Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 6.5.2009 23:33:45
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 Aha, alora zavijem LJ sever, grem skoti morilski tunel, naglih, prijem do izvoza Vodilce in pol sm skori tam...Matr, sej sm skori diplomirala iz teh Zbilj... Pa lepo prosim tisto, k mi stoji na kablih, naj dvigne noge, da pridejo informacije bol hitro do moje buče... brkn, sej vem kaj si misnla... Tko ja Ma sem pametna, komi vem to. AC je zadnje čase, brez vinjete, za naju mal prevelk luksuz. Pol pa pozabš v teh parih mescih Ampak vem pa, da sva na moje preglede pri G hodila skoz tunel (ko sva seveda mela vinjeto). To pa zato k sem sam čakala kdaj bova out off tunel
|
|
[Brisano sporočilo] 6.5.2009 23:37:26
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 6.5.2009 23:37:36
|
|
|
|
brkn83
|
Nič, js sem zdej vse naredila kar sem imela in grem lahko spat. Ne preveč čvekati, ker ne vem če bom imela čas, da vas potem jutri preberem. Kolumbo nekam dolgo šteješ Lahko noč.
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 6.5.2009 23:38:00
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 birdy, k pol ne vidim kaj njej dogaja, pa če se začne kej jokat... Ma sej če ne bomo odklopli tistih airbagov, bo lih ozadi pa bom un špegu šla nabavt, k jo pol lahko čekiram. Aja, obvezno cukr v kafe, pa mlekece... Uf, zdej sm pa že zahtevna, ne? Ja sej če si sama je verjetn to res mal trapast, pa dolga vožnja. Mah, jst sem pa mojmu rekla in se moj strinja, da je bolj da je uzadi (tko ko je bla neli še v lupinci kot zdej pri kristi). Če bi mel na sopotnikovem zicu bi skoz gledu pa ne bi bil pozoren na cesto. Če maš pa uzad si pa prisiljen ustavt. Iz tega vidika je bolj. Kafe pa piješ k moj Jst pa brez cukra, ampak nej bo, zate pa mogoče tud za mojga, če bo priden, pa če bo doma seveda.
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 6.5.2009 23:39:08
|
|
|
|
sunny24
|
Zdej mi pa dejte povedat še to, kje bi pogledala, kje kej delajo na AC, ker zadnja 2 tedna so bla na AC full dela in posledično par kilometrske kolone, pa da ne bi lih tam kje obtičala...
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 6.5.2009 23:39:39
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 Sam eno uprašanje...kje zaboga so Zbilje??? to pa ne sprašuj ko sem jst nazadnje vprašala sem bla kregana Sunny še tebi en cvek (Geografija Slovenije 8. razred osnovne šole....Hidroelektrarna na Savi Medvode...zaradi nje je je pa Zbiljsko jezero)......, če pa ne prideš pa še neopravičena ura če se bo zgovarjala pa ukor pred izklučitvijo babnce grem jst v mižule lahko noč in držte pesti da se moja jutri zjasni pride al ne
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.5.2009 23:39:56
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 6.5.2009 23:41:40
|
|
|
|
sunny24
|
birdy, jst zmiri pijem kafe v full veliki šalci, tako, da sm eno šalco sposobna pit tudi 2 uri... Kafetar da mi ni para! Pa ku upaš pit brez cukra? Jst niti požirka ne spravim dol...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.5.2009 23:42:28
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 6.5.2009 23:43:30
|
|
|
|
sunny24
|
kolumbo, tnx! Sej če bi rada kej na hiši popravla, se lahko komot malo zabijem... katjusa in brkn, nočko!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.5.2009 23:46:01
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 6.5.2009 23:46:26
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Aja BIRDY tvojmu pa reč, d je omejitev mimo nas 50, ker bom naslednjič postavla radar in bom začela kaserat Kok je pa šu mim vas? Jst mu vedno težim da gre tam počas, sam 50 pa no več tam mem omejitev Čeprov tm čist preveč gonjo, ma moj ma prepoved. Če prgon mim ti kr men povej, ga bom za "kravatlc"
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 6.5.2009 23:48:01
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 birdy, jst zmiri pijem kafe v full veliki šalci, tako, da sm eno šalco sposobna pit tudi 2 uri... Kafetar da mi ni para! Pa ku upaš pit brez cukra? Jst niti požirka ne spravim dol... Pr nas čist tamale doze ne obstajajo. Dva deci je ta najmanjša, lohk ti pa en pisker skuham Men je brez cukra ful dobra, čudna sem a?
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 6.5.2009 23:50:34
|
|
|
|
sunny24
|
Ooo, after party pr kolumbo! birdy, sm prov pozabla, da na vašem koncu kuhate kafe v lončku, ne? Sm pa gledla ku mi boš zdej ceu lonc kafeta skuhala...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.5.2009 23:53:16
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 6.5.2009 23:53:52
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 Ooo, after party pr kolumbo! birdy, sm prov pozabla, da na vašem koncu kuhate kafe v lončku, ne? Sm pa gledla ku mi boš zdej ceu lonc kafeta skuhala... A točno, vi mate une zadeve, italjanske, vem kero mislš. K je bla moja mat še v Kopru so vsi s tem delal kofe. Pa si je še naša mat tist kupla. Zdej pa sameva k ne zna uporabljat Mi mamo đezve ja, pri nas doma v Domžalah pa kafe mašino
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 6.5.2009 23:55:45
|
|
|
|
birdy
|
Aja, jst bi tud mogla jit kej spat. Morm peglat jutr Jeeeee, veselje Ah ti otroc, tudjst ponočnjak grem lohk že ob desetih spat. Sam kaj k mi je slabo, sem celo milko požrla
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 6.5.2009 23:57:53
|
|
|
|
sunny24
|
Ja ja, mi mamo kafetjero... Pa sej je easy, ospodi daš vodo do šraufka na notranji strani, pol daš tisto posodico kamr daš not kafe, zašraufaš še ta zgorni del in daš na šparget...Pa je! kolumbo, nočko, pa fajn opravte jutri!
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 6.5.2009 23:59:55
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 Ja ja, mi mamo kafetjero... Pa sej je easy, ospodi daš vodo do šraufka na notranji strani, pol daš tisto posodico kamr daš not kafe, zašraufaš še ta zgorni del in daš na šparget...Pa je! Pol ti pa čez prekipi, tko k je moji mat. Smo mel bl mal kofeta
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 7.5.2009 0:02:24
|
|
|
|
sunny24
|
Pa sej slišiš, kdaj konča gor hodit...Prov začne neki brblat... Ej, posluši kaj je moja cimra nardila...Itak ji je bla kafetjera 10. čudo, ampak ona si je zaželela kapučin in je namesto vode dala ospodi mleko...Je totalno zažgala in uničla kafetjero...
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 7.5.2009 0:04:14
|
|
|
|
sunny24
|
Nč pupike moje drage, grem še na en čik, pol pa se pridružim Gaji v sobi...Se tipkamo jutri! Pa dolgo in prespano nočko!
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 7.5.2009 0:09:19
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 Pa sej slišiš, kdaj konča gor hodit...Prov začne neki brblat... Ej, posluši kaj je moja cimra nardila...Itak ji je bla kafetjera 10. čudo, ampak ona si je zaželela kapučin in je namesto vode dala ospodi mleko...Je totalno zažgala in uničla kafetjero... Ti mogoče se sliš ja, ampak če si uzun na čiku bl težko Sploh če si navajen kafe mašine k itak k konča konča, je ne rabljaš izklapljat pa nč. Pr kafetjeri morš pa mal pazt, glih tko k pr đezvi. Naša mat je šla pa vmes na čik, blebetala z nami in vse in pol se spomne na kafe A ta pa kr mlek? No ja, sej je tud moj dragi kapučin v kafe mašini delu... Glih najboljši ni bil, morm priznat pa kako je pucu tud raj ne omenjam
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 7.5.2009 0:09:59
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 Nč pupike moje drage, grem še na en čik, pol pa se pridružim Gaji v sobi...Se tipkamo jutri! Pa dolgo in prespano nočko! Nočko, jst grem tud v pančevo, se beremo
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 7.5.2009 7:17:44
|
|
|
|
Pupka
|
Dobro jutro! Smo vstali, se najedli in se je začel dret še preden je podrl kupčka... pa se je drl dokler mu nisem dala dude in je takoj zaspal Jaz pa grem delat zajtrk, ker ob 9.30 mamo prvo čebelico
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 7.5.2009 7:21:47
|
|
|
|
Pupka
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 Aja katjusa, čestitke za avto! Ja sej, znajo zakomplicirat zadeve...vse neki računalniško, pa senzorji...Mater jim tehnologija! Naj nardijo neki kar bom lahko tudi sam sklopla, ne pa da mormo za vsak drekec na servis da tam pošlihtajo preko računalnika... OK, malo sm se razjezila... Ja pa kam naj grem, če ne vem, kje so Zbilje... Ja kako bodo pa oni služili... Čimveč je treba tako nardit, da se bo vozlo na servis... Še dobro da ma moj veze
|
Najbolj brane vsebine v rubriki VIDEO: Otrok je oživel na maminih prsihSe spomnite mame, ki je z dotikom oživila svojega sinčka, ko so ga zdravniki po porodu razglasili za mrtvega? Poglejte, ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?