|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2009
5.5.2009 13:24:17   
Flora2
O Opatija kako zelo ti verjamem, da si se na Hvaru spočila, ta otok je res sanjski, je pa res tako da dokler ne greš nikamor sploh ne veš kako zelo potrebuješ oddih.

Tole glede kremic, si super napisala, izkušnje so vedno dobrodošle, sploh zame ko še pojma nimam in se šele poglabljam v te stvari.
Tko da punce, super za vse vaše izkušnje, ki jih delite z nami.

(odgovor članu opatija)
Neposredna povezava do sporočila: 4176
5.5.2009 13:44:20   
hel32
Dan user posted image
Logo, pozdravljena med nami, nič nisi napisala let,kateri user posted image  in user posted image  je, malo več napiši.
Vidim da ste se razpisale,jaz pa sem bila na glukoznem testu, izvide dobim jutri pri G, mi ni bilo tako grozno za pit.
Kolostrum, ali prvo mleko tudi meni teče iz bradavic že kaka 2 meseca,pa to ne pomeni predčasnega poroda 100% je to nekaj normalnega, prsi se pripravljajo na dojenje.
Mazanje bradavic, z bepanthenom, je najboljši!
Berem da že izbirate kakšno kozmetiko boste za user posted image  uporabljale, jaz bom kr bebival iz MB lekarn,pa še 1x dobiš zastojn, sam RL user posted image  morš pokazat.
Drugač je pa tudi bubshen vredu, pa nivea tudi, sploh ona velika krema za ritko, je taboljša.
Je pa še čas za to tudi po porodu, moj prehlad je že boljši,buši pa vsaki dan večji,user posted image  pa tudi vsaki dan bolj trenira!user posted image user posted image user posted image

LP Helena 32t 6d

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu logo)
Neposredna povezava do sporočila: 4177
5.5.2009 13:47:23   
Anonimen
hel32, si pozabla na mene?user posted image

(odgovor članu hel32)
  Neposredna povezava do sporočila: 4178
5.5.2009 13:50:22   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Arwen

H naslednji pregled 9.6.  Bom pa naslednjič dobila že papirje za porodniško urejat....uf, kako gre cajt hitro!user posted image

omg!!!kaj smo ze tako dalec?????user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Arwen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4179
5.5.2009 13:51:46   
Anonimen
ja, glede krmic, sem tudi jst slisala da so te komercialne zlo nekvalitetne in prej skodljive kot ne...
mislim, da bom sama uporabljala samo hladilno mazilo za ritko, ko ti ga zmesajo v lekarni in bepanten....
za kopanje in po kopanju pa tudi ne bom kupila drugje, kot v lekarni....
johnsona, zihr ne bo pri nasi bajti vec!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4180
5.5.2009 15:33:03   
logo
No, da dodam še ostale podatke!
To je moja druga nosečnost, doma imam namreč že 3 leta staro punčko, katera komaj čaka novega člana družine.  Stara sem 25 let doma na koroškem.
Kaj bomo avgusta dobili ne vem in nočem vedeti, čeprav mi vsi govorijo da bo punčka, saj kitajska karta menda vedno zadane.

(odgovor članu Flora2)
Neposredna povezava do sporočila: 4181
5.5.2009 15:37:02   
Anonimen
logo, meni je za prvega zadela, za drugega ne. za tretjo pa kaze pravilno:)

(odgovor članu logo)
  Neposredna povezava do sporočila: 4182
5.5.2009 15:45:11   
poopsie
Dan punce user posted image

Prej se nism mogla javit zdaj pa sm prenosnika dobila v porodnišnicouser posted image
Kakšno je stanje? Boljše user posted image user posted image user posted image
Ta teden sm še 100% not potem pa računam da grem v ponedeljek domov.. Popadki so prisotni ampak bolj blagi in še niso točno na minute.
Odprta sm 1cm ampak nič ne napreduje tak da jaz upam,da še vzdržimo vsaj 3tedne user posted image
Plodovnica je tudi OK.
Hvala vam za vse pikapoke in objemčke.. Vrjamem da so nama pomagale user posted image

Počasi pride Iraya tak da se vam kasneje še javimuser posted image

Iraya je 4 tedne prezgodaj postala sestra mali Isabelli. :)

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 4183
5.5.2009 15:49:50   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image juhuhuh poopsie.....te novice sem pa res vesela.....pa se...kaj ima tvoja pikica res ze 1600 gramov?

(odgovor članu poopsie)
  Neposredna povezava do sporočila: 4184
5.5.2009 16:23:54   
Sanikaa
Poopsie drži se!! Mislimo na tebe :)user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4185
5.5.2009 16:26:20   
logo
miska_mccute upam, da se bo tudi pri meni drugič zmotila, ker si zelo želim parček.

(odgovor članu Flora2)
Neposredna povezava do sporočila: 4186
5.5.2009 16:30:21   
Anonimen
user posted image drzim pesti!

(odgovor članu logo)
  Neposredna povezava do sporočila: 4187
5.5.2009 16:42:06   
nena1978
ojla user posted image

poopsie drži se! saj bo kmalu minilo....sej res ni tko fajn tam ležat, ampak če bo to pomagalo.....se splača..... drži se!!!!

JOOB super user posted image  user posted image  user posted image  ..... samo, da je vse ok.....naj te potolažim, da so pri meni v prvi nosečnosti najprej vidli vse ok, nato pa kr na 1x en ni vidu želodčka, drugi je vidu prekratko stegnenico, .... na koncu pa ni bilo nič od tega......pa pustmo to....samo, da je ok......

z mano po starem, ful pijem, da se kamni ne bi ponovili..... in to je to.....

lepo se mejte..pazite nase in na svoje user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4188
5.5.2009 17:02:56   
cowgirl
Bejbe! Eno vprašanje? že hodite na tečaj? kam boste šle? Najbrž julija ne bo tečajev zaradi dopustov... al kako... potem je bolje, če že konec maja začnemo.
A je vseeno kam hodiš na tečaj, tudi če ne greš potem tja rodit?

Mene mala že tako buta, da se sredi noči zbudim in jo moram mirit, da lahko nazaj zaspim. user posted image Tole bo še živahno od avgusta naprej. user posted image

Naše podstrešje že ful napreduje. Imamo že 3 strešna okna, drug teden pride vodovodar in se bo začela videt kopalnica, nato samo še podi, kavč, omarica za bodije in plenice, posteljica, mobile nad posteljico in smo READY. user posted image

Carpe diem

(odgovor članu nena1978)
Neposredna povezava do sporočila: 4189
5.5.2009 17:16:54   
Anonimen
jaaaaaa, moja mala me je danes zbudla ponoci....lumpa micena!!!!
ja gglede tecaja je vseeno....jst zacnem 1.6.

(odgovor članu cowgirl)
  Neposredna povezava do sporočila: 4190
5.5.2009 17:23:06   
logo
jaz sem ta mesec začela z tečajem, ker ga potem do avgusta v našem kraju ne bo!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4191
5.5.2009 17:35:25   
cowgirl
tole je za LJ:
http://213.172.226.70/kc/admin/organigram/00016f-0001fa.pdf

Bom mogla počasi res začet na tečaj hodit. :)

Carpe diem

(odgovor članu logo)
Neposredna povezava do sporočila: 4192
5.5.2009 18:52:04   
hel32
NEEEEE,MIŠKA
Dobiš drug teden 100%,nisem pozabila,sam je mal cajta blo, zdaj je pa že bolj visok datum, tak da ja drug teden nakažem!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4193
5.5.2009 19:04:14   
hel32
POOPSI user posted image user posted image user posted image user posted image , super, nas je že skrbelo zate, sam da seuser posted image  rodi zdrav in dovolj velik, je pa velika,da ima že 1600g,
Ja tako daleč smo že še malo pa bomo imele doma svoje štručke in jih cartale, jaz tudi naslednjič dobim potrdilo za socialno, potem pa porodniška,se pravi me gremo junija,60 dni pred PDP, pa paketek lahk naročimo, potem pa počasi priprava gnezdeca za naše user posted image ,to bo še lušno!
JOOB,čestitke za zdravouser posted image  user posted image user posted image .
Ja glede kremic je tako, najbolše so one iz lekarne, so100% naravne, brez parfumov in barvil, jonson pa sploh ni tako vredo, kot so raklame! Mojo malo so pekle očke po šanponu, pa sem kupila potem navadnega v DM,pa očke niso pekle!
Lep večer! Jutri imam pregled!

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 4194
5.5.2009 19:22:53   
eee35
Poopsie: drži se še naprej! Pupika pa je res že velika!
Sploh ne vem, ali mi kaj bolje, mogoče malenkost...zdaj imam pa ful nahod. Jutri pa moram v službo, ne vem, kako bom zdržalauser posted image , pa še dela kot user posted image veliko in vsi valjda mene čakajo, kot bi bila neki reševalec vseh problemov...Naj mi dajejo miiiiirrrrr....Upam, da ne škodujem user posted image ko tako kiham, se prav za trebuh držim, da ga ne premetava, bogega.

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 4195
5.5.2009 19:33:35   
*anč*
poopsie user posted image user posted image user posted image   sm full vesela, da sta boljše!!  naj pupika še malo počaka pri mamici. a injekcijo za dozorevanje pljučk so ti dali al bo to kasneje?  ti znajo povedat zakaj se je posteljica začela luščit?

aprilčica  fisan je men tut super krema. sta jo mela moja brat in sestra in je bla res ql.

ste čist preveč pridne za pisat, vas sploh ne dohajam. mi smo ok, tristan preboleva norice, bolš zdej ko pa pol ko bomo meli malo user posted image .

mejte se fajn!!

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 4196
5.5.2009 20:06:31   
aprilčica07
poopsie: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image lepo, da si se oglasila, nas je vse skrbelo zate.. super, da ste bolše. kr ostante še doooolgo 2 v 1:):)
anč: ja, fisan je meni zakon pasta... sem provala vse sort, pa ni blo najbolše.. saj ne, da bi jakob imela tako vneto kožo na ritki, ampak je bil stalno neki mozoljčkast, pol smo pa to pasto provali in je od takrat super...user posted image user posted image user posted image za Tristana in norice, da se čim prej pozdravijo
opatija: velkomebak:):)    user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   hvar je superca.. meni je tam tako lepo, da ne morem opisat.... relaks, tisti ta prav....tisti dalmatisnki otoški dih in način življenja, ti res napolni baterije:)  glede kreme dr. Hauschka (ne znam prav napisat) se popolnoma strinjam s tabo.. tudi jst sem imela za jakoba poleti za sonce to kremo in je ne morem prehvalit, res super zadeva, sicer za obraz imamo zdaj od welede, ki je tudi ok:):):)
eee35: ja, prehlad traja tolko dni, tle nimaš več kaj dosti nardit.. bit taka v službi je pa muka, če pomislim nase, vem, da takrat trpim ko sto hudičev in od mene ni veliko..

Trenutno imam malo miru, je šel mali z mojo mamo k šmarnicam, moj je pa ostal kr pr svojih, ker grejo jutri delat v trte in oljke, takoj zjutraj (dela popoldne), pa da se ne vozi gor in dol, včasih ostane doma....Se malo odpočijemo drug od drugega he heuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image (se hecam)...

Sem slišala prej po radiju, da so tle v našem okolišu prvič po mislim, da 33 letih presegli vpis otrok v vrtec in bojo vrtev prenavljali in nardili prizidek, pa jaslice bodo tudi uštimali... Lepo!

Tako, zdaj grem malo pred tv, pol pride itak že tamali, pa še malo čaja in malo se bomo poigrali pol pa mali v mižule jst pa še kaj nardit:)

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 4197
5.5.2009 21:16:27   
Muca83
Poopsie, lepo da ti gre dobro user posted image

Ena je bila prestrašena zaradi mleziva - meni že od 17. tedna po malem teče ven ampak samo ponoči.

Kar se pa tiče očetovskega dopusta pa bo moj vzel tistih 15 dni, poleg tega je pa zdaj še taka situacija v firmi, da se nadure letos ne plačujejo več, delovnik je pa 10 ur in se mu je že fuuul ur nabralo in se je že nekaj menil, da bi jih koristil tako, da bi podaljšal očetovski dopust. Upam, da bo res tako, da bomo potem kakšen mesec in pol skupaj doma, ali pa tudi če bi za kakšen dan vmes šel delat ne bi bilo panike. user posted image

Jaz sem pa pravkar naročila lupinico Maxi Cosi na Recinkotu. Sva se z mojim zapičila v eno barvo in sem jim včeraj poslala, če jo slučajno imajo na voljo in sem dobila informacijo, da imajo samo še eno v tej barvi in je padla odločitev, da se hitro zagrebeva. Po taki ceni je res nikjer drugje ne dobiš. Recinko je zakon user posted image

Joj punce že kar odštevate koliko časa boste še v službi, jaz se pa še nisem nič šla menit kako bo z dopustom.

Se mi zdi, da mi trebušček kar iz ure v uro raste. Zdaj si ne vidim več intimnih predelov user posted image

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 4198
5.5.2009 21:39:15   
Joob
Punce, ali bo šla katera na 3d/4d, kam in koliko stane? Ker pri nas (dr.Strah) je 110 evr...men je pa to tooooooooo muuuuch.user posted image

Velik problem spremeni v majhnega, majhnega v nikakršnega....

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 4199
5.5.2009 21:47:19   
aprilčica07
joob: jst ne bom šla na ta 3d ultrazvok, nisem šla niti v prvo in ne bom šla niti zdaj... tudi tle okoli so take cene, mislim, da je cena 100 eur, ampak kot prvo mi je predrago, kot drugo se mi pa zdi brezveze hodit.. no, to je le moje mnenje, bojo povedale še ostale,  mogoče je pa katera že bla:)
muca83: tudi jst ne vidim več intimnih delov, jih kr ni.. je bla kriza uni dan se tam malo poštimat, ker smo šli na bazen.. jao, sem rabla pomoč, drgači bi bla vsa porezana.. kaj šele bo??user posted image user posted image  

Tako, zdaj pa res lahko noč Grem gledat nogometuser posted image user posted image user posted image user posted image

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu Joob)
Neposredna povezava do sporočila: 4200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Imela sem občutek, da nekaj ni v redu
Odločim se, da grem k zdravniku. Nimam termina. Ampak jaz se ne dam. Prosim, samo na kratko si oglejte. Pritožujem se, d...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

katero ime vam je bolj všeč
diana3100

katero ime vam je bolj všeč

niki (25%)

lina (32%)

taja (43%)

Število vseh glasov: 196

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!