|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del*
2.5.2009 22:30:23   
gogabojan
Punce. Moj otrok je zrastu z kravjim mlekom. AM ni maru, dojiti tudi ne, tak da je jedu oz. pil kravje mleko. Pa mu čisto nič ne manjka.

Pameten je, postavo ma normalno (morda malo preveč suh zadnje čase), kosti ima full močne, tak da...... Če ni reakcije na KM nevem zakaj nebi.

Včasih ni bilo AM al pa kaj podobnega, pa so ti ljudje bolj zdravi kot mi, k so že fulll predelane hrane imeli.

Kmečki ljudje (npr. moja mama, ) pa so fullll zdravi. Bolj kot mi. Pa so starej kot mi za 1x pa bolj zdravi.

Zakaj že??? Zaradi hrane. Včasih niso toliko komplicirali zaradi tega, zdaj pa fullllllllll.

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 2951
2.5.2009 22:32:12   
ajetam@
ja se strinjam. moj oči je tut od rojstva bil na km.

katere jogurte jim pa dajete?

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 2952
2.5.2009 22:33:33   
PikicaStonoga
IZVIRNO SPOROČILO: iraira

IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga

IZVIRNO SPOROČILO: ajetam@

jaz sem mu baby gres že dala. sem z adaptiranim mlekom skuhala...

a se AM lahko kuha?

Jaz mislim da ne

ja jaz sem tuds misla da ne user posted image user posted image

pa to noč držte pesti za naše zajčke ...jim je mamice umrla pred dvema dnevoma in smo danes imeli reševalno akcijo in jih učili pit in jest, ker so še mali ...dva sta umrčkala ...ostali pa ne ...me je prej nečakinja klicala, da menda 3je že sami grejo do šalčke z mlekocom ...joj kako si želim, da jim uspe,  ker sem včerej kr user posted image user posted image user posted image  ker nismo vedeli kaj naj ...so slabe tri tedne stari in bi mogli še zizat user posted image user posted image user posted image  sam nimamo kej za nardit ...smo jim vse ščistli da so na suhem, zagradili, da jih ne bi zeblo, ko ni mamice, dali ene inimini brikete, seno in mlekca z vodo ...cel dan bili z njimii in jim smrčke namakali v mlekca ...zdaj pa upamo, da preživijo nočko ...user posted image user posted image user posted image user posted image

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 2953
2.5.2009 22:33:35   
iraira
Jaz probam pri hrani čim manj komplicirat....saj daš samo za probati in vidiš reakcijo takoj.

Kar te ne ubije, te naredi močnejšega...

Neposredna povezava do sporočila: 2954
2.5.2009 22:35:09   
iraira
pa to noč držte pesti za naše zajčke ...jim je mamice umrla pred dvema dnevoma in smo danes imeli reševalno akcijo in jih učili pit in jest, ker so še mali ...dva sta umrčkala ...ostali pa ne ...me je prej nečakinja klicala, da menda 3je že sami grejo do šalčke z mlekocom ...joj kako si želim, da jim uspe,  ker sem včerej kr user posted image user posted image user posted image  ker nismo vedeli kaj naj ...so slabe tri tedne stari in bi mogli še zizat user posted image user posted image user posted image  sam nimamo kej za nardit ...smo jim vse ščistli da so na suhem, zagradili, da jih ne bi zeblo, ko ni mamice, dali ene inimini brikete, seno in mlekca z vodo ...cel dan bili z njimii in jim smrčke namakali v mlekca ...zdaj pa upamo, da preživijo nočko ...user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  živalce so pa moja šibka točka user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image   držim pesti pikica

Neposredna povezava do sporočila: 2955
2.5.2009 22:36:11   
PikicaStonoga

ja ne vem. naj se nebi ampak samo zato ker izgubi neke zadeve. vitamine, beljakovine... pojma nimam kaj. nekaj user posted image
ker piše da se tut naj ne daje v mikrovalovno zaradi istega razloga.

sam jaz nisem vidla problema. sem kar tko naredila..

ma dej sem bla ta teden pri 2 dojenčkih in vsi dajejo AM v mikrovalovko ...
jaz se že 6 mesecev delam tople kopeli da grejem pa razmipljam, da bi nehala in vrgla v mikrovalovko ...

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu ajetam@)
Neposredna povezava do sporočila: 2956
2.5.2009 22:36:41   
janja 27

janja a mlajši si dala kravje mleko? jaz tuhtam kdaj bi ga dala mojmu. eni pravjo da se že lahko da prej zdeej pa ne vem kaj naj naredim...

jaz sem manci dala mleko alpsko 1,5 pri 6 mesecih, pri 7 mesecih pa sem ji dala domače kravje mleko....najprej sem mešala pol vode pol mekea ker domače je bolj močno....ne vem teden dni - pa ni bilo nobenih reakcij...od 10 meseca naprej nisem več dojila in je zvečer pred spanjem dobila flašo 300 ml mleka s kakavom do 2 let vsaj danuser posted image pol smo ša šli v avstalijo pa ji tam nobeno mleko ni pašalo tko da smo ukinli vse skupuser posted image
pri metki delam enako....sam sedaj čakam domače mlekouser posted image --ker ga ni pač dobi kupljeno 1.6user posted image

jaz ji tud že dajem skutke, pa puding sem ji skuhala včerajuser posted image je pojedla k bi migniluser posted image user posted image user posted image

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu ajetam@)
Neposredna povezava do sporočila: 2957
2.5.2009 22:37:07   
iraira

Jaz od Lj.mlekaren- so brez E-jovuser posted image  user posted image . Skutke isto LM in Obsgarten so tudi brez E-jovuser posted image  user posted image . Pogledam pač da ni škodljivih E-jovuser posted image  user posted image in to ji kupim pa je user posted image .

(odgovor članu ajetam@)
Neposredna povezava do sporočila: 2958
2.5.2009 22:38:23   
PikicaStonoga
punce moje, jaz grem pa zdej spat, ker sem utrujena ...moj srček pa njegov frend bosta pa še en film gledala, men se ne da, smo HB v LJ in imam mir v drugi sobi, pa še sami smo, tast in tašča se jutri vrneta ...

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 2959
2.5.2009 22:39:18   
PikicaStonoga
user posted image user posted image user posted image user posted image   LAHKOOOOOOOOO NOOOOOČČČČČ!!!user posted image user posted image user posted image user posted image  

ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 2960
2.5.2009 22:39:32   
janja 27

jogobelo, pa ljubljanske mlekarne, pa sedaj sem jih kupal v lidlu...

(odgovor članu ajetam@)
Neposredna povezava do sporočila: 2961
2.5.2009 22:39:38   
iraira

ja ne vem. naj se nebi ampak samo zato ker izgubi neke zadeve. vitamine, beljakovine... pojma nimam kaj. nekaj user posted image
ker piše da se tut naj ne daje v mikrovalovno zaradi istega razloga.

sam jaz nisem vidla problema. sem kar tko naredila..

ma dej sem bla ta teden pri 2 dojenčkih in vsi dajejo AM v mikrovalovko ...
jaz se že 6 mesecev delam tople kopeli da grejem pa razmipljam, da bi nehala in vrgla v mikrovalovko ...

Jaz segrejem prekuhano vodo v mikrovalovki in dodam prašek pa je. Če pa pogrevam pa tudi fliknem v MV. Samo ne pogrevam, če stoji več kot pol ure. Ne vem, mogoče delam narobe, mogoče pa tudi ne

Neposredna povezava do sporočila: 2962
2.5.2009 22:40:25   
janja 27
pikica NOČKO....pa držim pesti za boge male zajčke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 2963
2.5.2009 22:40:38   
iraira
Nočko .100noga pa naspite se user posted image

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 2964
2.5.2009 22:45:13   
iraira
Punce jaz grem tudi počasi user posted image , ker sem že čisto user posted image . Lepe sanje vam želim še posebej pa vašim user posted image  ........

Pa-pa

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 2965
2.5.2009 22:45:51   
gogabojan
dajmo zajčki malčki, saj ste močni. dajmo. vse bo še v redu. držimo pesti.

pikica, zjutraj koj poročat, kak je z zajčki.

Jaz sem jih tudi včasih imela. Ko smo še v borovnici živeli in smo bili stari od 0 do 6 let. saj razumete. tak da, lepo te prosim javi.........

cmokec za zajčke

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 2966
2.5.2009 22:46:33   
gogabojan
nočko vsem ki ste šle, greste in ki še boste šle.

da nevm pisala večkrat. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2967
2.5.2009 22:59:25   
janja 27
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan

nočko vsem ki ste šle, greste in ki še boste šle.

da nevm pisala večkrat. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz tud grem pančatuser posted image user posted image user posted image user posted image da prebavim vse to mesouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lepo mirno nočkouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

in lepo NEDELJOuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2968
2.5.2009 23:04:15   
laknerš
Pikicastonoga držim pesti za zajčke!!!!

Gogabojan a ti si v Borovnici živela? A poznaš Lužarjeve?

Neposredna povezava do sporočila: 2969
2.5.2009 23:11:08   
laknerš
Aja pa za seznamček sem se znebila 4kguser posted image user posted image user posted image user posted image . Torej stanje 91kg.

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 2970
2.5.2009 23:41:34   
gogabojan
IZVIRNO SPOROČILO: laknerš

Aja pa za seznamček sem se znebila 4kguser posted image user posted image user posted image user posted image . Torej stanje 91kg.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 2971
2.5.2009 23:42:24   
gogabojan
IZVIRNO SPOROČILO: laknerš

Pikicastonoga držim pesti za zajčke!!!!

Gogabojan a ti si v Borovnici živela? A poznaš Lužarjeve?

Živela ja. Toda v zelo mladih letihuser posted image user posted image pred 20imi letiuser posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 2972
3.5.2009 0:36:45   
timnala
Cer!

Ne, nisem pozabila na slavljence user posted image

Čestitke Metki in Tilnu user posted image user posted image user posted image  za 7 mesecev..uf, kam cas bezi? user posted image

PikicaStonoga, upam, da bodo zajcki ok..nam se je enkrat tud to nardilo, ampak so bli tako mali, da se niso znali jest in sem jih par dni vsako uro hranila na flasko - 10 jih je blo, eden je poginil, ostali pa preziveli...ampak, ko so bili stari eno leto je pa vse po vrsti zajcja kuga nesla user posted image

Jolly..zanimiv piknik, ni kaj..ampak tega si boste bolj zapomnili, kot pa ce bi blo vse bp user posted image

19.5. je tud men ok za srecanje user posted image

Zdej pa nocko,
timnala

Nace je moja velika ljubezen v malem...

Neposredna povezava do sporočila: 2973
3.5.2009 6:20:14   
jolly123

Jutro! Mi že od pol šestih strašimo okol. Ja nimaš kaj. Sem včeraj na pikniku srečala eno mamico, ki je mela tud enga terorista oz. teroristko, tri mesece se ji je drla nonstop pol je bla u iber zahtevana do enega leta, spali niso nioč. Zdej ko je tamala stara 5 let se ji prav vidi kako težek karakter je, nonstop neki ukazuje user posted image user posted image user posted image
Je rekla ta mamica, da je nič na svetu ne pripravi da bi mela še enega user posted image user posted image

jaz pa mislim da je čas, da določimo dartum srečanja ...jaz mam še 3000 stvari v maju pa bi blo fajn da vem čimprej ...pa tud za vse ostale, da potem ne bo izgovorov ...nisem dost zgodaj vedla in podobno ...jolly  hitro ti imaš nekje shranjeno anketo v katerem tednu pa določi datum in gotovo! user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa sej ste ga že določile...sej pomoje is ti rekla 19-tega a ne?? Samo kaj ko se pol niso še vse pofočkale. Torej JANJA daj na seznam da je piknik 19.MAJA. Tko da to je to...kdor pride pride.

Neposredna povezava do sporočila: 2974
3.5.2009 7:33:11   
gogabojan
Jutro.

Danes pa smo vsi pokonci že od 7h.

IZVIRNO SPOROČILO: jolly123

piknik 19.MAJA. Tko da to je to...kdor pride pride.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 2975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?