|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjske in okoliške mamice
6.5.2009 9:04:39   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: Dali*

Jutro!

Mi2 sva se zdejle vstala in že papcam jabolko.

Dobro jutroooo!!

Js sem pa že prej kivi snedla, zdele pa kruh z marmelado in belo kavo.

Danes pa je Elina imela nočno seanso. Ob treh me je zbudila z jamranjem, je tak smrdelo iz sobice, da je bilo previjanje neizbežno. Pokakana fuuul. Potem pa več kot pol ure papcanja, beri: cartanja. Nazaj zaspat pa kar ni šlo. No, po uri in pol jo je le zmanjkalo. Sem jo pustila kr v sobici, ko je pa že fejst jamrala in stokala, sem pa jo šla mal pocartat in potolažit, potem pa je čez 20 min že spala. Js pa ne.... user posted image user posted image

Sploh ne morem nazaj zaspat takle ponoči... Imate kako idejo? Ovc ne morem štet, mi pobegnejo, glavo imam polno misli, danes recimo na temo službe... jo bom imela ali ne, pa kje, pa kako bo... pa analizirala sem včerajšnji razgovor... uf, težka noč. user posted image user posted image Ko pa mi je končno uspelo zaspat, tam nekje po peti, pa sem imela take bedne sanje, da sem se zbudila čist hin!

Zdele so nam pa še štrom vzeli, do baje ENIH!!! Najboljš da grema z Elino, ki že mal tečnari, nazaj spat.

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 1551
6.5.2009 10:04:27   
Dali*
Bethany... ojoj...brez elektrike...full kriza...amapk ni panike, če greš lahko nazaj spat z Elino...

Etien tudi sedaj počiva, potem se nahraniva in greva v mesto. Grem na CSD...jah, še vedno nisem oddala vloge za OD. Potem jo pa šibneva za Savinjo. Če bo ktera tam naj me pokliče. Če bo lepo vreme bo kr nekaj časa zunaj...

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 1552
6.5.2009 12:36:49   
katja_p
Ja, mi smo včeri imeli 5m user posted image

Etien
user posted image

Danes pa sva bili na pikici, je jokala, ker je bla zaspana - sem jo zjutri ob 7 zbudila, ponoč je bla pa 1,5 ure pokonc in je jokala user posted image user posted image  Itak da je bla čist fertik zjutri - zdle pa spi že drugo dozo.

No, Bethany nč ni šla ajat z Elino, ker sm šla js k njej na čvek, brezkofeinsko kavo in žitne kekse user posted image  To je bil tud moj zajtrk, če odštejem jutranje jabolko.

Dali, daj mi pošlji en zs, da vidim, če zdaj vredu deluje, so mi popravili.

A se v petek dobimo kaj v mestu, al pa ju3? Ker bo lepo vreme ... Blue eye, prideš en dan?

Zdaj pa grem hitr prevest eno zadevo, da mi ne zmanjka časa ... pridne bodte, se tipkamo kmal user posted image

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 1553
6.5.2009 13:26:28   
katja_p
Dali, si me klicala? Sm ravno tamalo dajala spat in nism slišala telefona.

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1554
6.5.2009 15:13:32   
blue eye

ja v petek sem misnla pridet, bom še vidla ker mam napovedan obisk ob 17, verjetn prideva tko kot zadnič od 10-11 ure enkrat, odvisno kok bo spal

< Sporočilo je popravil blue eye -- 6.5.2009 15:17:52 >

21.01.2009 ob 5:57 uri naju je razveselil sinček Jernej

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1555
6.5.2009 15:14:54   
Bethany
hoj hoj,

midva sma pravkar nazaj iz sprehoda do Lidla in nazaj. Sem šla po sestavine za današnje kosilo: puranji zrezki v naravni omakci s šampinjoni, zraven paradižnikova solata, predjed pa brokolijeva juha. Zdej se pa morem sam zraven spravit in skuhat. kej veliko volje nimam... ampak bo treba, lačn res ni fajn bit.

Uni riževi bio keksi so pa res fajni, že kr onrk prigrizek, lahko kot malica. Pa brezkofeinski nescafee. Njam njam.

Ja, elektriko so nam vrnili, ne vem sicer kdaj, ob pol dveh je še ni bilo, pol sma pa kr ven šle. Dopoldan pa je tudi lepo minil, ko mi je Katja delala družbo ob kavici in keksih. Sama bi verjetno res šla spat, sej druga ne morem nič. Še interneta ni bilo...

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1556
6.5.2009 15:16:42   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: katja_p

...
A se v petek dobimo kaj v mestu, al pa ju3? Ker bo lepo vreme ... Blue eye, prideš en dan?

Zdaj pa grem hitr prevest eno zadevo, da mi ne zmanjka časa ... pridne bodte, se tipkamo kmal user posted image

Za petek se pa js tud strinjam, za en čvek bo kavici. Jutri grem pa na šiht pogledat, če me bojo jeseni kej rabili. user posted image

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1557
6.5.2009 15:17:24   
blue eye
bethany - jst mam tud probleme nazaj zaspat, naš se zdj lepo zbuja okol 3-4 zjutri in mi do 5 sploh ne uspe zaspat, ko pa zaspim ma pa jernej striktno budnico vsak dan ob 6.30, čeprav nam pol kr uspe zaspat do 8-9, seveda pri nama v postli

(odgovor članu blue eye)
Neposredna povezava do sporočila: 1558
6.5.2009 15:20:14   
blue eye
IZVIRNO SPOROČILO: Bethany

...

Za petek se pa js tud strinjam, za en čvek bo kavici. Jutri grem pa na šiht pogledat, če me bojo jeseni kej rabili. user posted image

ja bethany da se še midve spoznama, škoda za zadnjič.

jst sem pa dans kuhala golaž in polento

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 1559
6.5.2009 15:46:02   
Lolita23
Živjo!!!

Evo še druga noč uspešnauser posted image user posted image user posted image user posted image Moja Tjaša je res cukerček, sploh ne joče.

No danes smo imeli pregled v P Celje, ker je imela ob rojstvu nerazvite sečne poti, no danes je bila D ledvička v redu, L pa user posted image user posted image user posted image user posted image ne  no v mejah, tako da imamo pregled spet junija, ko če ne bo v redu, ji bodo dali kontrast da vidijo kaj je narobe.Jaz sem čist pafjena, ker so mi rekli, da če ima vročinouser posted image morava takoj k zdravniku, da preverijo urin.Ma vam povem, da ni lep občutek, kot ti rečejo, da ni vse v redu, zdaj razumem tiste, ki o tem pišete.

18.3.2009

(odgovor članu blue eye)
Neposredna povezava do sporočila: 1560
6.5.2009 16:19:09   
sonček85
hejla!

Naj se vam malo javim ,povem da smo ok ,mali veselo raste ,se redi ,je pravi mali zaspanček tko kot ati.

Sedaj smo že bili prvič zunaj ,v ponedeljek se bomo že verjetno kopali ,popek nam je pa že odpadel 1t po porodu,se že lepo zacelil in komaj čakamo kopanje

vsem želim lep dan še naprej in še vas pridem kaj pokukat .

upam,da ste vse super in da mali škratki  in princeke  veselo in lepo rastejo

no pa še ena slikca nešga fakina k se naje in zaspi user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 1561
6.5.2009 16:20:19   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

Živjo!!!

Evo še druga noč uspešnauser posted image user posted image user posted image user posted image Moja Tjaša je res cukerček, sploh ne joče.

No danes smo imeli pregled v P Celje, ker je imela ob rojstvu nerazvite sečne poti, no danes je bila D ledvička v redu, L pa user posted image user posted image user posted image user posted image ne  no v mejah, tako da imamo pregled spet junija, ko če ne bo v redu, ji bodo dali kontrast da vidijo kaj je narobe.Jaz sem čist pafjena, ker so mi rekli, da če ima vročinouser posted image morava takoj k zdravniku, da preverijo urin.Ma vam povem, da ni lep občutek, kot ti rečejo, da ni vse v redu, zdaj razumem tiste, ki o tem pišete.

user posted image user posted image user posted image držim pesti da bo vse ok

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 1562
6.5.2009 17:27:35   
_kathy_
Ojla še jst!
Danes sem že bila ob 6 h pokonci. Gal se pa je zbudil že ob 6:15, kr hitro. No, ob 7 h pa sem se odpravila proti Velenju. Sem imela tam nekaj s faxom, tako sta bila danes ati in Gal skupaj.
Mi2 sva jutri tudi sama doma in upam na lepo vreme, da bova večji del dneva zunaj.user posted image

Končno si se nama pridružil!

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1563
6.5.2009 17:29:13   
_kathy_

IZVIRNO SPOROČILO: _kathy_

Potem pa upam, da gremo malo u Cityja, se mi že lušta it malo kupovat. Krimankuje mi kavbojk.user posted image user posted image Kje majo fajne pa ne po ceni, da me kap zadane (še nism zadela na lotuuser posted image )?user posted image

Men na rit full pašejo Stradivarius, pa modeli so full kul. Lahko pa se zmenima, da ti dam jaz mojih 20 kavbojk v zameno za tvoje, ki si jih nosila pred nosečnostjo. Sej si pisala, da si imela okol 60 kg, ne. Deal? user posted image

Hehe ... fora. user posted image user posted image Ja je treba it mal okol pogledat.

Končno si se nama pridružil!

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 1564
6.5.2009 18:04:56   
Dali*

Ja, mi smo včeri imeli 5m user posted image

Etien
user posted image

Danes pa sva bili na pikici, je jokala, ker je bla zaspana - sem jo zjutri ob 7 zbudila, ponoč je bla pa 1,5 ure pokonc in je jokala user posted image user posted image  Itak da je bla čist fertik zjutri - zdle pa spi že drugo dozo.

No, Bethany nč ni šla ajat z Elino, ker sm šla js k njej na čvek, brezkofeinsko kavo in žitne kekse user posted image  To je bil tud moj zajtrk, če odštejem jutranje jabolko.

Dali, daj mi pošlji en zs, da vidim, če zdaj vredu deluje, so mi popravili.

Hvala za čestitke..

zs menda delujejo, ker sem jaz danes dobila 2. A ti še vseeno pošljem za "test".

Petek...katja_p, blue eye, Bethany...a se zmenimo za petek okoli 11.00 ure za Savinjo. kathy se nam pridružiš?

blue eye
mi2 se še slišima glede ribic prej.

Mi2 sva danes pohajkovala po mestu in nato za Savinjo. Spočila sva se na špici nato jo pa mahnila še do visečega mosta in nazaj do špice, kjer sva papcala...potem pa počasi domov.

Katja
klicala sem te, če si še kje za Savinjo ali pa v mestu...sam glede na to, da sta bile zgodnje, sem si mislila, da ste že doma.

Monti...Punce...priznam evo...danes sem ga "usrala"...ja, pregrešila sem se...mami je prišla na obisk in mi prinesla jagodno pito s skuto. Jah...iz vljudnosti sem jo pojedla, nisem mogla rečt mamici, da pa je ne bi ker...tko da...škoda...ampak mislim, da se ne bo tko drastično poznalo, ha...al to pomeni, da sem spet na začetku.

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1565
6.5.2009 18:08:00   
Dali*
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

hejla!

Naj se vam malo javim ,povem da smo ok ,mali veselo raste ,se redi ,je pravi mali zaspanček tko kot ati.

Sedaj smo že bili prvič zunaj ,v ponedeljek se bomo že verjetno kopali ,popek nam je pa že odpadel 1t po porodu,se že lepo zacelil in komaj čakamo kopanje

user posted image user posted image user posted image

čestitke mladi mamici za Aleksandra...zdej se nam pa kar pridruži tukaj...

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1566
6.5.2009 18:08:38   
Dali*

Živjo!!!

držimo pestke, da bo junija vse OK...user posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 1567
6.5.2009 18:29:56   
blue eye

Živjo!!!

držimo pestke, da bo junija vse OK...user posted image

te popolnoma razumem in vem kako je to, kolko user posted image user posted image user posted image user posted image se jst potočla, sam pol se vse uredi, boš vidla držim pesti zate in tvojo sončico.

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 1568
6.5.2009 18:31:32   
blue eye

IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

hejla!

user posted image user posted image user posted image

čestitke mladi mamici za Aleksandra...zdej se nam pa kar pridruži tukaj...

čestitke in veliko zdravja, smeha in sreče.

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 1569
6.5.2009 18:36:45   
blue eye
evo, jernejček spi že tretjo uro tako da sem pomila vsa okna, prah,  tla celga stanovanje po kolenih, zdj bom pa skup padla. morm izkoristit čas popoldan ko mali spi, ker drgačć se nč ne da narest.

Petek - ja super, sem se kr odločla da prideva, si bom prejšn dan vse pripravla in pecivo spekla, tako da bo parajt za obisk v petek, tega srečanja za savinjo in kavico ne smem spustit.

(odgovor članu blue eye)
Neposredna povezava do sporočila: 1570
6.5.2009 21:11:44   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: blue eye

evo, jernejček spi že tretjo uro tako da sem pomila vsa okna, prah,  tla celga stanovanje po kolenih, zdj bom pa skup padla. morm izkoristit čas popoldan ko mali spi, ker drgačć se nč ne da narest.

Petek - ja super, sem se kr odločla da prideva, si bom prejšn dan vse pripravla in pecivo spekla, tako da bo parajt za obisk v petek, tega srečanja za savinjo in kavico ne smem spustit.

No, fino! Smo zmenjene v petek!! user posted image user posted image Pa nikar ne nosi kakega peciva zraven (kak višek), saj veš, da hujšamo... user posted image user posted image user posted image

Ej, od kod teb tulk energije za pucanje?? Men se pa nič ne da. Ko Elina spi, sicer najnujnejše naredim, sesanje, pomivanje, okna ipd, pa kr čakajo, da se jih kdo usmili... pa bojo še menda kr dolgo čakali... user posted image user posted image

(odgovor članu blue eye)
Neposredna povezava do sporočila: 1571
6.5.2009 21:21:12   
Bethany
Aja, Martka pa že uživa na morju, no Gaja še bolj. user posted image user posted image

Frajerka Gaja:
user posted image

Gaja se sonči:
user posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 1572
6.5.2009 22:08:59   
katja_p
Gaja: ja, prava frajerka je user posted image

Petek: zmenjeno!

Tjaša spi, sem jo zdle dala spat.

Če slučajn katera pozna koga, ki išče stanovanje, mi bomo od julija naprej oddajali garsonjeno v mansardi hiše - zaželjena ena oseba.

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 1573
6.5.2009 23:24:24   
Dali*

Gaja: ja, prava frajerka je user posted image

Petek: zmenjeno!

Tjaša spi, sem jo zdle dala spat.

Če slučajn katera pozna koga, ki išče stanovanje, mi bomo od julija naprej oddajali garsonjeno v mansardi hiše - zaželjena ena oseba.

Od moje kolegice sestra je iskala nekaj...zdej pa sem pisala mail kolegici, če še vedno išče...cena?

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1574
7.5.2009 7:18:56   
Dali*
Dobro jutro!

Zadnja šla spat in prva vstala.
Jah, Etien me vedno zbudi okrog 7.00, ker ga takrat full napenja. Zdej ga probam tolažit z dudo, ta čas pa sem jaz pojedla že eno jabolko. Čez pol urce bova pa jedla...najprej on potem pa pa pridem na vrsto tudi jaz. Z: PZ kruh+sadni namaz (Mercator) full dober in povsem 100% sadni delež. Priporočam...pa še cena je solidna. Tko, potem ob 9.uri pride pa agent, da zavarujeva avto okoli 10.30 bova z E spet papcala in se nato odpravila ven. boste kaj za Savinjo?

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 1575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.