Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 4.5.2009 21:24:18
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Ok, leda. Z drevjem sem za danes opravla . Mam pa eno prošnjo...rabim recept za kakšen fajn namaz pa enostaven seveda namaz za .............kruh, palačinke....... .......ženska, dej napiš kaj bi rada.............. Aja...za na kruh. Lana, rabim za jutri. Scenarij: 10 bab na kupu, čvek pa nekej za grickat. Slednje je v moji domeni sm ti mal višje nalimala par linkov.........upam, da najdeš kaj uporabnega. Vidla...hvala
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 4.5.2009 21:25:12
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Mam pa eno prošnjo...rabim recept za kakšen fajn namaz pa enostaven sevedauser posted image Ne dam.... ker ne držiš z drevesi... <pipca> joj lara......... ............me vedno nasmejiš.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 4.5.2009 21:26:26
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Mam pa eno prošnjo...rabim recept za kakšen fajn namaz pa enostaven sevedauser posted image Ne dam.... ker ne držiš z drevesi... <pipca> Pa sej sm jih peljala k frizerju, na kavo pa še v šoping. Evo še na čikna jih peljem, če le obljubiš, da ne bojo pol piščanci jezni name
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 4.5.2009 21:29:45
|
|
|
|
leda
|
Scenarij: 10 bab na kupu, čvek pa nekej za grickat. Slednje je v moji domen o super. jst sem glih dons klicala kolegico, da po dveh tednih pamžkov non stop morm zvečer ven. mava že tko ustaljen,da sam rečem kdaj in je vse jasno le tokrat bova kako manj intelektualno gajbo izbrali. v kolovratu je najina gospodinjskost prišla še bolj do izraza. sploh ker sva slučajno vleteli na pesniški večer...z unimi, ki so že več iz "majhenpamždoma" pa z elinimi spalnimi navadimi itak nima smisla ven hodit. selektiven spomin dela svoje in mam dost že pripomb, ko brzinsko odklepam bicikl ob pol enajstih...da une brez pamžov sploh ne omenjam. tko številčne žure bom pa organizirala, ko bo ela spala vsaj pol tok dobr kot lovro. sicer pa mozarela z bejbi paradajzom tut ni od muh. plus olivc in sveža bazilika. al pa še bolj enostavno, narežeš fetaki sir na kockice, poliješ z olivcem in nasekljanim česnom.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 4.5.2009 21:32:08
|
|
|
|
lana17
|
No, zdej sem pa še lačna ratala. A ne bi ti za recepte spraševala po kosilu
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 4.5.2009 21:35:24
|
|
|
|
lana17
|
Meta, imaš ZS.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 4.5.2009 21:44:11
|
|
|
|
lana17
|
Kaj ste šle vse jest?
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 4.5.2009 21:45:19
|
|
|
|
AinB
|
Men neki RR štrajka
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 4.5.2009 21:46:26
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana17 No, zdej sem pa še lačna ratala. A ne bi ti za recepte spraševala po kosilu Sem tud jest že ugotavljala, da bi blo najbrž bolj pametno.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 4.5.2009 21:48:52
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: leda Scenarij: 10 bab na kupu, čvek pa nekej za grickat. Slednje je v moji domen tko številčne žure bom pa organizirala, ko bo ela spala vsaj pol tok dobr kot lovro. sicer pa mozarela z bejbi paradajzom tut ni od muh. plus olivc in sveža bazilika. al pa še bolj enostavno, narežeš fetaki sir na kockice, poliješ z olivcem in nasekljanim česnom. No saj ne bo glih žur. Pa tud doma ne bo. Častim na eni moji interesni dejavnosti. Sem še za RD dolžna in ponavadi nič ne kompliciramo. Čips, kakšen piškot in to je to. Jaz sem pa misnla mal drugač jutri naredit.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 4.5.2009 21:49:37
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Alenka_ jaz pa Sari še vedno dam zjutraj in zvečer samo AM, brez dodatnih kašic. zaenkrat ji to zadostuje. popije pa tam nekje od 220-260ml. ..... naš kašice in flaške skupaj ne poje toliko...... max je do zdaj spil 180ml......pa še to samo ene par krat..
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 4.5.2009 21:51:32
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Alenka_ punce ali vaši še vedno pijejo iz flaške z navadnim "cucljem" ali že katera prakticira nastavek za pitje (magic cup se pomoje reče temu oz. tisti ploščat nastavek + ročaji) ? Sara se je že kar nekajkrat fino odžejala s ploščatim nastavkom ampak ni vedno pri volji zanj. še vedno ima najraje "cuclja" jaz mu ga tud dam...samo še ni preveč navdušen....včasih ja, ponavadi pa ne....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 4.5.2009 21:51:44
|
|
|
|
meta21
|
Sem pregledala linke in najbrž bom res eno različico tuninga namaza, 2, 3 vrste kruha, mal sirčka in grozdja.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 4.5.2009 21:51:59
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Alenka_ že kaj sreče za Airex oz. si že kak nadomestek našla? nič (še).... jutri kličem....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 4.5.2009 21:52:45
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria IZVIRNO SPOROČILO: AinB Midva šibava smrekove vršičke nabirat, pa bom sirup naredila. Upam, da naju kakšen dež ne ujame ..jaz sem ih tudi včeraj nabirala....bom ih pa mogla še ker nas je dež pregnal ..... pri nas jih je pikec nabral...tiste ta prave pa gremo čez kakih 14 dni na Roglo...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 4.5.2009 21:54:10
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria ...dobila čevlje št. 18 in ih komi,komi dobimo gor pa še povrh vsega so za punčke sam se glih ne vidi tko ...je pa bila prijazna trgovka in mi je rekla da ih lahko v ponedeljek prinesem nazaj in zamenjam za nekaj drugega no, vsaj bos ne bo Nik ...prodajalki pa svaka čast.....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 4.5.2009 21:55:00
|
|
|
|
lana17
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: leda Scenarij: 10 bab na kupu, čvek pa nekej za grickat. Slednje je v moji domen tko številčne žure bom pa organizirala, ko bo ela spala vsaj pol tok dobr kot lovro. sicer pa mozarela z bejbi paradajzom tut ni od muh. plus olivc in sveža bazilika. al pa še bolj enostavno, narežeš fetaki sir na kockice, poliješ z olivcem in nasekljanim česnom. No saj ne bo glih žur. Pa tud doma ne bo. Častim na eni moji interesni dejavnosti. Sem še za RD dolžna in ponavadi nič ne kompliciramo. Čips, kakšen piškot in to je to. Jaz sem pa misnla mal drugač jutri naredit. Ha, ha se mi tolk smešn sliš.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 4.5.2009 21:56:10
|
|
|
|
meta21
|
Joj me računalnik zaj.... . Grem kar spat... Lahko noč!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 4.5.2009 21:56:56
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: pf Punce jaz sem že šest strojev oprala pf kaj ste te zraven vlačili ? ......veš kaj je 6 strojev..... .... Verjemi, da vem kaj je šest strojev. Lana vsak dan bodi, majica, jakna, nogavičke in jakna, včasih še vmes majico, če je bila umazana. Kašice smo kar precej jedli tudi po parkih in lokalih, tak da nismo bili tak čisti. Jaz razen hlač vsak dan majica, perilo, mikica, na dva dni tudi hlače, isto moj. Pa kopalni plaščki, pa kuhinjski serveti za umivanje posode, ko sem ji grela kašice, pa plenice za dojenje in brisanje pocik okrog ustk, pa velike brisače za kopanje v bazenu, kljub temu, da jih dobiš tam, sem imela še vsak dan svojo eno za Lano, da je na eni sedela, z drugo pa smo jo obrisali, pa še bi se dalo naštevat. Se nabere krame. Pa verjemi, da se nismo brezveze preoblačili, samo zdaj je še bilo tako vreme, da si moral imeti preko kratke majice mikico z dolgimi in itak je pol umazano oboje. Eh, ne vem kaj bo poleti, ko gremo za 14 dni. To bo veselica. ...saj zato sem pa to napisala , ker boste morali bus al pa kombi rentat ...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 4.5.2009 21:56:56
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana17 IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: leda Scenarij: 10 bab na kupu, čvek pa nekej za grickat. Slednje je v moji domen tko številčne žure bom pa organizirala, ko bo ela spala vsaj pol tok dobr kot lovro. sicer pa mozarela z bejbi paradajzom tut ni od muh. plus olivc in sveža bazilika. al pa še bolj enostavno, narežeš fetaki sir na kockice, poliješ z olivcem in nasekljanim česnom. No saj ne bo glih žur. Pa tud doma ne bo. Častim na eni moji interesni dejavnosti. Sem še za RD dolžna in ponavadi nič ne kompliciramo. Čips, kakšen piškot in to je to. Jaz sem pa misnla mal drugač jutri naredit. Ha, ha se mi tolk smešn sliš.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 4.5.2009 21:57:01
|
|
|
|
leda
|
Ha, ha se mi tolk smešn sliš.user posted image tut men. a se temu lahko tut hobi reče?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 4.5.2009 21:58:51
|
|
|
|
lana17
|
IZVIRNO SPOROČILO: leda Ha, ha se mi tolk smešn sliš.user posted image tut men. a se temu lahko tut hobi reče? Meta, že službo pogreša.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 4.5.2009 21:58:52
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* 28 stopinj se mi zdi za 8m otroka premalo. Saj o tem je že bila debata - 32 bi naj bilo. Lani je bubija zazeblo, meni tudi ni bilo nič kaj prijetno se namakat. OK, za plavat je taka voda fajn. Jaz verjetno kar umrem, če bi imela voda več kot 25, 26 stopinj na morju. Kar je nad 30 se jaz spravljam notri podobno kot večina ljudi v morje-pol ure . Najbrž se bo Lovro tudi bolj z atijem kopal ampak ne zarad kopalk (no tudi ) ampak zarad temperature. Jaz že ko roko porinem v banjo do komolca me peče. pol bi se pa lahko menjali ...ti bi se šla z mojim kopat, jaz pa ......... ...... Jaz mam tak vročo vodo, da moj vedno pravi, če se grem harat
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 4.5.2009 21:59:09
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: leda Ha, ha se mi tolk smešn sliš.user posted image tut men. a se temu lahko tut hobi reče? Ma pejte se solit Me sam zaj...avate dons. A nisem že rekla, da grem spat?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Ime za fantkamisarNajbolj všečno ime za fantka?Nejc (
38%)
Karim (
3%)
Žiga (
23%)
Ean (
5%)
Vsa (
1%)
Nobeno (
30%)
Število vseh glasov: 652Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!