Bethany
|
Hojla, uf, tole je pa rekord, da sem šele ob pol osmih zvečer našla čas za pisanje. Je že skoraj minilo 24 ur od zadnjega klopfanja tle gor. No, pa gremo lepo po vrsti: Monti: gre, počasi gre. Danes sem sicer za kosilo grešila s špageti z bolognese omakco, to pa zato, ker je tašča kuhala in se mi ni dalo komplicirati še s posebej kosilom, ko sem mogla ob pol treh iti od doma, pa vse ostalo prej poštimati. Pol popoldan sem pa še sladoled snedla... Se jutri vračam na stare oz. taprave tirnice. Hrenovke pa kruh: NO GO. Vsaj ne skupaj, posebej pa kolikor češ. Sadje: komot, kolikor hočeš na dan, seveda tiste dovoljene (torej odpade banana, melona, lubenica). Skutni štrukli: tudi NE. razen če bi jih delala iz pz moke, pa brez jajc in sladkorja. Pa manj mastno skuto... potem recimo da. Zelenjavna juha: brez krompirja, malo smetane notri ni panike, sej ne boš OH jedla zraven, ne? Ostale mamice: sam res, ne... Je že konec aprila, ziher jih je že ful rodilo, pa kr nič ne pridejo pogledat in povedat kako in kaj... No ja... Lolita, super za prvo uspešno noč v kinderpetu! Kar tako naprej!! Monti in mleko: ma ja, nekaterim ga je res pobral... s tem da čist točno ne vem kaj se je dogajalo pri njih... tako so pač rekle. Zato pa se gremo bolj omiljeno varianto. Sicer pa Kathy, če bi js mela 54 kil (ki jih nisem mela že ziher kakih 10 let), bi tud pojedla pol štruce kruha, če bi se mi ga zluštalo Pa monti gor ali dol... Zdaj pa je čas, da nekaj ukrenem z viškom kil. Upam, da ne bo vplivalo na mleko. Sicer pa smo že zelo blizu gosti hrani, pa ne bo več tak poudarek na dojenju. Če mi ga slučajn zmanjka, bomo pač par mesecev prej končali z dojenjem, kot po planu. Vseeno upam, da ne bo vpliva na mleko. Ko je tak fajn, ko se tamala lahk na zizi pocarta in še mal odžeja in naje... Selitev Eline v svojo sobico: ko je bila stara točno 4 mesece. Iz podobnih razlogov kot Katja, da je lahko bolj v miru zaspala in spala, in da lahko midva po osmi, ko gre spat, še kaj postorima, brez bojazni, da bi se zaradi luči in govorjenja zbudila.
|