|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del
6.5.2009 19:06:34   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: mlea

Mislim, da ni nč.user posted image user posted image  Srat se pejte, premal ste pesti držale.

zdej mi je pa žal da nisme mojmu pustila vplačat ziher bi dobiluser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 751
6.5.2009 19:13:01   
Katjusa
evo to so pa moja mami (babi), florjan in benjamin:)
user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 752
6.5.2009 19:36:09   
simonakr

IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

IZVIRNO SPOROČILO: mlea

Mislim, da ni nč.user posted image user posted image  Srat se pejte, premal ste pesti držale.

zdej mi je pa žal da nisme mojmu pustila vplačat ziher bi dobiluser posted image user posted image user posted image user posted image

Jest tud nimam sreče! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 753
6.5.2009 19:48:11   
Balonchy
Ojla...

Nič nisem brala za nazaj...
Samo sporočam, da sva doma.

Provokacija na KM uspela (zaenkrat) tko, da nismo več na dieti!!! user posted image user posted image user posted image

Za seznamček:

Alergo pregled: 16.9.

Teža 6980g
Dolžina 67 cm

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 754
6.5.2009 20:12:08   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy

Ojla...

Nič nisem brala za nazaj...
Samo sporočam, da sva doma.

Provokacija na KM uspela (zaenkrat) tko, da nismo več na dieti!!! user posted image user posted image user posted image

Za seznamček:

Teža 6980g
Dolžina 67 cm

dobrodošli nazajuser posted image user posted image user posted image user posted image in čestitke za odstranjeno dietouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 755
6.5.2009 20:46:27   
piskot
cer.

zmatrana. ta velik je pri nama spal ponoci in se je zbudil spet veckrat kot ana, pa se enkrat mi je ano zbudil... mah sem kot cunja. se najem se pa stroj pocakam pol pa v mizule.

za srecanje nic ne obljubim. odvisno od tega kdaj se boste zmenile. drug teden imam oba doma in potem nas verjetno ne bo, ker je treba martina skoz okol lovit, ano pa guncat v vozicku. al pa ce se bom opogumila...

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 756
6.5.2009 21:08:49   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: simonakr

IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

simona.......takle voziček  imam

user posted image

se samo dol podre do koles(počepne)in vse ostane gor(kolesa).....jaz ga v lupota lahko zbašem če podrem en sedež.........je pa drugače tole moj nečak ki je vozil Hano gor in dol po kampu-se mu je full fajn zdel

Se prav lupince dva zadej na sedež, moje podvozje (brez koles) in tvoj vožiček v kufer, pa mojo kožaro (ki se lahko zloži) nekam zatlačva pa bo nekako šlo - KAJ PRAVŠ?
a misliš da bo šlouser posted image user posted image user posted image naša ciza je res velika

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 757
6.5.2009 21:09:55   
Pupka
čer, babnce... Zgleda da boste mele prav luštno srečanje... sam nevem kdaj bo kolumbo uspela spečt tolko tortic user posted image user posted image user posted image

Jaz bi pa eno prosla po hitri pošti... bom z mislimi pr vas user posted image user posted image user posted image

Sem taka neka zmantrana danes da je kar groza... Tamali je ful jamral med spanjem ves dan... Očitno zato, ker se ga včeraj pohvalila user posted image user posted image Tak da sem tistih 6 stopnic pretekla ene 348x user posted image Ob 19.30 je jedel (danes ves dan po 160 na obrok... polival oz. bruhal pa mogoče celo manj kot običajno) pol pa zaspal. Jaz sem že 2 stroja cunj oprala... morm še malo zlikat zdaj na hitrco, če ne bo spet ogromen kup ratal.

Jutri pa mamo cepljenje- z obema, tak da bo še pestro. Še dobro da mami dela popoldna, da bo lahko šla zravn.

Katjusa
user posted image user posted image user posted image za avto. Važička user posted image user posted image user posted image user posted image

balonchy huuura da nimate več diete
Majchy super za vrtec user posted image user posted image .

tanci upam da si si pomirla živčke

Zdaj pa sem pržgala likalnik. Bi blo dobro če bi si še lase oprala, ampak ne vem če mi bo glih ratalo. Pa k frizerju bi mogla it... če ne bo prej leto minlo odkar sem bla zadnjič. Pa sestra ma salon... Sam evo ni prilike...

eh... bo že

Izobrazba ni dovolj, treba je tudi razumeti!

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 758
6.5.2009 21:10:12   
petrap
ojla

poročilo s pregleda....dobili smo pikico, niti ni blo joka...edin zdajle je tečka, noče zaspat...ji bom danes prvič probala dat zvečer umetno mleko, da vidim če bo kaj bolš spala...

drugače pa tehtamo 6300g in smo veliki 61 cm (3.mesece)

no morm it se posvečat mojmu rjovinu...se kaj javim ju3...mirno noč

LIJA - 28.01.2009 (3860g, 53cm)

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 759
6.5.2009 21:12:39   
Čebel@

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

- MLEA
- KATJUŠA
- SIMONAKR
- KOLUMBO
- MAJCHY(če bo prevoz)
- TANCI
- AJVY
- BARBARAGS
- BRKN(odvisno od datuma)
- VESNOZAVER
- PIKICA_82
- PETRAP
- URŠA08
- PIŠKOT(če zbere pogum)
- SUNNY(če zbere pogum za vožnjo)
dajmo se zmenit  za datum in uro.......punce,dajte se pripisat na seznam!!!

p.s.:kolumbo obljublja tortice,zato se splačauser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 760
6.5.2009 21:12:42   
Pupka

se samo dol podre do koles(počepne)in vse ostane gor(kolesa).....jaz ga v lupota lahko zbašem če podrem en sedež.........je pa drugače tole moj nečak ki je vozil Hano gor in dol po kampu-se mu je full fajn zdel

Se prav lupince dva zadej na sedež, moje podvozje (brez koles) in tvoj vožiček v kufer, pa mojo kožaro (ki se lahko zloži) nekam zatlačva pa bo nekako šlo - KAJ PRAVŠ?
a misliš da bo šlouser posted image user posted image user posted image naša ciza je res velika

Bejbi... sam predlagam... Kaj pa če data lupinci zadaj in eno mamico v sredino, en voz v kofano en pa na sprednji sedež. Jaz sicer v sredino med dve lupinci najbrž nebi pasala, ker me je precej, ampak za majchy pa sem vidla da je taka bl suhcena.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 761
6.5.2009 21:14:10   
Pupka
oni user posted image likalnik pa se je nenormalno hitro ogrel... grrrr... zdaj pa likat...

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 762
6.5.2009 21:15:29   
Čebel@
piškot........sem te dala kar na seznamuser posted image  ti kar pridi ker bo imel martinitak družbo(florjan,majkel..) in imajo  na zbiljah ograjen igrišče da noben  ven ne pobegne

grem v mižule.......mirno in prespano nočko

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 763
6.5.2009 21:16:46   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Pupka

Bejbi... sam predlagam... Kaj pa če data lupinci zadaj in eno mamico v sredino, en voz v kofano en pa na sprednji sedež. Jaz sicer v sredino med dve lupinci najbrž nebi pasala, ker me je precej, ampak za majchy pa sem vidla da je taka bl suhcena.

hvalauser posted image so  me že v jahača tudi posedeliuser posted image user posted image user posted image user posted image ta ideja mi je všečuser posted image user posted image user posted image user posted image

zakaj pa ti ne prideš???

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 764
6.5.2009 21:33:38   
Pupka

IZVIRNO SPOROČILO: Pupka

hvalauser posted image so  me že v jahača tudi posedeliuser posted image user posted image user posted image user posted image ta ideja mi je všečuser posted image user posted image user posted image user posted image

zakaj pa ti ne prideš???

Ma kaj jaz vem... Nekak si ne zaupam glede vožnje... Me je moj user posted image že večkrat okurcal... Ker nisem hotla it dol do njega ker me je strah, kao... Ma sam spravit bi se mogla... pa mal sem živčna če sem sama z otrokoma v avtu- tko na daljših turah... ko bom na primorskem, pa mi bo po eni strani bliže... pa še sunny-ko naložim pa bo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 765
6.5.2009 21:48:48   
Balonchy

Za seznamček:

Teža 6980g, dolžina 67 cm (4 mesece in 5 dni)

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 766
6.5.2009 21:51:12   
Pupka
Piglajzl je mrknil... user posted image user posted image user posted image user posted image Je zmankal vode, tak da sem ga mogla ugasnit user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa še cunje dat sušit, pa stuširat se, pa... Še kaj se bo našlo zagotovo

Fajn čvekajte tiste ki še boste, pa da bi vaši user posted image mirno in dolgo spali.

Lahko noč.

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 767
6.5.2009 22:03:29   
Ajvy
Za seznam....Tisa 3 m
5780 g in 62 cm...

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 768
6.5.2009 22:06:16   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

Za seznam....Tisa 3 m
5780 g in 62 cm...

user posted image user posted image user posted image za mere.

So what....

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 769
6.5.2009 22:08:21   
Onasiss
Jaz sem pa danes klicala za mere pa so mi rekli, naj pokličem šele čez kake 14 dni, da mi bodo dal datum za junij???? Halo, takrat bo stara 4 mesece. Vmes se bom kar francoza nardila in jo bom šla mert in vagat.

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 770
6.5.2009 22:11:07   
Onasiss
Danes pa niste nekam zgovorne, imam monolog in grem spat. Nočko..........

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 771
6.5.2009 22:15:04   
boma2
dober večer..

No, držim pesti, za tiste, ki še niste dobili vrtec..user posted image user posted image user posted image tudi jaz sem med tistimi...

NO za tiste, ki ste ga dobile pa user posted image user posted image ...

ajvy..user posted image user posted image user posted image za mere in 3 mesece

balonchy...user posted image za mere in 4 mesece.. :) Upam, da se dobro držite... :)

Zanima me, kako so vam rekle zdravnice glede uvajanja goste hrane?
Nam so rekli po 6 mesecih...

Za tiste, ki dojite pa imam samo eno vprašanje ... ČEprav malo čudno... Ker vsak pove drugače? A podojite na obe prsi vsakič in koliko časa dojite? Prosim za aše odgovore, kajti men skoz pamet solijo....

boma2 :)

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 772
6.5.2009 22:17:02   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: petrap

ojla

poročilo s pregleda....dobili smo pikico, niti ni blo joka...edin zdajle je tečka, noče zaspat...ji bom danes prvič probala dat zvečer umetno mleko, da vidim če bo kaj bolš spala...

drugače pa tehtamo 6300g in smo veliki 61 cm (3.mesece)

no morm it se posvečat mojmu rjovinu...se kaj javim ju3...mirno noč

user posted image user posted image user posted image za tri mesece

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 773
6.5.2009 22:17:29   
boma2
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 774
6.5.2009 22:20:55   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

cer.

zmatrana. ta velik je pri nama spal ponoci in se je zbudil spet veckrat kot ana, pa se enkrat mi je ano zbudil... mah sem kot cunja. se najem se pa stroj pocakam pol pa v mizule.

za srecanje nic ne obljubim. odvisno od tega kdaj se boste zmenile. drug teden imam oba doma in potem nas verjetno ne bo, ker je treba martina skoz okol lovit, ano pa guncat v vozicku. al pa ce se bom opogumila...

sej bodo tud drugi otroci (florjan) in se bodo tavečji mal igrali

pupka upam, da ne bo prehudo s cepljenjemuser posted image user posted image user posted image kar je treba je treba, a na srečanje pa nikakor ne moreš?
pa da ne slišim več tele potolčene samozavesti glede vožnje, takoj v avto z otroci in na turo boš vidla, da bo vse OK..

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Otrok je oživel na maminih prsih
Se spomnite mame, ki je z dotikom oživila svojega sinčka, ko so ga zdravniki po porodu razglasili za mrtvega? Poglejte, ...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?