Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 6.5.2009 19:06:34
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea Mislim, da ni nč. Srat se pejte, premal ste pesti držale. zdej mi je pa žal da nisme mojmu pustila vplačat ziher bi dobil
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 6.5.2009 19:13:01
|
|
|
|
Katjusa
|
evo to so pa moja mami (babi), florjan in benjamin:)
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 6.5.2009 19:36:09
|
|
|
|
simonakr
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: mlea Mislim, da ni nč. Srat se pejte, premal ste pesti držale. zdej mi je pa žal da nisme mojmu pustila vplačat ziher bi dobil Jest tud nimam sreče!
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 6.5.2009 19:48:11
|
|
|
|
Balonchy
|
Ojla... Nič nisem brala za nazaj... Samo sporočam, da sva doma. Provokacija na KM uspela (zaenkrat) tko, da nismo več na dieti!!! Za seznamček: Alergo pregled: 16.9. Teža 6980g Dolžina 67 cm
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 6.5.2009 20:12:08
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy Ojla... Nič nisem brala za nazaj... Samo sporočam, da sva doma. Provokacija na KM uspela (zaenkrat) tko, da nismo več na dieti!!! Za seznamček: Alergo pregled: 16.9. Teža 6980g Dolžina 67 cm dobrodošli nazaj in čestitke za odstranjeno dieto
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 6.5.2009 20:46:27
|
|
|
|
piskot
|
cer. zmatrana. ta velik je pri nama spal ponoci in se je zbudil spet veckrat kot ana, pa se enkrat mi je ano zbudil... mah sem kot cunja. se najem se pa stroj pocakam pol pa v mizule. za srecanje nic ne obljubim. odvisno od tega kdaj se boste zmenile. drug teden imam oba doma in potem nas verjetno ne bo, ker je treba martina skoz okol lovit, ano pa guncat v vozicku. al pa ce se bom opogumila...
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 6.5.2009 21:08:49
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: simonakr IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 simona.......takle voziček imam se samo dol podre do koles(počepne)in vse ostane gor(kolesa).....jaz ga v lupota lahko zbašem če podrem en sedež.........je pa drugače tole moj nečak ki je vozil Hano gor in dol po kampu-se mu je full fajn zdel Se prav lupince dva zadej na sedež, moje podvozje (brez koles) in tvoj vožiček v kufer, pa mojo kožaro (ki se lahko zloži) nekam zatlačva pa bo nekako šlo - KAJ PRAVŠ? a misliš da bo šlo naša ciza je res velika
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 6.5.2009 21:09:55
|
|
|
|
Pupka
|
čer, babnce... Zgleda da boste mele prav luštno srečanje... sam nevem kdaj bo kolumbo uspela spečt tolko tortic Jaz bi pa eno prosla po hitri pošti... bom z mislimi pr vas Sem taka neka zmantrana danes da je kar groza... Tamali je ful jamral med spanjem ves dan... Očitno zato, ker se ga včeraj pohvalila Tak da sem tistih 6 stopnic pretekla ene 348x Ob 19.30 je jedel (danes ves dan po 160 na obrok... polival oz. bruhal pa mogoče celo manj kot običajno) pol pa zaspal. Jaz sem že 2 stroja cunj oprala... morm še malo zlikat zdaj na hitrco, če ne bo spet ogromen kup ratal. Jutri pa mamo cepljenje- z obema, tak da bo še pestro. Še dobro da mami dela popoldna, da bo lahko šla zravn. Katjusa za avto. Važička balonchy huuura da nimate več diete Majchy super za vrtec . tanci upam da si si pomirla živčke Zdaj pa sem pržgala likalnik. Bi blo dobro če bi si še lase oprala, ampak ne vem če mi bo glih ratalo. Pa k frizerju bi mogla it... če ne bo prej leto minlo odkar sem bla zadnjič. Pa sestra ma salon... Sam evo ni prilike... eh... bo že
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 6.5.2009 21:10:12
|
|
|
|
petrap
|
ojla poročilo s pregleda....dobili smo pikico, niti ni blo joka...edin zdajle je tečka, noče zaspat...ji bom danes prvič probala dat zvečer umetno mleko, da vidim če bo kaj bolš spala... drugače pa tehtamo 6300g in smo veliki 61 cm (3.mesece) no morm it se posvečat mojmu rjovinu...se kaj javim ju3...mirno noč
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 6.5.2009 21:12:39
|
|
|
|
Čebel@
|
- MLEA - KATJUŠA - SIMONAKR - KOLUMBO - MAJCHY(če bo prevoz) - TANCI - AJVY - BARBARAGS - BRKN(odvisno od datuma) - VESNOZAVER - PIKICA_82 - PETRAP - URŠA08 - PIŠKOT(če zbere pogum) - SUNNY(če zbere pogum za vožnjo) dajmo se zmenit za datum in uro.......punce,dajte se pripisat na seznam!!! p.s.:kolumbo obljublja tortice,zato se splača
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 6.5.2009 21:12:42
|
|
|
|
Pupka
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: simonakr IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 simona.......takle voziček imam se samo dol podre do koles(počepne)in vse ostane gor(kolesa).....jaz ga v lupota lahko zbašem če podrem en sedež.........je pa drugače tole moj nečak ki je vozil Hano gor in dol po kampu-se mu je full fajn zdel Se prav lupince dva zadej na sedež, moje podvozje (brez koles) in tvoj vožiček v kufer, pa mojo kožaro (ki se lahko zloži) nekam zatlačva pa bo nekako šlo - KAJ PRAVŠ? a misliš da bo šlo naša ciza je res velika Bejbi... sam predlagam... Kaj pa če data lupinci zadaj in eno mamico v sredino, en voz v kofano en pa na sprednji sedež. Jaz sicer v sredino med dve lupinci najbrž nebi pasala, ker me je precej, ampak za majchy pa sem vidla da je taka bl suhcena.
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 6.5.2009 21:14:10
|
|
|
|
Pupka
|
oni likalnik pa se je nenormalno hitro ogrel... grrrr... zdaj pa likat...
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 6.5.2009 21:15:29
|
|
|
|
Čebel@
|
piškot........sem te dala kar na seznam ti kar pridi ker bo imel martinitak družbo(florjan,majkel..) in imajo na zbiljah ograjen igrišče da noben ven ne pobegne grem v mižule.......mirno in prespano nočko
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 6.5.2009 21:16:46
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupka IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: simonakr IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 simona.......takle voziček imam se samo dol podre do koles(počepne)in vse ostane gor(kolesa).....jaz ga v lupota lahko zbašem če podrem en sedež.........je pa drugače tole moj nečak ki je vozil Hano gor in dol po kampu-se mu je full fajn zdel Se prav lupince dva zadej na sedež, moje podvozje (brez koles) in tvoj vožiček v kufer, pa mojo kožaro (ki se lahko zloži) nekam zatlačva pa bo nekako šlo - KAJ PRAVŠ? a misliš da bo šlo naša ciza je res velika Bejbi... sam predlagam... Kaj pa če data lupinci zadaj in eno mamico v sredino, en voz v kofano en pa na sprednji sedež. Jaz sicer v sredino med dve lupinci najbrž nebi pasala, ker me je precej, ampak za majchy pa sem vidla da je taka bl suhcena. hvala so me že v jahača tudi posedeli ta ideja mi je všeč zakaj pa ti ne prideš???
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 6.5.2009 21:33:38
|
|
|
|
Pupka
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Pupka IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: simonakr IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 simona.......takle voziček imam se samo dol podre do koles(počepne)in vse ostane gor(kolesa).....jaz ga v lupota lahko zbašem če podrem en sedež.........je pa drugače tole moj nečak ki je vozil Hano gor in dol po kampu-se mu je full fajn zdel Se prav lupince dva zadej na sedež, moje podvozje (brez koles) in tvoj vožiček v kufer, pa mojo kožaro (ki se lahko zloži) nekam zatlačva pa bo nekako šlo - KAJ PRAVŠ? a misliš da bo šlo naša ciza je res velika Bejbi... sam predlagam... Kaj pa če data lupinci zadaj in eno mamico v sredino, en voz v kofano en pa na sprednji sedež. Jaz sicer v sredino med dve lupinci najbrž nebi pasala, ker me je precej, ampak za majchy pa sem vidla da je taka bl suhcena. hvala so me že v jahača tudi posedeli ta ideja mi je všeč zakaj pa ti ne prideš??? Ma kaj jaz vem... Nekak si ne zaupam glede vožnje... Me je moj že večkrat okurcal... Ker nisem hotla it dol do njega ker me je strah, kao... Ma sam spravit bi se mogla... pa mal sem živčna če sem sama z otrokoma v avtu- tko na daljših turah... ko bom na primorskem, pa mi bo po eni strani bliže... pa še sunny-ko naložim pa bo
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 6.5.2009 21:48:48
|
|
|
|
Balonchy
|
Za seznamček: Alergo pregled: 16.9. Teža 6980g, dolžina 67 cm (4 mesece in 5 dni)
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 6.5.2009 21:51:12
|
|
|
|
Pupka
|
Piglajzl je mrknil... Je zmankal vode, tak da sem ga mogla ugasnit Zdaj pa še cunje dat sušit, pa stuširat se, pa... Še kaj se bo našlo zagotovo Fajn čvekajte tiste ki še boste, pa da bi vaši mirno in dolgo spali. Lahko noč.
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 6.5.2009 22:03:29
|
|
|
|
Ajvy
|
Za seznam....Tisa 3 m 5780 g in 62 cm...
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 6.5.2009 22:06:16
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy Za seznam....Tisa 3 m 5780 g in 62 cm... za mere.
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 6.5.2009 22:08:21
|
|
|
|
Onasiss
|
Jaz sem pa danes klicala za mere pa so mi rekli, naj pokličem šele čez kake 14 dni, da mi bodo dal datum za junij???? Halo, takrat bo stara 4 mesece. Vmes se bom kar francoza nardila in jo bom šla mert in vagat.
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 6.5.2009 22:11:07
|
|
|
|
Onasiss
|
Danes pa niste nekam zgovorne, imam monolog in grem spat. Nočko..........
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 6.5.2009 22:15:04
|
|
|
|
boma2
|
dober večer.. No, držim pesti, za tiste, ki še niste dobili vrtec.. tudi jaz sem med tistimi... NO za tiste, ki ste ga dobile pa ... ajvy.. za mere in 3 mesece balonchy... za mere in 4 mesece.. :) Upam, da se dobro držite... :) Zanima me, kako so vam rekle zdravnice glede uvajanja goste hrane? Nam so rekli po 6 mesecih... Za tiste, ki dojite pa imam samo eno vprašanje ... ČEprav malo čudno... Ker vsak pove drugače? A podojite na obe prsi vsakič in koliko časa dojite? Prosim za aše odgovore, kajti men skoz pamet solijo....
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 6.5.2009 22:17:02
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrap ojla poročilo s pregleda....dobili smo pikico, niti ni blo joka...edin zdajle je tečka, noče zaspat...ji bom danes prvič probala dat zvečer umetno mleko, da vidim če bo kaj bolš spala... drugače pa tehtamo 6300g in smo veliki 61 cm (3.mesece) no morm it se posvečat mojmu rjovinu...se kaj javim ju3...mirno noč za tri mesece
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 6.5.2009 22:17:29
|
|
|
|
boma2
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 6.5.2009 22:20:55
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: piskot cer. zmatrana. ta velik je pri nama spal ponoci in se je zbudil spet veckrat kot ana, pa se enkrat mi je ano zbudil... mah sem kot cunja. se najem se pa stroj pocakam pol pa v mizule. za srecanje nic ne obljubim. odvisno od tega kdaj se boste zmenile. drug teden imam oba doma in potem nas verjetno ne bo, ker je treba martina skoz okol lovit, ano pa guncat v vozicku. al pa ce se bom opogumila... sej bodo tud drugi otroci (florjan) in se bodo tavečji mal igrali pupka upam, da ne bo prehudo s cepljenjem kar je treba je treba, a na srečanje pa nikakor ne moreš? pa da ne slišim več tele potolčene samozavesti glede vožnje, takoj v avto z otroci in na turo boš vidla, da bo vse OK..
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki VIDEO: Otrok je oživel na maminih prsihSe spomnite mame, ki je z dotikom oživila svojega sinčka, ko so ga zdravniki po porodu razglasili za mrtvega? Poglejte, ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?