|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2009
4.5.2009 14:36:22   
Flora2
Orhideja midva greva v MŠ danes, pri nas je vedno samo popoldan tako da ni problemov glede službe, res čudno da tako stvar naredijo tudi doplodan.

Jaz pa na voziček še čakam, naročili smo ga 14.3. v BC-u, upam da bo kmalu in tako kot je bilo naročeno.

(odgovor članu *Orhideja*)
Neposredna povezava do sporočila: 4126
4.5.2009 14:43:16   
Anonimen
jaz imam 1.6.

(odgovor članu Flora2)
  Neposredna povezava do sporočila: 4127
4.5.2009 15:05:21   
eee35
Midva tudi greva v MŠ danes, me prav zanima, kako bo...
Flora 2: glede počitnic, meni je bilo vedno zelo všeč v Koversadi, nekoč sta imela tašč pa tašča prikolico, nažalost nič več tega veseljauser posted image . Morje je tam kar lepo, blizu Slovenije je, tako, da kar fajn. Pa Vrsar zraven, tudi kar v redu. Za naslove apartmajev, pa moraš sama poiskat, nažalost ne poznam.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4128
4.5.2009 15:07:23   
eee35
Voziček Chicco 4 me pa bi midva kupila, pa še nisva, bova po naslednjem pregledu, pa bova probala po internetu naročiti, iz bimbiweba. Upam, da bo šlo brez zapletov. Bejbe, sori, kaj je mako majčka?

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 4129
4.5.2009 15:13:40   
Anonimen
mako majcka je majcka za novorojencke iz podobnega materiala ko plenice(se mi zdi) taka majcka ko se pri strani zaveze s traksi,...na tak nacin ko tetra...upam da nisem prevec sfalila

(odgovor članu eee35)
  Neposredna povezava do sporočila: 4130
4.5.2009 15:14:28   
duska hruska
eee35, meni so za grlo v lekarni dali tabletke mislim da granobil (neki lišaji), ampak niso kaj prida pomagal, bl trenutno. Je bil sladoled dosti bolj učinkovit. drugač pa mene tud že celo nosečnost močno napenja, nikol me ni tko. Včasih moj možek že kar postrani gleda. user posted image

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 4131
4.5.2009 15:22:24   
*Orhideja*
IZVIRNO SPOROČILO: eee35

Voziček Chicco 4 me pa bi midva kupila, pa še nisva, bova po naslednjem pregledu, pa bova probala po internetu naročiti, iz bimbiweba. Upam, da bo šlo brez zapletov. Bejbe, sori, kaj je mako majčka?

Tukaj nekaj piše o vrstah oblačil. http://otrocarije.blogspot.com/2008/01/vrste-otrokih-oblail.html

Sama še nimam otrok, ampak sem brala po forumu, da te majčke niso preveč praktične in da so bodiji na preklop boljši. Sicer je pa odvisno od posameznika.

Benjamin: 13.8.2009

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 4132
4.5.2009 15:25:35   
Ayo
Uuuu ste bile pridne danes, sem vedla da moarm vzet dopust, da bom lahko vse prebrala in ce se bom vsega spomnila, tudi kaj pokomentirala user posted image
Dobrodosle vse dopustnice nazaj; no mi pa sele gremo pojutrisnjem zapravljat v London, kot vsako leto se za moj RD odpravimo kam za nekaj dni, to je meni najlepse darilo, da ni treba v sluzbo in kam gremo user posted image

Nekaj je bilo napisanega o problemih v user posted image , jaz lahko recem, da je tale moja 2.user posted image veliko boljsa kot 1.! Prakticno nobenih vecjih tezav, tudi slabosti so bile veliko milejse. No, edino vec apetita imam, to pa je vecji problem. user posted image
Tako da tiste, ki imate kaksen problemcek v 1. sploh ni nujno receno, da bo v 2. slabse. user posted image

Kar se pa tice kil - pri meni je zaenkrat se kar pod kontrolo, vsaj ne pocutim se debelejse. Opazam pa zadnje case, da so mi iztopile zile na nogah. user posted image
Aja, pa da o celulitu itak ne govorim! user posted image

Glede bodijev in pizamic, je res bolje da imas kaksnega vec kot manj, da ni treba ravno vsak dan prati. Jaz sem ga kar veliko preoblacila, ker smo srackali ko po tekocm traku. Pa ne samo da je bil umazan od kakanja, ampak se bodiji potem navlecejo tudi smradu, tako da jaz sem ga preoblacila tudi zaradi tega.
Je pa tudi res, da na zacetku na ene 2-3 tedne zamenjas ze stevilke, tako da je treba tako ali tako po nove nakupe. Jaz vem, da se mi je zdelo da sem na zacetku kar naprej kupovala za user posted image Kolikor mi je bilo najprej v uzitek, sem se potem ze kar navelicala. user posted image

Za bolece grlo - jaz si naredim zajblov caj in potem to grgram. Ali pa karamelino mleko z zajblom... Najbolj mi pa pomaga kar kamija - paracetamol, to je pa v user posted image itak dovoljeno.

Drugace smo pa tudi mi preziveli super prvomajske praznike, ceprav doma. Imeli smo pravo poletje, tako da smo bili vsak dan na bazenu. Pri nas so ze odprli poletni bazen, tako da sem se tudi lepo nasoncila in celo lepo porjavela user posted image

Prilagam se 2 slikci od busija skupaj z Gabrielom. user posted image

user posted image

user posted image

No, zdaj bi se pa tudi jaz mogla spravir kaj pospravit, sem hotela 2 dni dopusta izkoristit tudi za to, pa se mi zdi da bom rajsi malo zadremala, smo imeli ponoci pestro. user posted image

Bodite v cvetju!

"Stecimo kam, stecimo stran, stecimo v svet sanj.
Za vse, prav za vse je prostor nekje, kjer trate se zelene."

Gabriel, 20.12.07 (54cm, 4540g)
Ilaria, 07.08.09 (51cm, 4050g)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4133
4.5.2009 15:33:25   
eee35
Aaaa, dobro, zdaj že vem, kakšne majce so to:) Drugače je to moj prviuser posted image , ampak imam dva mlajša brata, razlika je 11 in 15 let, tako, da imam kar veliko izkušenj z otrociuser posted image , sem kar pošteno sodelovala pri njihovi vzgoji...Samo imen oblačil se pa res ne spomnim večuser posted image .

(odgovor članu *Orhideja*)
Neposredna povezava do sporočila: 4134
4.5.2009 17:32:00   
Muca83
Se pozna, da je konec dopustov, se več piše user posted image Jaz sem zjutraj imela tisti test za sladkorno. Za popit mi ni bilo prav nič grozno. Na srečo sem bila ravno žejna in sem večino kar na eks user posted image Samo dolgčas mi je bilo čakat 1 uro potem. Zdaj pa če me jutri pokličejo potem ni ok, če me pa ne, je pa ok.

Eh spet se je treba vrniti na star ustaljen urnik služba-dom-služba-dom user posted image Danes mi je zelo hitro minilo, ker sem kasneje prišla pa še novega sodelavca sem dobila, ki me bo kasneje tudi nadomeščal in sem ga malo uvajala. Sodelavci, ki me niso videli 10 dni, so rekli, da sem se spet vidno razširila. user posted image

Mah iz cunjic pa že vidim, da bom doktorat naredila, ker mi res niso čisto jasne osnovne stvari user posted image Si pa predstavljam, da so bodiji na preklop veliko bolj uporabni kot te majčke za zavezat, samo mi pa spet ni jasno, če so uporabni, če je slučajno treba široko povijat user posted image Še dobro, da obstaja internet, ker je zame res najboljši vir informacij.

Moje dete je pa še vedno nežno in zaspano. Se kar malo bojim, da se bo preveč naspalo in bo potem cele dneve pokonci, ko pride ven user posted image user posted image Zdaj čakam pa na četrtek, da vidim, če bo tokrat dal nogice narazen, da se dokončno prepričam o spolu.

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 4135
4.5.2009 17:52:58   
go_ta
eee35, upam, da je sladoled pomagal, da ti ni treba sprobavat drugih stvariuser posted image
Ayo, kolk luštn buši maš!!user posted image  Gabriel je pa tud tak cukerček!!user posted image
Glede živahosti otroka ... če se bo tale norišnica pri meni nadaljevala, bo moral v porodni golman zraven stat, pa čakat malega, ko pride ven, ker to bo res raketauser posted image  ma važno, da je zdrav!!
orhideja, midva sva voziček kupila kak mesec nazaj, jane nomad. Konec maja grem pa v šoping po cunje ... uf, sm že zdj zmatrana, ko pomislim na touser posted image  pa itak mi ni jasno, kaj vse rabimuser posted image  Midva mava pa materinsko 20. 5., upam, da bojo kaj uporabnega povedal ...

23. 7. 2009 - Niko (50 cm, 3460 g)
1. mesec: 56, 4715
3. mesec: 64, 7030
4 meseci 3t: 7980
6. mesec: 71,5, 8590

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 4136
4.5.2009 21:30:05   
aprilčica07
Dober večer:)

sadni dan je delno uspel, sem bla do 15 na sadju, pol sem jedla kosilo, zdaj se pa bašem z nekimi lešniki in oreščki. Sem šla na vago in zgleda, da sadni dan tudi če je bolj na pol, vseeno pomaga. Bo treba jutri vajo ponovit:)
Moja dva sta šla spat, tako, da imam danes večer po dolgem cajtu samo zase. In mi paše -..user posted image user posted image user posted image

glede mako majčk: to je bla pr Jakobu ena stvar od cunjic, ki sem jo sovražila do onemoglosti, ker ga nisem mogla oblečit v tiste reči. Pri nas bodo spet aktualni bodiji na preklop, pa naj bodo te mako majčke še nevem kako aktualne, jst jih videt ne morem več..

mš: mi2 ne greva, ker sva bla pred dobrima dvema letoma.. dihat bom upam še znala.. če ne mi bojo pa pomagali, saj so zato tam, ne?

eee35: kako kaj grlo? si provala vse naše zvarke?
go ta: ja, mogoče bo pa otroček fuzbaler:):):), sicer je tudi naš jakob brcal kot nor, še ko sem bla na porodni je kolovratil z nogicami po trebuhu, pravijo pa, da se dete takrat umiri.. naš se ni.... tokrat dete tudi brca, ampak ne tako intenzivno:) dama pačuser posted image user posted image
ayo: lepe fotke, jst svojga trebušča pa ne bom slikala, ni za na slike.. je še kr fejst napihnjen in opihnjen, pa tokrat imam ful nekih mozoljev in izpuščajev gor.. v prvo je blo pa vse brez tega..... vidiš pri tebi ej bla prva nosečnost težja, meni je pa ta druga, ampak mislim, da zaradi psihe, ki je povezane še z ns, drgači fizično sem bla pa obakrat ok.. kaj čem, sem pač trdoživa kraševa..user posted image

Tako, zdaj grem pod tuš. Sem vžgala prej pečico v kopalnici, da se bom umila v toplem, v mrzlem mi itak ne paše... Mi ni nikoli pašalo, zdaj pa sploh ne.  Z mojim sva šla prej malo v šoping, ima taščica v četrtek rd in ji morava kaj kupit pa nimava ideje. Itak je skozi doma in pravi, da ner abi nič. Samo da ima Jakobauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image v varstvu dva dni je vsa srečna.  Pa špežo sva kupla, ker smo med prazniki vse psraznili. Je bla kr gužva v centrih... Sem si hotla it pogledat še za kašne hlače za nosečnice pa me je moj preganjal, da naj se zganem in me je minila vsa volja. Moram it sama, ali pa z mamo, z dedci ni za hodit.

joob: mislim nate in tvojo bebouser posted image user posted image user posted image

Zdaj pa res grem, lepo spančkajte in pazite nase. Se beremo jutri:)

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 4137
4.5.2009 22:00:07   
kerala
Ejla moje user posted image !

Danes sem pa čist hin. Popoldan ko se je vreme žal spet poslabšalo, se mi je tko spalo, pa sem spet imela full dela, pol pa telovadba, pa kar dolg sprehod, k sem Duno čakala da konča z baletom. Pol me je pa še v trgovino zvlekla, tako da bom zdaj pravkar kolapsirala...

Pa dobrodošle nazaj vse dopustnice! Upam, da ste uživale, se spočile in napolnile baterije še za teh nekaj tednov, pol imamo pa tako dooooolg dopust - komaj čakam!
Jaz delam (uradno) samo še 2 tedna, jeeeeeeeuser posted image . Potem imam dopust, čeprav bom še kaj pomagala, sam plačali mi bodo extra. Ma, zakaj pa ne, saj sem tako doma.

Go_ta, tudi moj user posted image  je full aktiven, se vidi da je fant! Ima pa danes definitivno športni dan, extrauser posted image  Res je tko fajn, k se že cel bušek premika in valovi user posted image ...

Aprilčica, res ni z moškimi za hodit v shopping, razen če je res huuuuda kriza, al pa če je treba kaj težkega nestuser posted image . Moj je v soboto celo zdržal kratek obisk v BC, sva kupila par bodijev na preklop, pa eno dudko, on je pa večino časa traktorje pa bagerje gledal, kaj bo vse Tarasu kupil.

Joob, upam, da nas jutri navsezgodaj razveseliš z dobrimi novicami! Poopsie, mislim nate in verjamem, da sta obe s Sulfinijo v dobrih rokah. Obema user posted image user posted image user posted image

V sredo pa grem v . Ma saj ne bi še šla, samo večina tistih s telovadbe gre zdaj, pa grem še jaz, da ne bom glih sama. Pol pa še dodatna telovadba po MŠ, tako da bo zdaj kar 4x na teden!

Ayo, ma ste lušni! Tvoj Gabriel je pravi cukrček, buši pa je tudi takoooo lep! Uživajte v Londonu!

eee, daj poročaj kako so se obnesli vsi tisti zvarki...user posted image . Upam, da je grlo že OK!

Tako, zdaj pa še lupčka dam tamalima (oz. tavelikima), pol pa sam še v horizontalo!
Nočko vsem!

Živa, 12.1.1995
Duna, 12.6.1996
Taras, 20.8.2009 (54cm, 3.980g)
1. mesec: 61cm, 4.945g
2. mesec: 66cm, 5.415g
3. mesec: 67cm, 6.245g
6. mesec: 76cm, 8.060g

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 4138
4.5.2009 22:42:13   
Joob
Hey sončice,
malo pozno se javljam, ker sva šele zdele prišla domou...pri G sem se ooornk načakala, ampak je bilo vredno...mehurček JE!!!user posted image user posted image user posted image
Vsem pupikam, se lepo lepo zahvaljujem za pozitivne, vspodbudne besede...in ker ste mislile name...še enkrat HVALA, zlate ste!user posted image user posted image user posted image
Od skrbi sem čisto zmozgana, tako, da grem zdaj kar v mižule ajat...aja, morm pa povedat še to, da mojih gležnjev ni več...sem ful zatečena in ko s prstom pritisnem v kožo...ostane luknja v koži še cca 3 minute...grozno...kakšne noge bom imela šele poleti...user posted image user posted image user posted image

Sončice zlate nooočko.

info za seznam:
+ 6,5kg
naslednji pregled 1.6.

Velik problem spremeni v majhnega, majhnega v nikakršnega....

(odgovor članu Flora2)
Neposredna povezava do sporočila: 4139
4.5.2009 23:06:14   
Muca83
Joob user posted image user posted image user posted image saj smo vedele, da bo vse ok user posted image

(odgovor članu Joob)
Neposredna povezava do sporočila: 4140
5.5.2009 5:34:20   
eee35
Dobro jutro...čeprav dobro mogoče ni ta prava besedauser posted image , rekord postavljam, tako zgodaj verjetno še nobena ni pisala...Čist me je udesil ta prehlad, katastrofa, nisem prišla ne do česna, ne do čebule, ker že d samega medu mi je slabo, tako, da raje nisem še nekih zvarkov delala...Spat ne morem že celo noč, vse me boli...user posted image tudi ne spi, bogi, verjetno ga zbujam skoz. Ne grem v službo, ne bi rada se še bolj prehladila, raje sem doma še en dan, bojo že preživeli brez mene.
Aha, bila sva v MŠ, seveda sva zamudila, ker je moj narobe uro pogledal, jaz pa mu vedno verjamem. Folka je bilo tooook, da lahko znoriš, delali smo kao dihalne vaje, ampak jaz nisem sploh mogla zarad zamašenega nosu, samo sem nekaj pihala...

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 4141
5.5.2009 5:35:00   
eee35
Aha, joob: super, da je vse v redu! Samo tako naprej!user posted image

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 4142
5.5.2009 6:31:01   
kargo
Dobro jutro punce
Vsem,ki ste se vrnile iz zasluženih dopustov,bodite lepo pozdravljene in upam,da vam včeraj ni bilo spet težko začeti z delom.
poopsi,veliko veliko sreče,vse mislimo na tebeuser posted image user posted image user posted image
joob,super novica iskrene čestitke tudi tebiuser posted image user posted image user posted image .
Včeraj sva bila prvič v MŠ,bilo nas je 54,ogromno,nisem pričakovala tolikšno udeležbo.Moj si je oddahnil,ker je mislil da bo sam,ampak smo bili čisto vsi v paru.Drugače sem vredo,trebušček raste,user posted image  brca tako,da je ati rekel,da ji bo kupil nogometno žogo,ko se rodiuser posted image .
Lep teden vsem skupaj.

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 4143
5.5.2009 7:08:00   
aprilčica07
Jutro,

najprej joob: čestitkeeeeeee, sem vedla, da bo vse ok!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image glede zatekanja, sem jst tudi tebi podobna, ampak danes sem kr ok, ker sem včeraj ful pazla kaj jem, predvsem sem pa dopoldne pojedla ene 3 jabolka, pa spila 2 litra vode zmešane z rogaško in se res bolše počutim.. provaj, nimaš kaj zgubit...
kerala: oh, verjamem, da te taki pohodi z otroki po trgovinah izmozgajo.. glede kupovanja tehnike za mulčke je pa moj čisto isti iz vsakega potovanja ali pa le službene poti do lj prinese jakobu kašen avtek... bomo lahko odprli trgovino z avtomobilčki...user posted image
eee35: ma bi mogla včerj provat zvarke, mogoče bi ti le pomagalo... je nagnusno, priznam, ampak tudi učinkovito...
kargo: ja tudi ko sem jst hodila tle pr nas v mš nas je blo ogromno, pa majhna predavalnica, pa notri vse noseče ene z večjimi trebuhi, druge z manjšimi (jst sem bla recimo v 36 tednu, ko sem začela hodit), skratka mi je blo kr mučno.. sicer enih par predavanj je blo ok, vse ostalo je blo pa vsaj meni kr neki....

Še moji podatki za seznam, tudi jst imam naslendji pregled 01.06.2009, kot joob...

Tako, zdaj bom spila še aktimel, pol bomo eš malo počvekale tle okoli, pol pa itak delat. Tudi torek je uradni dan.. Jao, saj nam ne dajo dihat. Ful malo nardimo drugih stvari, ker imamo kr naprej folk tle okoli. Ampak bo že. Jst pa delam, če bo vse ok, še 6 tednov, pol pa dopust in pol porodniški. Komaj čakam!

Lepo se mejte, pridem še kaj.

(odgovor članu kargo)
Neposredna povezava do sporočila: 4144
5.5.2009 8:05:21   
irency84
Jutro nosečke,

Najprej vse pohvale vsem nosečkam za dobre/ pozitivne rezultate.

Sedaj pa moj problem, upam da mi boste pomagale.

Dones proti jutri sem opazila, da mi iz ene dojke teče prozoren izcedek, čez kakšno urco kasneje sem opazila ta izcedek že pri drugi dojki. Sedaj pa ne vem, al je to normalno al je že razlog za preplah. Sem v 25 tednu nosečnosti.  Namreč zakaj me skrbi, imam sestro dvojčico, ki je v začetku leta rodila sinka, ona je ta izcedek opazila en dan pred porodom(rodila je dva meseca prezgodaj).

Zdj me pa zanima, če je ta izcedek pokazatelj prehitrega oz. prezgodnjega poroda.

Močno upam, da mi boste z vašimi nasveti pomagale, kajti res me skrbi, da ne bi naš korenjak prišel prezgodi.

Z lepimi pozdravi, Irena

Neposredna povezava do sporočila: 4145
5.5.2009 8:07:56   
Anonimen
irency, ne skrbi....ti sploh ni pokazatelj prezgodnjega poroda .....cisto normalno je, da zacne predmleko tect iz dojk...nekaterim prej, nekaterim pozneje.....
100% pa te zaradi tega nima kaj skrbet. pa tud sestra, ce je prej rodila, ni zaradi tega ker ji je teklo mleko!user posted image

(odgovor članu irency84)
  Neposredna povezava do sporočila: 4146
5.5.2009 8:30:05   
Flora2
O babnice dobro jutro,

midva sva bila včeraj v MŠ in prva tema je bila poroduser posted image , do vseh podrobnosti in potankosti, madonca to pa je podvig za prav vsako žensko, ampak si govorim da bo meni sigurno tudi uspelo in to si bom ponovila prav vsak dan do porodauser posted image .
Drugače pa je babca prav super in ta ista bo hodila tudi k meni domov, je taka topla oseba, kateri se vidi da je predana s srcem in dušo temu delu, ki ga opravlja že 25let, sem prov vesela.
Domov sva prišla ob 20h jaz sem pa ob 20:45 že spalauser posted image , tako da danes imam spet energije za dva.

Mene pa nekaj zanima, katero kozmetiko za otročka boste uporabljale, jaz sem včeraj gledala Mustelo in mislim da bom kupila kar to, sicer pojma nimam kaj se kupi ampak bodo na MŠ že povedali in pa seveda vaše izkušnje so dobrodošle.

Joob super za pregled in da se je mehurček videl, super res.

Aprilčica jaz bom tudi v službi še približno 6tednov potem pa dopust in porodniška, super a ne? Pa še zmenila sem se da si lahko 10dni dopusta prenesem v naslednje letouser posted image .

Ayo kakšen luškan fantek je tale vaš Gabriel, pa tvoj trebušček tudi.

Neposredna povezava do sporočila: 4147
5.5.2009 8:51:35   
Ayo
Jutro!

Pri nas smo imeli to noc na sreco vec miru od prejsnje user posted image

eee35 upam da ti prehlad hitro mine...kaj pa kasne inhalacije? Meni to bedno ful pase in tud pomaga.

irency, to kar ti tece iz bradavic, se imenuje mlezivo in res nima nobene veze s porodom! Tako da ne skrbi. Tudi meni je v prejsnji user posted image teklo in to kar zgodaj ze, mi je tudi bilo cudno. user posted image

Kerala, a tvoja Duna pa na balet hodi? user posted image A ves, da je bil to moj sen v mladosti, tako da sem vedno govorila, da ce bom imela user posted image , jo bom sigurno vpisala ze v rani mladosti. user posted image Moj sicer zavija z ocmi, ampak se bo ze sprijaznil, zakaj pa ne. Samo da tukaj kjer zivim je vse tako minijaturno, da lahko o kaksnih bolj kvalitetni baletni soli lahko samo sanjam user posted image Mah, bomo ze zrihtal. user posted image

MS - vas je pa res ogromno, ce vas je 54!! user posted image Pri nas je max st. udelezencev 12. In to je prav fino. Jaz zdaj v 2. ne bom hodila, sem pa pri Gabrielu.

Ja shopingiranje z moskimi - jaz se kaj dosti ne morem pritozevati, moj to kar rad pocne user posted image in jaz tudi uzivam, ko gremo skupaj, veliko rajsi kot s kaksno prijateljico. user posted image
No, samo da sedaj, ko imava Gabriela, je muzika malo drugacna, eden se mora zmeraj z njim ukvarjat user posted image
Se ze veselim jutrisnjega dne! user posted image

Mi imamo pa problem, kam na morje konec junija user posted image user posted image
Namrec radi bi, da bo morje toplo, da se bomo lahko namakali, ampak ne najdemo nic primernega, da bi bilo hkrati tudi cenovno dokaj ugodno in ne prevec dalec (ker smo pac user posted image )
Kolko ima morje v Dalmaciji °C v juniju, mi katera zna povedat? Kaj pa Istra, Krk na primer?

Nic, grem pocasi likat.

"Stecimo kam, stecimo stran, stecimo v svet sanj.
Za vse, prav za vse je prostor nekje, kjer trate se zelene."

Gabriel, 20.12.07 (54cm, 4540g)
Ilaria, 07.08.09 (51cm, 4050g)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4148
5.5.2009 9:14:08   
aprilčica07
ayo: glede temperature morja.. nevem, mi smo vedno hodili na hvar konc junija in začetek julija, pa je blo morje različno toplo, zadnji dve leti je blo super,  toplo in ful fanj, lani se je tudi tamali že kopal, ampak prvo ko smo šli dol.. brr, nevem če smo v 14 dneh 5x šli plavat z užitkom.. tako, da je težko rečt... sicer pa letos gremo v Medulin, lih tako konc junija, ker se jst kam dlje bojim it...saj vem, da ne bo nevem kaj od morja, je nizko morje, pa mivka je, kar meni ne ustreza, ampak bo tamali užival, pa v dober apartma gremo, in družba bo tudi primernauser posted image user posted image dve nosečnici, pa dva dedca in dva otročka...
flora: super, da si se lahko zmenila za dopust.. jst ga moram vsega porabit letos, ker se pač drugo leto vrnem v drugi polovici leta in mi drgači dopust propade.. ampak me to ne moti, bom ga pač pokurla vsega.. user posted image

Se mi tako ne d delat, sem zaspana kot hudič.. sem slaba spala, je dete brcalo kot noro, lih v želodec in mi je nekam slabo postajalo.. Ampak proti jutru sem zaspala in zdaj sem tle za pultom vsa matasta.. imam ene reči za zrihtat nujno danes, pa mi ne gre, niti začet ne morem kaj šele dokončat.. Ma saj bo:)

se vrnem.

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 4149
5.5.2009 9:19:26   
Flora2
Aprilčica ja glede dopusta bo pri nas letos tudi tako, da nekam daleč ne grem ker me je strah, zato bova poiskala kje bližje, pa nimam pojma kje naj sploh gledam, tko da če veš za kakšen naslov za najme apartmaja mi javi.
Ja super res, da so mi šli toliko na roko za dopust, da bom lahko naslednje leto izkoristila, po svoje je pa tudi super da greš pa ti letos toliko prej.

Neposredna povezava do sporočila: 4150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.