Dali*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katja_p Ja, mi smo včeri imeli 5m Etien Danes pa sva bili na pikici, je jokala, ker je bla zaspana - sem jo zjutri ob 7 zbudila, ponoč je bla pa 1,5 ure pokonc in je jokala Itak da je bla čist fertik zjutri - zdle pa spi že drugo dozo. No, Bethany nč ni šla ajat z Elino, ker sm šla js k njej na čvek, brezkofeinsko kavo in žitne kekse To je bil tud moj zajtrk, če odštejem jutranje jabolko. Dali, daj mi pošlji en zs, da vidim, če zdaj vredu deluje, so mi popravili. A se v petek dobimo kaj v mestu, al pa ju3? Ker bo lepo vreme ... Blue eye, prideš en dan? Zdaj pa grem hitr prevest eno zadevo, da mi ne zmanjka časa ... pridne bodte, se tipkamo kmal Hvala za čestitke.. zs menda delujejo, ker sem jaz danes dobila 2. A ti še vseeno pošljem za "test". Petek...katja_p, blue eye, Bethany...a se zmenimo za petek okoli 11.00 ure za Savinjo. kathy se nam pridružiš? blue eye mi2 se še slišima glede ribic prej. Mi2 sva danes pohajkovala po mestu in nato za Savinjo. Spočila sva se na špici nato jo pa mahnila še do visečega mosta in nazaj do špice, kjer sva papcala...potem pa počasi domov. Katja klicala sem te, če si še kje za Savinjo ali pa v mestu...sam glede na to, da sta bile zgodnje, sem si mislila, da ste že doma. Monti...Punce...priznam evo...danes sem ga "usrala"...ja, pregrešila sem se...mami je prišla na obisk in mi prinesla jagodno pito s skuto. Jah...iz vljudnosti sem jo pojedla, nisem mogla rečt mamici, da pa je ne bi ker...tko da...škoda...ampak mislim, da se ne bo tko drastično poznalo, ha...al to pomeni, da sem spet na začetku.
|