , od zdj naprej pasemo karvice samo še na tleh na dekici. KAj čemo...vse nas enkrat izuči!!! 

Nč, mal sem vas prebrala zdj vas pa zapuščam do jutr zjutri ko pridema v celje. Grem pečt pecivo.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu blue eye)
Neposredna povezava do sporočila: 1591
7.5.2009 21:10:40   
Bethany
Čeeer, kje pa ste vse ostale?

No, Martka pošilja morske pozdrave in dela lušte s slikicami:

Takle se je danes frajerka sončila
user posted image

in plavala
user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1592
7.5.2009 21:19:02   
Bethany
Js sem pa taaaak zmatrana od današnjega sprehoda, še bolj pa pomoje od obiska davčne. Elina je sicer bila pridna, kljub utrujenosti in zaspanosti, ampak po pol ure obiska pa je že glasno protestirala, da naj nehajo vsi gledati v njo, in sma na hitro spokale, jokajoč iz stavbe. Po parih minutkah pa je čist omagala in spala do doma.

Popoldan pa smo šli še na britof in v hofer, pa sem zraven popakala kar sling, in Elino not namontirala in je kljub veliki utrujenosti, (v avtu so učke kar skupaj lezle...) prav uživala.

Zdele se pa počas kar v posteljo spokam, da se spočijem za jutrišnji ponovni pohod proti mestu. user posted image user posted image

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 1593
7.5.2009 22:42:44   
_kathy_
IZVIRNO SPOROČILO: Dali*

Petek...katja_p, blue eye, Bethany...a se zmenimo za petek okoli 11.00 ure za Savinjo. kathy se nam pridružiš?

Ja ja, se vam pridružim! user posted image user posted image

Končno si se nama pridružil!

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 1594
8.5.2009 8:23:19   
Bethany
dobro jutro!

Elina je pa danes potegnila skoraj celo noč, do petih in je že zdele ob osmih začela tečnarit in nič ji ni pasalo, pa sem jo dala nazaj spat. Če bo kako urco potegnila, bo glih prav. Veliko pa ne upam planirat, ker se potem ziher čist drugače odvije, kot js hočem. user posted image

No, upam, da nama uspe it okoli desetih od doma, da se dobimo okoli 11ih za Savinjo.

Js sem se odločila, da ta vikend začnemo počasi uvajat gosto hrano. Je zadnjič sam malo probala jabolko, pa se ji je ful dopadlo, je bila kr jezna, ko je ni mogla v nedogled cuzat. Tak da jutri skuham korenček in ga spasiram skupaj z vodo, pa probamo. Če mi bo seveda uspelo priti do trgovine, da ga nabavim. Sicer pa dobi bučko ali krompir. Ko pa sprobamo tri vrste zelenjave, pa gremo na sadje.

Ko malo berem forum novemberk, tam dajo svojim jesti že skor vse, tulk da niso že na kosu kruha in kozarcu mleka... user posted image user posted image Aja, pa ena je začela svojega navajat na kahlico.... pri šestih mesecih?? user posted image A ni to malo prezgodaj? No ja, vsak po svoje. Itak, dokler nima dobro razvitih mišic, ne more kontrolirati lulanja in kakanja, to se pa pred letom in pol običajno ne zgodi.

Ejla, companjonke monitnjačke. Kako gre? Danes teče 5. dan!! Js sicer vsak dan malo grešim (s kakim koščkom temne čokolade, sicer je dovoljena, ampak vsaj 70% kakava mora imeti, js pa imam trenutno na zalogi sam take s 50%, še vedno boljš ko samo 30%, ane user posted image ) Pa rabarbarin kompot sem dvakrat jedla, kar bi načeloma bilo ok, če ne bi bil cukran. Ampak potem ne bi bil užiten, je kisla kot sam vrag. user posted image Drugače pa načeloma vzdržujem pravilno kombinacijo in izbor.

Tako, zdaj grem pa na zajtrk, kivi je že zaužit, nadalje pa pade pz kruh in spet marmelada bs ter bela kava Bianca.

(odgovor članu _kathy_)
Neposredna povezava do sporočila: 1595
8.5.2009 8:24:14   
Bethany
Ajaa, pa za danes sem se z Montijem zmenila, da se lahko pregrešimo s kako kepico ali dvema sladoleda, tam ob Jezu. user posted image user posted image

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 1596
8.5.2009 9:37:21   
Dali*
kathy...no, bi blo fajn, da se nam pridružiš. Danes nas bo pa vsaj 5...super...Bomo naredile barikado na sprehajalni poti za Savinjo.

blue eye tudi pride in bo parkirala kar pri meni, ker mi prinese sveže ribice...Monti jih priporoča tudi do 3 x na teden, atko da bo blue eye večkrat prišla da bomom imele večkrat sveže ribice. Njami njami, komaj čakam.

Monti...jaz sem se odločila, da ne bom grešila s sladoledom. Jaz tudi...ponavadi ponoči...pojem košček čokolade...ampak 70%, tako da je menda OK. ne.

Mi smo ob 7.00 uri imeli posvetovalnico. Težki smo 5250g in merimo 57 cm. Super. torej smo pridobili 900 g in zrastli za 3,5 cm. user posted image user posted image user posted image Ati je potem šel v službo, mi2 pa sva se sprehodila do doma...kok paše zjutraj, ko je še tak fino frišen luft...mi kr ni blo za it domov.

Zdej sem pa pozajtrkovala pz+sadni namaz, sedaj pa pijem bz kavo s posnetim mlekom. Kosilo bo danes bolj na hitro, ker sem sama in sicer bodo padle menda kar hrenovke in kaka solata. Jo bom že sedaj strebila, da mi ne bo treba potem, ko pridem domov, ker bom ziher full lačna...ker imam namen kr dost pohajat danes...uživam, ko je lepo vreme, pa to da sem lahko zunaj. No, če bi še bla v hiši bi blo super na terasi, ampak v bloku si pa prisiljen, da se malce sprehodiš, kar mi nič slabo ne dene...

Tehtanje...a se zmenimo, da se tehtamo vsak ponedeljek, da si lahko primerjamo rezultate v minus kilaži...za več spodbude...user posted image

Torej...se vidimo...

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 1597
8.5.2009 9:47:32   
katja_p
Hej!

Js sm pa mal bolj pozna dans user posted image  Je tamal zjutri ob 7 se zbudla, pa je bla še čist zaspana in sm si rekla, da če takoj vstane, pol bo že ob pol devetih tečna, kar je pa prehiro. No, in sm jo vzela k seb, da jo nazaj uspavam. Je mal pred 8 zaspala in še kr spi. Ampak bo najbrž kmal pokonc, ker že neki miglje.

Js grem pa zdle na zajtrk: pz žemljica, bela kava, marmelada pa mal jogurta

Se je pa tamala prvič dans zbudila ob 3.45 user posted image  Zaspala je pa ob 22.00 - ker sm mal prepozn se sravla jo kopat - smo včeri zuni delali, Tjaša je pa itak spala med 18.00 in 20.00. Pa še mal sm zamudila njeno uro, mi je na previjalni, ko sva se oblačili vpižamo že stokala, tk da je blo kr brez pravljice.

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 1598
8.5.2009 9:48:24   
katja_p
Tehtanje: OK

Sladoled: js sm za, sa, bi rajš tistga pr Nejcu. Drgač se mu odpovem user posted image

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1599
8.5.2009 10:03:36   
Bethany
Hojla,

uf, kak me je zmanjkalo. Sem kr zadremala na kauču za dobro uro, pol pa pogledam na uro, pa že deset!!! Pa sma rekle včeri, da ob desetih krenema od doma... user posted image user posted image sicer pa sta Katja in Tjaša danes tudi bolj pozni.

Elina že tudi neki miglje. Tak da se oblečema, najema in grema, pomoje okoli pol enajstih od tle, pa boma nekje ob pol dvanajstih v mestu. Katja, kako pa vama kaže?

Ja, tehtanje ob ponedeljkih: velja.

No, tole bo pa danes že spet kr konkretno srečanje celjskih mamic. user posted image user posted image Sem na vezi tudi z urško13, da verjetno prideta z Jašo do mesta.

ok, šibam se zrihtat!

cau

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezen
Morda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.