Arwen
|
Hoj! Pa smo spet v službi. Je bilo tako fajn za praznike, ko ni bilo treba zgodaj vstati. Sicer rada hodim v službo, ampak zdaj pa po svoje že kar komaj čakam, da bom doma. Za vikend smo se spet malo rekreirali, včeraj sem se pa končno lotila okna pomivat. Ne moreš verjet, koliko svinjarije se nabere čez zimo. Sem mogla ene trikrat vodo zamenjat. 7 sem jih obdelala, ostane mi jih še 6. Ampak te mi mora spucat, ker so preveč zahtevna zame. Stare vraže pravijo, da menda ne smemo preveč rok v zrak stegovat, ker se otroku popkovina lahko ovije okrog vratu. Ne vem, če je to res, pa vseeno… Sicer pa naj še mož spozna radosti čiščenja oken. Za grlo imam pa jaz podoben recept kakor go_ta, samo da je namesto česna čebula. Je res bljak, ampak ni kaj, pomaga. No, aprilčica07, sem šele zdaj videla, da si že ti napisala ta recept…jaz pišem moj prispevek za forum bolj po delcih že od zjutraj, pa sproti berem, če ste kaj novega dodale. Danes je totalna gužva kle, so se vsi zagnali delat že ob 8h zjutraj. Prejšnji teden pa nikjer nikogar. Joob – držim pesti danes zate in tvojega fantiča. Pa poročaj čim boš lahko. Tudi jaz upam, da poopsie zdrži še vsaj nekaj tednov, da se čimbolj razvije. Konstantno mislim tudi na Sulfinijo in čakam na kakšno novičko. Res sta bogici, meni se po moje zmeša v bolnici. Ampak nimaš kaj, če ne gre drugače, je treba pač potrpeti tudi tako. Joj, jaz imam pa jutri MF, komaj čakam, da spet vidim našega škratka. Mislite name!! Pa za kile me bo zagotovo okregala. Se mi zdi, da sem se v enem tednu napihnila kot žaba. Na tehtnico sploh ne upam več… eee35 – lepo je prebrat, da nisem edina raztresena in pozabljiva. Je pa tale čudna mešanica res odličen recept, da bolečino usmeriš drugam. Nič, se oglasim spet jutri z svežimi novičkami. Fajn bodite. A.
|