|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :)
4.5.2009 20:07:41   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: Alenka_

punce ali vaši user posted image  še vedno pijejo iz flaške z navadnim "cucljem" ali že katera prakticira nastavek za pitje (magic cup se pomoje reče temu user posted image  oz. tisti ploščat nastavek + ročaji) ?

Sara se je že kar nekajkrat fino odžejala s ploščatim nastavkom ampak ni vedno pri volji zanj. še vedno ima najraje "cuclja" user posted image

bubi nikol ni pil iz teh posebnih nastavkov. Aventovi imajo nek posebni ventil in mi je vedno bilo sumljivo, če sem res dobro ven oprala. Iz flaše je šel direkt na kozarec.

Saj sem mu kupila takega super Nubyjevega, ki je imel silikonsko slamico. Ajmene, kak je to hitro splesnelo user posted image  Ni šans, da tam ven fajn umiješ. Tak da sem vse v koš zmetala.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu Alenka_)
Neposredna povezava do sporočila: 1476
4.5.2009 20:07:44   
*bubi*

user posted image že kaj sreče za Airex oz. si že kak nadomestek našla?

najbolj super nadomestek so imeli v Hoferju (in verjetno še bodo), enak material, enako debela, edino ožja je blazina. Ampak če daš 2 skupaj dobiš še večjo površino. Cena pa se mi zdi 20€. user posted image

(odgovor članu Alenka_)
Neposredna povezava do sporočila: 1477
4.5.2009 20:08:10   
meta21

punce ali vaši user posted image  še vedno pijejo iz flaške z navadnim "cucljem" ali že katera prakticira nastavek za pitje (magic cup se pomoje reče temu user posted image  oz. tisti ploščat nastavek + ročaji) ?

Sara se je že kar nekajkrat fino odžejala s ploščatim nastavkom ampak ni vedno pri volji zanj. še vedno ima najraje "cuclja" user posted image

Lovro ima flašo strogo za mleko in mlečne kašice, magic cup in nekaj podobnega od TT pa za vodo in čaj. Da vsaj približno ve kaj bo ven priteklouser posted image

(odgovor članu Alenka_)
Neposredna povezava do sporočila: 1478
4.5.2009 20:08:15   
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: pf

Evo zlikano imam pa vse in se ne vidi, vsaj po cotah ne, da smo kje bili. Edino zapeklo me je malo, sem že kar zagorela. Rože sem še posadila okrog delavnice in igrala z miško in je dan minil. Dopoldne sva pa fasungo kupovali. Sem jo dala z lupinico v voz in pol jo revco zasipala z robo v Sparu. Ma ji je bilo všeč. Je vriskala. Pa čevljčke sva kupili take športne, pa ene na morju take k oblekicam, pol pa prideva k dediju in babici na obisk, ki sta bila na dopustu v Beogradu čez prvomajske in je babi tudi prinesla čevljce take lepe in krilce. Bo spet mala važička.  

user posted image user posted image user posted image user posted image ............pridna.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1479
4.5.2009 20:09:06   
pf
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

Punce jaz sem že šest strojev oprala 

pf kaj ste te zraven vlačiliuser posted image ? ......veš kaj je 6 strojev.....  user posted image   ....  

Verjemi, da vem kaj je šest strojev. Lana vsak dan bodi, majica, jakna, nogavičke in jakna, včasih še vmes majico, če je bila umazana. Kašice smo kar precej jedli tudi po parkih in lokalih, tak da nismo bili tak čisti. Jaz razen hlač vsak dan majica, perilo, mikica, na dva dni tudi hlače, isto moj. Pa kopalni plaščki, pa kuhinjski serveti za umivanje posode, ko sem ji grela kašice, pa plenice za dojenje in brisanje pocik okrog ustk, pa velike brisače za kopanje v bazenu, kljub temu, da jih dobiš tam, sem imela še vsak dan svojo eno za Lano, da je na eni sedela, z drugo pa smo jo obrisali, pa še bi se dalo naštevat. Se nabere krame. Pa verjemi, da se nismo brezveze preoblačili, samo zdaj je še bilo tako vreme, da si moral imeti preko kratke majice mikico z dolgimi in itak je pol umazano oboje. Eh, ne vem kaj bo poleti, ko gremo za 14 dni. To bo veselica.

če jih je bilo sedaj 6............jih bo potem...........user posted image ..........15.............. user posted image

Ne bo tako hudo, ker so manjše stvari, ni toliko dolgih rokavov. Pa še ena finta je, da bom mamo Anko, tja kamor gremo nafehtala, da mi opere vmes vsaj Lanine stvari in obrisače in ne bom toliko nosila zraven. Nekak se bo treba znajditi. Boš videla, ko pridete s Portoroža kaj boš rekla koliko strojev je bilo. No valjda pa do zadnje cunje itak ni bila košara doma spraznjena, pa tudi umiti se je bilo včeraj treba, tak da jo to že bil stroj.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1480
4.5.2009 20:09:24   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: gloria

...dobila čevlje št. 18 in ih komi,komi dobimo gor pa še povrh vsega so za punčkeuser posted image sam se glih ne vidi tkouser posted image ...je pa bila prijazna trgovka in mi je rekla da ih lahko v ponedeljek prinesem nazaj in zamenjam za nekaj drugegauser posted image

ja to pa res ni boljšega.... ti je vsaj ona predlagala. Eni to naredijo "po tihem". user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 1481
4.5.2009 20:09:42   
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

najbolj super nadomestek so imeli v Hoferju (in verjetno še bodo), enak material, enako debela, edino ožja je blazina. Ampak če daš 2 skupaj dobiš še večjo površino. Cena pa se mi zdi 20€. user posted image

pa ima to hofer stalno v ponudbi ali le v akcijah??

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1482
4.5.2009 20:10:33   
pf

pf kaj ste te zraven vlačiliuser posted image ? ......veš kaj je 6 strojev.....  user posted image   ....  

to pa res ni problem. Mi vsak teden najmanj 6 strojev operemo in ne pričakujem, da bi v tednu na morju kaj manj vsrali user posted image

No vsaj ena, ki razume kaj sem prala. Toliko je bilo cunj brez pretiravanja.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1483
4.5.2009 20:11:21   
ključek

Verjemi, da vem kaj je šest strojev. Lana vsak dan bodi, majica, jakna, nogavičke in jakna, včasih še vmes majico, če je bila umazana. Kašice smo kar precej jedli tudi po parkih in lokalih, tak da nismo bili tak čisti. Jaz razen hlač vsak dan majica, perilo, mikica, na dva dni tudi hlače, isto moj. Pa kopalni plaščki, pa kuhinjski serveti za umivanje posode, ko sem ji grela kašice, pa plenice za dojenje in brisanje pocik okrog ustk, pa velike brisače za kopanje v bazenu, kljub temu, da jih dobiš tam, sem imela še vsak dan svojo eno za Lano, da je na eni sedela, z drugo pa smo jo obrisali, pa še bi se dalo naštevat. Se nabere krame. Pa verjemi, da se nismo brezveze preoblačili, samo zdaj je še bilo tako vreme, da si moral imeti preko kratke majice mikico z dolgimi in itak je pol umazano oboje. Eh, ne vem kaj bo poleti, ko gremo za 14 dni. To bo veselica.

če jih je bilo sedaj 6............jih bo potem...........user posted image ..........15.............. user posted image

Ne bo tako hudo, ker so manjše stvari, ni toliko dolgih rokavov. Pa še ena finta je, da bom mamo Anko, tja kamor gremo nafehtala, da mi opere vmes vsaj Lanine stvari in obrisače in ne bom toliko nosila zraven. Nekak se bo treba znajditi. Boš videla, ko pridete s Portoroža kaj boš rekla koliko strojev je bilo. No valjda pa do zadnje cunje itak ni bila košara doma spraznjena, pa tudi umiti se je bilo včeraj treba, tak da jo to že bil stroj.

mislim, da jih bo ene 15..........user posted image user posted image user posted image ..........ker smo eksperti za mazanje cunj........

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1484
4.5.2009 20:12:31   
ključek

to pa res ni problem. Mi vsak teden najmanj 6 strojev operemo in ne pričakujem, da bi v tednu na morju kaj manj vsrali user posted image

sej pr nam je isto............same cunje, cunje, cunje.......non stop...........user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1485
4.5.2009 20:14:51   
pf
Na Costelli piše, da zbistri čute in prerodi telo. Zdajle jo bom eksala, pa da vidim, drugače pa peneze nazaj. Saj ne, hecam se. Punce grem se stuširat in pomolit sebe mojemu na masiranje, če ne bom huda. Lana pa je že itak uro v krtkovi deželi. Pa kak lepo spi. Lahko noč.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1486
4.5.2009 20:16:10   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: AinB

fotko, fotko, fotko user posted image user posted image user posted image

fotko fotko fotko user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu AinB)
Neposredna povezava do sporočila: 1487
4.5.2009 20:16:12   
*bubi*

Lana ima magic cup od Aventa in en kozarček od Nubya, ki ima taki fini cucelj, da ko z dlesnimi stisne teče ven. Tega ima najraje.

mislim, da ima takega DM kot svojo znamko, na njem pa Nuby piše user posted image  Zdaj imajo celo rezervne cuclje posebej, 3 leta nazaj jih ni bilo.

Ja, tak lonček mi je bil všeč, edini problem je bil, da mi je pri navoju točil. user posted image  Če je bil navoj čisto suh, je bilo ok, če pa je bil že malo moker, pa je potem vleklo in sem imela parkrat celo torbo mokro user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1488
4.5.2009 20:17:07   
ključek
naš tatko se pa zdle pr župniku meni za krst.........le kaj se bo zmenu???user posted image

user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1489
4.5.2009 20:17:37   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: meta21

Lovro ima flašo strogo za mleko in mlečne kašice, magic cup in nekaj podobnega od TT pa za vodo in čaj. Da vsaj približno ve kaj bo ven priteklouser posted image

No, za mlečne kašice je pri nas strogo žlička (pri bubiju pa ni bila user posted image ). Drugače pa po moje že po barvi vidi, kaj bo... pri prvi kapljici pa sigurno ve user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1490
4.5.2009 20:18:12   
ključek

Na Costelli piše, da zbistri čute in prerodi telo. Zdajle jo bom eksala, pa da vidim, drugače pa peneze nazaj. Saj ne, hecam se. Punce grem se stuširat in pomolit sebe mojemu na masiranje, če ne bom huda. Lana pa je že itak uro v krtkovi deželi. Pa kak lepo spi. Lahko noč.

nočko.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1491
4.5.2009 20:18:13   
Lara Croft

EVO, EVOOOOOOOOOOOOOOOOOOO...... GLEDAJ IN SE ČUDI.....

Pa še zelene barve je.....

user posted image

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu AinB)
Neposredna povezava do sporočila: 1492
4.5.2009 20:19:16   
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

EVO, EVOOOOOOOOOOOOOOOOOOO...... GLEDAJ IN SE ČUDI.....

Pa še zelene barve je.....

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 1493
4.5.2009 20:20:23   
Lara Croft
Sem povedala? To je razgled skozi naše okno..... evo, kaj so nam postavili, da ga nam kvari.... hahaha

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1494
4.5.2009 20:20:51   
*bubi*

seveda, iz morja imaš še ekstra brisače in plaščke, pa še posteljnino bom imela za bubiko.

Aja, pa 3,5-letniki so tudi eksperti za mazanje stvari user posted image  Danes je bil cel travast in zemljast po hlačah in jopici user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1495
4.5.2009 20:21:12   
leda
A ve ste že cepile oz. ali boste cepile svoje otročke proti meningitisu?

če misliš klopnega, pri nas cepijo šele po enem letu. jst sem se dolgo otepala tega cepljenja, ampak tile klopi so čist podivjali in klopni meningitis je res štala, ker ga v bistvu ne znajo zdravit. borelia je zoprna le v tem, če je ne opaziš, pa še večinoma se ji lahko izogneš, čeprav je večina klopov pri nas okužena, če ga spraviš ven v roku do 24 ur.

no, mi smo praviloma enkrat na teden na izletu v naravi in letos sem ga že dvakrat fasala jst, enkrat najljubši, eli sem ga pa spravla z glave preden se je prisesal. očitno ne je.be.jo več klopnih odganjalcev.

tko da sem naljubšega in zojo poslala cepit dva tedna nazaj, mi2 z elo pa bova to opravili, ko bo šlo (ker doječih mater tut nočjo cepit).

(odgovor članu AinB)
Neposredna povezava do sporočila: 1496
4.5.2009 20:21:23   
*bubi*

posebna ponudba je to.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1497
4.5.2009 20:21:28   
ključek
user posted image     user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image                                                     

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image  

user posted image mokatela- R 2.8., Minea(41,5 cm, 1.520 g)  in Manja(43 cm, 1.600 g) 

user posted image gold fish- R 17.8.,Jaka(49 cm, 3.030 g)   
-1. mesec (52 cm, 3.515 g) 
-2. mesec (54 cm, 4.495 g) 
-3. mesec (58 cm, 5.370 g)
-4,5. meseca (63 cm, 6.555 g)
-6. mesec (67,5 cm, 7.285g)
-8.mesec (71 cm, 8.200g)
-SP-20.05.2009

user posted image emi- R 18.8., Ines (48 cm, 2.880 g) 
-1. mesec (53cm, 3.830 g)
-2. mesec (57,5cm, 5.030 g)
-3. mesec (60cm, 6.000 g) 
-4. mesec (63cm, 6.600 g)

-5. mesec (64,5 cm, 6.930 g)

user posted image *zoe*- R 23.8.,Marko (47 cm, 2.500 g)     

user posted image  

user posted image pf- 
R 26.8., Lana (53 cm, 3.550 g) 
-1. mesec (53 cm, 4.000 g) 
-2. mesec (57 cm, 4.595 g)
-3. mesec (60 cm, 5.350 g) 
-4. mesec (63 cm, 6.100 g) 
-6. mesec (66 cm, 6.900 g)

user posted image Saraya- R 27.8., Marisa (49,5 cm, 3.410 g) 
-1.mesec (54,5 cm, 3.890 g)
-2.mesec (56 cm, 4.785 g)
-3.mesec (60 cm, 5.620 g)
-4,5. meseca (63,7 cm, 6.730 g)
-6.mesec (66 cm, 7.260g)

user posted image tasha23- R 30.8., Gabriel (52 cm, 3.690 g)  
-4. mesec (70 cm, 7.100 g) 

user posted image srki 
-R 31.8., Nik 

user posted image timica- R 2.9.,  

user posted image Optimizem- R 2.9., Kaja (52 cm, 3.240 g) 

user posted image *bubi*- R 4.9.,*bubika*(49 cm, 2.950 g) 
-1. mesec (51,5 cm, 4.025 g)
-2. mesec (55 cm, 4.955 g)
-3. mesec (58,5 cm, 5.720 g)
-4,5. meseca (61,5 cm, 6.580 g) 

-6. mesec (65,5 cm, 7.190 g)  

user posted image anckabancka-
R 4.9.,Jakob (51 cm, 3.680 g)  

user posted image Me to you- R 4.9., Lana Neja (54 cm, 4.120 g) 
-1. mesec (55 cm, 4.710 g)
-2. mesec (58 cm, 5.300 g)
-3. mesec (62 cm, 6.380 g)
-4. mesec (6.960 g)

-5. mesec (68 cm, 7.500 g)
-6. mesec (70 cm, 8.050 g)
-SP- 3.6.2009

user posted image talytha-R, Neža   

user posted image Lea2007
-R 6.9., Patrik (51 cm, 3.510 g) 

user posted image KAHLO -R 7.9.,Ronja (54 cm, 3.850 g) 
-4. mesec (64cm, 7.900 g)
-5. mesec (69cm, 8.500g)

user posted image petrax - R 7.9.,Kristjan (52 cm, 3.600 g) 
-1. mesec (54,5 cm, 4.430 g)
-2. mesec (59,5 cm, 5.400 g)
-3. mesec (64 cm, 6.120 g)
-SP-21.1.2009

user posted image nynna -R 8.9.Kaja (49 cm, 3.310 g)   

user posted image RAČKAPK-R 8.9., Marija (50 cm, 2.900 g)
-1. mesec (53 cm, 3.740 g)
-2. mesec (57,5 cm, 4.640 g)
-3. mesec (60 cm, 5.170 g)
-4,5 meseca (63 cm, 5.970 g)
-6. mesec (65 cm, 6.850 g)

user posted image
Jazzy1- R 8.9., Lija (51 cm, 3.040 g)
-1. mesec (54 cm, 3.390 g)
-2. mesec (57 cm, 4.320 g)
-3. mesec (59 cm, 5.040 g)
-4. mesec (63 cm, 5.600 g)

-5. mesec (63,5 cm, 6.130 g)
-6. mesec (66 cm, 6.870 g)
-7. mesec (68 cm, 7.700 g)

user posted image Alenka_ - R.8.9., Sara (56 cm, 4.310 g)
-1.mesec (58 cm, 5.600 g)
-2.mesec (59 cm, 6.125 g)
-3.mesec (65 cm, 7.580 g)
-4.mesec (68 cm, 8.000 g)
-5.mesec (69 cm, 8.450 g)
-6.mesec (70 cm, 8.700 g)
-SP-11.6.2009

user posted image SashaB-R 9.9., Nik ( 52 cm, 3.245 g) 

user posted image gloria- R 9.9.,Nik (52 cm, 4.200 g) 
-1. mesec (56 cm, 5.000 g)
-2. mesec (59 cm, 6.300 g)
-3. mesec (63 cm, 7.100 g)

-4,5 meseca (66 cm, 8.200 g)
-6. mesec (69 cm, 9.200 g)
-SP-10.06.2009.

user posted image anchy82-R 10.9.,Vita (54 cm, 3.520 g) 
-1. mesec (55 cm, 3.900 g)
-2. mesec (58 cm, 4.800 g) 
-3. mesec (62 cm, 5.300 g)
-4,5. meseca (65 cm, 6.300 g)
-6.mesec (68cm, 7.300 g)  

user posted image maruškaŠ- R 10.9.,Enej (54 cm, 3.860 g) 
-6. mesec (69 cm, 8.360 g)  

user posted image lana17- R 10.9.,Jon (52 cm, 3.180 g) 
- 1. mesec (54 cm, 4.250 g) 
- 2. mesec (58 cm, 5.600 g) 
- 3. mesec (63 cm, 6.400 g) 
- 4. mesec (66 cm, 7.100 g)  
- 5. mesec (68 cm, 7.400 g)
- 6,5 meseca (70,5 cm, 7.900g)

user posted image miko-R 10.9.,Tim (51 cm, 3.390 g)

user posted image nosek5-R 11.9.,Klara (53 cm, 3.840 g)   

user posted image misa4
- R 12.9., Anže (54 cm, 4.020 g)
-1.mesec (57,5 cm, 5.200 g)
-2. mesec (61,5 cm, 6.000 g)
-3.mesec (65 cm, 6.800 g)
-4. mesec (68 cm, 7.800 g)

user posted image meta21-R 13.9., Lovro (52 cm, 3.920 g)  
-1. mesec (58 cm, 4.750 g)
-2. mesec (61 cm, 5.800 g)

-3. mesec ( 64 cm, 6.600 g)
-4,5 .meseca (69 cm, 7.800 g)

-6. mesec (72 cm, 8.700 g)
-7. mesec (74 cm, 8.900 g)
- SP-17.6.2009

user posted image Tejchy-R 13.9.,Nik (51 cm, 3.470 g) 
-1. mesec (54 cm, 4.600 g)
-2. mesec (57 cm, 6.020 g)
-3. mesec (61 cm, 7.130 g)
-4,5.meseca (68 cm, 8.190 g)

user posted image simat-R 14,9.,Nina (51 cm, 3.200 g) 
- 1.mesec (3.650 g)
- 2.mesec (57 cm, 4.320 g)
- 3.mesec (60,5 cm, 4.940 g)
- 4.mesec (63,5 cm, 5.430 g)

- 5.mesec (66 cm, 5.940 g)                      

user posted image alysa- R 14.9., Anže (52 cm, 3.370 g)  

user posted image najina pikica*-R 15.9., Lana (50 cm, 3.350 g) 

user posted image AinB-R 18.9.,Tarik (52 cm, 3.430 g)
-5. mesec (68,7 cm, 7.550 g)  
-6. mesec (70 cm, 8.230 g)

user posted image bark-R 18.9., Tit (50 cm, 3.080 g) 

user posted image nelly2629 -R 18.9., Niko (52 cm, 3.390 g) 

user posted image taja1235- R 18.9.,Ingrid (51 cm, 2.940 g) 

user posted image Tia - R 18.9., Maj (52 cm, 3.590 g) 
-1. mesec (58,5 cm, 4.500 g) 
-2. mesec (59,5 cm, 5.000 g) 
-3. mesec (64,5 cm, 6.150 g) 
-4,5 meseca (65,5 cm, 6.900 g)
-6. mesec (68 cm, 7.500.g )

user posted image leda-R 18.9., Ela (50 cm, 3.010 g) 
-1. mesec (54 cm, 4.100 g)
-2. mesec (57 cm, 5.125 g) 
-3. mesec (59 cm, 5.800 g)

-4. mesec (63 cm, 6.300 g)
-5. mesec (65 cm, 6.670 g) 
-SP-17.6.2009

user posted image olivija* - R 19.9., Ana (51 cm, 3.470 g) 
-1. mesec  (57 cm, 4.800 g)
-2. mesec (58,5 cm, 5.150 g) 
-3. mesec (62cm, 5.980 g )
-4. mesec (63cm, 7.000 g )

-5. mesec (66,5cm, 7.500 g)
-6. mesec (69cm, 8600g)

user posted image morango-
R 19.9., Lena (54 cm, 3.650 g)
-1. mesec (55 cm, 4.300 g)
-2. mesec (61 cm, 5.530 g)
-3. mesec (63 cm, 6.000 g)

-4. mesec (70 cm, 6.580 g)
-6. mesec (71 cm, 7.300 g) 

user posted image Lara Croft-R 19.9., Lara (51 cm, 3.440 g)
-1,5. meseca (55 cm, 4.400 g)
-3,5. meseca (60 cm, 5.700 g)
-5.mesec (64 cm, 6.660 g)

-6.mesec (66,5cm, 7.300g)

user posted image Bambi D-R 21.9., Laura 

user posted image urska238
- R 21.9., Matej (54 cm, 4.000 g)
-1. mesec (58 cm, 5.280 g)
-3. mesec (64,2 cm, 6.100 g)
-4. mesec (68 cm, 6.370 g)

user posted image onina - R 23.9.,Matic (51 cm, 3.510 g)
-1. mesec (56 cm, 5.000 g)
-2. mesec (60,5 cm, 6.500 g)
-3. mesec (63,5 cm, 7.550 g)
-5. mesec (8.500 g)

user posted image tinka- R 23.9.,Aljaž (52 cm, 3.400 g)  

user posted image

user posted image  monika30-R 26.9., Jakob (52 cm, 4.070 g) 
-1. mesec (55 cm, 4.700 g)
-4. mesec (67 cm, 6.900 g)

user posted image Marsy-R 27.9.,Kaja
(56 cm, 3.630 g) 
-1. mesec (57 cm, 4.050 g)
-3,5. meseca (62 cm, 5.650 g)
-4,5. meseca (65 cm, 6.350 g)
-5,5. meseca (67 cm, 6.530 g)

user posted image virtualna-R 28.9.,Leyla (52 cm, 4.310 g)
- 1,5. meseca (58 cm, 5.520 g)
- 4. mesec (68 cm, 8.500 g)
- 7. mesec (73 cm, 9.600g)
- 8. mesec ?

user posted image Čarli08 - R 28.9.,Rožle (53 cm, 3.400 g)
-4,5. meseca (63,7 cm, 6.840 g)
-5,5. mesec (65,8 cm, 7.330 g)

user posted image amor real -R 29.9,Tomaž (56 cm, 4.090 g)
-1. mesec (62 cm, 5.150 g) 
-2. mesec (64 cm, 5.850 g)
-3. mesec (70 cm, 6.350 g)
-4,5. meseca (70 cm, 7.200 g)
-6. mesec (75 cm, 7.600 g)

user posted image petra1978-R 2.10., Gal (51 cm, 3.510 g)
-1. mesec (58,5 cm, 5.090 g) 
-2. mesec (61,5 cm, 5.970 g)
-3. mesec (64 cm, 6.840 g)
-4. mesec (68 cm, 7.630 g)

-5. mesec (70 cm, 8.190 g)
-SP-7.7.2009

user posted image lana luna-R 4.10.,Sara (52 cm, 3.470 g)
- 2. mesec (55,5 cm, 4.470 g)
- 3. mesec (60 cm, 5.600 g)
- 4. mesec (62 cm, 6.000 g)

user posted image
user posted image coko- R 21.9. , Ela-naš angelček user posted image (50 cm, 2.970 g)

user posted image user posted image user posted image user posted image                    

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1498
4.5.2009 20:21:39   
Olivija*

vidim, da je debata o blazinah. ali je katera že videla v živo te elanove blazine:
http://soncek.si/si/elan-blazina-200-x-125-x-6-cm-lahka-i11335.shtml
http://soncek.si/si/elan-blazina-fitness-185-x-65-x-3-cm-i11339.shtml

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1499
4.5.2009 20:21:45   
*bubi*

naš tatko se pa zdle pr župniku meni za krst.........le kaj se bo zmenu???user posted image

user posted image

poročaj, ko pride domov user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?
Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...

spanje
tailor

ob kateri uri hodijo vaši otroci spat?

ob 19h (15%)

ob 20h (42%)

ob 21h (29%)

0b 22h (8%)

ob 23h (3%)

drugo (2%)

Število vseh glasov: 453

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!