Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 7.5.2009 11:11:06
|
|
|
|
MIHAILO
|
mi imamo pa novo rutico
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 7.5.2009 11:12:02
|
|
|
|
MIHAILO
|
Katjusa full lep avto...oziroma oba sta lepa...
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 7.5.2009 11:23:49
|
|
|
|
Katjusa
|
evo spet mene malo.... nam je zmanjkalo mleka DM in ga nikjer pr nas ni za dobit že 4 tedne pa kr obljubljajo da bo pa še kr ni in je moj klical v avstrijo pa so nam dal 4 škatle na stran ga gremo pol iskat..... kaka žalost, da ne dobiš mleka.... menjavala pa zdej nebi rada, ko smo ravno fino v ritmu in ga nič ne šravfa, lepo spi in vredu se redi pa tud kaka vredu sicer vsak drug dan ampak se zraven ne matra pretirano pač mal prtisne, tist morem pa jst tud zdej grem pa neki pojest pol pa še v celje z motorjem ful se je fino peljat sem tak uživala.... res to je pa nakaj k mi da ful užitka
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 7.5.2009 11:24:30
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO Katjusa full lep avto...oziroma oba sta lepa... hvala a vi pa kr rutice nosite super
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.5.2009 11:41:27
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.5.2009 11:41:59
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.5.2009 11:43:01
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 7.5.2009 11:44:27
|
|
|
|
brkn83
|
Nik je lepo spal do petnajst čez deset. Zdej sva se najedla in previla in greva ven na sonček, danes je res prav lepo toplo.
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 7.5.2009 11:45:19
|
|
|
|
brkn83
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Jst grem tut zdele na en "motor" k se mu reče ORBITREK si pa res pridna, js pa sam prah iz njega brišem in nič druga, pa sam odlašam kdaj bom začela kaj migat.
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 7.5.2009 11:54:01
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Jst grem tut zdele na en "motor" k se mu reče ORBITREK jst sem ga tud mela pa sem ga prodala... nisem mogla na njem telovadit ker mam že od nekdaj težave s levim kolenom in me je tak bolelo da nisem mogla.... sej tud sedim dolgo sploh če sem v avstu an dadnjem sedežu al pa v avtobusu sem mela tud vedno probleme, če nisem imela kam noge stegnat.... kak je zdej s SREČANJEM kdaj bo?
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 7.5.2009 12:00:15
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 punce jaz imam hano na sumu da ji raste zobek.......desno zgoraj(pomoje dvojkica)ima enobelo mejhno špičko.......dlesen ima čisto trdo.......kako se reče tistmu gelu za dlesen-ga bom preventivno kupila tist gel je drek.... no vsaj tistega k so nam v lekarni prodal.... ta š**** pa ni zob verjetno ne to je mel florjan sem z nohtom probala je blo trdo k kamen in tud na mestu dvojkice... sem bla ravno pri P pa sem vprašala če lahko pogleda pa je rekla, da nima pojma, da nej gremo k zobarju in smo šli k zobarju in je rekla da ni prepričana sam da je najbrž lojnica (ja prav ste slišale na dlesni je lojnica ) no čez nekaj časa je ta nas slavnostni zob izginu
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 7.5.2009 12:04:25
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 punce jaz imam hano na sumu da ji raste zobek.......desno zgoraj(pomoje dvojkica)ima enobelo mejhno špičko.......dlesen ima čisto trdo.......kako se reče tistmu gelu za dlesen-ga bom preventivno kupila tist gel je drek.... no vsaj tistega k so nam v lekarni prodal.... ta š**** pa ni zob verjetno ne to je mel florjan sem z nohtom probala je blo trdo k kamen in tud na mestu dvojkice... sem bla ravno pri P pa sem vprašala če lahko pogleda pa je rekla, da nima pojma, da nej gremo k zobarju in smo šli k zobarju in je rekla da ni prepričana sam da je najbrž lojnica (ja prav ste slišale na dlesni je lojnica ) no čez nekaj časa je ta nas slavnostni zob izginu zakaj pa besedo šipca v pomanjševalnici cenzurira majchy da ne boš misla da sem kej takega napisala sam špica v pomanjšavelnici
< Sporočilo je popravil Katjusa -- 7.5.2009 12:05:07 >
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 7.5.2009 12:07:14
|
|
|
|
MIHAILO
|
Jaz sem tut mela orbitrek pa nisem fajn trenirala na njemu...zdaj sva pa z mojim zacela laufat na stadionu ...od nedelje,greva pa vsak drug dan...jaz pretecem 3kroga in sem cist hin
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 7.5.2009 12:08:40
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 punce jaz imam hano na sumu da ji raste zobek.......desno zgoraj(pomoje dvojkica)ima enobelo mejhno špičko.......dlesen ima čisto trdo.......kako se reče tistmu gelu za dlesen-ga bom preventivno kupila tist gel je drek.... no vsaj tistega k so nam v lekarni prodal.... ta š**** pa ni zob verjetno ne to je mel florjan sem z nohtom probala je blo trdo k kamen in tud na mestu dvojkice... sem bla ravno pri P pa sem vprašala če lahko pogleda pa je rekla, da nima pojma, da nej gremo k zobarju in smo šli k zobarju in je rekla da ni prepričana sam da je najbrž lojnica (ja prav ste slišale na dlesni je lojnica ) no čez nekaj časa je ta nas slavnostni zob izginu zakaj pa besedo šipca v pomanjševalnici cenzurira majchy da ne boš misla da sem kej takega napisala sam špica v pomanjšavelnici A si napisala šp.ička? Veš kera beseda se skriva, en slabšalen izraz za vagino
|
|
[Brisano sporočilo] 7.5.2009 12:16:29
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009, 2.del 7.5.2009 12:50:23
|
|
|
|
Pupka
|
Dan! Smo glih iz pregleda... Nove mere: 3 meseci in 1 teden: Teža: 7190 g ZA SEZNAM (hvala ) Višina (dolžina ): 65cm
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009, 2.del 7.5.2009 12:54:45
|
|
|
|
birdy
|
Kolumbo, pomojem se te poštar boji Ni upu pozvont glede na izkušnje Jaz bom pa zavod za zdravstveno zavarovanje nekam poslala. Več k en mesec sem že brez kartice ker so oni tastaro pozabl preklicat. In pol jih moram jst klicat kdaj bo kartica da ugotovijo napako Matr jim
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009, 2.del 7.5.2009 13:08:14
|
|
|
|
sunny24
|
Mi2 smo s sprehoda, toplo je za pop... in sm bla prov gnila, k sm domov pršla...bomo spet šle bol pole vn, ko se malo "ohladi". Sm misnla it do none z avtom, ampak je parkiran na soncu in je not savna, tako, da ne bom matrala Gaje. Preden ga shladim pa... Za srečanje bom še vidla kako in kaj...se bom sproti odločla. Smotano mi je to, da se bom sama furala tako dolgo... Gaja je danes končno dobila zdravstveno...Mater jim poštarsko, k ma oba priimka, niso vedli v kir kaslc dat... Še dobro da mam veze na zavodu, da smo to porihtali v 2 dneh! Bravo moja teta! Orbitrek...jst gledam njega, on mene, ampak zgleda ni dovolj šarmanten, da bi se na njega spravla... Se pa gledamo tako že kaj več kot 1 mesec... pupka, super za pregled in za mere! katjusa, ma rutke so zakon, k jih ne tolko kuha v glavo ku kapica...Pa še taki frajerčki so pol z rutkami...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009, 2.del 7.5.2009 13:16:01
|
|
|
|
BarbaraGS
|
Katjusa katero mleko je DM? HB danes imam prvic proste roke...smo poskusali dat malo spat na trebuscek in zacuda spi ze 50min, ko se drugace vedno zbuja ze po 10 minutah. Res sem vesela in upam, da ni to samo osamljen primer trenutne srece.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.5.2009 13:20:36
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.5.2009 13:36:22
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009, 2.del 7.5.2009 13:54:32
|
|
|
|
Pupka
|
No, in če dodam še to (že n-tič) Polivanje/ bruhanje: Je rekel P,da poje preveč... (sem rekla da 120) In kolko torej naj poje?? Pa je rekal, da 90-110 na 3 ure... dnevno 7 obrokov... al celo 8! A kajon misli, da bom jaz mojega buhteljčka zdaj zbujala tudi ponoči... a-a, to pa ne! Če bi bil lačen bi se zbudil. Čez dan ga pa hranim na 3 ure nekje, razen če spi, pa mu dam po novem kar 150 Na uni škatli od AM itak piše da bi naj pojedel že 180 na obrok če se ne motim... a meni P reče 110 maksimalno! Pa taki velikan ko je. Kje je tu logika. Na teži pridobiva, tak da tudi če poliva... lačen ne bo! Ker če mu dam sam 120 zdaj, se na koncu dere da je groza. Ah, bo že.. Gal je pa šel na sladoled z mojo sestro. Sam mene noben ne povabi. Tak da grem še zdaj kaj nardim. Sam ne vem še čes se bom lotila. AJA... KAr tri čebelce smo danes dobli- Gal 2 in Rene 1. Boščka moja mala. Rene je sam mal zajokal, pol ko je blo mim sem mu dala dudico in je nehal jokat pa se je že smejal. Gal pa... eh, vsaj noter je šel, pa se na stol vsedel Pol pa dretje kot bi ga s kože jemali... In pol še 2 čebelci ne sa ena No, saj je šel zato zdaj na sladoled.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009, 2.del 7.5.2009 13:56:20
|
|
|
|
Maksi1
|
Dan pupke. Ja, pri nas je, kot je rekla Sunny, že ful vroče in tudi midve bova šle na sprehod šele po 16.h. Zbilje - jaz ne pridem, ker imam drugi teden gužvo. Sunny, ti pa če greš: zastoji so med Uncem in Ravbarkomando (v smeri proti domu), in to ob urah, ko je največ kamionov na poti. Poslušaj radio Hit (V Vipavski dolini, do sredine Rebernic, je na frekvenci 104,5) pa boš imela vse info o zastojih. Katjuša - čestitke za nov avto Motorji - jaz sem doma blizu grada, kjer poročajo ob sobotah in to soboto je bila ena zelo lepa poroka. Mislim, da je blo čez 50 motoristov, ki so šli v špalirju pred avti. Na sredi teh motoristov sta bla dva motorja s prikolicami, okrašena z baloni in rožcami, in sta vozila ženina in nevesto. Ko pa so se poročili, so ju dali v avto, da sta bla skupi. Ti motorji so tako lepo zgledali in toliko jih je blo, da je prav hrumelo. Kg in višine vaših ptičkov in čebelic so super. Našo sem danes zvagala pa ima šele enih 5 kg. Sem se prav zasekirala, da se tako počasi redi. Dolga pa je že 60 cm, tako da očitno bo po mami - v otroštvu suhica, kot velika pa debeluška. Imejte se lepo.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.5.2009 14:08:32
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009, 2.del 7.5.2009 14:18:41
|
|
|
|
BarbaraGS
|
Pupka sej ti najboljse poznas svojega pticka ampak polivanje res ni zdravo, ker drazi otrokovo sluznico, grlo...to je kot da bi ti bruhala po vsakem obroku. Vem, da moji mali ne pase in jo boli grlo in zelodcek. Drugace pa, vsak otrok je zgodba zase in mamice najboljse vejo za svojega
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki VIDEO: Otrok je oživel na maminih prsihSe spomnite mame, ki je z dotikom oživila svojega sinčka, ko so ga zdravniki po porodu razglasili za mrtvega? Poglejte, ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?