Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 4.5.2009 20:23:09
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Sem povedala? To je razgled skozi naše okno..... evo, kaj so nam postavili, da ga nam kvari.... hahaha a zidajo nov blok??
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 4.5.2009 20:23:44
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Sem povedala? To je razgled skozi naše okno..... evo, kaj so nam postavili, da ga nam kvari.... hahaha gradbišče boste imeli pred oknom?
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 4.5.2009 20:24:09
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Me to you naš tatko se pa zdle pr župniku meni za krst.........le kaj se bo zmenu??? poročaj, ko pride domov bom bom. upam na pozitivno.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 4.5.2009 20:24:21
|
|
|
|
leda
|
mislim, da ima takega DM kot svojo znamko, na njem pa Nuby piše tale je pri nas pocejal. obakrat. in ker je point magičnega lončka ravno v tem, da deteta ni treba preoblečt vsakič ko trenira pitje, smo ji kupli aventovga in sva obe zadovoljni. tko da ma tamala že tretji lonček v svoji kratki pivski karieri. no četrti, ker enga je vešče odvrgla ne da bi mati opazila nekje bogu iza nogu na sprehodu z laro...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 4.5.2009 20:25:00
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Ima katera knjigo Spi dete,spi? ...jaz ne, sem se pa pogovarjala z eno ko je ima in je kr huda knjiga...baje da nekaterim deluje ...kaj je pa ti rabiš Ne ne, sej je ne rabim..... ma pa zanima vseeno..... malo sem čitala približno, kako naj bi se delalo po njej in je približno tam tam z mojim načinom.... More bit pa res hudo tako pustit dete, da joka.... mi imamo srečo, da se Lara ne....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 4.5.2009 20:26:11
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Ima katera knjigo Spi dete,spi? jaz. rabiš? Če posodiš, bi jo prebrala, ja...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 4.5.2009 20:26:47
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: gloria IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Ima katera knjigo Spi dete,spi? ...jaz ne, sem se pa pogovarjala z eno ko je ima in je kr huda knjiga...baje da nekaterim deluje ...kaj je pa ti rabiš Ne ne, sej je ne rabim..... ma pa zanima vseeno..... malo sem čitala približno, kako naj bi se delalo po njej in je približno tam tam z mojim načinom.... More bit pa res hudo tako pustit dete, da joka.... mi imamo srečo, da se Lara ne.... ja, je bilo hudo. v dveh dneh sem se presekirala in preživcirala in že hotela zaključiti, potem pa je pomagalo.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 4.5.2009 20:27:22
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Ima katera knjigo Spi dete,spi? jaz. rabiš? Če posodiš, bi jo prebrala, ja... prnesem na morje al pošljem prej??
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 4.5.2009 20:29:27
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: AinB Midva šibava smrekove vršičke nabirat, pa bom sirup naredila. Upam, da naju kakšen dež ne ujame Drevesa so ful jezna na ljudi.... mene tko boli srce, ko gledam ljudi, ko tržejo te mlade poganjke.... za se zjokat... Ti to resno . Pa sej zelena solata je tud živo bitje pa brokoli pa fižol... A so oni tud jezni, ker jim glave trgamo Ma ne vem..... nekje sem prebrala, da so jezna na nas....... meni je ful žalostno gledat poskubljena drevesa....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 4.5.2009 20:29:30
|
|
|
|
leda
|
sicer pa kolkr sem bla vesela domače hiške, bo treba očitno kar nazaj na morje . mala se je namreč zbudila le neverjetnih enkrat na noč; ob treh zjutri, pojedla in spala dalje. no, dons se je prvič že po pol ure. je pa res, da je najbrž mal dazed & confused, sem že opazila, da je bolj občutljive sorte. luna, vožnja, dnevno spanje,...listek motečih elementov je dolg.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 4.5.2009 20:29:37
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* vidim, da je debata o blazinah. ali je katera že videla v živo te elanove blazine: http://soncek.si/si/elan-blazina-200-x-125-x-6-cm-lahka-i11335.shtml http://soncek.si/si/elan-blazina-fitness-185-x-65-x-3-cm-i11339.shtml ta prva je po moje taka trda kot so bile v šolskih telovadnicah. Take jaz ne bi imela doma. Druga je pa precej ozka. TUKAJ si lahko še malo pogledaš. Samo so pa cene kar visoke. Tako Airex blazino se ful splača kupit ko začenjaš dajat otroka na tla. Meni gre bubika že zdaj takoj na parket. Malo kasneje pa bo spet prav prišla, ko bo vstajala in hodila ob sedežni, bo marsikatero buško preprečila. Aja, mi imamo Airex namesto tepiha v dnevni sobi
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 4.5.2009 20:35:26
|
|
|
|
AinB
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf IZVIRNO SPOROČILO: AinB A ve ste že cepile oz. ali boste cepile svoje otročke proti meningitisu? Mislim, da se jih lahko cepi, ko so stari tri leta. Ali pa živim v zmoti? Ne, lahko se jih že sedaj. Kolegica je malega dala cepit, ko je imel tretje redno cepljenje. Tako je vsaj rekla.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 4.5.2009 20:36:47
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* vidim, da je debata o blazinah. ali je katera že videla v živo te elanove blazine: http://soncek.si/si/elan-blazina-200-x-125-x-6-cm-lahka-i11335.shtml http://soncek.si/si/elan-blazina-fitness-185-x-65-x-3-cm-i11339.shtml ta prva je po moje taka trda kot so bile v šolskih telovadnicah. Take jaz ne bi imela doma. Druga je pa precej ozka. TUKAJ si lahko še malo pogledaš. Samo so pa cene kar visoke. Tako Airex blazino se ful splača kupit ko začenjaš dajat otroka na tla. Meni gre bubika že zdaj takoj na parket. Malo kasneje pa bo spet prav prišla, ko bo vstajala in hodila ob sedežni, bo marsikatero buško preprečila. Aja, mi imamo Airex namesto tepiha v dnevni sobi hvala, bubi! tole bom pa res pregledala... katera airex pa se dobi v RA (fitnes, fitline, corona, coronela...)?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 4.5.2009 20:37:39
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Sem povedala? To je razgled skozi naše okno..... evo, kaj so nam postavili, da ga nam kvari.... hahaha a zidajo nov blok?? Eno ooooooooooogromno poslovno stanovanjsko poslopje..... v soseski s samimi nizkimi bloki..... menda bo 7 nadstropij... pa v kamen bojo rukali, ker bo garažna hiša v dveh štukih... to bo žur....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 4.5.2009 20:38:29
|
|
|
|
leda
|
Ne, lahko se jih že sedaj. Kolegica je malega dala cepit, ko je imel tretje redno cepljenje. Tako je vsaj rekla če je kolegica iz avstrije, se ni zmotila. majo drugačno cepivo. naše je za otroke po enem letu.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 4.5.2009 20:40:31
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Lana pa je že itak uro v krtkovi deželi. Zakaj se to tko reče? Mi je blo najprej ful simpatično ampak če pomislim, kaj oz kje je krtkova dežela... A sem jest dons sam mal tečna?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 4.5.2009 20:41:08
|
|
|
|
Lara Croft
|
ja, je bilo hudo.user posted image user posted image user posted image v dveh dneh sem se presekirala in preživcirala in že hotela zaključiti, potem pa je pomagalo. Ja, si mislim... samo, ko nekaj začneš, je najboljše dokončat, kot si se odločil, ker če ne je vse še slabše.... Me veseli, da ste uspeli.... Nič nisi pisala o tem? prnesem na morje al pošljem prej?? Prinesi na morje, ja..... če vam bo ostalo še kej placa v avtu...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 4.5.2009 20:41:40
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* hvala, bubi! tole bom pa res pregledala... katera airex pa se dobi v RA (fitnes, fitline, corona, coronela...)? Če se ne motim, je Atlas.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 4.5.2009 20:42:41
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: pf Lana pa je že itak uro v krtkovi deželi. Zakaj se to tko reče? Mi je blo najprej ful simpatično ampak če pomislim, kaj oz kje je krtkova dežela... A sem jest dons sam mal tečna? Ma jaz tudi teh izrekov, al kaj so že, dostrat ne štekam....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 4.5.2009 20:46:12
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Alenka_ že kaj sreče za Airex oz. si že kak nadomestek našla? najbolj super nadomestek so imeli v Hoferju (in verjetno še bodo), enak material, enako debela, edino ožja je blazina. Ampak če daš 2 skupaj dobiš še večjo površino. Cena pa se mi zdi 20€. pa ima to hofer stalno v ponudbi ali le v akcijah?? vidim, da je debata o blazinah. ali je katera že videla v živo te elanove blazine: http://soncek.si/si/elan-blazina-200-x-125-x-6-cm-lahka-i11335.shtml http://soncek.si/si/elan-blazina-fitness-185-x-65-x-3-cm-i11339.shtml A niso to iste kot v šolskih telovadnicah?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 4.5.2009 20:48:21
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft ja, je bilo hudo.user posted image user posted image user posted image v dveh dneh sem se presekirala in preživcirala in že hotela zaključiti, potem pa je pomagalo. Ja, si mislim... samo, ko nekaj začneš, je najboljše dokončat, kot si se odločil, ker če ne je vse še slabše.... Me veseli, da ste uspeli.... Nič nisi pisala o tem? prnesem na morje al pošljem prej?? Prinesi na morje, ja..... če vam bo ostalo še kej placa v avtu... ne nisem glih pisala, ker sem bla itak živčna k ne vem kua. pa moj možek je pametoval po svoje-kaj jo pustiš, da se joka, v isti sapi pa-ne, jaz je ne bom več nosil, da bo zaspala, ker bo preveč razvajena.......... če bo kaj placa v avtu?? me skrbi, da bo mama mogla na vlak do portoroža.......
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 4.5.2009 20:50:34
|
|
|
|
lana17
|
Večer!
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 4.5.2009 20:51:08
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: AinB Midva šibava smrekove vršičke nabirat, pa bom sirup naredila. Upam, da naju kakšen dež ne ujame Drevesa so ful jezna na ljudi.... mene tko boli srce, ko gledam ljudi, ko tržejo te mlade poganjke.... za se zjokat... Ti to resno . Pa sej zelena solata je tud živo bitje pa brokoli pa fižol... A so oni tud jezni, ker jim glave trgamo Ma ne vem..... nekje sem prebrala, da so jezna na nas....... meni je ful žalostno gledat poskubljena drevesa.... Sej če samo vršičke potrgaš, tiste ta svetle, je glih tko k da ne bi to leto nič zraslo. Vse ostalo mu pa ostane. Kot da bi šlo drevo k frizerju
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 4.5.2009 20:51:48
|
|
|
|
leda
|
Večer! da ne boš mislila, da nbene ni. une prijavljene čvekajo drugje, me inkognito pa čakamo na čvek
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 4.5.2009 20:52:50
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana17 Večer! ojla....
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
uporaba lubrikantacarmencitaAli uporabljate lubrikante po porodu pred spolnim odnosom?DA (
29%)
NE (
71%)
Število vseh glasov: 52Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!