|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del
6.5.2009 23:33:45   
birdy
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

Aha, alora zavijem LJ sever, grem skoti morilski tunel, naglih, prijem do izvoza Vodilce in pol sm skori tam...Matr, sej sm skori diplomirala iz teh Zbilj...user posted image user posted image user posted image

Pa lepo prosim tisto, k mi stoji na kablih, naj dvigne noge, da pridejo informacije bol hitro do moje buče...user posted image user posted image user posted image

brkn, sej vem kaj si misnla...user posted image

Tko jauser posted image  Ma sem pametna, komi vem to. AC je zadnje čase, brez vinjete, za naju mal prevelk luksuz. Pol pa pozabš v teh parih mescihuser posted image user posted image
Ampak vem pa, da sva na moje preglede pri G hodila skoz tunel (ko sva seveda mela vinjeto). To pa zato k sem sam čakala kdaj bova out off tuneluser posted image user posted image user posted image user posted image  

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 826
   [Brisano sporočilo]
6.5.2009 23:37:26   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Katjusa)
  Neposredna povezava do sporočila: 827
6.5.2009 23:37:36   
brkn83
Nič, js sem zdej vse naredila kar sem imela in grem lahko spat. Ne preveč čvekati, ker ne vem če bom imela čas, da vas potem jutri preberem.user posted image user posted image user posted image

Kolumbo nekam dolgo šteješuser posted image user posted image user posted image user posted image

Lahko noč.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 828
6.5.2009 23:38:00   
birdy

birdy, k pol ne vidim kaj njej dogaja, pa če se začne kej jokat...user posted image user posted image user posted image  Ma sej če ne bomo odklopli tistih airbagov, bo lih ozadi pa bom un špegu šla nabavt, k jo pol lahko čekiram.

Aja, obvezno cukr v kafe, pa mlekece...user posted image user posted image user posted image  Uf, zdej sm pa že zahtevna, ne?

Ja sej če si sama je verjetn to res mal trapast, pa dolga vožnja. Mah, jst sem pa mojmu rekla in se moj strinja, da je bolj da je uzadi (tko ko je bla neli še v lupinci kot zdej pri kristi). Če bi mel na sopotnikovem zicu bi skoz gledu pa ne bi bil pozoren na cesto. Če maš pa uzad si pa prisiljen ustavt. Iz tega vidika je bolj.

Kafe pa piješ k mojuser posted image  Jst pa brez cukra, ampak nej bo, zateuser posted image user posted image  pa mogoče tud za mojga, če bo priden, pa če bo doma seveda.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 829
6.5.2009 23:39:08   
sunny24
user posted image user posted image user posted image

Zdej mi pa dejte povedat še to, kje bi pogledala, kje kej delajo na AC, ker zadnja 2 tedna so bla na AC full dela in posledično par kilometrske kolone, pa da ne bi lih tam kje obtičala...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 830
6.5.2009 23:39:39   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

Sam eno uprašanje...kje zaboga so Zbilje???

to pa ne sprašuj ko sem jst nazadnje vprašala sem bla kregana

Sunny še tebi en cvek (Geografija Slovenije 8. razred osnovne šole....Hidroelektrarna na Savi Medvode...zaradi nje je je pa Zbiljsko jezero)......, če pa ne prideš pa še neopravičena urauser posted image

če se bo zgovarjala pa ukor pred izklučitvijouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

babnce grem jst v mižule lahko noč in držte pesti da se mojauser posted image jutri zjasni pride al neuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 831
   [Brisano sporočilo]
6.5.2009 23:39:56   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 832
6.5.2009 23:41:40   
sunny24
birdy, jst zmiri pijem kafe v full veliki šalci, tako, da sm eno šalco sposobna pit tudi 2 uri...user posted image user posted image user posted image   Kafetar da mi ni para! user posted image user posted image user posted image
Pa ku upaš pit brez cukra? Jst niti požirka ne spravim dol...user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 833
   [Brisano sporočilo]
6.5.2009 23:42:28   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 834
6.5.2009 23:43:30   
sunny24
kolumbo, tnx! user posted image

Sej če bi rada kej na hiši popravla, se lahko komot malo zabijem...user posted image user posted image user posted image

katjusa in brkn, nočko!user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 835
   [Brisano sporočilo]
6.5.2009 23:46:01   
Brisani uporabnik

(odgovor članu sunny24)
  Neposredna povezava do sporočila: 836
6.5.2009 23:46:26   
birdy
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Aja BIRDY tvojmu pa reč, d je omejitev mimo nas 50, ker bom naslednjič postavla radar in bom začela kaseratuser posted image

Kok je pa šu mim vas? Jst mu vedno težim da gre tam počas, sam 50 pa no več  tam mem omejitevuser posted image
Čeprov tm čist preveč gonjo, ma moj ma prepoved. Če prgon mim ti kr men povej, ga bom za "kravatlc"user posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

Neposredna povezava do sporočila: 837
6.5.2009 23:48:01   
birdy

birdy, jst zmiri pijem kafe v full veliki šalci, tako, da sm eno šalco sposobna pit tudi 2 uri...user posted image user posted image user posted image   Kafetar da mi ni para! user posted image user posted image user posted image
Pa ku upaš pit brez cukra? Jst niti požirka ne spravim dol...user posted image

Pr nas čist tamale doze ne obstajajo. Dva deci je ta najmanjša, lohk ti pa en pisker skuhamuser posted image user posted image user posted image user posted image
Men je brez cukra ful dobra, čudna sem a?user posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 838
6.5.2009 23:50:34   
sunny24
Ooo, after party pr kolumbo! user posted image user posted image user posted image

birdy, sm prov pozabla, da na vašem koncu kuhate kafe v lončku, ne? Sm pa gledla ku mi boš zdej ceu lonc kafeta skuhala...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 839
   [Brisano sporočilo]
6.5.2009 23:53:16   
Brisani uporabnik

(odgovor članu birdy)
  Neposredna povezava do sporočila: 840
6.5.2009 23:53:52   
birdy

Ooo, after party pr kolumbo! user posted image user posted image user posted image

birdy, sm prov pozabla, da na vašem koncu kuhate kafe v lončku, ne? Sm pa gledla ku mi boš zdej ceu lonc kafeta skuhala...user posted image user posted image user posted image

A točno, vi mate une zadeve, italjanske, vem kero mislš. K je bla moja mat še v Kopru so vsi s tem delal kofe. Pa si je še naša mat tist kupla. Zdej pa sameva k ne zna uporabljatuser posted image user posted image
Mi mamo đezve ja, pri nas doma v Domžalah pa kafe mašinouser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 841
6.5.2009 23:55:45   
birdy
Aja, jst bi tud mogla jit kej spat. Morm peglat jutruser posted image  Jeeeee, veseljeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Ah ti otroc, tudjst ponočnjak grem lohk že ob desetih spat. Sam kaj k mi je slabo, sem celo milko požrlauser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 842
6.5.2009 23:57:53   
sunny24
Ja ja, mi mamo kafetjero...
Pa sej je easy, ospodi daš vodo do šraufka na notranji strani, pol daš tisto posodico kamr daš not kafe, zašraufaš še ta zgorni del in daš na šparget...Pa je! user posted image

kolumbo, nočko, pa fajn opravte jutri!user posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 843
6.5.2009 23:59:55   
birdy

Ja ja, mi mamo kafetjero...
Pa sej je easy, ospodi daš vodo do šraufka na notranji strani, pol daš tisto posodico kamr daš not kafe, zašraufaš še ta zgorni del in daš na šparget...Pa je! user posted image

Pol ti pa čez prekipi, tko k je moji mat. Smo mel bl mal kofetauser posted image user posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 844
7.5.2009 0:02:24   
sunny24
Pa sej slišiš, kdaj konča gor hodit...Prov začne neki brblat...user posted image user posted image user posted image

Ej, posluši kaj je moja cimra nardila...Itak ji je bla kafetjera 10. čudo, ampak ona si je zaželela kapučin in je namesto vode dala ospodi mleko...Je totalno zažgala in uničla kafetjero...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 845
7.5.2009 0:04:14   
sunny24
Nč pupike moje drage, grem še na en čik, pol pa se pridružim Gaji v sobi...Se tipkamo jutri!user posted image

Pa dolgo in prespano nočko!user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 846
7.5.2009 0:09:19   
birdy

Pa sej slišiš, kdaj konča gor hodit...Prov začne neki brblat...user posted image user posted image user posted image

Ej, posluši kaj je moja cimra nardila...Itak ji je bla kafetjera 10. čudo, ampak ona si je zaželela kapučin in je namesto vode dala ospodi mleko...Je totalno zažgala in uničla kafetjero...user posted image user posted image user posted image

Ti mogoče se sliš ja, ampak če si uzun na čiku bl težkouser posted image  Sploh če si navajen kafe mašine k itak k konča konča, je ne rabljaš izklapljat pa nč. Pr kafetjeri morš pa mal pazt, glih tko k pr đezvi. Naša mat je šla pa vmes na čik, blebetala z nami in vse in pol se spomne na kafeuser posted image
A ta pa kr mlek?user posted image  No ja, sej je tud moj dragi kapučin v kafe mašini delu... Glih najboljši ni bil, morm priznatuser posted image  pa kako je pucu tud raj ne omenjamuser posted image user posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 847
7.5.2009 0:09:59   
birdy

Nč pupike moje drage, grem še na en čik, pol pa se pridružim Gaji v sobi...Se tipkamo jutri!user posted image

Pa dolgo in prespano nočko!user posted image

Nočko, jst grem tud v pančevo, se beremouser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 848
7.5.2009 7:17:44   
Pupka
Dobro jutro!

user posted image

Smo vstali, se najedli in se je začel dret še preden je podrl kupčka... pa se je drl dokler mu nisem dala dude in je takoj zaspal user posted image user posted image

Jaz pa grem delat zajtrk, ker ob 9.30 mamo prvo čebelico user posted image

Izobrazba ni dovolj, treba je tudi razumeti!

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 849
7.5.2009 7:21:47   
Pupka

Aja katjusa, čestitke za avto! user posted image user posted image user posted image  

Ja sej, znajo zakomplicirat zadeve...vse neki računalniško, pa senzorji...Mater jim tehnologija! Naj nardijo neki kar bom lahko tudi sam sklopla, ne pa da mormo za vsak drekec na servis da tam pošlihtajo preko računalnika...user posted image   OK, malo sm se razjezila...user posted image user posted image user posted image

Ja pa kam naj grem, če ne vem, kje so Zbilje...

Ja kako bodo pa oni služili... user posted image user posted image Čimveč je treba tako nardit, da se bo vozlo na servis... Še dobro da ma moj user posted image veze user posted image user posted image user posted image

Izobrazba ni dovolj, treba je tudi razumeti!

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Otrok je oživel na maminih prsih
Se spomnite mame, ki je z dotikom oživila svojega sinčka, ko so ga zdravniki po porodu razglasili za mrtvega? Poglejte, ...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?