|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :)
4.5.2009 21:24:18   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

IZVIRNO SPOROČILO: meta21

IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

Ok, leda. Z drevjem sem za danes opravlauser posted image .

Mam pa eno prošnjo...rabim recept za kakšen fajn namaz pa enostaven sevedauser posted image

namaz za .............kruh, palačinke.......user posted image user posted image user posted image .......ženska, dej napiš kaj bi rada..............user posted image user posted image user posted image user posted image

Aja...za na kruh.

Lana, rabim za jutri.

Scenarij: 10 bab na kupu, čvek pa nekej za grickat. Slednje je v moji domeniuser posted image

sm ti mal višje nalimala par linkov.........upam, da najdeš kaj uporabnega.

Vidla...hvalauser posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1551
4.5.2009 21:25:12   
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Mam pa eno prošnjo...rabim recept za kakšen fajn namaz pa enostaven sevedauser posted image

Ne dam.... ker ne držiš z drevesi... <pipca>

joj lara.........user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ............me vedno nasmejiš.

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 1552
4.5.2009 21:26:26   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Ne dam.... ker ne držiš z drevesi... <pipca>

user posted image  Pa sej sm jih peljala k frizerju, na kavo pa še v šoping. Evo še na čikna jih peljem, če le obljubiš, da ne bojo pol piščanci jezni nameuser posted image

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 1553
4.5.2009 21:29:45   
leda
Scenarij: 10 bab na kupu, čvek pa nekej za grickat. Slednje je v moji domen

o super. jst sem glih dons klicala kolegico, da po dveh tednih pamžkov non stop morm zvečer ven. mava že tko ustaljen,da sam rečem kdaj in je vse jasno user posted image le tokrat bova kako manj intelektualno gajbo izbrali. v kolovratu je najina gospodinjskost prišla še bolj do izraza. sploh ker sva slučajno vleteli na pesniški večer...z unimi, ki so že več iz "majhenpamždoma" pa z elinimi spalnimi navadimi itak nima smisla ven hodit. selektiven spomin dela svoje in mam dost že pripomb, ko brzinsko odklepam bicikl ob pol enajstih...da une brez pamžov sploh ne omenjam.

tko številčne žure bom pa organizirala, ko bo ela spala vsaj pol tok dobr kot lovro.

sicer pa mozarela z bejbi paradajzom tut ni od muh. plus olivc in sveža bazilika. al pa še bolj enostavno, narežeš fetaki sir na kockice, poliješ z olivcem in nasekljanim česnom.

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1554
4.5.2009 21:29:50   
lana17
Ma tuki sem še neki najdla...mogoče je MTY že objavla...sama žal nič tazga ne delam, kr kupim:
http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=4597
http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=5082
 http://www.kulinarika.net/recept/morska_hrana/Bozanski_tunin_namaz-1987.html
http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=1872
http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=10758
http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=10660

so le recepti za tunin namaz.

Nikoli ne kažite otroku česa, kar ni mogoče videti. Ko razmišljate, kaj bi bilo zanj koristno, ko bo starejši, govorite o tistem, kar je lahko koristno sedaj.
Rousseau

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1555
4.5.2009 21:32:08   
lana17
No, zdej sem pa še lačna ratala. A ne bi ti za recepte spraševala po kosiluuser posted image

Nikoli ne kažite otroku česa, kar ni mogoče videti. Ko razmišljate, kaj bi bilo zanj koristno, ko bo starejši, govorite o tistem, kar je lahko koristno sedaj.
Rousseau

(odgovor članu lana17)
Neposredna povezava do sporočila: 1556
4.5.2009 21:35:24   
lana17
Meta, imaš ZS.

Rousseau

(odgovor članu lana17)
Neposredna povezava do sporočila: 1557
4.5.2009 21:44:11   
lana17
Kaj ste šle vse jest?user posted image user posted image user posted image

Rousseau

(odgovor članu lana17)
Neposredna povezava do sporočila: 1558
4.5.2009 21:45:19   
AinB
Men neki RR štrajka

(odgovor članu lana17)
Neposredna povezava do sporočila: 1559
4.5.2009 21:46:26   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: lana17

No, zdej sem pa še lačna ratala. A ne bi ti za recepte spraševala po kosiluuser posted image

Sem tud jest že ugotavljala, da bi blo najbrž bolj pametno.

(odgovor članu lana17)
Neposredna povezava do sporočila: 1560
4.5.2009 21:48:52   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: leda

tko številčne žure bom pa organizirala, ko bo ela spala vsaj pol tok dobr kot lovro.

sicer pa mozarela z bejbi paradajzom tut ni od muh. plus olivc in sveža bazilika. al pa še bolj enostavno, narežeš fetaki sir na kockice, poliješ z olivcem in nasekljanim česnom.

No saj ne bo glih žur. Pa tud doma ne bo. Častim na eni moji interesni dejavnosti. Sem še za RD dolžna in ponavadi nič ne kompliciramo. Čips, kakšen piškot in to je to. Jaz sem pa misnla mal drugač jutri naredit.

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 1561
4.5.2009 21:49:37   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Alenka_

jaz pa Sari še vedno dam zjutraj in zvečer samo AM, brez dodatnih kašic. zaenkrat ji to zadostuje. popije pa tam nekje od 220-260ml.

..... naš kašice in flaške skupaj ne poje toliko......   max je do zdaj spil 180ml......pa še to samo ene par krat..

(odgovor članu Alenka_)
Neposredna povezava do sporočila: 1562
4.5.2009 21:51:32   
gold fish

punce ali vaši user posted image  še vedno pijejo iz flaške z navadnim "cucljem" ali že katera prakticira nastavek za pitje (magic cup se pomoje reče temu user posted image  oz. tisti ploščat nastavek + ročaji) ?

Sara se je že kar nekajkrat fino odžejala s ploščatim nastavkom ampak ni vedno pri volji zanj. še vedno ima najraje "cuclja" user posted image

jaz mu ga tud dam...samo še ni preveč navdušen....včasih ja, ponavadi pa ne....user posted image

(odgovor članu Alenka_)
Neposredna povezava do sporočila: 1563
4.5.2009 21:51:44   
meta21
Sem pregledala linke in najbrž bom res eno različico tuninga namaza, 2, 3 vrste kruha, mal sirčka in grozdja.

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1564
4.5.2009 21:51:59   
gold fish

user posted image že kaj sreče za Airex oz. si že kak nadomestek našla?

nič (še)....  jutri kličem....

(odgovor članu Alenka_)
Neposredna povezava do sporočila: 1565
4.5.2009 21:52:45   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: gloria

IZVIRNO SPOROČILO: AinB

Midva šibava smrekove vršičke nabirat, pa bom sirup naredila. Upam, da naju kakšen dež ne ujame user posted image

..jaz sem ih tudi včeraj nabirala....bom ih pa mogla še ker nas je dež pregnaluser posted image

..... pri nas jih je pikec nabral...tiste ta prave pa gremo čez kakih 14 dni na Roglo...

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 1566
4.5.2009 21:54:10   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: gloria

...dobila čevlje št. 18 in ih komi,komi dobimo gor pa še povrh vsega so za punčkeuser posted image sam se glih ne vidi tkouser posted image ...je pa bila prijazna trgovka in mi je rekla da ih lahko v ponedeljek prinesem nazaj in zamenjam za nekaj drugegauser posted image

no, vsaj bos ne bo Nikuser posted image

...prodajalki pa svaka čast.....user posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 1567
4.5.2009 21:55:00   
lana17

No saj ne bo glih žur. Pa tud doma ne bo. Častim na eni moji interesni dejavnosti. Sem še za RD dolžna in ponavadi nič ne kompliciramo. Čips, kakšen piškot in to je to. Jaz sem pa misnla mal drugač jutri naredit.

Ha, ha se mi tolk smešn sliš.user posted image

Rousseau

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1568
4.5.2009 21:56:10   
meta21
Joj me računalnik zaj.... user posted image . Grem kar spat...

Lahko noč!

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 1569
4.5.2009 21:56:56   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: pf

IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

IZVIRNO SPOROČILO: pf

Punce jaz sem že šest strojev oprala 

pf kaj ste te zraven vlačiliuser posted image ? ......veš kaj je 6 strojev.....  user posted image   ....  

Verjemi, da vem kaj je šest strojev. Lana vsak dan bodi, majica, jakna, nogavičke in jakna, včasih še vmes majico, če je bila umazana. Kašice smo kar precej jedli tudi po parkih in lokalih, tak da nismo bili tak čisti. Jaz razen hlač vsak dan majica, perilo, mikica, na dva dni tudi hlače, isto moj. Pa kopalni plaščki, pa kuhinjski serveti za umivanje posode, ko sem ji grela kašice, pa plenice za dojenje in brisanje pocik okrog ustk, pa velike brisače za kopanje v bazenu, kljub temu, da jih dobiš tam, sem imela še vsak dan svojo eno za Lano, da je na eni sedela, z drugo pa smo jo obrisali, pa še bi se dalo naštevat. Se nabere krame. Pa verjemi, da se nismo brezveze preoblačili, samo zdaj je še bilo tako vreme, da si moral imeti preko kratke majice mikico z dolgimi in itak je pol umazano oboje. Eh, ne vem kaj bo poleti, ko gremo za 14 dni. To bo veselica.

...saj zato sem pa to napisalauser posted image , ker boste morali bus al pa kombi rentat user posted image ...

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1570
4.5.2009 21:56:56   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: lana17

user posted image

(odgovor članu lana17)
Neposredna povezava do sporočila: 1571
4.5.2009 21:57:01   
leda

user posted image

tut men. a se temu lahko tut hobi reče?

(odgovor članu lana17)
Neposredna povezava do sporočila: 1572
4.5.2009 21:58:51   
lana17

user posted image

Meta, že službo pogreša.user posted image

Rousseau

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 1573
4.5.2009 21:58:52   
gold fish

IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

28 stopinj se mi zdi za 8m otroka premalo. Saj o tem je že bila debata - 32 bi naj bilo. Lani je bubija zazeblo, meni tudi ni bilo nič kaj prijetno se namakat. OK, za plavat je taka voda fajn.

Jaz verjetno kar umrem, če bi imela voda več kot 25, 26 stopinj na morju. Kar je nad 30 se jaz spravljam notri podobno kot večina ljudi v morje-pol ureuser posted image . Najbrž se bo Lovro tudi bolj z atijem kopal ampak ne zarad kopalk (no tudiuser posted image ) ampak zarad temperature. Jaz že ko roko porinem v banjo do komolca me peče.user posted image

pol bi se pa lahko menjaliuser posted image ...ti bi se šla z mojim kopat, jaz pa .........user posted image ......   Jaz mam tak vročo vodo, da moj vedno pravi, če se grem haratuser posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1574
4.5.2009 21:59:09   
meta21

user posted image

Ma pejte se solituser posted image Me sam zaj...avate dons. A nisem že rekla, da grem spat?

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 1575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?
Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...

Ime za fantka
misar

Najbolj všečno ime za fantka?

Nejc (38%)

Karim (3%)

Žiga (23%)

Ean (5%)

Vsa (1%)

Nobeno (30%)

Število vseh glasov: 652

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!