Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 4.5.2009 20:52:55
|
|
|
|
leda
|
Kot da bi šlo drevo k frizerju kar je statistično za večino žensk nadvse stresno dejanje...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 4.5.2009 20:53:46
|
|
|
|
meta21
|
Sem bla danes pop mal na vrtu, Lovro pa zraven na dekci na travi in se je v enem trenutku nabralo cel kup mamic s svojimi malčki na našem dvorišču. Je blo prav simpatično . Naš Lovro bo očitno moral bit družabno bitje, ker živimo ob cesti in se vedno kdo ustavi, ki gre mimo.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 4.5.2009 20:55:41
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: leda Kot da bi šlo drevo k frizerju kar je statistično za večino žensk nadvse stresno dejanje... Oh..... sem dala napačen primer, ker nisem tipična ženska. Pol pa...kaj že...aja...kot da bi šlo drevo v Supernovo v šoping in na kavo
< Sporočilo je popravil meta21 -- 4.5.2009 20:56:03 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 4.5.2009 20:56:14
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Sem bla danes pop mal na vrtu, Lovro pa zraven na dekci na travi in se je v enem trenutku nabralo cel kup mamic s svojimi malčki na našem dvorišču. Je blo prav simpatično . Naš Lovro bo očitno moral bit družabno bitje, ker živimo ob cesti in se vedno kdo ustavi, ki gre mimo. kok fajn!! mi imamo pa še okolico za urediti in mi je kr težko, ko pridemo iz sprehoda morm direkt noter. ker imamo zunaj gradbišče....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 4.5.2009 20:57:36
|
|
|
|
leda
|
Oh..... sem dala napačen primer, ker nisem tipična ženska. no, sej jst sem bla pri frizerju nazadnje dve leti nazaj, ampak vsaj berem, pa sem na tekočem
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 4.5.2009 20:59:05
|
|
|
|
leda
|
kot da bi šlo drevo v Supernovo v šoping in na kavo groza. no, kava je že v redu, ampak če se le da stran od trgovskih centrov. no, če bi bla jst drevo, bi zdele vlekal ven svoje korenine
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 4.5.2009 21:01:21
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: leda Večer! da ne boš mislila, da nbene ni. une prijavljene čvekajo drugje, me inkognito pa čakamo na čvek jaz šibam malo pred TV pa pridem potem nazaj. Če me glava neha bolet, drugače bom kar v spalnico zavila
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 4.5.2009 21:04:21
|
|
|
|
lana17
|
IZVIRNO SPOROČILO: leda Večer! da ne boš mislila, da nbene ni. une prijavljene čvekajo drugje, me inkognito pa čakamo na čvek Sem vas šla mal brat...pa vidim, da ne bom nikamor prišla...že tolk časa nisem bla na RR...tak, da je najbolj, da začenem mal čvekat
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 4.5.2009 21:06:28
|
|
|
|
leda
|
tak, da je najbolj, da začenem mal čvekat no, jst sem ostala na 18. strani novega dela. tko da evo tabula rasa takorekoč
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 4.5.2009 21:06:51
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Eno ooooooooooogromno poslovno stanovanjsko poslopje..... v soseski s samimi nizkimi bloki..... menda bo 7 nadstropij... pa v kamen bojo rukali, ker bo garažna hiša v dveh štukih... to bo žur.... pa nič ne morete? Okoliški stanovalci se morate zbunit. Na sosednji parceli so tudi dali načrt za 800 stanovanj, pa smo takoj ukrepali in so že znižali na 470. Pa še to je too much! Pojma nimam, kdo bo to pokupil, saj folk nima denarja. Na pol zgrajenih stanovanj pa toooooliko. Saj vprašanje, kdaj bodo sploh začeli gradit.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 4.5.2009 21:09:05
|
|
|
|
AinB
|
IZVIRNO SPOROČILO: leda Kot da bi šlo drevo k frizerju kar je statistično za večino žensk nadvse stresno dejanje...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 4.5.2009 21:09:32
|
|
|
|
lana17
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Sem bla danes pop mal na vrtu, Lovro pa zraven na dekci na travi in se je v enem trenutku nabralo cel kup mamic s svojimi malčki na našem dvorišču. Je blo prav simpatično . Naš Lovro bo očitno moral bit družabno bitje, ker živimo ob cesti in se vedno kdo ustavi, ki gre mimo. Kratko, vendar sladko.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 4.5.2009 21:10:23
|
|
|
|
leda
|
pa nič ne morete? Okoliški stanovalci se morate zbunit. o bubi. teve ne vleče? maš pa prav, čeprav, če me spomin ne vara, se neki bunijo. a karavana gre dalje. vse pa itak prazno. jst sem, ko sem še zojo vozila v varstvo, spremljala, kako se je stara kmetija pod gradom spremenila v odurno in občutno nesorazmerno nadomestno gradnjo. in danes gorijo vsak večer luči v praznih stanovanjih in velik plakat opozarja, da je še nekaj ekskluzivnih stanovanj na voljo. haha, me prav zanima, če je katero prodano. jap, recesija ma tut dobre posledice...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 4.5.2009 21:12:00
|
|
|
|
meta21
|
Ok, leda. Z drevjem sem za danes opravla . Mam pa eno prošnjo...rabim recept za kakšen fajn namaz pa enostaven seveda
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 4.5.2009 21:13:21
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Ok, leda. Z drevjem sem za danes opravla . Mam pa eno prošnjo...rabim recept za kakšen fajn namaz pa enostaven seveda namaz za .............kruh, palačinke....... .......ženska, dej napiš kaj bi rada..............
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 4.5.2009 21:13:57
|
|
|
|
AinB
|
iz česa?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 4.5.2009 21:14:32
|
|
|
|
lana17
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Ok, leda. Z drevjem sem za danes opravla . Mam pa eno prošnjo...rabim recept za kakšen fajn namaz pa enostaven seveda namaz za .............kruh, palačinke....... .......ženska, dej napiš kaj bi rada.............. MTY mi misli bereš
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 4.5.2009 21:15:06
|
|
|
|
lana17
|
Meta. rabiš za soboto?
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 4.5.2009 21:15:39
|
|
|
|
leda
|
Mam pa eno prošnjo...rabim recept za kakšen fajn namaz pa enostaven seveda evo enga. sede na toast, al pa karkoli kruhnga. tunina konzerva, koruza, skuta, majoneza, poper, sol, pekoča paprika. če maš pa še drobnjak, je pa zakon. najbrž še kej manjka, ampak tole zmorejo moje sive celice v tem trenutku.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 4.5.2009 21:18:10
|
|
|
|
AinB
|
tuna (iz konzerve z oljem vred), kapre, zeleni poper, čebula, kis, sol - jam!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 4.5.2009 21:20:13
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Ok, leda. Z drevjem sem za danes opravla . Mam pa eno prošnjo...rabim recept za kakšen fajn namaz pa enostaven seveda namaz za .............kruh, palačinke....... .......ženska, dej napiš kaj bi rada.............. Aja...za na kruh. Lana, rabim za jutri. Scenarij: 10 bab na kupu, čvek pa nekej za grickat. Slednje je v moji domeni
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 4.5.2009 21:20:18
|
|
|
|
Lara Croft
|
pa nič ne morete? Okoliški stanovalci se morate zbunit. Smo najeli odvetnika, da bi kej naredil glede višine.... ma ne vem, če bo kej.... ker bo vso svetlobo vzelo..... še dobro, da imamo sonce na drugi strani....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 4.5.2009 21:21:57
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Ok, leda. Z drevjem sem za danes opravla . Mam pa eno prošnjo...rabim recept za kakšen fajn namaz pa enostaven seveda namaz za .............kruh, palačinke....... .......ženska, dej napiš kaj bi rada.............. Aja...za na kruh. Lana, rabim za jutri. Scenarij: 10 bab na kupu, čvek pa nekej za grickat. Slednje je v moji domeni sm ti mal višje nalimala par linkov.........upam, da najdeš kaj uporabnega.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 4.5.2009 21:23:47
|
|
|
|
Lara Croft
|
Mam pa eno prošnjo...rabim recept za kakšen fajn namaz pa enostaven sevedauser posted image Ne dam.... ker ne držiš z drevesi... <pipca>
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
notečevapali bi mi poslali note na golici in kjer lastovke gnezdijoda (
35%)
ne (
42%)
za vse (
2%)
na kater e-mail naslov (
7%)
nikoli (
12%)
seveda, za klavirsko harmoniko (
2%)
Število vseh glasov: 43Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!