|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del
5.5.2009 19:15:13   
BarbaraGS
tukaj pa sta slikici nase cartljivke
user posted image

user posted image

Ve se menite kako vam jamrajo v posteljici...magari bi moja samo jamrala in potem zaspala hehe. Nasa zaspi samo z nosenjem in noce spati sama. Ce je sama, se zbudi v 10-15minutah. Ima full rahel spanec in jo zbudi vsak nenaden zvok. Ceprav gori tv ali igra cd, ce se pes vrze po tleh in zaropota, se bo zbudila.

Seveda sem za srecanje in upam, da mi bo tokrat le uspelo priti.

Nekdo je spraseval o dojenju...mi se dojimo na 3 ure, ponoci vcasih tudi na 2,5 ali pa 4 (odvisno kako spi).

Kayica
ti si sprasevala, ce je slucajno tvoja dobila krcke na pocitnicah in kolikor jaz opazujem naso in kolikor sem kje prebrala, je normalno, da majhni dojencki ob vecjih spremembah dobijo krcke (tisti dan). Tako jih je nasa imela vsakic ko so bili obiski pri nas in jo je veliko ljudi (tujih ljudi zanjo) vlacilo po rokah.

Termometer imamo pa samo za v uhico in smo ugotovili, da ce ga pravilno nastavis tudi pravilno kaze....ce ne pa ne. Vsaj upam da je tako hehehe.

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 551
5.5.2009 19:27:13   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Pikica_82

Kje bi blo srečanje?
na Zbiljah

(odgovor članu Pikica_82)
Neposredna povezava do sporočila: 552
5.5.2009 19:27:38   
kayica24
BarbaraGS  fuuuuuull lepo pupo imata!!!!user posted image

23.2. nama je polepšala življenje lepotička Marinela...

(odgovor članu BarbaraGS)
Neposredna povezava do sporočila: 553
5.5.2009 19:39:40   
Pupka
Katjusa... moj user posted image je isti... full se dviguje... ko ga držim normalno v naročju in se spravljava jest, pa je že lačen se tak dviguje da me je kar groza po eni strani. Tudi ko leži in mu pade duda, dvigne glavo tak za ene 5 cm in jo prestavi naprej tudi za 10 cm al pa še več. Isto je full močan- se kar zgrabi za prste (moje) in se dvigne full...  To je pa tisto, ko so taki fejst pubeci user posted image user posted image komaj čakam da ga zvagajo v četrtek- ma ziher 7 kil že... Glavico pa isto že lepo drži, edino če je utrujen mu včasih tko hoče past nazaj ampak jo uspešno zadrži user posted image

Sunny ti si bla pa danes aktivna tule user posted image user posted image In upam da je moj Biljenc take sorte kot tvoj user posted image , da me bo pustil kdaj tko poležavat. Mi sicer full pomaga- ne smem rečt da ne.. Ampak ko je revček tako utrujen. Dela vsak dan od 8-17 pol pa še na parcelo in je ura 23 sigurno preden gre spat.- včasih še več. In ko pride ga niti nočem preveč mantrat, ampak je pa sam zainteresiran za mi pomagat.

SPANJE.
.. Jaz ga dam po hranjenju še v ležalnik al pa na kolena al pa kam tako... pa se full igra in pol naenkrat rata siten... ga nesem v posteljico pa lepo zaspi. Včasih se morava mal nosit... ampak redko. Zvečer pa itak spi še preden se naje dokonca. Včasih res mal pojamra... ga pa obrnem na trebuhček pa ponavadi še rigne in ga dam nazaj na bok pa je takoj bolje. Kakšen dan si pa lase pulim zravn ko je trreba it spat. Full odvisno. Če potegnem črto pa lahkoa rečem da je priden za spat. Sva jedla pred eno uro in že spi kake pol ure. Sem pa ugotovla, da ne glede na to ob kateri uri gre spat vstaja med 6 in7

Izobrazba ni dovolj, treba je tudi razumeti!

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 554
5.5.2009 19:43:24   
Čebel@
Hana je glihkar pojedla,po moje bo  hotla okoli 23.00 še jesti-bomo videli.......jaz pa čakam moža da neha štemat in da pride večerjatuser posted image

en dan moram v lov za oblekico za krst......upam da kej pametnega najdemuser posted image

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 555
5.5.2009 19:50:26   
Čebel@
moram vas vprašat,ker sem se glih spomnila(zmeraj pozabimuser posted image ):ko dajete user posted image  v banjico se kopat,ali še vedno dajete okoli  telesa tetra pleničko?ali jim po vsakem umivanju očistite ušesno školko s palčko?

hvala za odgovore

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 556
5.5.2009 19:53:17   
brkn83
čao.

No mi smo se zdej najedli. zdej pa me čaka ful dela. Namreč sem prej zvedela, da moram jutri poslati nujno seminarsko nalogo profesorju, če hočem naslednji teden na izpit. Prej pa nam je reku, da jo lahk kr sabo na izpit prinesemo. tk da danes bo zagotovo bolj manj spanja, ker me čaka potem zvečer ko bo nik zaspal veliko dela, da jo dokončam. Še dobro, da sem nekaj že napisala.

Vidim, da ste popoldan ogromno načvekale. Zanima me, a ste se že dogovorile za srečanje? Kdaj pa bo? in seveda kje?

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

Neposredna povezava do sporočila: 557
5.5.2009 19:54:42   
brkn83
majchy - js že kr neki časa ne dajem več tetra plenice okoli mu, ušesa pa mu vedno počistim ko se kopava.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 558
5.5.2009 20:07:37   
piskot
IZVIRNO SPOROČILO: mlea

Termometer-mi imamo tistega, ki ti izmeri temperaturo na čelu ali pa v ušesu. Zaenkrat smo kar zadovoljni z njim. Imeli pa smo ušesnega od Omrona, pa je totalno zanič.user posted image user posted image

ja tega mamo mi. stala, das 3× v uses, pa 3 razlicne rezultate dobis. ponavadi je taprvi okoli 34, pol 36, pol pa odvisno, ce mas vrocino gre do tja, ce ne pa kar neki ...

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 559
5.5.2009 20:12:13   
piskot
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

moram vas vprašat,ker sem se glih spomnila(zmeraj pozabimuser posted image ):ko dajete user posted image  v banjico se kopat,ali še vedno dajete okoli  telesa tetra pleničko?ali jim po vsakem umivanju očistite ušesno školko s palčko?

hvala za odgovore

nic vec plenicke. usesa pa vedno ocistimo s palcko, da ni vode noter, ne zaradi umazanije.

ojoj, spet je dudo zgubila.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 560
5.5.2009 20:20:45   
Katjusa
pleničke ne več mu pa dam v roko kako krpico za umivanje k drgač mene za majco not vlečeuser posted image user posted image user posted image user posted image ušeske pa ne vedno 

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 561
5.5.2009 20:22:33   
Deja
Ojla punce... da se malo javim, brala sem vas - komentirala vsega ne bom, ker sem že pol pozabila...

No mi smo z vsakim dnem večji in težji - sem dobila vnetje obeh zapestij - sedaj ga komaj dvigujem in rihtamuser posted image .

Včeraj smo bili malo v šopingu in smo nabavili oblačila za krst, ki ga imamo 17.5. Žiga je bil cel čas šopinga full priden, vmes je 2krat jedel ostalo pa prespal - tipično moško user posted image user posted image user posted image

No drugače se še zmeraj samo dojimo - čaja še nismo nič dodajali, je P rekla da do 6.meseca ne rabi nič druga ko zizo (no če prej ne usahne izvir...)

Kravice full pasemo - ponavadi v duetuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image

Aja pa po novem se vozimo v športnem vozeku... je danes tak okoli gledal ko se je prvič peljal v njem... je bil prav posrečen...

no pa lepo se mejte

lep pozdrav!

21.6.2008-najlepši dan mojega življenja-postala sem gospa!!!
22.1.2009-smo dočakali našega princa...

http://www.ringaraja.net/sn/personalpage_user.asp?show=3&memID=1108329586

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 562
5.5.2009 20:26:23   
simonakr
Majchy jest tetra plenico še dajem ampak bom počas opustila, ušesa redno pucamo tud z palčko.
Drugač pa glede prevoza ni panike, se bomo mal stiskale k mam majhen avto (cliota) pa bo še tolk lepš user posted image user posted image .

Morm rečt da me teže vaših pikic kar presenetjo. Jest pojma nimam kolk je moja težka, posvetovalnico mava pa šele konc mesca - glede na to da me kdaj kar precej roke bolijo pol prov lahka ne more bit.

Mi smo se prejle umili najedli na joški in malo dodali - vsake par dni mi pa za večerni obrok mal zmanjka... to je to ker ne počivam najbolj. Pa sej bo!

No zdej se grem pa na kavč izležavat pa film gledat. Se beremo zjutrej NOČKO

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 563
5.5.2009 21:10:47   
Pupka
Prav zatišje je ratalo... user posted image user posted image

Jaz sem pa brisače zlagala- likat se mi pa ne da... bom jutri. Zdaj pa mal slike gledan in je tolko tega da se sploh ne znajdem... user posted image

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 564
5.5.2009 21:17:36   
Pupka
Plenička pri kopanju da, ušeske čistim čist po "potrebi".

Zdaj pa jem napolitanke user posted image user posted image

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 565
5.5.2009 21:18:56   
Pikica_82
IZVIRNO SPOROČILO: Pupka

Plenička pri kopanju da, ušeske čistim čist po "potrebi".

Isto.
Jaz se pa z grozdjem bašem user posted image

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 566
5.5.2009 21:39:21   
BarbaraGS

hvala za odgovore

tetra plenicke ze full casa ne dajemo vec - od kar se je navadila na vodo
ušesne palčke uporabljamo za čiščenje ušes skoro vsakic po kopanju (ce vidim, da se je uhica zmocila) -  kopamo pa vsak dan

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 567
5.5.2009 21:48:05   
Čebel@
hvala vam za odgovore

no jaz odhajam v mižule,upam da bomo imele vse lepo prespano nočko.......se tipkamo jutri

pa pa

Neposredna povezava do sporočila: 568
5.5.2009 22:00:07   
Katjusa
punce jst sem zadnji teden obsedena s čokolado nonstop sem v hladilniku in jem čokolado.... včeraj sem si celo odprla milko z jagodami (ki jo drugače sploh ne jem) in je zdle še bil en košček pa sem mojga vprašala če bo pa je reku kdo je pa celo pojeduuser posted image user posted image user posted image user posted image ka je florjan celo pojedu sem rekla JAuser posted image user posted image user posted image user posted image no ampak si me je pogruntal pa me je vprašal, od kdaj jem to čokolado pa sem rekla od včerajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .... drugače imam pa najreje te zajčke in jajčke, blo jih je ogromno k sta florjan in benjamin oba dobivala.... pa tak ne pojeta tolk čokolade, florjan že druge hrane tako malo je da se čokoladi kar se da izogibamo..... no in zdej je mami vse pojedla imam še polovico zajčka pol pa zgleda postuser posted image user posted image user posted image user posted image

zdle bi pa kolumbinove palačinke z orehiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 569
5.5.2009 22:02:57   
Deja
IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraGS

hvala za odgovore

tetra plenicke ze full casa ne dajemo vec - od kar se je navadila na vodo
ušesne palčke uporabljamo za čiščenje ušes skoro vsakic po kopanju (ce vidim, da se je uhica zmocila) -  kopamo pa vsak dan

mi pleničke ne dajemo več - smo jo nehali dajat, ko še ni bil star niti mesec - mu nekak ni odgovarjalo da je zavit v coto...

ušesa pa samo popivnam s tetra pleničko ali z vato, ušesno školjko pa očistim oz osušim s palčko. Naš si ušesa vedno namoči v vodo - sam potisne glavo v vodo tako daleč, da mu ne teče v oči - torej so ušesa vedno pod vodo (verjetno ga to spominja na čas ko je bil še v trebuhu)
Potem po kopanju pa mu za kako uro ali dve dam gor kapico, da se mu ušesa posušijo... in to je to...

21.6.2008-najlepši dan mojega življenja-postala sem gospa!!!
22.1.2009-smo dočakali našega princa...

http://www.ringaraja.net/sn/personalpage_user.asp?show=3&memID=1108329586

Neposredna povezava do sporočila: 570
5.5.2009 22:11:43   
Onasiss

IZVIRNO SPOROČILO: mlea

jaz sem tudi za Zbiljeuser posted image user posted image user posted image .......če bi se dobile dopoldne,a bi me lahko katera pobrala v Domžalah?

Te lahko pridem tudi jaz iskat. Ni panike.
superuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image plačam bencin-sploh ni panikeuser posted image user posted image user posted image

Ne bodi hecna, važn da se družimo in se imamo fino.

So what....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 571
5.5.2009 22:14:37   
milči
Pozdravljene čvekice!
Berem vas kar pridno, samo časa zmanjka za komentarje.

Katjuša-če lahko tudi mojouser posted image  Klaro uvrstiš nekam v kolaž, bi bila zelo vesela.
Samo ne vem, če mi bo uspelo prilepit slikico, upam, da ja in da ni prepoznouser posted image

Mi pa imamo drugačne težave, naša pupika pa zelo močno poliva, sicer mi je pediater rekel, da dokler tako dobro pridobiva na teži ni panike, pa saj veste, mamice smo vedno zaskrbljene. Imamo pa mleko Novalac AR (bolj gosto je), pa še sedaj sem šla na cucelj št.2, pa se mi zdi,da je slabše, čeprav podiramo kupčke,pri cuclju št.1 se je pa že tako matrala, ko je pila.

Tiste, ki dodajate oz. hranite na flaško, kdaj ste šle na cucelj št. 2 (imam pa Avent)?user posted image

Pa naša tudi zvečer težko zaspi, skoz dudo pljuva ven, pa z rokcami po celem obrazu drgne, tak kot najhujši zaspanček, a zaspi pa težkouser posted image
Pa še slikca, upam, da je:
http://www.shrani.si/t/q/lT/40xN0OHw/1/1002071.jpg[/img][/url]

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 572
5.5.2009 22:14:44   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

zdej se pa zmenimo za srečanje,jaz imam prevozuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jst ga dobim v četrtek al pa petek tak da sem za drug teden sam brkn ne more mogoče v petek? al pa pol še naslednji teden.....
najboljše da damo datum pa se pofočkajo katere mislijo pridet

A bi lahko lepo prosim, zaradi mene in moje situacije (imam pogreb)- upam, da niste pozabile, naslednji teden , samo v ponedeljek ne, ker imam faks in morm it mal počekirat.

So what....

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 573
5.5.2009 22:18:59   
milči
ups, vidim, da slikca je prek linka.user posted image Kaj moraš pa naredit, da se pokaže v postu?user posted image
Jaz se še mal lovim s temuser posted image

(odgovor članu milči)
Neposredna povezava do sporočila: 574
5.5.2009 22:22:25   
Katjusa
milči mal je mala slikica lahko mičkano večjo ker potem lažje obdelujem, da ne bo kockasto prišlo

zgleda da nisi kopirala celega besedila ker mora bit na začetku tud [img]

(odgovor članu milči)
Neposredna povezava do sporočila: 575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?