Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 2.5.2009 20:48:53
|
|
|
|
iraira
|
IZVIRNO SPOROČILO: ajetam@ celo niste full pisale mi smo se potepali danes. smo ujeli jutranji sonček in smo šli v zoo v vrzdencu. je blo super. tak mini zoo je sam lušten... sem vesele da se je mož odloču da gremo kar zjutraj ker se je pol spet pooblačilo. itak... Tjuši je sigurno užival, vidva pa tudi
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 2.5.2009 20:49:30
|
|
|
|
iraira
|
Nova stran jeeessssssss
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 2.5.2009 20:51:20
|
|
|
|
gogabojan
|
kuku ira kdaj prideš na vrhniko??? Ajetam, kak zgleda na vrzdencu ta mini zoo??? kok pa majo vstopnino. pa kje je ta zoo. jaz vem sam kje je un diskač včasih bil na vrzdencu. niti ne vem, če je še vedno diskač tam.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 2.5.2009 20:53:04
|
|
|
|
gogabojan
|
sem pa hotla iti k janji na čevapčiče sam kaj k sem mela sosedovga otroka zraven. k je pravi mesojedec, pa da nebi poleg nas še on se fulll basu. pa janji nebi nič za goste ostal. janja upam da je bil piknik fenomenalen
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 2.5.2009 20:53:06
|
|
|
|
iraira
|
Pridem gogabojan samo da vse uskladim, pa da bo sonček sijaj sijaj .
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 2.5.2009 20:54:25
|
|
|
|
iraira
|
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan sem pa hotla iti k janji na čevapčiče sam kaj k sem mela sosedovga otroka zraven. k je pravi mesojedec, pa da nebi poleg nas še on se fulll basu. pa janji nebi nič za goste ostal. janja upam da je bil piknik fenomenalen ja janja upam da ste se imeli krasno četudi so bile plohice
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 2.5.2009 21:00:32
|
|
|
|
gogabojan
|
IZVIRNO SPOROČILO: iraira Pridem gogabojan samo da vse uskladim, pa da bo sonček sijaj sijaj . saj ne rabiš veliko uskladi 1 pa še 1 pa bo pa uletiš pa itak nič ne rabiš, sam sem prid pa bo
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 2.5.2009 21:03:00
|
|
|
|
janja 27
|
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan sem pa hotla iti k janji na čevapčiče sam kaj k sem mela sosedovga otroka zraven. k je pravi mesojedec, pa da nebi poleg nas še on se fulll basu. pa janji nebi nič za goste ostal. janja upam da je bil piknik fenomenalen jih je đe tolk ostalo da bomo tud jutri pekli....jaz jih imam že vrh glave ..ma moji itak nabavijo FULL FULL hrane preveč pol pa še ene tri dni žremo k da smo podhranjeni itak piknik je uspel vsi pridni in ok, mami vas zadovoljan k je eno leto starješa ploh je blo zelo malo ma majo naši itak eno tako veliko verando pokrito tko da ni panike tud če je dež...... jolly za iznajdljivost jaz pa cele kufre sabo vozim, v bistvu mam kr en rucak robe od obeh vedno v avtu...naštimam potem pa se vozi iz nami ...... lovely bravo za tovojo inyo in celo jabolko in seveda cool da ste se zmenli glede krsta.... joj jaz bom jutri že tretji dan jedla čevape, pa ražnjiče pa kotlete mi že preseda bi rajš uno kremšnito goga sej mama je spekla torto velikanko da so lahko "mulci "pihali svečke......ma kaj k je šla za med .
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 2.5.2009 21:04:00
|
|
|
|
janja 27
|
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan IZVIRNO SPOROČILO: iraira Pridem gogabojan samo da vse uskladim, pa da bo sonček sijaj sijaj . saj ne rabiš veliko uskladi 1 pa še 1 pa bo pa uletiš pa itak nič ne rabiš, sam sem prid pa bo dej res iraira pa se zmenve ti pridi pa priletim še jaz un dan na vrhniko bo goga častila kremšnite
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 2.5.2009 21:05:33
|
|
|
|
iraira
|
IZVIRNO SPOROČILO: janja 27 IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan IZVIRNO SPOROČILO: iraira Pridem gogabojan samo da vse uskladim, pa da bo sonček sijaj sijaj . saj ne rabiš veliko uskladi 1 pa še 1 pa bo pa uletiš pa itak nič ne rabiš, sam sem prid pa bo dej res iraira pa se zmenve ti pridi pa priletim še jaz un dan na vrhniko bo goga častila kremšnite Samo tole pa ni slaba ideja janja dejmo se zmenit no
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 2.5.2009 21:05:43
|
|
|
|
gogabojan
|
IZVIRNO SPOROČILO: janja 27 joj jaz bom jutri že tretji dan jedla čevape, pa ražnjiče pa kotlete mi že preseda bi rajš uno kremšnito goga A MENJAŠ????????????????????
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 2.5.2009 21:06:42
|
|
|
|
iraira
|
IZVIRNO SPOROČILO: janja 27 IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan IZVIRNO SPOROČILO: iraira Pridem gogabojan samo da vse uskladim, pa da bo sonček sijaj sijaj . saj ne rabiš veliko uskladi 1 pa še 1 pa bo pa uletiš pa itak nič ne rabiš, sam sem prid pa bo dej res iraira pa se zmenve ti pridi pa priletim še jaz un dan na vrhniko bo goga častila kremšnite Ti pa meso prinesi janja pa bomo imele piknik
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 2.5.2009 21:09:31
|
|
|
|
janja 27
|
IZVIRNO SPOROČILO: iraira IZVIRNO SPOROČILO: janja 27 IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan IZVIRNO SPOROČILO: iraira Pridem gogabojan samo da vse uskladim, pa da bo sonček sijaj sijaj . saj ne rabiš veliko uskladi 1 pa še 1 pa bo pa uletiš pa itak nič ne rabiš, sam sem prid pa bo dej res iraira pa se zmenve ti pridi pa priletim še jaz un dan na vrhniko bo goga častila kremšnite Ti pa meso prinesi janja pa bomo imele piknik kaka je kaj napoved..mora bit sonček al je lahko tud dežek.....moram it pogledat ....sekundo
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 2.5.2009 21:09:53
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
IZVIRNO SPOROČILO: ajetam@ celo niste full pisale mi smo se potepali danes. smo ujeli jutranji sonček in smo šli v zoo v vrzdencu. je blo super. tak mini zoo je sam lušten... sem vesele da se je mož odloču da gremo kar zjutraj ker se je pol spet pooblačilo. itak... kje pa je to???
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 2.5.2009 21:10:56
|
|
|
|
ajetam@
|
punce pa mene tut povabte na kremšnite!!! ja mali je užival. me je zelo zanimalo kako bo reagiral. a bo kaj opazil ali bo samo gledal okoli kot da ni nič. pa je lepo opazoval. sploh kozice k so bile full prijazne in blizu. pa medveda nisem še nikoli toook od blizu videla. ja gogabojan zeleno misliš. joj obupen lokal. mislim da še obstaja. to je mal naprej od horjula. vstopnina je 4€. zoo mali ampak je nekaj za videt. je lušen ker ni full folka. no mi smo šli še z enim parom z otrokom in smo bili sami tam. ko smo pa šli jih je pa še ene par prišlo. imš medveda dva, kenguruje, kozice, pave, noje, bizone, kamelo, ponija, razne ptičke zanimive, rakuna, dolgonose medvede, .... ma res čist dovolj za videt...
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 2.5.2009 21:16:00
|
|
|
|
janja 27
|
se dobimo v četrtek ............ob 10 h ...........na vrhniki.........kje nimam pojma....kr pri policiji nas bo goga vidla skozi okno
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 2.5.2009 21:16:47
|
|
|
|
janja 27
|
IZVIRNO SPOROČILO: ajetam@ to je mal naprej od horjula. vstopnina je 4€. zoo mali ampak je nekaj za videt. je lušen ker ni full folka. no mi smo šli še z enim parom z otrokom in smo bili sami tam. ko smo pa šli jih je pa še ene par prišlo. imš medveda dva, kenguruje, kozice, pave, noje, bizone, kamelo, ponija, razne ptičke zanimive, rakuna, dolgonose medvede, .... ma res čist dovolj za videt... ooooooooooo slišat je hudo...........bomo tud mi mogoče odjadrali drug vikend če bo vreme...........
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 2.5.2009 21:16:53
|
|
|
|
iraira
|
IZVIRNO SPOROČILO: janja 27 se dobimo v četrtek ............ob 10 h ...........na vrhniki.........kje nimam pojma....kr pri policiji nas bo goga vidla skozi okno zmenjeno, a gogabojan kaj praviš?
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 2.5.2009 21:21:48
|
|
|
|
janja 27
|
metka pošilja 7 ljubčkov tilenu za SEDEM celih mesecev druge pa časti s ker jih je tolk ostalo pa še eno
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 2.5.2009 21:23:17
|
|
|
|
ajetam@
|
madonca tole pivo pa tko dobr zgleda da bi ga še jest spila pa piva ne pijem
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 2.5.2009 21:24:41
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
jaz pa mislim da je čas, da določimo dartum srečanja ...jaz mam še 3000 stvari v maju pa bi blo fajn da vem čimprej ...pa tud za vse ostale, da potem ne bo izgovorov ...nisem dost zgodaj vedla in podobno ...jolly hitro ti imaš nekje shranjeno anketo v katerem tednu pa določi datum in gotovo!
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 2.5.2009 21:25:20
|
|
|
|
iraira
|
Saj res, nisem pozabila janja vse naj. naj. Metki za 7mesecev.... pa hvala za meska in pivo
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 2.5.2009 21:26:26
|
|
|
|
iraira
|
Pa še Tilnu vse naj. naj.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 2.5.2009 21:27:41
|
|
|
|
iraira
|
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga jaz pa mislim da je čas, da določimo dartum srečanja ...jaz mam še 3000 stvari v maju pa bi blo fajn da vem čimprej ...pa tud za vse ostale, da potem ne bo izgovorov ...nisem dost zgodaj vedla in podobno ...jolly hitro ti imaš nekje shranjeno anketo v katerem tednu pa določi datum in gotovo! To pikica kar oštro, drugače na koncu ne bo nič iz piknika oz. srečanja
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 2.5.2009 21:28:58
|
|
|
|
janja 27
|
IZVIRNO SPOROČILO: iraira IZVIRNO SPOROČILO: janja 27 se dobimo v četrtek ............ob 10 h ...........na vrhniki.........kje nimam pojma....kr pri policiji nas bo goga vidla skozi okno zmenjeno, a gogabojan kaj praviš? goga verjetno kremšnite papa......
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?