|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2009
2.5.2009 13:13:08   
poopsie
Čaw punce. Od poopsie sestra tuki user posted image

Moja draga sestrca je včeri ful krvavela, šla v porodnišnico in so ji tam rekli,da se posteljica lušči user posted image  Nevem če sm ravno prav zapisala ampak neki v tej smeri.
Danes ponoči pa je še popadke dobila,ki jih za zdaj uspešno zaustavljajo.
Odprta ni nč, MV pa je malo zmehčan.
Zdravniki so rekli,da bi mogla še vsaj ene 3tedne vzdržat.. Drugače pa ima pupika približno 1600g
Tko,da držimo pesti da se vse uredi.. Jst vam bom pa še naprej poročala,ko bom kaj zvedela.

Iraya je 4 tedne prezgodaj postala sestra mali Isabelli. :)

(odgovor članu Tanchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4076
2.5.2009 13:27:03   
tulpek
Držimo pesti za njo in malo pupo! 

(odgovor članu poopsie)
Neposredna povezava do sporočila: 4077
2.5.2009 13:49:38   
go_ta
Od poopsie sestrcauser posted image , hvala za informacije! Povej ji, da držimo pesti za njo pa njeno punčko, da bo vse v redu!!!user posted image Itak, da bo!! pa poročaj nam, kako je z njo ...

23. 7. 2009 - Niko (50 cm, 3460 g)
1. mesec: 56, 4715
3. mesec: 64, 7030
4 meseci 3t: 7980
6. mesec: 71,5, 8590

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 4078
2.5.2009 15:10:58   
Joob
Poopsi, držim pesti, da bo vse ok in da bo mala zdržala še nekaj časa v buhiju. Drži se!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Velik problem spremeni v majhnega, majhnega v nikakršnega....

(odgovor članu poopsie)
Neposredna povezava do sporočila: 4079
2.5.2009 16:11:28   
hel32
Hvala za informacije o poopsei, upam, da se bo vse izteklo, kot se mora,
tako da bo prav zauser posted image  in da bo zdrava,želim ji vse naj najuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Jaz sem pa tako nero dna in sem se pri odpiranju novega noža porezala po dveh prstih, pa še desno roko, upam,da bo čimprej zacelelo!
lep dan vam želim!
Helena 23t3d

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu Joob)
Neposredna povezava do sporočila: 4080
2.5.2009 18:29:18   
kerala
Poopsie, drži se user posted image user posted image user posted image ! Bodo ja zdravniki uspeli porihtat, da vsaj še ti 3 tedni minejo! Vse navijamo zate in tvojo malo pupiko!

Glede vaginalnega poroda po carskem rezu  - naša učiteljica pri telovadbi je prvo rodila s CR, drugo pa vaginalno. Tako da kar pogumno!
Pozdravček vsem! Pa še en velik user posted image  za Poopsie!

Živa, 12.1.1995
Duna, 12.6.1996
Taras, 20.8.2009 (54cm, 3.980g)
1. mesec: 61cm, 4.945g
2. mesec: 66cm, 5.415g
3. mesec: 67cm, 6.245g
6. mesec: 76cm, 8.060g

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 4081
2.5.2009 18:31:01   
Barbk
Poopsie drži se in mala pupika tudi. Verjamem, da bosta obe uspešno speljali do konca. user posted image  In še en kup user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za vaju.
Hel32, čuvaj se babuška, boš rabla prste, veš. user posted image

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!
(10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 4082
2.5.2009 19:26:07   
*anč*
ojoj, poopsie, drži se!! user posted image

kaj se pa kej s sulfinijo dogaja?

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 4083
2.5.2009 19:29:06   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: poopsie

Čaw punce. Od poopsie sestra tuki user posted image

Moja draga sestrca je včeri ful krvavela, šla v porodnišnico in so ji tam rekli,da se posteljica lušči user posted image  Nevem če sm ravno prav zapisala ampak neki v tej smeri.
Danes ponoči pa je še popadke dobila,ki jih za zdaj uspešno zaustavljajo.
Odprta ni nč, MV pa je malo zmehčan.
Zdravniki so rekli,da bi mogla še vsaj ene 3tedne vzdržat.. Drugače pa ima pupika približno 1600g
Tko,da držimo pesti da se vse uredi.. Jst vam bom pa še naprej poročala,ko bom kaj zvedela.

Uh, poopsie - drži se pupa. Še vsaj tri tedne.

user posted image

poopsie's sister- ti nam pa kr poročaj. Super sestrica si!  user posted image

(odgovor članu poopsie)
Neposredna povezava do sporočila: 4084
2.5.2009 21:33:29   
lara27
Pozdravljene vseuser posted image

Prav hudo mi je ,ko vidim ,da ima katera težave v nosečnosti s foruma upam,da se bo uredilo z vsemi pa ,da bomo donosile naše male štručke do avgusta.
Jaz se zaenkrat počutim kar vredu razen utrujenost me muči pa grozna lakotauser posted image do zdaj sem se že zredila 5+ skupaj mislim ,da pretiravam z prigrizki.

Poopsie user posted image user posted image user posted image
držim pesti zate ,da zdržita z user posted image čimdlje skupaj.
Flora
tebi čestitamuser posted image user posted image user posted image ,da je vse o.k in za user posted image
A  katera ve ,če je z Sulfinijo vse vredu in če bo do konca v bolnici upam da bo vse vredu držim pesti za vse.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 4085
2.5.2009 21:38:22   
Anonimen
Kaj pa je sploh s Sulfinijo?user posted image Nobena noče nič napisat. saj nazadnje je bilo vse ok, ko je imela pregled.

(odgovor članu lara27)
  Neposredna povezava do sporočila: 4086
2.5.2009 22:31:52   
Muca83
Zdravo punce! Jaz sem danes prišla z oddiha in sem rabila res veliko časa, da sem prebrala vse kar ste uspele spisati v teh 5 dneh. Najprej sem bila vesela nad dobrimi novicami od aprilčice user posted image in potem Flore user posted image ampak zdaj me je pa tole od poopsie čisto iz tira vrglo user posted image

poopsie in user posted image držita se! Mislila bom na vaju, da zdržita še dolgo 2v1 user posted image user posted image

gold fish, če si dobila telefonsko od Sulfinije lahko še nam malo poročaš kako ji gre.

Sicer je pa oddih v Istri hitro minil, ni mi bilo pa ravno idealno. Me je zelo motila neudobna postelja v hotelu in sem 2 noči bolj bedela kot spala, ker me je vse bolelo. Doma me pa nikoli, sem vedno dobro spala na mojem dormeu. user posted image Sicer smo se pa precej sprehajali po mestih, včeraj je bilo pa sploh toplo sonce in sem se sončila ob zunanjem bazenu, pa malo sem zaplavala v notranjem, ker ravno ni bilo gneče. Mi je bilo tudi plavati malo čuden občutek s trebuščkom. Ko sem prišla domov sem izmerila še trebuh, ki je dosegel magično številko 100 cm user posted image

Imam en problem in mogoče mi bo katera vedela objasniti kaj bi lahko bilo: Pojavila se mi je občasna bolečina desno znotraj, ampak sploh ni na področju maternice ampak bi bolj rekla v ledvenem predelu, precej globoko v notranjosti. Me je vsak dan začelo boleti in potem kar trajalo kakšno uro. Pa ni bilo važno ali sem sedela, stala, hodila, karkoli. Bolečina je pa taka konstantna, niso krči. Če ne bo slabše ne mislim hodit k zdravnikom, bom pa vprašala G v četrtek kaj bi lahko bilo. Kako pa otrdevanje trebuha izgleda? Najbrž je to spredaj na trebuhu, ne od strani v notranjosti telesa ane?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4087
3.5.2009 8:19:29   
go_ta
Dobro jutro, user posted image ! Ste dopustnikarce začele prihajat domov?user posted image  No, upam, da ste se imele lepo!
midva sva šla včer krog okrog Bleda, pol pa jest, je blo prov luštn. Pa še zgodnja sva bla, tko da ni blo gužve.
Muca83, ne vem, zakaj te boli, mogoče ti bo katera druga znala razložit, otrdevanje trebuha pa ni, ker je to spredaj, dobiš tak bunkast, trd trebuh ... Aja, lepo, da si uživala na dopustuuser posted image
lara27, tud mene muči tale lakotauser posted image , včasih se mi zdi, da bi vola lahko pojedla, sploh zvečer!! Kile mi pa itak letijo gor, ni važno, kolko jem.
Ja, vse upamo, da bomo do avgusta zdržale in dobile zdrave dojenčke, kar je tud prov. Treba je mislit pozitivnouser posted image  Je pa res, da je ful enih stvari, ki se lahko zapletejo, ampak o tem je brezveze razmišljat, ne?
Poopsie, drži se!user posted image
Za Sulfinijo me pa tudi zanima, kaj je ... Upam, da bo katera dobila kakšno informacijo.

23. 7. 2009 - Niko (50 cm, 3460 g)
1. mesec: 56, 4715
3. mesec: 64, 7030
4 meseci 3t: 7980
6. mesec: 71,5, 8590

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 4088
3.5.2009 20:53:32   
duska hruska
Živjo, punce!

Jaz sem se tudi danes vrnila s tri dnevnega dopusta. smo kampirali. Je bilo kar luštno, sam ponoči pa mrzlo v šotoru.  Smo se fejst oblekli, pa je šlo. Drugače pa še vedno kašljam, da me hoče raznest, tako da grem jutri zjutraj direkt k zdravniku.
Poopsi, tudi jaz držim pesti za vaju. a sem prav prebrala, da ima tvoja pupika že 1600 g?
Držite se.

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 4089
3.5.2009 21:00:06   
duska hruska
Aja, sem pozabila povedati, da se mi kile nabirajo nekam v  višave. Imam že + 9 kg!!!! Pa se nič kaj ne nažiram, se mi zdi, da tko kar normalno jem kot prej, sam sladoleda mal več. Groooza. G me kar malo postrani gleda, ker sem že brez teh 9 kg mal pretežka. user posted image Tamali pa tud mal nadpovprečno nabira špehec okol trebuha. Hmmmm. Je rekla, da ne bi blo preveč fajn, da bi bil pretežek, ker je to moj prvi porod. Ampak si kr ne morem pomagat, da bi zdaj res pazlia, kaj jem.

(odgovor članu duska hruska)
Neposredna povezava do sporočila: 4090
3.5.2009 21:21:15   
Tanchy
Poopsie in Sulfinija držim pestke za čim boljše in daljše trajanje nosečnosti user posted image user posted image user posted image

Pri meni je pa trenutno ravno kontra s kg- zaradi slabosti mi niti ne paše veliko jest (čeprav se silim) in imam "le" +3kg. OS zdravnica mi je rekla, da je možno, da sem sama v bistvu shujšala za pribl. 5kg user posted image Ja sej bi blo fajn, ampak ne v user posted image .

Jutri se moram prijavit na ultrazvok trebuha, da vidimo, če mi žolčni kamni povzročajo težave user posted image .

Lep začetek tedna vam želim in mirno user posted image !

Najlepše je živeti za svoje otroke!

(odgovor članu duska hruska)
Neposredna povezava do sporočila: 4091
3.5.2009 21:54:10   
zima07
Pozdravljene, punce!

Samo toliko, da vas na hitro pozdravim-vsega še nisem uspela prebrat, smo šele zgodaj zvečer prišli z Dolenjske-prav luštno smo se imeli, je prav pasalo...Po moji enotedenski odsotnosti zaradi izobraževanja v Izoli si je namreč moj user posted image  vzel prosto in se šel za 3 dni potapljat, potem smo bili vsi 3 dni v službi in vrtcu, sedaj pa preživeli lušne 3 dni na vikendu-skupaj...To je pa res užitek...(Da o dobri hrani in počitku niti ne govorim user posted image )...Se pa moje stanje drastično slabša, boli me križ, trtica, ritnica in noga zadaj..če malo preveč prehodim pa še sprednji sp.del trebuha desno...kr neki...si sploh ne morem predstavljat, da bo tako do konca..V prvi nosečnosti sem bila še na dan roka na Rožniku in tole sedaj mi sploh ni jasno?!

Poospsie in sulfinija, držim pesti user posted image ...

Joob, zate in tvojo pikico tudi...Čeprav verjamem, da je vse tako kot mora biti user posted image ...

Pozdravček, mirno noč in lep začetek delovnega tedna vsem skupaj!

< Sporočilo je popravil zima07 -- 3.5.2009 21:56:44 >

(odgovor članu Tanchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4092
3.5.2009 21:57:58   
Tanchy
Zima07 tudi pri meni je bila 1.user posted image fenomenalna v primerjavi z 2. ko imam skos težave. Vzpodbuda moje G je bila: Saj 2.user posted image je običajno težja kot1.! user posted image Sej bo, če ne prej pa, ko bomo pestovale naše user posted image .

(odgovor članu zima07)
Neposredna povezava do sporočila: 4093
3.5.2009 22:01:35   
tulpek
Punce, js imam že v 1. nosečnosti kup problemov.... Sploh raje ne razmišljam, kaj vse lahko v drugo še pokasiram zraven user posted image .
Tancy, tudi js sem na +3, pa se mi ni zdi, da bi kaj shujšala.

(odgovor članu Tanchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4094
3.5.2009 23:27:20   
Muca83
Danes je bila sestra z družino pri meni na obisku in sem ji rekla, naj mi prinese cunjice za dojenčka, ki jih ima shranjene zame od svojih dveh otrok. Mi je prinesla tri velike vreče cunj, vse velikosti do 1 leta. Potem sem pa izbrala ven vse kar je velikosti 56 in 62 in ni bilo kaj veliko na koncu. Ene 12 mako majčk, 3 žabice, 2 kapici, 4 bodiji in ene 7 plišastih pajackov in 2 zimska kompletka (ona je imela otroka dec in okt).

Potem sem šla pa gledat seznam za dojenčka na forum in zdaj sem čisto zmedena. Ene stvari so napisane po 2 ali 3 pa mi ni jasno, a to pomeni, da dojenčka ne preoblečeš vsak dan v sveža oblačilca ali je treba potem kar vsak dan vse sproti prat al kako user posted image Ali se pri teh seznamih res toliko računa na to, da se gre po 2 tednih že v nakupe za oblačilca. Moram priznati, da sem ful zmedena kar se tiče opreme za otročka, na trenutke me je prav strah če bom znala ravnati z dojenčkom ker nimam praktično nobenih izkušenj user posted image

Jutri pa v službo po 9 dneh počivanja user posted image Ampak prej imam pa še test za sladkorno.

Zadnje dni opažam očitno povečano potrebo po lulanju. Ponoči sem se kar 3x zbudila ker me je ful tiščalo user posted image , prej samo 1x. Ufff, se mi zdi, da bo še pestro do avgusta user posted image

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 4095
4.5.2009 7:04:51   
Tanchy
Jutro!

No, pa je ponedeljek in jaz sama doma........hvala bogu se po krasnem vikendu z mojima user posted image prav paše malo odpočiti user posted image .

Tulpek, tudi meni se ne zdi 3 kg premalo, predvsem, ker imam kar nekaj zaloge in po moje je zato tudi tako - sej še boljš, da od mene mali vzame kot pa vse samo nabiranje user posted image user posted image user posted image .
Muca83 ti pa nikar ne skrbi, mame znamo najboljš delat s svojimi otročki, izkušnje si pa itak napiraš, ko štručko dostavijo user posted image . Sem pa jaz tudi v 1.user posted image dobila veliko oblačilc za malega, pa sem vseeno še nakupila nekaj kakor se mi je zdelo. Malo za dušo, malo pa ker je bilo potrebno dopolniti dobljeno. Je pa res fino, če je dovolj cunjic, ti ni treba res vsak dan prat (jaz sem na 3 dni ali tako nekako), pa ta lepe cunjice so bile običajno za kam it. Tudi če kupiš kakšen bodi na preklop več (meni so bili zakon) ali žabice (jih kar rabiš) nebo hudega. Samo bolje št.62 ali 68, pa malo zavihaš, če je preveliko.

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 4096
4.5.2009 7:50:29   
sams
dobro jutro drage moje user posted image ,
počitnic je konec....po čem to najbolje vidim???? Po masi tistih user posted image  kamionov na cesti!!! Jaz bi jih kar ukinila in zapovedala vožnjo po železnici!!!

Sicer pa, poopsie, upam, da je vse OK!!!! user posted image  zate, zdrži še malo!!!!
Joob, držim pesti zate za danes!

nena1978, bogica, upam, da je s temi ledvičnimi kamni boljše.

hel32, upam, da prstki okrevajo, ti ti nerodica user posted image .

Muca83, meni se ne zdi, da je to premalo oblekic, ampak kot pravi Tanchy, več jih imaš, manj pogosto moraš prati. Jaz sem na začetku prala pogosto predvsem zato, ker je mali tako dobro kakal, ker drugače se ti majhni dojenčki nimajo kako umazati (razen, če so seveda bogceni in ful bruhajo-polivajo, takrat je tudi treba ful pogosto preoblačiti). Samo ne pretiravati, ker itak bo fuuul hitro prerastel. Sej greš kako stvar lahko tudi po porodu nabaviti, takrat boš že bolj izkušena in boš boljše vedela, katere oblekice tebi najbolj ustrezajo.

Flora2, 77ira, Arwen in Ayo, hvala lepa za čestitke user posted image .

Ayo, ja, jaz sem tudi bikica, kaj tudi ti? Držim pesti, da boš šla roditi vaginalno, če si to želiš. Jaz sem si 1. ful želela in tudi EA ne bi vzela (me je strah) in sem dala vse skozi. Aja, vaš Gabriel da se je zbudil ob 5:30? No, naš se tako zbuja vsak dan (med 5 in 5:30), ne glede na to, kako utrujen je bil in kdaj je šel spat. IZgleda, da ima tako bioritem, ker tudi jaz, ko grem delat, se zbudim ob 5h in mogoče mu je to ostalo še od časov, ko je bil v trebuhu user posted image  

Imam pa eno vprašanje: naš mali je ful boljše, ampak mu še vedno dajamo antibiotike. Koliko časa vi dajate antibiotike? Ene 10 dni? Ima pa sirup in kapljice. Namreč niti zdravnica niti farmacevtka mi niso nič hotele povedati....

(odgovor članu Tanchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4097
4.5.2009 7:56:23   
aprilčica07
Jutro,

na hitro, da vas samo pozdavim iz službe. Včeraj smo se vrnili iz našega mini dopusta, je blo super. Smo se naplavali, nahodili in imeli res fejst:)

Za nazaj nisem dosti brala, ker mi ni ratalo, ampak bom nadoknadla. Danes sem na sadju, ker sem vsa zatečena in nevem več kaj nardit, da bo bolše. Saj ne jem nevem kašne slane hrane, ma kljub vsemu imam noge kot hlode. Danes zjutraj sem šla dat kri,  za toxo. Zdaj čakam,  na izvide in upam, da bo vse ok:):)

poopsie: držim pesti, da bo vse ok.user posted image user posted image user posted image
joob: drži se in čim bolše odpravi na pregledu! vem kako se počutiš, zato me vsaka taka novička tle gori vrže iz tira, in se mi zdi, lih tako kruto, kot da bi mene še enkrat doletelo... 

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu Tanchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4098
4.5.2009 7:58:20   
aprilčica07
Ah, sem bla prehitra, sem hotla še neki napisat pa me je kr nekam vrglo in objavilo sporočilo. Sicer pa je res, da je ura skoraj 8 in bojo tle stranke, bo treba migat..

še to, poznate kašen recept proti zadrževanju vode v telesu? kar jst vem je sadje, ampak ga ne maram preveč ker mi dela kislino, baje peteršilj in zelena.. obstaja še kaj? ker drgači nevem kako bo. Za jakoba sem začela zatekat proti koncu, tokrat je pa to  ful prezgodaj.. kaj šele bo??

Šibam, ker me lovijo:)

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 4099
4.5.2009 8:04:51   
Tanchy
Sams tudi mi smo bili prejšnji teden na antibiotikih (ušeska) pa nam je zdravnica povedala, da mora jemati 10 dni, pa tudi v lekarni. Samo to naj bi bila ta dolga tura, ker prej nismo vedeli, da ga matrajo ušeska user posted image , pa nam je dala zdravnica za dlje časa. Vem, da ne sme z antibiotiki v vrtec, zakaj ti pa niso rekli za koliko časa pa pojma nimam. Na tvojem mestu bi poklicala in vprašala - najprej zdravnico!

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 4100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.