Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 4.5.2009 23:12:35
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
IZVIRNO SPOROČILO: laknerš Katera pa jutri sploh pride v Areno? Jest bi res rada prišla na en čvek!! midve z mojo miško prideva!!!
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 4.5.2009 23:13:04
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
ZDEJ GREM PA JAZ POD KOVTR!!!! nočko!!!!!!!!!!
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 4.5.2009 23:15:40
|
|
|
|
ajetam@
|
kašno sranje da so gospodinje dali na tok pozno ej!!! ok dones še pogledam k sem že ravno čakala samo naslednji teden pa ne več. bom zlovdala in gledala bolj ob človeških urah. meni ni jasno zakaj dajejo tok pozno. verjetno ravno zato da čakamo tok cajta in spremljamo njihov program. danes je res zadnjič!!! moj je rezerviral prve mini počitnice. konec maja gremo v portorož. se že full veselim
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 4.5.2009 23:23:36
|
|
|
|
irma78
|
IZVIRNO SPOROČILO: afnica mala meni se zdi, da imate tukaj gor same pridne otroke, ki se zaposlijo sami s seboj, fajn napredujejo.... kako vam to uspe? veliko časa se sprehajate, ste veliko časa tukaj gor, zame je vse to luksuz, skoz rabi pozornost, noče se sama zamotit. kako jo navadit? al moram sam,o počakat, da mine obdobje? na razvojni mi je rekla naj jo pustim jokat? kako? mal sem žalostna, ko moram res skoz zraven viset. ta teden bo skoz pri meni, mož mora pripraviti zgornje nadstropje za tlake in mora še vse inštalacije naedit, do konca pospravit, in po službi čas hitro mine. Upam, da bo vsaj kako urco pri mami. grem, zdaj tud moje naročje ne pomaga Če ti je kaj v tolažbo, je situacija pri našem Niku zelo podobna. Vseskozi moram bit zraven in se z njim ukvarjat, razen takrat ko spi ne, ali pa ko se sprehajava. HB spi kar veliko, drugače bi kar znorela. Zato se tudi tako veliko sprehajva. Mu ne paše bit sam v stajci, ne na tleh z igračami, ne na stolčku,... Pa to ni pri Nikiju samo faza - vseskozi je to. Sedaj pa po novem tudi v vozičku nekaj tečnari in se hoče nest - samo tukaj pa ne mislim popustit. Sem bila včeraj z Nikijem na Rožniku in se je celo pot gor drl. Ga je moja prijateljica nekaj poskušala animirati, ampak ji ni najbolj uspevalo.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 4.5.2009 23:25:34
|
|
|
|
Tosca
|
Čer deklice , da še jaz malo pokukam k vam, brala sem vas čez dan bolj tako v letu. Smo si malo podaljšali praznične dni in je bil moj še danes doma, pa smo se crkljali. Je pa zgleda res en tak čuden dan za , naša ponavadi ne teži ravno hudo, danes je pa kar cel čas nekaj stokala, pa jamrala, pa pojokavala in se drla. Sem šla gledat, če je kakšna lunina mena, pa ni . Potem sem pa že razmišljala, da se je razvadila,ker je moj doma in jo stalno crklja v naročju. Jao meni, če bo ta vzorec prenesla v čas med tednom. Jutri imava dopoldne en pregled na pediatriji, popoldne pa roditeljski (pardon starševski ) sestanek v vrtcu, kamor nismo sprejeti . Se moram še spogajat, ali gre tja moj ali jaz. Z raje ne grem, če ne bi jim ona tam na glas povedala, kar jim gre . Al pa pobruhala našega vrlega župana .
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 4.5.2009 23:26:21
|
|
|
|
irma78
|
IZVIRNO SPOROČILO: laknerš Jest mam pa ful eno dilemo na tapeti!!! Naša Hana že kar nekaj časa kašlja, ampak samo ponoči in ene dvakrat podnevi. Ni izgledalo tako da bi morala k zdravniku. No in včeraj smo imeli na obisku eno medicinsko sestro in je rekla, da je njen kašelj slišati kot kašelj alergika. Kao naj bi bila alergična na cvetni prah. In če pomislim se mi zdi da res kašlja šele zdaj spomladi. Zdaj pa ne vem al naj jo peljem h P al ne? Ker jest sicer ful ne zganjam panike sam tole pa ne vem kaj naj naredim? Nik tudi kar nekaj časa že tako suho kašlja, samo vedno čez dan. Do sedaj sem se vedno tolažila, da se mu je kaj zaletelo, sedaj sem pa v dvomih. Da ni tudi naš na kaj alergičen. Kako pa kašlja Hana?
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 4.5.2009 23:29:17
|
|
|
|
Tosca
|
IZVIRNO SPOROČILO: mbd0411 Samo ne vem kako naj zdaj ko-če bo treba malemu čistim nos z aspiratorjem,ker zdaj pa premočno vleče.Bo treba "peš"čistit. A imaš babyvac? Pa se da moč novemu sesalcu zvezno nastavljati? Hm, kako pa pred nakupom aspiratorja veš, da bo na sesalcu OK deloval?
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 4.5.2009 23:32:01
|
|
|
|
irma78
|
IZVIRNO SPOROČILO: laknerš IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan Kje pa je Irma??????????????? A je tok not padla v pucanje bajte, in urejanja vrta, da nima časa niti nas pozdraviti???????????????? Al pa je bogica od vsega zmatrana zvečer, da se ji res ne ljubi gor iti. Al pa internet zafrkava??????????????????'' Sam da ji bo zdrav pa bo. Govor za Jankoviča piše in deklamira pred ogledalom, da ga bo jutri kakovostno nap . Go, GO, GO Irma!!! V mislih bomo vse s tabo!!! Bomo vsekletvice prpravle kar jih poznamo!!! Tale je bila pa dobra. Ampak sem res samo veliko vrt urejala in veliko pohajkovala, pa obiske smo imeli, pa v soboto sva šla z mojim spet ven in mi enostavno ni zneslo. Edino včeraj zvečer bi vas pa res lahko prišla prebrat in malo pozdrvait, ampak sem pa prvič po dolgem času gledala film po TV - Hurikan in je trajal do pol dveh. Pa je bil fullllllllllllll dober pa še Denzel je notri špilal, tako da sem čisto not padla in se globoko opravičujem, da sem vas tako zanemarila. Se bom poboljšala, obljubim! Kar pa se Jankoviča tiče, grem pa jutri v boj. Sicer vprašanje kaj bo rekel in če bo sploh kaj uspelo, ampak poskusit ni greh. Si saj ne bom očitala, da nisem vsega poskusila. Bomo videli. Bom poročala. Mi bo pa hudo, ker me ne bo v Areno. No ja, si boste pa vsaj malo odpočile od mene. Pridem pa v četrtek na Vrhniko na kremšnite. Ampak po 11. uri - midva nisva take zgodnje sorte.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 4.5.2009 23:36:24
|
|
|
|
Tosca
|
jolly tole s tvojim in kužatom me je pa res spravilo v smeh Pri enih, ki sem jih poznala, je bilo tako, da sta si njihov in kužika delila kekse, enkrat je mal dal v usta, drugič pa kuža obliznila . afnica, upam, da boste imeli bolj mirno noč kot včeraj
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 4.5.2009 23:38:29
|
|
|
|
irma78
|
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga lučka ...kolk stane tist "slinček-majčka" v ikei? V BC mi je predrag Jaz sem videla pred enim tednom v Leclercu tak slinček za 2,45 EUR - vsaj mislim, da je bila taka za cena.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 4.5.2009 23:39:29
|
|
|
|
Tosca
|
Pa še vprašanje glede kopanja vaših . Ali so vam že prerasli banjico? Kako jih kopate, če še ne sedijo samostojno? In tiste, ki sedijo samostojno? Je najboljši fliper ali kakšna druga varianta?
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 4.5.2009 23:43:24
|
|
|
|
irma78
|
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan Evo zdaj pa še nekaj. Punce, kam bi šle ve rade na počitnice???????????? Sva se z mojim pogovarjala za Grčijo al pa Tunizijo (tja sigurno ne grem). Če je katera kje bila v daljnih krajih, naj pove kako je, in če je z za biti tam. Plaža mora biti za kopat se, pa za sprehodke mora biti fulll fajn tudi, pa znamenitosti za gledati. Madona, nisem nič zahtevna kajne Jaz sem bila in v Grčiji (celina + Krf), in v Turčiji in v Tuniziji in se mi zdi, da sta Grčija in Turčija najbolj primerni za takele počitnice. Sta dokaj čisti, hrana tudi Ok, pa še SLO je kar blizu. Zato gremo tudi mi čez 1 mesec na Rodos.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 4.5.2009 23:45:27
|
|
|
|
laknerš
|
Pikicastonoga a se dobiva pol kar na Zbiljah al pa kje v Medvodah če drugih ne bo? Pol je brez veze hodit v Lj. Razen če se še katera prijavi!!!
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 4.5.2009 23:46:13
|
|
|
|
irma78
|
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga gogabojan ...kaj pa Malta? Še nikoli nisem bila tam. Ti si???????? Mislim razlog da si mi omenila. Če si bila tam povej vsoje občutke in opiši. Če nisi pa kak to, da si malto omenila. Zdaj brskam na veliko po netu. Sem bila tudi že na Malti, pa so meni osebno plaže in morje na grških otokih in v Turčiji lepše.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 4.5.2009 23:48:34
|
|
|
|
laknerš
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tosca Pa še vprašanje glede kopanja vaših . Ali so vam že prerasli banjico? Kako jih kopate, če še ne sedijo samostojno? In tiste, ki sedijo samostojno? Je najboljši fliper ali kakšna druga varianta? Jest sem našo v soboto kar stuširala. Sem šla najprej jaz pod tuš potem mi je pa moj prinesel Hano, sem jo stuširala, pol jo je pa moj prevzel in ko sem prišla izpod tuša je bila že spedenana za spat.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 4.5.2009 23:50:10
|
|
|
|
irma78
|
IZVIRNO SPOROČILO: laknerš IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga laknerš javi, kaj je tovj zvedu, ker čudno, da niso niti napisali, na katerme mestu ste in kakšen je bil kriterij ... Rekla je, da nekje so preprosto mogli potegnit črto in so se odločili, da vzamejo vse tiste ki so rojeni do 1.9.2008 ne glede na to al majo že koga v vrtcu al ne!!!! Ej samo to je pa čisti ŠIT. Pri nas v LJ je pa čisto obratna sitaucija - če imaš enega otroka že v vrtcu dobiš sto procentno vrtec za ta drugega, ne glede na to kdaj je rojen.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 4.5.2009 23:53:20
|
|
|
|
gogabojan
|
Evo, jaz sem se . Madona je pasal, čeprav mi sprva sploh ni bilo. Sem utrujena bila. Sem pa tudi na FB naložila ta smeh od R&B . Sem tak ponosna in vesela, ker Rok res fulllllllllllllllllllll porajta Bojana. Pa včasih ga edino Bojan lahko umiri pri joku. Pa ne da jaz rečem Bojanu, pejd mal rokecu zapet. Nene Bojan sam reče, mami daj boš videla, da bo takoj utihnu, ko mu zapojem. In res. Mislim, svaka čast mojim sončkom. I love them all.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 4.5.2009 23:54:41
|
|
|
|
irma78
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy124 IZVIRNO SPOROČILO: Lovely No, danes je prvič poskusila brokoli in pojedla 210g kaše (skupaj s kropmširčkom, prepečencem in seveda mlekom) Zdaj mi pa spi in to na trebuhu! Zadnje dni ji zgleda tako paše. A še kak lumpi tako spi? Mene je še zmeraj malo strah tako jo puščat in jo kar pogosto hodim gledat... Moj skoz spi na trebuhu in to že od dveh mesecov naprej. Na hrbtu sploh ne zna več zaspat Moj pa še vedno zaspi na boku, zbudi pa se na hrbtu. Na trebuhu mu pa po mojem ne bi ugajalo, ker že ko kravce pase in postane utrujen, položi glavco na tla in tako joka, da ga moram hitro obrnit.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 4.5.2009 23:57:42
|
|
|
|
irma78
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lucka1 ok punce, malo na hitro, tolk da vidite, da sem še med živimi.....na morju je bilo super krasno , a vse lepo kratko traja in je tudi to minilo prehitro.... ...pa smo spet v realnosti - dragi v službi, jaz in pa se druživa 100 na uro ...mal jaz z njim in malo on z mano....no, se mi meša že od vsega - nas je čakalo doma itak vse prašno in umazano, pa tone perila za oprat, ki smo ga privlekli s sabo, pa prenosna posteljica, pa voziček in ležalnik.....ah jaj..... IN ZA POVRH VSEGA DANES POŠTA - NI SPREJET V VRTEC.... ....v četrtek grem osebno tja povprašat kako je s temi točkami in s čakalno listo, pa kdaj se ve, koliko jih res pride podpisat pogodbo, koliko odpove mesto v tem vrtcu, ker je dobilo drugje ipd....da vidimo potem, kako kaže dejansko stanje!! BEEEEEEEEEEEDA no, zdaj pa bom videla, če mi uspe za nazaj kaj prebrat - no, zvečer mogoče, čeprav vidim, da me čaka 20+ strani....pa še delo me čaka....bom videla.... Moje sožalje za vrtec, pa za lep oddih. Jaz sem pa danes pritožbo napisala in jo bom jutri oddala, potem pa ko bom videla, kaj mi bodo odgovorili in kaj bom jutri izvedela pri Jankoviču, bom šla pa tudi v vrtec vprašat, kdaj se izve, koliko jih odpove mesto.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 4.5.2009 23:59:31
|
|
|
|
gogabojan
|
LAKNERŠ - kak pa je tvoj dragi komentiral vso zadevo z vrtcem??????????? Mojega je čist panika zgrabila, ko mu govorim, da ste samo 4 če se ne motim dobile vrtec. Janja, jolly, valla in pa še ena. Ufffffffffff mene bo zdaj 14 dni zvijalo od skrbi. So imeli danes komisijo. Pošljejo pa odločbo v 8 delovnih dneh. To pomeni cca 10 dni (če potuje po pošti vsaj 1 dan). Pa vikend vmes. Cca. 14 dni. Jojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 5.5.2009 0:01:08
|
|
|
|
irma78
|
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga Glede pritožbe kr ne vem če sem prav naredila ...dosegla itak ne bom nič ...je pa ta nač vrtec v sklopu šole, na kateri bodo baje iskali anglistko in bi mogoče jaz lahko v bližnji prihodnosti tams lužbo dobila ...pa se s tole pritožbo moj priimek ne bo nič kaj dobro zapisal ...da me ne bodo imeli za komfliktno osebo, k sploh nisem v resnici!!!! Jaz pa mislim, da si edino prav naredila. Misim, da bi te vsak od morebitnih bodočih sodelavcev razumel in se lahko poistovetil s tvojo situacijo, kaj šele, da bi te imeli za konfliktneža. Ja pa jade! Res ne se sekirat, naredila si vse kar si lahko, kaj pa veš, mogoče ti pa uspe! Upanje umre zadnje, ali kaj že pravijo. Če jaz upam, ko jih je pred mano 67, potem tudi ti lahko upaš.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 5.5.2009 0:12:54
|
|
|
|
gogabojan
|
Tiste, ki ste še vedno vztrajne. Nočka. Jutri naporen dan čaka.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 5.5.2009 0:16:02
|
|
|
|
irma78
|
Evo sem rabila 2 uri, da sem vse prebrala in pokomentirala, kaj ste naklofale v treh dneh. Sedaj boste pa moje monologe brale - se mi kar smilite. Aja, pa še to sem pozabila pokomentirat. Čebelka za zobek. Lovely za hiško in pogumno odločitev. in seveda vse naj naj Tilnu, Metki in Tjušu za 7 mesecev. Sedaj grem pa tudi jaz pančat. Me čaka jutri naporen dan. Držite pesti za moj sestanek z Jankovičem.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 5.5.2009 6:39:18
|
|
|
|
laknerš
|
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan LAKNERŠ - kak pa je tvoj dragi komentiral vso zadevo z vrtcem??????????? Mojega je čist panika zgrabila, ko mu govorim, da ste samo 4 če se ne motim dobile vrtec. Janja, jolly, valla in pa še ena. Ufffffffffff mene bo zdaj 14 dni zvijalo od skrbi. So imeli danes komisijo. Pošljejo pa odločbo v 8 delovnih dneh. To pomeni cca 10 dni (če potuje po pošti vsaj 1 dan). Pa vikend vmes. Cca. 14 dni. Jojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj Ja čist je vn padu. Mislim je znoru pa gas v vrtec. Je pa ravnateljica bolna tako, da je govoril z njo po telefonu. Zdej sva že napisala pritožbo in je šla na pošto tako da jo danes dobijo pol nam pa itak ne preostane drugega kot čakanje.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 5.5.2009 6:46:15
|
|
|
|
laknerš
|
IZVIRNO SPOROČILO: irma78 IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga Glede pritožbe kr ne vem če sem prav naredila ...dosegla itak ne bom nič ...je pa ta nač vrtec v sklopu šole, na kateri bodo baje iskali anglistko in bi mogoče jaz lahko v bližnji prihodnosti tams lužbo dobila ...pa se s tole pritožbo moj priimek ne bo nič kaj dobro zapisal ...da me ne bodo imeli za komfliktno osebo, k sploh nisem v resnici!!!! Jaz pa mislim, da si edino prav naredila. Misim, da bi te vsak od morebitnih bodočih sodelavcev razumel in se lahko poistovetil s tvojo situacijo, kaj šele, da bi te imeli za konfliktneža. Ja pa jade! Res ne se sekirat, naredila si vse kar si lahko, kaj pa veš, mogoče ti pa uspe! Upanje umre zadnje, ali kaj že pravijo. Če jaz upam, ko jih je pred mano 67, potem tudi ti lahko upaš. Kar se pritožbe tiče se sploh ne sekiraj. Vsi pišemo pritožbe. Če napišeš pritožba skočiš avtomatsko na vrh seznama in s tem imaš ful večjo možnost dobit vrtec kot pa če samo doma čakaš. Je pa rekla moja kolegica, ki dela v vrtcu, da načeloma je en oddelek 12 mest ampak vedno po prihodu pritožb sprostijo še dve mesti tako da tisti ki ste zelo na vrhu seznama brez skrbi se najde prostor. Pa še vedno kje kdo odpove.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?