|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del*
4.5.2009 21:51:35   
iraira
IZVIRNO SPOROČILO: Lovely

IZVIRNO SPOROČILO: iraira

Lovely zdaj se je pa zares začelo glede hiške? Vama pa more biti full všeč, da sta se tako hitro odločila

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image   user posted image  user posted image   user posted image  user posted image

Ne ne, nisva se še dokončno odločila, rabiva še malo informacij... Sva pa od septembra 2008 ogledovala... Je pa res, da imava visoko motivacijo in direkten fokus user posted image  Res upam, da se bo vse izšlo user posted image

Držim pesti da bo vse štimalo

Kar te ne ubije, te naredi močnejšega...

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 3176
4.5.2009 21:52:00   
iraira
Nova stran user posted image  user posted image  user posted image

Kar te ne ubije, te naredi močnejšega...

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 3177
4.5.2009 21:52:50   
janja 27
o goga ja sem pozabla komentirat

šti tole z dojenjem...ma kaj češ če noče.....nimaš kaj poskusila si in če se je on odloču da ne bo več cizal pač en bo...sej en dan bo itak enhu ne user posted image user posted image user posted image user posted image al ga misliš dojit do 15 user posted image user posted image user posted image user posted image pol pa se bo priklopu na puncouser posted image user posted image user posted image user posted image MAL HECA...k bi ti napisala ne mi zamerit....user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz sem tud sedaj prešlana doejnej zjutraj in zvečer....sem neki začela komplicirat da en bom še da bom še dojila 4 krat na dan pa sem vidla da sem se prav odločila ker čez dan se je sam afnala...tko da sedaj zjturaj pojej in zvečer tudi...jo nič ne zanima okoli se priklopi na jošk in akcijauser posted image user posted image upam da mi uspe tko dojit še dva meseca potem bom šla sam na zvečer in počasi konec..če se špela marela od metke ne bo drugače odločilauser posted image

sončnica revca upam da hitro mine tovj prehladek in user posted image user posted image za nika in obračanj naša metka pa še tje lena se obrne iz trebuha na hrbet oz obratno enkrat na dan ...mende ji je čist zadost ker če jo forciram se hitro začen pritoževat...ah bo že...sicer pa se mi tud manca ni veliko obračala pa še danes lih ni to njen hobi...sva delala otroke po istem kopituuser posted image user posted image user posted image user posted image danes so mi rekli da ga moram obut v čevlje iz ene stare trgovine v postojni k mende prodaja čevlje sma za upokojence pol greva seksat in bova dobila sinauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mega user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

čebelka77 user posted image user posted image user posted image za zobek

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 3178
4.5.2009 21:53:33   
Lovely
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan

Inya je bila danes pridna, veliko je čebljala, glasek je OK končno. Bo goflja tale mala princeska, kaj čem. Kot da jo je Gogabojan rodila user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem se skoraj polulala od smeha.

Veš kaj lovely, če bo res taka goflja, ji ne bo veliko hudega. Lej mene. Od nič na (vsaj zame je bilo NEKOČ) luksuz. Se bo znala zase pobrigat in to je to.

Jaz bi tudi rada videla, da bi bil Rok tak kot jaz. Bojan pa je že, oz. že preveč. Kar IRMO vprašite. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nas tudi jutri ne bo v Areno, ker je v sredo jurjev dan  po pravoslavno (đurđev dan), pa ma oče vedno fešto oz. slavo na ta dan. Tak da, jutri pečejo odojka, piškoti se pečejo na veliko, jaz bom morala delati kanapejčke, pa tak dalje. Ob 5h pa moram biti v cerkev, ker bodo žegnali kruh, seme od žita, in vino.

V sredo pa feštaaaaaaaaaaaaaaaaaaa................

He he he, imaš prav! Pa sej je super tako, da se bo znašla v življenju.

Mate pa lepo slavo.

Lovely

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 3179
4.5.2009 21:54:56   
janja 27
lovely držim pesti za hiškouser posted image user posted image user posted image user posted image

goga zakaj pa se irma že par dni ni oglasila jo net heca al kaj??

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 3180
4.5.2009 21:55:00   
Lovely

Lovely zdaj se je pa zares začelo glede hiške? Vama pa more biti full všeč, da sta se tako hitro odločila

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image   user posted image  user posted image   user posted image  user posted image

Ne ne, nisva se še dokončno odločila, rabiva še malo informacij... Sva pa od septembra 2008 ogledovala... Je pa res, da imava visoko motivacijo in direkten fokus user posted image  Res upam, da se bo vse izšlo user posted image

Držim pesti da bo vse štimalo

HVALA!! user posted image user posted image user posted image

Lovely

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 3181
4.5.2009 21:56:15   
Lovely
PA TEBI TUDI HVALA jANJA27!!!! user posted image user posted image user posted image

Lovely

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 3182
4.5.2009 21:58:50   
coccinella
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123

Evo zdaj pa še nekaj.

Punce, kam bi šle ve rade na počitnice????????????

Sva se z mojim pogovarjala za Grčijo al pa Tunizijo (tja sigurno ne grem). Če je katera kje bila v daljnih krajih, naj pove kako je, in če je z user posted image za biti tam. Plaža mora biti za kopat se, pa za sprehodke mora biti fulll fajn tudi, pa znamenitosti za gledati.

Madona, nisem nič zahtevna kajne user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image     user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

V Tunizijo sva šla na poročno potovanja v hotel s 4-imi zvezdicami pa je blo sucks kar se tiče čistoče in hrane.
Grčija pa tisti ki so bili pravijo da je zakon.

Jaz sem bila v Tuniziji dvakrat - ker mi je bilo full fino. Sem šla v hotel, mislim da 2,5 zvezdice user posted image user posted image user posted image user posted image , pa mi je bilo super. Čistoča, bazen, osebje, zakon......Se te full hitro zapomnijo in potem ste kao full dobri prijatelji. No meni je bilo v glavnem fino. In bi šla letos ziher tudi tja z Gajo, pa mi finančno ne bo zneslo. user posted image user posted image user posted image No pa drugo leto user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: jolly123

A dej no dam Taju piškot in lepo sedi in je in se potem spusti na kolena in gre kravce past še kar s piškotom v roki pa je pes očitno mislil da ga ponuja je prišel mimo in pojedel 

Ja čist hudo.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil coccinella -- 4.5.2009 22:03:54 >

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 3183
4.5.2009 22:02:34   
janja 27
ja jolly tole s tvojim kužekom je blo pa res user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image hudo k je napisala coccinelauser posted image user posted image user posted image user posted image

pa vse najboljše tvojmu možeku za RDuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

reč mu da mu tvoji ljubimci voščijo da ne bo ljubosumen da tolk časa na netu visišuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu coccinella)
Neposredna povezava do sporočila: 3184
4.5.2009 22:03:40   
gogabojan
Z Irmo je vse OK. Ne znese ji preveč časovno. Pa tok dela okoli hiške, da ji potem ni več  za nič.

Lovely - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za hiško. Upam, da se vama bo uresničilo, to kar si želita. Pa ja slava ja. Lepa ja. Sam kaj, ko maš tok dela. Nevem, kak bi mami zneslo, če nebi mela tak ZLATE HČERKICE, kot sem jaz.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Pa očetu in stricu tudi. K je treba ''koljivo'' nesti v cerkev. Evo spomnila sem se besede za semena od žita. So namočena v vinu, in 4 kocke cukra povrhu.

Upam, da bodo kilce šle še dol. Vsak mesec po 7 kg. Pa bom v parih mesecih (skoraj letu) pršla na suho postavo. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 3185
4.5.2009 22:06:34   
gogabojan
Madona mi počasi net dela. Hočem vam pokazat en filmček, kako se Roky smeje svojemu bratcu. Pa moram čakati še 8 min. Jojjjjjjjjj, jojjjjjjjjjjjjjjjj. Saj ni čudn, če oba visiva na netu, pa dol vlečeva, sam kaj čmo................

Neposredna povezava do sporočila: 3186
4.5.2009 22:15:03   
gogabojan
user posted image

Evo tu gori, se pa vidi, kok je bratec Bojan smešen, z besedami TIHI OCEAN. Oziroma ocean je tihi (fulllll smešno k bratec reče narobe)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image moja sončka user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3187
4.5.2009 22:23:37   
gogabojan
Kuku,

kaj res nobene več ni tu?????????????????

Neposredna povezava do sporočila: 3188
4.5.2009 22:26:08   
laknerš
Katera pa jutri sploh pride v Areno? Jest bi res rada prišla na en čvek!!

Neposredna povezava do sporočila: 3189
4.5.2009 22:31:10   
mbd0411
Evo mene naokroguser posted image
Danes sem nabavila globinski sesalecuser posted image user posted image user posted image Za suho in vodno sesanje od Philipsa.
Juhu...user posted image
Danes sem sprobala suho sesanje,jutri pa še mokro.
Je še moj navdušen in pravi,da zdaj bo pa on tudi sesaluser posted image ..a prej sem se pa sama mogla po kolenih"puzat",da je blo vsaj na pribl.posesano????user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Samo,da sesa in to kako...uh..user posted image user posted image user posted image

Samo ne vem kako naj zdaj ko-če bo treba malemu čistim nos z aspiratorjem,ker zdaj pa premočno vleče.Bo treba "peš"čistit.user posted image

Drugače sem pa včeraj stopila na vago....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
In potem vse tiho je bilo...

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

Neposredna povezava do sporočila: 3190
4.5.2009 22:35:11   
irma78

Aja, po kosilu gremo v Supernovo na Rudnik, zadnjič sem videla kar nekaj stvari zase pa nisem imela časa probavat... V glavnem, če bo čas dovolil te bom Irma poklicala, da se dobimo na kaki drinki. Če rata rata če ne pa se vidjamo v torek.

Sem bila cel vikend tako busy (urejanje vrta, pohajkovanje, šopingiranje,...), da sem po 3 dneh končno spet tukaj gor in sem ravnokar prebrala tale post. Po eni strani sem žalostna, da me nisi poklicala, ker bi bilo fino malo pokramljat, po drugi strani sem pa itak cel dan po vrtu rila, tako da bi rabila 1 uro, da bi vso umazanijo sprala iz sebe, preden bi lahko prišla v Supernovo. Ko boš pa naslednjič šla, pa pls kar javi, da gremo na kofi.

1. oktobra 2008 je na svet prijokal naš angelček Nik.

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 3191
4.5.2009 22:35:51   
janja 27
mbduser posted image user posted image user posted image user posted image za sesalcuser posted image user posted image user posted image sedaj pa čimveč naj ga tvoj uporabljauser posted image user posted image user posted image user posted image

goga user posted image user posted image user posted image az tovja sončka.....kolk sem rokec smejeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image smečko malliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 3192
4.5.2009 22:36:55   
janja 27
ooooooooooooo

irma is backuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 3193
4.5.2009 22:37:55   
gogabojan
Punce, ne mi zameriti. En bosanski vic.

Šta kaže čevapčič kad vidi sarmu???????'

JHebem te ja smotanu.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil gogabojan -- 4.5.2009 22:39:59 >

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 3194
4.5.2009 22:39:09   
gogabojan
IZVIRNO SPOROČILO: janja 27

mbduser posted image user posted image user posted image user posted image za sesalcuser posted image user posted image user posted image sedaj pa čimveč naj ga tvoj uporabljauser posted image user posted image user posted image user posted image

goga user posted image user posted image user posted image az tovja sončka.....kolk sem rokec smejeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image smečko malliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

a si gledala???????? a ni fajn ej. Še mojga se sliši iz hodnika, k se smeje rokyu in bojanu.

Hvala, hvala, sem čist polna ponosa na svoja dva sončka

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 3195
4.5.2009 22:42:14   
irma78
IZVIRNO SPOROČILO: ajetam@

punce pa mene tut povabte na kremšnite!!!

ja mali je užival. me je zelo zanimalo kako bo reagiral. a bo kaj opazil ali bo samo gledal okoli kot da ni nič. pa je lepo opazoval. sploh kozice k so bile full prijazne in blizu. pa medveda nisem še nikoli toook od blizu videla.

ja gogabojan zeleno misliš. joj obupen lokal. mislim da še obstaja.

to je mal naprej od horjula. vstopnina je 4€. zoo mali ampak je nekaj za videt. je lušen ker ni full folka. no mi smo šli še z enim parom z otrokom in smo bili sami tam. ko smo pa šli jih je pa še ene par prišlo.
imš medveda dva, kenguruje, kozice, pave, noje, bizone, kamelo, ponija, razne ptičke zanimive, rakuna, dolgonose medvede, .... ma res čist dovolj za videt...

Eeee, to bi pa mi tudi kdaj šli. Super ideja. Midva z mojim itak obožujeve ZOOje - kamorkoli greva po svetu in če majo ZOO sva midva takoj not. Se vidi, da sva nora na živalke.

(odgovor članu ajetam@)
Neposredna povezava do sporočila: 3196
4.5.2009 22:48:22   
irma78
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga

Men se pa nč ne da ...razmišljam, da bi šli jutri v volčji potok, sam ziher se nam zjutrej ne bo dalo ... hehe

kdaj začnejo otroci jest tist običajen gres? najrž takrat kot tud mleko ker je pač v mleku skuhan? pri enem letu?

in: npr. med vikendi, ko možeki ne grejo v službo: a jih pustite spat in same vstanete z user posted image  npr. ob sedmih al vstajate kot družinica vsi skupej?

vstajanje ob sedmih???????? Halo pri nas no go - tudi med tednom ne, ko sva z Nikom sama. Dobro, prvo vstajanje je res nekje okrog sedme ure, samo sva po previjanju in hranjenju oba z Nikom še čista koma in odsmrčava drugo rundo tja do nekje 10-ih. Saj vem, da se ni lepo hvalit, da dolgo spim, medtem ko imate ve do takrat že pol stanovanja pospravljenega in že skoraj kosilo skuhano, ampak v bran naj povem, da jaz pred polnočjo nikoli ne grem spat in potem rabim svojih 9 ur spanja - jih toliko potrebujem že cel life. Kaj čmo, sem bolj zvezdica zaspanka, Nik se je pa tudi po meni vrgel. Kar se pa dragega tiče, pa med vikendom oz. prazniki tudi z nama malo poleži, saj drugače čez teden vstaja ob 6-ih.

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 3197
4.5.2009 22:52:16   
irma78

Aja punce. Glede na to, da moj sinek nima alergij, mu že kar dajem skutke jesti. Pa skutine deserte itd. Če pa mu naredim z mlekom kašico pa itak delam pol vode pol mleka. Pa ni nikakršne reakcije. Itak pa smo to že vedeli prek testov.

Jaz sem pa danes dala Niku popoldne jogurt iz LM tisti 3,2, pa mu je šel tudi v ritko - je skoraj cel lonček pojedel. Pa zaenkrat tudi izgleda, da ni nobenih rakcij.

Neposredna povezava do sporočila: 3198
4.5.2009 22:57:19   
irma78
IZVIRNO SPOROČILO: laknerš

Aja pa za seznamček sem se znebila 4kguser posted image user posted image user posted image user posted image . Torej stanje 91kg.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za kilograme. Kapo dol!

Pri meni gre pa zadeva s hujšanjem bolj počasi, ker sem si tudi malo priredila ločevalno dieto, pa občasno se pregrešim, tako da trenutno še ne opazim bistvenih sprememb (tehtnice pa itak nimam).

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 3199
4.5.2009 23:09:40   
irma78

Ah pop.... bom. Ta internet ej za crknt je. Saj je res da vlečem fulll dol, sam do zdaj nikoli ni metu vn. Če bo post gor bo, če ne pa sm sama seb pisala. Saj bi se smejala, sam po 12ih primerih se mi več ne da. HB da sem kopirala.

Moj srček je Roka pustil na pojstli z odpetim bodijom. Plenico mel gor. Je zgleda Rok odlimu plenico. Seveda je sedel na najini pojstli. Midva pa sva šla na cigaret. In kaj se je zgodilo medtem ko naju ni bilo?????????''

Rok si je odpel plenico. Je zgleda potem vmes kaku. In se je začel z drekom igrati. In mazu po pojstli, po svojih rokicah, po svojih nogicah, po bodiju, in se fulllllll režal zdraven.

Midva z dragijom pa v šok. Bojan reku, da ni hotel prejeti za drek, se pa je fulll smeju, da ni mogel od smeha naju poklicat.

Zdaj pa je dragi moral vse spedenat od dreka, ker je on kriv, ker ni zapel bodija.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ampak pri vas pa imate pestro. Če se vam ne dogaja že samo po sebi, pa poskrbite. Super ste!

Neposredna povezava do sporočila: 3200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?