|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjske in okoliške mamice
8.5.2009 10:07:08   
Lolita23
Živjo!

Jaz tudi hujšam sam na svoj način, pa dvomim da bo tak uspešen kot vašuser posted image user posted image user posted image , ker se kar grešim, sam si mislim, da čez poletje pa še mora bit mlek, ker greva na našo parcelo na morje in ta je odročna od trgovin, vodo pa moramo kupovati, tak da...

No danes je Tjaša malo pokazala zobe, ampak je potem spala od 10.30 do 6., potem pa so bili vetrovi močni, pa je spala pri meni na bušiju, ker ji to ful pomaga.user posted image

Nič gremo venuser posted image

18.3.2009

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1601
8.5.2009 10:07:20   
blue eye
evo, midva se že tud neki prebujava, sva že zrihtana, ko se zbudi se še najeva in skočva v avto tk da računam da bova okol 11 pri Dali, potem pa do Savinje.

srečanje ...jupi user posted image user posted image .

21.01.2009 ob 5:57 uri naju je razveselil sinček Jernej

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 1602
8.5.2009 10:08:44   
katja_p
Greške-Monti: ma ne govorte .... js se tud grešim. Sm en dan pojedla banano, pa včeri mal pz kruga zraven omlete zvečer, kak keks kdaj pade ...
Sicer bo pa greška danes, ko pojedla kak kroket zraven zrezkov (da ne bo ata la pa sestra kaj kompliciral, ka tej js zdaj se grem ...), ju3 pa tud greška, ker gremo na birmo user posted image  Uf ... v pon ne bo kaj manj na tehtnici user posted image

Js prnesem fotoaparat!

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 1603
8.5.2009 10:09:24   
sonček85
Jutro mi smo že tudi budni ,lepo umiti ,nahranjeni,mami si še mora najti čas za hrano user posted image user posted image sedja pa poslušamo uspavanke in čakamo da zaspi

lep dan vsem ,uživajte na srečanju in se kaj beremo

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu blue eye)
Neposredna povezava do sporočila: 1604
8.5.2009 10:11:11   
katja_p
A ima katera cifro od Lili? Ona bi tud lahk kaj prišla.

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1605
8.5.2009 16:47:15   
_kathy_
Ekola. Midva sva bila od 9 h, pa do sedaj zunaj.user posted image user posted image Jst sm si glih nardila pohan sir, solato in krokete, Gal pa še vedno pridno pančka. Sedaj pa čakava atija, da pride s fure.user posted image

Končno si se nama pridružil!

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1606
8.5.2009 17:18:52   
Dali*
Mi dva sva pa že popapcala...hrenovke in grško solato sem si naredila...mmm kok je pasal. ja kathy...mi2 sva se še ornk nahodle, da je blo treba še nekaj spit vmes...heh...sedaj se pa tudi Etien trudi zaspati, ker je bil sedaj 1 uro buden in sva se malo igrala, malo se je pa sam.

(odgovor članu _kathy_)
Neposredna povezava do sporočila: 1607
8.5.2009 20:30:29   
Bethany
Hejla,

uf, je bil danes pester dan! user posted image user posted image Take imam rada. Pa da je Elina take dobre volje, kot je bila danes. user posted image user posted image Najprej dopoldan fajni sprehod do mesta, pa srečanje z mamicami, pa potem jagode s smetano pri Toniju (mmmm, njam! kolikor jih ni Elina po mizi raztresla... user posted image madonca že ima dolge roke, hehe...) pa potem nazaj domov. Popoldan pa via Koroška, sva šla k enmu ford prodajalcu se zmenit za nabavo avta in ga kar naročila!! user posted image user posted image user posted image

Nekje dobra dva meseca je za čakati, do odhoda na morje bo tu!! user posted image user posted image

A vam ga pokažem? user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 1608
8.5.2009 20:32:50   
Bethany
EEEEJ!!!

Od kdaj pa nimamo več tickerjev!!??? Zdele sem opazla, da smo vse brez... user posted image user posted image user posted image Kok pa nej zdej vem, kulk je kiri dojenček star?? user posted image user posted image

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 1609
8.5.2009 20:37:43   
Dali*
IZVIRNO SPOROČILO: Bethany

Hejla,

uf, je bil danes pester dan! user posted image user posted image Take imam rada. Pa da je Elina take dobre volje, kot je bila danes. user posted image user posted image Najprej dopoldan fajni sprehod do mesta, pa srečanje z mamicami, pa potem jagode s smetano pri Toniju (mmmm, njam! kolikor jih ni Elina po mizi raztresla... user posted image madonca že ima dolge roke, hehe...) pa potem nazaj domov. Popoldan pa via Koroška, sva šla k enmu ford prodajalcu se zmenit za nabavo avta in ga kar naročila!! user posted image user posted image user posted image

Nekje dobra dva meseca je za čakati, do odhoda na morje bo tu!! user posted image user posted image

A vam ga pokažem? user posted image user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image

Super...ma kaj ste grešile s smetano, ali je dovoljena???

Avto je pa ful hud. Men je full všeč. To pa presedlanje iz minija v pravega orjaka, heh...user posted image

Jaz vidim vse tickerje...

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 1610
8.5.2009 20:54:12   
Bethany
Dali, a res? vidiš vse tickerje?? Ja, kam so pa men zginli, bemti... user posted image user posted image

EEem, smetana na jagodah, user posted image user posted image ni glih na seznamu dovoljenih... ampak ni pa tudi taka huda pregreha. user posted image user posted image Sej sma jo pokurile do doma, hehehee....

Avto: luškan, ne? Ja bo kr razlika med tem in Minijem... Sploh ko mini ostane doma in bo ful hecno se prestavljat iz enega v drugega. user posted image Moram pa še svojga puntiča prodat... user posted image

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 1611
8.5.2009 21:08:19   
Dali*
IZVIRNO SPOROČILO: Bethany

Dali, a res? vidiš vse tickerje?? Ja, kam so pa men zginli, bemti... user posted image user posted image

EEem, smetana na jagodah, user posted image user posted image ni glih na seznamu dovoljenih... ampak ni pa tudi taka huda pregreha. user posted image user posted image Sej sma jo pokurile do doma, hehehee....

Avto: luškan, ne? Ja bo kr razlika med tem in Minijem... Sploh ko mini ostane doma in bo ful hecno se prestavljat iz enega v drugega. user posted image Moram pa še svojga puntiča prodat... user posted image

user posted image user posted image user posted image potem pa OK. Vama oprostim pregreho.

Mentorica Montija, povej mi kolikokrat si lahko privoščim temno čokolado. Pa ko sem lačna lahko pojem jabolko, ali se moram držati teh 4 obrokov na dan, pri prvi stopnji.

Po kolikem času je šlo teb kej dol, ko si lani začela s to metodo?

Uuu, potem pa bo super. Za mestno vožnjo Mini, za družinske izlete pa Kuga. user posted image

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 1612
8.5.2009 21:20:44   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: Dali*

user posted image user posted image user posted image potem pa OK. Vama oprostim pregreho.

Mentorica Montija, povej mi kolikokrat si lahko privoščim temno čokolado. Pa ko sem lačna lahko pojem jabolko, ali se moram držati teh 4 obrokov na dan, pri prvi stopnji.

Po kolikem času je šlo teb kej dol, ko si lani začela s to metodo?

...

Torej, Monti: hm, temna čokolada, kot desert po kosilu. Torej enkrat na dan, kak košček ali dva, oz. eno vrstico maks.

Ja, jabolko ali karkoli drugega z nizkim GI kar pojej kadarkoli boš lačna. Ker pri Montiju se ne strada. user posted image user posted image Pa če bo boš jedla štirikrat ali šestkrat na dan. Lačna ne smeš bit, da ne bo na mlekec vplivalo.

Kdaj se mi je poznalo? Zelo kmalu! mislim, da sem se tehtala enkrat na teden, pa sem vsak teden imela razliko v teži, včasih kar za kilo, včasih pa samo za par dek... Pa na obsegu trebuha, bokov in stegnov se mi je hitro poznalo. AMPAK!! ne vem kako bo zdaj, ko telo malo drugače funkcionira zaradi dojenja. Ne se ustrašit, če ne bojo šle kile dol... Js kr mal pričakujem, da mi ne bo šlo tak hitro, kot lani. Ampak bom vseeno nadaljevala tako, da potem, ko neham dojit, da bom že navajena tega prehranjevanja in bo šlo pač takrat toliko hitreje dol.

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 1613
8.5.2009 21:21:23   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: Dali*

Uuu, potem pa bo super. Za mestno vožnjo Mini, za družinske izlete pa Kuga. user posted image

Tako je!! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 1614
8.5.2009 21:23:04   
Bethany
Aja, tickerji: jih vidim samo, ko se s kurzorjem prestavim na ime uporabnice foruma. Se mi prikaže v takem kvadratku, pa potem zgine, ko se umaknem z miško iz imena... hecno, ne?

.... Tako! Js grem počas spat, me neki glava boli, pa oči skupaj lezejo...

Lahko noč!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 1615
8.5.2009 23:22:25   
lili3
IZVIRNO SPOROČILO: katja_p

A ima katera cifro od Lili? Ona bi tud lahk kaj prišla.

Ja, Lili je prišla za Savinjo, je bila zmenjena s sodelavko, sva se malo dobili, preden se začneva spet v službi gledat. user posted image

Bethany naju je z Elino prišla pri Jezu pozdravit. Btw, Elina je ful cukrček. Moji sodelavki ni bilo najprej nič jasno, sem ji mogla pol razložit, da čvekamo mal tu na RR. Drugače pa sem jaz vsak dan za savinjo, ker sem tu zraven Jeza doma. Enkrat se vam res pridružim pri kavici ali sprehodu, pa da malo več počvekamo v živo.

Lahko noč.

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1616
9.5.2009 15:01:17   
_kathy_
Ojla!
Danes smo pa kr busy ... malo okoli ...user posted image
Glih dans mi je kolega rekel, da je shujšal 25 kg!!!Uuuu! Mislim, da zato, da bo lep v obleki ...(beri:poroka)user posted image

Včeri mi je lubi prnesu dvojne nove kavbojke. Tak da mi ni treba hodit po trgovinah jih iskat.user posted image

Končno si se nama pridružil!

(odgovor članu lili3)
Neposredna povezava do sporočila: 1617
9.5.2009 20:15:11   
Lolita23
Živjo!!

No v glavnem spanje v kinderpetu laufa.

Izkoriščamo dneve na soncu, pa odštevamo dneve do morja, no še dober mesec pa gremo.user posted image

čaj Ali ve dajete malim že čaj??Ker eni mi pravijo, da ker se dojiva, da ne rabi, drugi da ja, sam ko malo premisliš, če je nam vroče pijemo ko nori, kaj pa naši mali??

18.3.2009

(odgovor članu _kathy_)
Neposredna povezava do sporočila: 1618
9.5.2009 20:21:40   
blue eye
Bethany - super za avto user posted image user posted image user posted image

Srečanja - sma bla ful vesela ker smo se dobile, škoda ker se nama je tako mudil, drugič pridema za več časa

Monti - ve kr tako naprej, pridne, greške pa nej kr bodo (sicer malo), ker potem lažje preživiš dieto, vsaj pr men tako deluje

Mi2 sma pa dans samauser posted image , je šel ati na fešto ma njegov najbolši kolega 30 in bo tam prespal, kar je velik bolš kot pa da se sam vozi sred noči domov in bi me skrbelouser posted image user posted image kako se vozi, z jernejčkom se boma pa crklala. Zdle sma se skopala in že sladko spi jst se bom pa verjetn diplome lotla.

Včerajšnji obisk uspel, sem bla ful vesela ko so pršle sošolke iz Lj in smo se kr do pol 11 zagovorile in obdelale vse letnike faksa, kok smo se nasmejaleuser posted image user posted image user posted image user posted image . Aja, pecivo mi je tud uspel spečt in smo pojedle cel pladn user posted image user posted image user posted image  (sej vem, sej vem, monti se kr za glavo drži, ko to berreuser posted image user posted image user posted image )

(odgovor članu _kathy_)
Neposredna povezava do sporočila: 1619
9.5.2009 20:24:12   
blue eye
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

Izkoriščamo dneve na soncu, pa odštevamo dneve do morja, no še dober mesec pa gremo.user posted image

čaj Ali ve dajete malim že čaj??Ker eni mi pravijo, da ker se dojiva, da ne rabi, drugi da ja, sam ko malo premisliš, če je nam vroče pijemo ko nori, kaj pa naši mali??

ja nam še tud manjka manj kot mesec dni do dopusta, komi čakam!!!
Men je patronažna rekla že kr v 5. tednu nej mu ga počasi devam po žlički, ko sem še dojila. Zdj ko sma pa na umetnem mi spije pa skor pol stekleničke (cca. 50 ml). Se mi zdi da je fejst žejn.

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 1620
9.5.2009 21:14:08   
Bethany
Hojla,

še en čudovit dan je za nami. In pa danes smo tudi prvič probali nekaj drugega kot mleko. Sem ji naredla tako ful tekočo korenčkovo kašico in je bila tako posrečena, ko je šla žlička proti njej, kr zagrabit jo je hotla, je bilo treba držati rokice, sicer bi bilo več korenčka okoli kot pa v ustkih. user posted image user posted image In je ful lepo jedla, sem mislila, da bomo kake dve tri žličke maks spravili v usta, tak pa je kr odpirala usta kot ribica in lepo jedla. Ziher je kakih 10 žličk spravila dol in to po dojenju na obeh zizah, po opoldanskem spancu, ko je bila fajn spočita in tudi pošteno lačna. Skratka, začetek je bil dober. Zdaj bom še par dni sam korenček pripravljala, potem pa še kak krompirček ali bučko. Po treh probanih zelenjavah pa gremo na japke in banane. No, banano je že danes neki oblizovala, se ji je tudi dopadla. Zgleda bo naše dete kar jedec. Lepo!!

Lolita, pri dojenih otrocih ni potrebno dodajat čaja ali vode. Če se ti zdi žejna, jo pač bolj pogosto pristavljaš k prsim, pa se z začetnim mlekom dovolj odžeja. Js sem ji začela dajati čaj šele zadnje tedne, pa še to samo po žličkah, toliko da si malo zmoči usta in navadi žličke. Ko bomo pa konkretno na GH, bom pa tudi ji čaj ali vodo pogosteje dajala.

Blue eye, ja, super se je bilo včeraj spoznati.user posted image user posted image Drugič se bomo dobile pa za dalj časa. Lepo, da ti je obisk uspel in da ste se načvekale. user posted image user posted image Za pojedeno pecivo pa se nič ne sekiraj. user posted image

Monti: vikendi so kr težki. user posted image Js sem danes malo bolj grešila kot med tednom. user posted image Ampak tak je običajno za vikende... Sem pa danes stopila na vago in je kazala slabe pol kile manj kot prejšnji teden. user posted image user posted image

(odgovor članu blue eye)
Neposredna povezava do sporočila: 1621
10.5.2009 8:29:58   
katja_p
Kuga: user posted image user posted image user posted image
Pr kterem koroškem Fordu sta to bila?

Monti: ma n govorte ... mi smo včeri meli birmo user posted image  Pa veste, kolk je pol tam vsega. A sm bla kr pridna - sicer sem mešala, a je blo ful dobro: štruklji, mali riža, mleto meso en polpetek in ful zelenjave. Pa prej gobova juhca.
Dans gremo pa k Iztokovim na kosilo ... upam, dagremo ven jest in bom kaj normalnega lahk našla na jedilniku. Me pa moj skoz neki heca s tem Montijem in je prav zoprno včasih. Ko kake stvari ne vzame, mi reče: aja, sm pozabu, Monti ne pusti ... user posted image

Korenčkova kašica: Elina user posted image  js bom pa nasledn vikend začela, da bom lahk še sveže info od Bethany dobila, drgač bo tk pozabla user posted image  Torej, skuhaš svež korenček, ga spasiraš, dodaš velik korenčkove vode, da pride bolj tekoče ... In pol si ji kr dajala, dokler ni rekla, da ima dost? A nisi tk kao ena žlička dans, ena ju3 ... zarad reakcij? Pa po obroku? user posted image  Men so rekli da pred obrokom ... Ob kateri uri si ji pa dala? Kolk dni bosta zdaj na korenčku?

Ajde, bodte pridne, grem ven grabit user posted image

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 1622
10.5.2009 9:16:08   
Bethany
HOJLA,

Ford: Avto sma naročila pri Avtomarket Jezernik v kraju Brezno. Je najboljši prodajalec Fordov že tri leta zapored. user posted image user posted image

Korenček, ja, tako kot si napisala. Korenček se oprala, ga narezala na kolobarje, dala kuhat v malo vode za cca 30 min (mogoče bi lahko manj) pa potem spasirala kr v mešalniku in dodajala korenčkovo vodo, da je prišlo bolj redko.

Ja, kdaj začeti dodajati? nekateri pravijo po obroku, drugi pred... ne vem, js sem se kr ravnala po Elini. Ko se naspi, je ponavadi ful lačna in sem najprej mislila, da boma samo na eni zizi, pa potem korenček, in nato druga ziza. No, pol je pa ful jedla, pa se še bunila, ko sem jo odstavila, da sem kar takoj zamenjala. Ampak je potem še vseeno jedla korenček brez problemov. Pomoje bi še več pojedla, pa se mi je zdel za prvič čist dost, če ne preveč. Sicer so pa ful majhne te plastične aventove žličke... pa ni bla polna, tak da pomoje je glih za kake tri polne te normalne čajne žličke pojedla. Danes isto ponovim, pa jutri tudi, četrti ali peti dan, pa prešaltamo na nekaj drugega... tak imam plan, bomo pa vidli, kako bo. Zaenkrat ni nobene reakcije. Tudi kaka čisto normalno.

Monti, nič se ne pusti hecat... za pregrehe boš pa po riti dobla user posted image user posted image user posted image pa js tudi, hehe....

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1623
10.5.2009 20:45:16   
Dali*
Hejla punce!

blue eye...ribice so bile odlične. Najmi njami, tko da ko prideš naslednjič mi jei boš še več prinesla. Vrhunske ribice imate...lahko poveš tvojemu, naj jih še kr naprej tko fino hrani.

Monti...jaz sem se pregrešila samo s pito...pa en radler sem spila, sicer pa popolnoma nič. Ko sem se čez teden tehala ni šlo nč dol, tko da jutri zjutraj se bom ponovno, ampak po mojem sm kako kilo gor dobla, namesto dol, vsaj po dosedanjih vmesnih tehtanjih. Težka borba z notijem bo torej! Je pa fino, ker je tudi moj na montju, ko je doma...v službo si nese pa sendviče s polnozrnatim kruhom. Tko, da mi ni treba kuhat za vsakega posebaj.

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 1624
10.5.2009 21:27:38   
katja_p
http://www.otroska-trgovina.com/categories/Otro%C5%A1ka-obla%C4%8Dila-Frugi/

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 1625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
VIDEO: Tudi carski rez je lahko čudovit porod
videophoto
Se tudi vi počutite nepopolno, ker je vaš otrok prišel na svet s carskim rezom? Ste razočarane, ker niste imeli možnosti...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.