sams
|
dobro jutro drage moje , počitnic je konec....po čem to najbolje vidim???? Po masi tistih kamionov na cesti!!! Jaz bi jih kar ukinila in zapovedala vožnjo po železnici!!! Sicer pa, poopsie, upam, da je vse OK!!!! zate, zdrži še malo!!!! Joob, držim pesti zate za danes! nena1978, bogica, upam, da je s temi ledvičnimi kamni boljše. hel32, upam, da prstki okrevajo, ti ti nerodica . Muca83, meni se ne zdi, da je to premalo oblekic, ampak kot pravi Tanchy, več jih imaš, manj pogosto moraš prati. Jaz sem na začetku prala pogosto predvsem zato, ker je mali tako dobro kakal, ker drugače se ti majhni dojenčki nimajo kako umazati (razen, če so seveda bogceni in ful bruhajo-polivajo, takrat je tudi treba ful pogosto preoblačiti). Samo ne pretiravati, ker itak bo fuuul hitro prerastel. Sej greš kako stvar lahko tudi po porodu nabaviti, takrat boš že bolj izkušena in boš boljše vedela, katere oblekice tebi najbolj ustrezajo. Flora2, 77ira, Arwen in Ayo, hvala lepa za čestitke . Ayo, ja, jaz sem tudi bikica, kaj tudi ti? Držim pesti, da boš šla roditi vaginalno, če si to želiš. Jaz sem si 1. ful želela in tudi EA ne bi vzela (me je strah) in sem dala vse skozi. Aja, vaš Gabriel da se je zbudil ob 5:30? No, naš se tako zbuja vsak dan (med 5 in 5:30), ne glede na to, kako utrujen je bil in kdaj je šel spat. IZgleda, da ima tako bioritem, ker tudi jaz, ko grem delat, se zbudim ob 5h in mogoče mu je to ostalo še od časov, ko je bil v trebuhu Imam pa eno vprašanje: naš mali je ful boljše, ampak mu še vedno dajamo antibiotike. Koliko časa vi dajate antibiotike? Ene 10 dni? Ima pa sirup in kapljice. Namreč niti zdravnica niti farmacevtka mi niso nič hotele povedati....
|