|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del
7.5.2009 11:11:06   
MIHAILO
mi imamo pa novo ruticouser posted image
user posted image
user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 876
7.5.2009 11:12:02   
MIHAILO
Katjusa full lep avto...oziroma oba sta lepa...user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 877
7.5.2009 11:23:49   
Katjusa
evo spet mene malo....

nam je zmanjkalo mleka DM in ga nikjer pr nas ni za dobit že 4 tedneuser posted image pa kr obljubljajo da bo pa še kr ni in je moj klical v avstrijo pa so nam dal 4 škatle na stran ga gremo pol iskat..... kaka žalost, da ne dobiš mleka.... menjavala pa zdej nebi rada, ko smo ravno fino v ritmu in ga nič ne šravfa, lepo spi in vredu se redi pa tud kaka vredu sicer vsak drug dan ampak se zraven ne matra pretirano pač mal prtisne, tist morem pa jst tuduser posted image user posted image user posted image user posted image

zdej grem pa neki pojest pol pa še v celje z motorjemuser posted image user posted image user posted image user posted image ful se je fino peljat sem tak uživala.... res to je pa nakaj k mi da ful užitkauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 878
7.5.2009 11:24:30   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

Katjusa full lep avto...oziroma oba sta lepa...user posted image

hvala

a vi pa kr rutice nositeuser posted image user posted image user posted image user posted image super

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 879
   [Brisano sporočilo]
7.5.2009 11:41:27   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Katjusa)
  Neposredna povezava do sporočila: 880
   [Brisano sporočilo]
7.5.2009 11:41:59   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 881
   [Brisano sporočilo]
7.5.2009 11:43:01   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 882
7.5.2009 11:44:27   
brkn83
Nik je lepo spal do petnajst čez deset. Zdej sva se najedla in previla in greva ven na sonček, danes je res prav lepo toplo.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

Neposredna povezava do sporočila: 883
7.5.2009 11:45:19   
brkn83
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Jst grem tut zdele na en "motor" k se mu reče ORBITREKuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  si pa res pridna, js pa sam prah iz njega brišem in nič druga, pa sam odlašam kdaj bom začela kaj migat.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

Neposredna povezava do sporočila: 884
7.5.2009 11:54:01   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Jst grem tut zdele na en "motor" k se mu reče ORBITREKuser posted image user posted image user posted image

jst sem ga tud mela pa sem ga prodala... nisem mogla na njem telovadit ker mam že od nekdaj težave s levim kolenom in me je tak bolelo da nisem mogla.... sej tud sedim dolgo sploh če sem v avstu an dadnjem sedežu al pa v avtobusu sem mela tud vedno probleme, če nisem imela kam noge stegnat....

kak je zdej s SREČANJEM kdaj bo?

Neposredna povezava do sporočila: 885
7.5.2009 12:00:15   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

punce jaz imam hano na sumu da ji raste zobek.......desno zgoraj(pomoje dvojkica)ima enobelo  mejhno špičko.......dlesen ima čisto trdo.......kako se reče tistmu gelu  za dlesen-ga bom preventivno kupila

tist gel je drek.... no vsaj tistega k so nam v lekarni prodal....

ta š**** pa ni zobuser posted image user posted image user posted image user posted image verjetno ne to je mel florjan sem z nohtom probala je blo trdo k kamen in tud na mestu dvojkice... sem bla ravno pri P pa sem vprašala če lahko pogleda pa je rekla, da nima pojma, da nej gremo k zobarju in smo šli k zobarju in je rekla da ni prepričana sam da je najbrž lojnica (ja prav ste slišale na dlesni je lojnicauser posted image user posted image user posted image ) no čez nekaj časa je ta nas slavnostni zob izginuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 886
7.5.2009 12:04:25   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

punce jaz imam hano na sumu da ji raste zobek.......desno zgoraj(pomoje dvojkica)ima enobelo  mejhno špičko.......dlesen ima čisto trdo.......kako se reče tistmu gelu  za dlesen-ga bom preventivno kupila

ta š**** pa ni zobuser posted image user posted image user posted image user posted image verjetno ne to je mel florjan sem z nohtom probala je blo trdo k kamen in tud na mestu dvojkice... sem bla ravno pri P pa sem vprašala če lahko pogleda pa je rekla, da nima pojma, da nej gremo k zobarju in smo šli k zobarju in je rekla da ni prepričana sam da je najbrž lojnica (ja prav ste slišale na dlesni je lojnicauser posted image user posted image user posted image ) no čez nekaj časa je ta nas slavnostni zob izginuuser posted image user posted image user posted image

zakaj pa besedo šipca v pomanjševalnici cenzurirauser posted image user posted image user posted image user posted image majchy da ne boš misla da sem kej takega napisala sam špica v pomanjšavelniciuser posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Katjusa -- 7.5.2009 12:05:07 >

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 887
7.5.2009 12:07:14   
MIHAILO
Jaz sem tut mela orbitrek pa nisem fajn trenirala na njemu...zdaj sva pa z mojim zacela laufat na stadionu ...od nedelje,greva pa vsak drug dan...jaz pretecem 3kroga in sem cist hinuser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 888
7.5.2009 12:08:40   
birdy

zakaj pa besedo šipca v pomanjševalnici cenzurirauser posted image user posted image user posted image user posted image majchy da ne boš misla da sem kej takega napisala sam špica v pomanjšavelniciuser posted image user posted image user posted image user posted image

A si napisala šp.ička? Veš kera beseda se skriva, en slabšalen izraz za vaginouser posted image user posted image user posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 889
   [Brisano sporočilo]
7.5.2009 12:16:29   
Brisani uporabnik

(odgovor članu birdy)
  Neposredna povezava do sporočila: 890
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009, 2.del
7.5.2009 12:50:23   
Pupka
Dan!

Smo glih iz pregleda... Nove mere:

3 meseci in 1 teden:
Teža: 7190 g                                               ZA SEZNAM (hvala user posted image )
Višina (dolžina user posted image ): 65cm

user posted image user posted image

Izobrazba ni dovolj, treba je tudi razumeti!

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 891
7.5.2009 12:54:45   
birdy
Kolumbo, pomojem se te poštar bojiuser posted image user posted image user posted image  Ni upu pozvont glede na izkušnjeuser posted image user posted image user posted image
Jaz bom pa zavod za zdravstveno zavarovanje nekam poslala. Več k en mesec sem že brez kartice ker so oni tastaro pozabl preklicat. In pol jih moram jst klicat kdaj bo kartica da ugotovijo napakouser posted image  Matr jimuser posted image user posted image user posted image user posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 892
7.5.2009 13:08:14   
sunny24
Mi2 smo s sprehoda, toplo je za pop... in sm bla prov gnila, k sm domov pršla...bomo spet šle bol pole vn, ko se malo "ohladi". Sm misnla it do none z avtom, ampak je parkiran na soncu in je not savna, tako, da ne bom matrala Gaje. Preden ga shladim pa...

Za srečanje bom še vidla kako in kaj...se bom sproti odločla. Smotano mi je to, da se bom sama furala tako dolgo...

Gaja je danes končno dobila zdravstveno...Mater jim poštarsko, k ma oba priimka, niso vedli v kir kaslc dat...user posted image user posted image user posted image   Še dobro da mam veze na zavodu, da smo to porihtali v 2 dneh! Bravo moja teta! user posted image user posted image user posted image

Orbitrek...jst gledam njega, on mene, ampak zgleda ni dovolj šarmanten, da bi se na njega spravla...user posted image user posted image user posted image   Se pa gledamo tako že kaj več kot 1 mesec...user posted image user posted image user posted image

pupka, super za pregled in za mere! user posted image user posted image user posted image

katjusa, ma rutke so zakon, k jih ne tolko kuha v glavo ku kapica...Pa še taki frajerčki so pol z rutkami...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 893
7.5.2009 13:16:01   
BarbaraGS
Katjusa katero mleko je DM?

HB danes imam prvic proste roke...smo poskusali dat malo spat na trebuscek in zacuda spi ze 50min, ko se drugace vedno zbuja ze po 10 minutah. Res sem vesela in upam, da ni to samo osamljen primer trenutne srece.

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 894
   [Brisano sporočilo]
7.5.2009 13:20:36   
Brisani uporabnik

(odgovor članu BarbaraGS)
  Neposredna povezava do sporočila: 895
   [Brisano sporočilo]
7.5.2009 13:36:22   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 896
7.5.2009 13:54:32   
Pupka
No, in če dodam še to (že n-tič)
Polivanje/ bruhanje: Je rekel P,da poje preveč... (sem rekla da 120) In kolko torej naj poje?? Pa je rekal, da 90-110 na 3 ure... dnevno 7 obrokov... al celo 8!

A kajon misli, da bom jaz mojega buhteljčka zdaj zbujala tudi ponoči... a-a, to pa ne! Če bi bil lačen bi se zbudil. Čez dan ga pa hranim na 3 ure nekje, razen če spi, pa mu dam po novem kar 150 user posted image Na uni škatli od AM itak piše da bi naj pojedel že 180 na obrok če se ne motim... a meni P reče 110 maksimalno! Pa taki velikan ko je. Kje je tu logika. Na teži pridobiva, tak da tudi če poliva... lačen ne bo! Ker če mu dam sam 120 zdaj, se na koncu dere da je groza.

Ah, bo že..

Gal je pa šel na sladoled z mojo sestro. Sam mene noben ne povabi. user posted image user posted image

Tak da grem še zdaj kaj nardim. Sam ne vem še čes se bom lotila.

AJA... KAr tri čebelce smo danes dobli- Gal 2 in Rene 1. Boščka moja mala. Rene je sam mal zajokal, pol ko je blo mim sem mu dala dudico in je nehal jokat pa se je že smejal. user posted image user posted image Gal pa... eh, vsaj noter je šel, pa se na stol vsedel user posted image user posted image Pol pa dretje kot bi ga s kože jemali... In pol še 2 čebelci ne sa ena user posted image user posted image No, saj je šel zato zdaj na sladoled.

Izobrazba ni dovolj, treba je tudi razumeti!

Neposredna povezava do sporočila: 897
7.5.2009 13:56:20   
Maksi1
Dan pupke.

Ja, pri nas je, kot je rekla Sunny, že ful vroče in tudi midve bova šle na sprehod šele po 16.h.

Zbilje - jaz ne pridem, ker imam drugi teden gužvo. Sunny, ti pa če greš: zastoji so med Uncem in Ravbarkomando (v smeri proti domu), in to ob urah, ko je največ kamionov na poti. Poslušaj radio Hit (V Vipavski dolini, do sredine Rebernic, je na frekvenci 104,5) pa boš imela vse info o zastojih.

Katjuša - čestitke za nov avto

Motorji - jaz sem doma blizu grada, kjer poročajo ob sobotah in to soboto je bila ena zelo lepa poroka. Mislim, da je blo čez 50 motoristov, ki so šli v špalirju pred avti. Na sredi teh motoristov sta bla dva motorja s prikolicami, okrašena z baloni in rožcami, in sta vozila ženina in nevesto. Ko pa so se poročili, so ju dali v avto, da sta bla skupi. Ti motorji so tako lepo zgledali in toliko jih je blo, da je prav hrumelo. user posted image
Kg in višine vaših ptičkov in čebelic so super. user posted image   Našo sem danes zvagala pa ima šele enih 5 kg. Sem se prav zasekirala, da se tako počasi redi. Dolga pa je že 60 cm, tako da očitno bo po mami - v otroštvu suhica, kot velika pa debeluška.

Imejte se lepo.

Neposredna povezava do sporočila: 898
   [Brisano sporočilo]
7.5.2009 14:08:32   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Maksi1)
  Neposredna povezava do sporočila: 899
7.5.2009 14:18:41   
BarbaraGS
Pupka sej ti najboljse poznas svojega pticka ampak polivanje res ni zdravo, ker drazi otrokovo sluznico, grlo...to je kot da bi ti bruhala po vsakem obroku. Vem, da moji mali ne pase in jo boli grlo in zelodcek.
Drugace pa, vsak otrok je zgodba zase in mamice najboljse vejo za svojega

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Otrok je oživel na maminih prsih
Se spomnite mame, ki je z dotikom oživila svojega sinčka, ko so ga zdravniki po porodu razglasili za mrtvega? Poglejte, ...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?