kerala
|
Ejla moje ! Danes sem pa čist hin. Popoldan ko se je vreme žal spet poslabšalo, se mi je tko spalo, pa sem spet imela full dela, pol pa telovadba, pa kar dolg sprehod, k sem Duno čakala da konča z baletom. Pol me je pa še v trgovino zvlekla, tako da bom zdaj pravkar kolapsirala... Pa dobrodošle nazaj vse dopustnice! Upam, da ste uživale, se spočile in napolnile baterije še za teh nekaj tednov, pol imamo pa tako dooooolg dopust - komaj čakam! Jaz delam (uradno) samo še 2 tedna, jeeeeeee . Potem imam dopust, čeprav bom še kaj pomagala, sam plačali mi bodo extra. Ma, zakaj pa ne, saj sem tako doma. Go_ta, tudi moj je full aktiven, se vidi da je fant! Ima pa danes definitivno športni dan, extra Res je tko fajn, k se že cel bušek premika in valovi ... Aprilčica, res ni z moškimi za hodit v shopping, razen če je res huuuuda kriza, al pa če je treba kaj težkega nest . Moj je v soboto celo zdržal kratek obisk v BC, sva kupila par bodijev na preklop, pa eno dudko, on je pa večino časa traktorje pa bagerje gledal, kaj bo vse Tarasu kupil. Joob, upam, da nas jutri navsezgodaj razveseliš z dobrimi novicami! Poopsie, mislim nate in verjamem, da sta obe s Sulfinijo v dobrih rokah. Obema V sredo pa grem v MŠ. Ma saj ne bi še šla, samo večina tistih s telovadbe gre zdaj, pa grem še jaz, da ne bom glih sama. Pol pa še dodatna telovadba po MŠ, tako da bo zdaj kar 4x na teden! Ayo, ma ste lušni! Tvoj Gabriel je pravi cukrček, buši pa je tudi takoooo lep! Uživajte v Londonu! eee, daj poročaj kako so se obnesli vsi tisti zvarki... . Upam, da je grlo že OK! Tako, zdaj pa še lupčka dam tamalima (oz. tavelikima), pol pa sam še v horizontalo! Nočko vsem!