Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 4.5.2009 22:01:01
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: pf Punce jaz sem že šest strojev oprala pf kaj ste te zraven vlačili ? ......veš kaj je 6 strojev..... .... to pa res ni problem. Mi vsak teden najmanj 6 strojev operemo in ne pričakujem, da bi v tednu na morju kaj manj vsrali a niso oni šli samo za 3-4 dni
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 4.5.2009 22:01:33
|
|
|
|
AinB
|
Ma pejte se solit Me sam zaj...avate dons. A nisem že rekla, da grem spat?
< Sporočilo je popravil AinB -- 4.5.2009 22:03:06 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 4.5.2009 22:01:43
|
|
|
|
leda
|
A nisem že rekla, da grem spat? ja, jst pa tut. že ob prvem javljanju zjutri. smo dons ob petih mel budilko naštimano v hribih istre...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 4.5.2009 22:02:03
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Alenka_ že kaj sreče za Airex oz. si že kak nadomestek našla? najbolj super nadomestek so imeli v Hoferju (in verjetno še bodo), enak material, enako debela, edino ožja je blazina. Ampak če daš 2 skupaj dobiš še večjo površino. Cena pa se mi zdi 20€. ko bo spet.....me rukni ...ker jaz bom itak spregledala
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 4.5.2009 22:03:35
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Alenka_ že kaj sreče za Airex oz. si že kak nadomestek našla? najbolj super nadomestek so imeli v Hoferju (in verjetno še bodo), enak material, enako debela, edino ožja je blazina. Ampak če daš 2 skupaj dobiš še večjo površino. Cena pa se mi zdi 20€. ko bo spet.....me rukni ...ker jaz bom itak spregledala ti pa mene.....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 4.5.2009 22:04:14
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: pf Punce jaz sem že šest strojev oprala pf kaj ste te zraven vlačili ? ......veš kaj je 6 strojev..... .... to pa res ni problem. Mi vsak teden najmanj 6 strojev operemo in ne pričakujem, da bi v tednu na morju kaj manj vsrali No vsaj ena, ki razume kaj sem prala. Toliko je bilo cunj brez pretiravanja. ...saj jaz tud razumem.....sem od začetka tud vse živo zraven vlačila ......potem več ne.... kaj bo pa čez 2 meseca, ko gremo na morje pa ...javim, ko pridemo nazaj
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 4.5.2009 22:04:42
|
|
|
|
leda
|
o pa res ni problem. Mi vsak teden najmanj 6 strojev operemo no, me veseli. men se zdi, da naša familja ful paca vsevprek, ampak dons sta dva stroja oprala večino desetdnevnega dopusta, s tem da smo mel svojo posteljnino. ker v hotel, kot smo že pisale, s pamži, ne grem. še sama s sabo z odporom
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 4.5.2009 22:05:01
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you sej pr nam je isto............same cunje, cunje, cunje.......non stop........... evo ti ruke stara p.s. likalna je že štart perajt.....samo jaz štrajkam tu na rr
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 4.5.2009 22:06:24
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Lovro ima flašo strogo za mleko in mlečne kašice, magic cup in nekaj podobnega od TT pa za vodo in čaj. Da vsaj približno ve kaj bo ven priteklo No, za mlečne kašice je pri nas strogo žlička (pri bubiju pa ni bila ). Drugače pa po moje že po barvi vidi, kaj bo... pri prvi kapljici pa sigurno ve pri nas tud....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 4.5.2009 22:07:13
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Pa še zelene barve je..... eh..... tega ti pa ne zavidam ...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 4.5.2009 22:07:34
|
|
|
|
AinB
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Alenka_ že kaj sreče za Airex oz. si že kak nadomestek našla? najbolj super nadomestek so imeli v Hoferju (in verjetno še bodo), enak material, enako debela, edino ožja je blazina. Ampak če daš 2 skupaj dobiš še večjo površino. Cena pa se mi zdi 20€. ko bo spet.....me rukni ...ker jaz bom itak spregledala ti pa mene..... Mislim, da so v LJ (Celovška) še vedno. Sem jih videla pred par dnevi. Imeli so črne in rdeče.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 4.5.2009 22:07:35
|
|
|
|
leda
|
likalna je že štart perajt.. likalno so mi kupl starši par let nazaj. v obupanem poskusu, da še kaj spremenijo. res ne vejo, da do treh let nardiš, do šestih popravljaš, potem pa samo še gledaš in se čudiš
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 4.5.2009 22:08:21
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Aja, pa 3,5-letniki so tudi eksperti za mazanje stvari Danes je bil cel travast in zemljast po hlačah in jopici no to lahko tud pri 9 letniku doživiš...ker se preveč v nogometno igro vživijo...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 4.5.2009 22:09:23
|
|
|
|
AinB
|
IZVIRNO SPOROČILO: leda likalna je že štart perajt.. likalno so mi kupl starši par let nazaj. v obupanem poskusu, da še kaj spremenijo. res ne vejo, da do treh let nardiš, do šestih popravljaš, potem pa samo še gledaš in se čudiš Hudo
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 4.5.2009 22:12:42
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: gloria IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Ima katera knjigo Spi dete,spi? ...jaz ne, sem se pa pogovarjala z eno ko je ima in je kr huda knjiga...baje da nekaterim deluje ...kaj je pa ti rabiš Ne ne, sej je ne rabim..... ma pa zanima vseeno..... malo sem čitala približno, kako naj bi se delalo po njej in je približno tam tam z mojim načinom.... More bit pa res hudo tako pustit dete, da joka.... mi imamo srečo, da se Lara ne.... vem, da enih par avgustovk to prakticira.......samo tisti del v postelji, ko ful joka....do zdaj je bil jenči vedno pol zunja...niso imele srca ga pustit....to pa baje ni "po knjigi"
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 4.5.2009 22:13:28
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you ja, je bilo hudo. v dveh dneh sem se presekirala in preživcirala in že hotela zaključiti, potem pa je pomagalo. kaj si pa eksperimentirala
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 4.5.2009 22:13:31
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: gloria ...dobila čevlje št. 18 in ih komi,komi dobimo gor pa še povrh vsega so za punčke sam se glih ne vidi tko ...je pa bila prijazna trgovka in mi je rekla da ih lahko v ponedeljek prinesem nazaj in zamenjam za nekaj drugega no, vsaj bos ne bo Nik ...prodajalki pa svaka čast..... ....ja res je prijazna...enkrat mi je že plenice menjala za večjo št. pa niso bile kupljene v BC ...takih je pa malo...vsaj pri nas
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 4.5.2009 22:14:30
|
|
|
|
AinB
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: gloria ...dobila čevlje št. 18 in ih komi,komi dobimo gor pa še povrh vsega so za punčke sam se glih ne vidi tko ...je pa bila prijazna trgovka in mi je rekla da ih lahko v ponedeljek prinesem nazaj in zamenjam za nekaj drugega no, vsaj bos ne bo Nik ...prodajalki pa svaka čast..... ....ja res je prijazna...enkrat mi je že plenice menjala za večjo št. pa niso bile kupljene v BC ...takih je pa malo...vsaj pri nas Takih je malo povsod!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 4.5.2009 22:15:29
|
|
|
|
gold fish
|
bubi - jaz imam eno zanimivo vprašanje glede Airexa.....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 4.5.2009 22:16:06
|
|
|
|
gloria
|
..joj kolk ste načvekale...vse ne bom brala ker se nekam dober ne počutim...me daje neka slabost...pa ne vem za kaj ...no mal še bom ker me ju3 ni pol je pa preveč ...Nik ma pa danes tko bogo ritko....ful rdečo...pa kakal je kr dostkrat...to je verjeten zaradi zobkov a ne ...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 4.5.2009 22:17:32
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana17 Večer! o, izgubljena
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 4.5.2009 22:18:13
|
|
|
|
leda
|
Nik ma pa danes tko bogo ritko....ful rdečo...pa kakal je kr dostkrat. maš praško pasto? pri nas je vedno pomagala.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 4.5.2009 22:18:51
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Sem bla danes pop mal na vrtu, Lovro pa zraven na dekci na travi in se je v enem trenutku nabralo cel kup mamic s svojimi malčki na našem dvorišču. Je blo prav simpatično . Naš Lovro bo očitno moral bit družabno bitje, ker živimo ob cesti in se vedno kdo ustavi, ki gre mimo. no evo...... še ne dolgo nazaj si me spraševala nekaj s tem v vezi...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 4.5.2009 22:19:49
|
|
|
|
Lara Croft
|
nič ne kompliciramo. Čips, kakšen piškot in to je to. Jaz sem pa misnla mal drugač jutri naredit. In glih ti morš vse zakomplicirat, al kaj?
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Vprašanje?пеперутка16Ali je vaš otrok po vstopu v vrtec začel bolj zbolevati?Da. (
78%)
Ne. (
22%)
Število vseh glasov: 9Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!