Bethany
|
dobro jutro! Elina je pa danes potegnila skoraj celo noč, do petih in je že zdele ob osmih začela tečnarit in nič ji ni pasalo, pa sem jo dala nazaj spat. Če bo kako urco potegnila, bo glih prav. Veliko pa ne upam planirat, ker se potem ziher čist drugače odvije, kot js hočem. No, upam, da nama uspe it okoli desetih od doma, da se dobimo okoli 11ih za Savinjo. Js sem se odločila, da ta vikend začnemo počasi uvajat gosto hrano. Je zadnjič sam malo probala jabolko, pa se ji je ful dopadlo, je bila kr jezna, ko je ni mogla v nedogled cuzat. Tak da jutri skuham korenček in ga spasiram skupaj z vodo, pa probamo. Če mi bo seveda uspelo priti do trgovine, da ga nabavim. Sicer pa dobi bučko ali krompir. Ko pa sprobamo tri vrste zelenjave, pa gremo na sadje. Ko malo berem forum novemberk, tam dajo svojim jesti že skor vse, tulk da niso že na kosu kruha in kozarcu mleka... Aja, pa ena je začela svojega navajat na kahlico.... pri šestih mesecih?? A ni to malo prezgodaj? No ja, vsak po svoje. Itak, dokler nima dobro razvitih mišic, ne more kontrolirati lulanja in kakanja, to se pa pred letom in pol običajno ne zgodi. Ejla, companjonke monitnjačke. Kako gre? Danes teče 5. dan!! Js sicer vsak dan malo grešim (s kakim koščkom temne čokolade, sicer je dovoljena, ampak vsaj 70% kakava mora imeti, js pa imam trenutno na zalogi sam take s 50%, še vedno boljš ko samo 30%, ane ) Pa rabarbarin kompot sem dvakrat jedla, kar bi načeloma bilo ok, če ne bi bil cukran. Ampak potem ne bi bil užiten, je kisla kot sam vrag. Drugače pa načeloma vzdržujem pravilno kombinacijo in izbor. Tako, zdaj grem pa na zajtrk, kivi je že zaužit, nadalje pa pade pz kruh in spet marmelada bs ter bela kava Bianca.
|