Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 7.5.2009 8:15:23
|
|
|
|
Čebel@
|
- MLEA - KATJUŠA - SIMONAKR - KOLUMBO - MAJCHY(če bo prevoz) - TANCI - AJVY - BARBARAGS - BRKN(odvisno od datuma) - VESNOZAVER - PIKICA_82 - PETRAP - URŠA08 - PIŠKOT(če zbere pogum) - SUNNY(če zbere pogum za vožnjo) - PUPKA(če jo prepričamo) - BIRDY dajmo se zmenit za datum in uro.......punce,dajte se pripisat na seznam!!! p.s.:kolumbo obljublja tortice,zato se splača
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 7.5.2009 8:21:27
|
|
|
|
Čebel@
|
dobro jutro! pupka.......hvala za kavico zunaj je soček ..........upam da ne bo vetra in da bova šle malo vozičkat ..........Hana še in jo čakam da bo jedla
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 7.5.2009 8:21:51
|
|
|
|
simonakr
|
Jutro Mi smo mel pa dons žurko - se je ne 3 ure zbijala ko bi ji uro naštimov - ponavad se ponoč zbudi 1x in pol spi do jutra - tko da imam manjše podočnjake , pa zjutraj se je zbudila že 6.30, se ornk pokakala in najedla in zdej spi. Tko da Pupka hvala za kavico! Aja pa hvala za idejo - bom jest čez vikend mal sprobala naš vozek razstavit in ga spredi stlačit, zadaj pa mislim da gresta 2 lupinice in Majchy. Kolumbo katera bajta si ti na Zbiljah - tista zraven avtomehanika al kaj je že tisti servis? Grem jest še eno kitico odbrenkat se tipkamo pol
< Sporočilo je popravil simonakr -- 7.5.2009 8:23:10 >
|
|
[Brisano sporočilo] 7.5.2009 8:58:17
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 7.5.2009 8:59:15
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Simona mi smo u bratovega cliota nabasal moj xxl voz, lupino, 2 kufra orodja, plus 3je odrasli potniki od 90kg po ni da nama nebi ratalo
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 7.5.2009 9:01:20
|
|
|
|
Čebel@
|
punce jaz imam hano na sumu da ji raste zobek.......desno zgoraj(pomoje dvojkica)ima enobelo mejhno špičko.......dlesen ima čisto trdo.......kako se reče tistmu gelu za dlesen-ga bom preventivno kupila
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 7.5.2009 9:04:01
|
|
|
|
simonakr
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Simona mi smo u bratovega cliota nabasal moj xxl voz, lupino, 2 kufra orodja, plus 3je odrasli potniki od 90kg po ni da nama nebi ratalo res je bomo že natlačil not
|
|
[Brisano sporočilo] 7.5.2009 9:06:06
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 7.5.2009 9:09:18
|
|
|
|
simonakr
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Majcy GENGIGEL ZA OTROKE ali CALGEL- SAM MEN JE GENGIGEL BOLJŠI SIMONA jst sm tm k ni ograje in sam kabli za štrom vn gledajo sm kr od Tancy bes skopirala to je pa zraven barke
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 7.5.2009 9:13:43
|
|
|
|
Čebel@
|
kolumbo.......hvala .......grem danes oboje kar kupit .........drugače je pa tanci fajn zaklela ja
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.5.2009 9:14:48
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 7.5.2009 9:18:06
|
|
|
|
sunny24
|
Jutro! Nočka prespana v celoti...Bravo Gaja! Majchy, dej mi povej, zadnjič ko is bla na obali, kje so dela na primorski AC in če je full kolon...
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 7.5.2009 9:21:51
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 Jutro! Nočka prespana v celoti...Bravo Gaja! Majchy, dej mi povej, zadnjič ko is bla na obali, kje so dela na primorski AC in če je full kolon... za gajo delajo na dveh koncih-je zožana cesta(ti ne znam točno povedati kje) amoak promet je lepo teku in se je ubistvu "ustavilo" pri Nanosu,pa še to čisto(smo se ene 5 minut vozili 60 in potem je bilo kul pa s tem da je bila nedelja opoldne,konec praznikov-tko da med tednom mislim da ni panike sploh
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 7.5.2009 9:24:46
|
|
|
|
Deja
|
IZVIRNO SPOROČILO: boma2 Zanima me, kako so vam rekle zdravnice glede uvajanja goste hrane? Nam so rekli po 6 mesecih... Za tiste, ki dojite pa imam samo eno vprašanje ... ČEprav malo čudno... Ker vsak pove drugače? A podojite na obe prsi vsakič in koliko časa dojite? Prosim za aše odgovore, kajti men skoz pamet solijo.... Uvajanje GH - nam so tudi rekli da po 6.mesecu najprej sadne kašice... Dojenje - jaz ga dojim čisto odvisno od njegovega povpraševanja... večino časa imam full polne dojke - zato ga podojim en obrok iz ene, drugega pa iz druge... Potem pa se včasih zgodi - predvsem zvečer, ko si nabira zalogo za noč - da poje iz obeh skoraj do praznega, potem zaspi in ponoči mu dam tisto iz katere je prej nehal, čez dan pa zopet izmenično. Sem pa ugotovila da manj ko poslušaš druge in delaš po občutku - manj problemov imaš... Prva dva meseca sem bila čisto panična glede dojenja - ker so mi vsi povprek pamet solili - zato sem imela težave - je bilo mleka bolj malo. Potem pa sva z možem vsem ki so pametovali povedala da naj dajo mir, in od takrat je vse drugače. Mleka je dovolj - ker drugače Žiga ne bi tako lepo napredoval in celo noč prespal... Ne smemo se jim pustiti!!!Delat moramo po občutku!!! lp
|
|
[Brisano sporočilo] 7.5.2009 9:27:27
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 7.5.2009 9:38:12
|
|
|
|
sunny24
|
majchy, tnx! deja, se popolnoma strinjam s tabo-po občutku pa bo tako še najboljše za nas in za naše otročke! Meni je patronažna rekla,da bo pršla, ko bo Gaja ene 4m stara, da se pogovorimo o uvanju GH. Jst bom po mojem začela s kakim korenčkom tam konc junja in pol počasi naprej. To je zej neka nova muha (vsaj zame), da po 6.m začet z GH-meni je mama začela dajat mineštrce-za pokušat-pr 3 mesecih, pa mi nič ne fali. Pa pravjo, da je fajn začet najprej z zelenjavo in potem šele sadje, ker je zelenjava bol sladka, sadje pa bol kislo...
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 7.5.2009 9:46:11
|
|
|
|
sunny24
|
Nč, grem se naštimat in šibnemo na en sprehodek, k je full sonček. Popoldne gremo pa h noni, k moj dragi dela. Se tipkamo pole! papa
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 7.5.2009 9:48:04
|
|
|
|
Čebel@
|
midve sva se napikali.zdej se ji pa kolca .........greva na sončka.........se tipkamo kasneje
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 7.5.2009 9:48:52
|
|
|
|
Katjusa
|
jutro, brala vas nisem k nimam časa.... spal smo super še boljše k ponavadi kar me ful preseneča glede na to da ima ful zamešenega noseka bošček se je cel čist smrkav zbudil .... zdej grem pa en krog z motorjem morem ene papirje od avta še nest v avtohišo k smo jih pozabl dat zraven pa homologacijo sem tam pozabla in grem z motorjem k se nisem peljala že celo večnost in dons je idealen dan za kej takega moje še kr ni
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 7.5.2009 9:55:55
|
|
|
|
brkn83
|
pozdravljene. Za nazaj vas nisem še nič brala, sem prišla sam mal vas pozdravit. Danes mi je namreč že ful dolg dan, ker sem vstala že ob pol sedmih, potem sem Nika nahranila in je šel nazaj spat in še zdele kr spi. No potem pa smo že delavce dobili, tk da sem tudi js morala začet delat. Kosilo že imam napol kuhano, sam pečenko še dam kasneje pečt pa bo. Pa cote sem že obesila, pa en stroj zložla. Grem vas hitro za nazaj prebrati.
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 7.5.2009 10:12:18
|
|
|
|
brkn83
|
deja, a ti boš šla na srečanje??? punce, kje pa kaj cita hodi, zdi se mi da se že nekaj časa ni javila, al pa sem jo js spregledala
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 7.5.2009 10:25:50
|
|
|
|
Šaki
|
ojla babnce moje... kako kaj?? mi2 sva s prvega cepljenja,.ima 6250 g za dolžino pa je verjetn pozabla, sm se šele zdjle spomna da je ni pomerla.no pa drugič. ja mi vsi smo zaenkrat zdravi.in močnooooo trkam ob les. naslednjič imava pa pregled 11,6, nič zdj grem malo s Špelco počit.pol pa že itak tavečji gavnar pride.. fajn mi bodte..pa predvsem zdravi vsi... se tipkamo še kaj,upam da zvečer..
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 7.5.2009 10:27:14
|
|
|
|
BarbaraGS
|
boma2 mi se dojimo iz obeh, ker ni divolj v eni. Vcasih sem se dodajala mleko, zdaj pa se ji je flaska uprla in noce vec. Dojimo pa se 1omin na eni, 10min na drugi, 10min na prvi.
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 7.5.2009 10:39:05
|
|
|
|
rebeka84
|
dobro jutro! vidim, da organizirate srečanje. mogoče, če mi uspe avto dobit pridem tudi jaz. Jaz Uroša dojim še vedno samo iz ene dojke. Dojiva pa se tam nekje 8min, če je dlje na zizi kasneje samo poliva...
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 7.5.2009 11:05:19
|
|
|
|
MIHAILO
|
Pozdravljene...pri nas je ze 3 noc minila odkar MIHAILO prespi od 20h do 5h zjutraj....se naje in naprej spi do 7h ali 8h... BOMA2 jaz Mihala dojim 10min iz ene,ponavadi je tko da poje iz obeh(cez dan)...cez noc pa samo iz ene in zaspi...danes ob 5h zjutraj ,ko je pojedel iz obeh je tudi pobruhal potem,ker se je od 20h do 5h nabralo prevec mleka...delaj po obcutku,jaz ponavadi tako naredim,da poje iz ene,podremo kupcka in ptem mu ponudim se drugo,ce je lacen vzame,ce ni itak pluva josko ven ...ti pa NOBENEGA ne poslusaj in delaj tako kot bo tvojemu otroku in tebi pasalo...meni so tudi pametovali razne stvari ampak to so lahko ,ker je bil prvi otrok pri drugem mi sigurno ne bojo...najbolj pomembno je ,da lepo pridobiva na tezi,pa ce je samo iz ene ali iz obeh ,to ni vazno.... Danes je pa lep soncek za sprehod.. BALONCHY super ,da ste doma...zakaj ste imeli dieto?No,sam ,da je vse ok...
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?