Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 4.5.2009 15:52:47
|
|
|
|
Lara Croft
|
Dobro jutro punce. Naše petdnevno potepanje po obali se je končalo. Oooo dobrodošla nazaj!!! dojenček in hotel ne gre ravno skupaj. Pa pravim vam jaz.... Zvečer je šla spat okrog osme ure in pol valjda, da če si v isti sobi kot spi dojenček ne moreš več nevem kak na glas se pogovarjat, tak da sva hodila spat bolj ali manj z Lano. Saj je pasalo, ampak malo bi pa še pogledala včasih tv in spila kak kozarček. Pa pravim vam jaz.... Na balkonu pa je bilo mrzlo. Na morje se hodi poleti...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 4.5.2009 16:30:32
|
|
|
|
Alenka_
|
IZVIRNO SPOROČILO: AinB IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: AinB mal dežuje, pol mal piha, pol pa ful nažiga sonce .... Sploh ne vem kako se obleči za sprehod a ni aprila že konec?? Pri nas očitno še ne . Mal zaostajamo pri nas na "Gorenjskem" s katerega konca Gorenjske pa si? jaz se oglašam direkt iz gorenjske prestolnice
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 4.5.2009 16:34:08
|
|
|
|
Alenka_
|
no takole pa naša puzzle pena počasi prehaja iz podlage v igračo
< Sporočilo je popravil Alenka_ -- 4.5.2009 16:35:14 >
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 4.5.2009 16:38:03
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 Dobro jutro Se še jaz malo oglašam po enem tednu skoraj. Je bilo prav pestro ta teden. Skoz neke stvari za urejat, zvečer sem pa bila tako utrujena, da sem samo padla v posteljo. Pa še Gal je bil malo bolj siten. Je verjetno čutil to napetost. No, pa zdaj je vse za nami, tudi krst smo uredili, po krstu imeli en lušten piknik, včeraj pa lušno pospravljanje Pa še slikica iz krsta: In Gal, ko je zagledal svojo torto: ....lepa družinica....... .....mami pa čestitke za torto
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 4.5.2009 16:38:41
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you bubika, jakob in lana neja......8......... sara.......7..........
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 4.5.2009 16:39:01
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: gold fish bubi - ti javim pol, če se še da tiste kupone vnovčit... mogoče greva s pikecom zdaj z mojima dvema gor.... aja, pa tiste beba2 in beba 3 ti lahko dam, ker jih ne rabim - so pa še veljavni ..... ok, javi. me prav zanima.... ...žal....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 4.5.2009 16:44:56
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: AinB Mene pa neki zanima; koliko AM vaši otročki zvečer spijejo? Naš je že 2 mesca lepo spal celo noč, sedaj se pa že dve noči zbuja in hoče jest, pa ne vem, če mogoče ne poje premalo zvečer. Ko mu ponudim še noče. Mah, moram nekaj pogruntat. Mogoče bi mu lahko kakšno mlečno kašico dala prej? Jaz ji dam okoli 18. ure mlečno kašico, potem pa ji naredim 100 ali 150 mleka, ko gre v posteljo (ob cca 19.30). Količino pa prilagodim po občutku, odvisno, koliko je jedla čez dan. ...jaz mu tud dam neko kašico al pa čokolino ..na 120ml mleka..., pol pa še flaško...pa tud čisto odvisno...po občutku...samo ne več kot 100-120ml
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 4.5.2009 16:47:36
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: AinB Midva šibava smrekove vršičke nabirat, pa bom sirup naredila. Upam, da naju kakšen dež ne ujame ...moj tavelik pikec je tud vse domače smreke obral ...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 4.5.2009 16:53:00
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Punce jaz sem že šest strojev oprala pf kaj ste te zraven vlačili ? ......veš kaj je 6 strojev..... ....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 4.5.2009 17:04:34
|
|
|
|
gold fish
|
..pa to ni res ...spet monologi ... ...no, jaz sem pa kar nekaj plenic in robčkov spet nabavila, pa eno tako fajn krilo sem si kupila..... ...edino kar sem zaj.. ...voziček sem pustila doma ...in pol sem tovorila pikeca....sicer sem imela pomagače....samo je vseeno težki...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 4.5.2009 17:09:55
|
|
|
|
Alenka_
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: AinB Mene pa neki zanima; koliko AM vaši otročki zvečer spijejo? Naš je že 2 mesca lepo spal celo noč, sedaj se pa že dve noči zbuja in hoče jest, pa ne vem, če mogoče ne poje premalo zvečer. Ko mu ponudim še noče. Mah, moram nekaj pogruntat. Mogoče bi mu lahko kakšno mlečno kašico dala prej? Jaz ji dam okoli 18. ure mlečno kašico, potem pa ji naredim 100 ali 150 mleka, ko gre v posteljo (ob cca 19.30). Količino pa prilagodim po občutku, odvisno, koliko je jedla čez dan. ...jaz mu tud dam neko kašico al pa čokolino ..na 120ml mleka..., pol pa še flaško...pa tud čisto odvisno...po občutku...samo ne več kot 100-120ml jaz pa Sari še vedno dam zjutraj in zvečer samo AM, brez dodatnih kašic. zaenkrat ji to zadostuje. popije pa tam nekje od 220-260ml. jeva že ob pol šestih, ker gre potem spat in spi do šestih zjutraj. je pa tudi Sara imela obdobje, ko se je zbudila ponoči (trajalo je 14 dni) sedaj pa spet spi celo noč (upam da me ne bo zdej štrafalo, ko se spet hvalim )... sem ji pa vseeno ponoči dala flaško mleka, če čaj ni zalegel... tako da ima tudi tvoj mogoče le kako obdobje... držim pesti, da bo kmalu spet celo nočko spal!!!
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 4.5.2009 17:11:33
|
|
|
|
Alenka_
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 Dobro jutro Se še jaz malo oglašam po enem tednu skoraj. Je bilo prav pestro ta teden. Skoz neke stvari za urejat, zvečer sem pa bila tako utrujena, da sem samo padla v posteljo. Pa še Gal je bil malo bolj siten. Je verjetno čutil to napetost. No, pa zdaj je vse za nami, tudi krst smo uredili, po krstu imeli en lušten piknik, včeraj pa lušno pospravljanje Pa še slikica iz krsta: In Gal, ko je zagledal svojo torto: ....lepa družinica....... .....mami pa čestitke za torto mamica res si se zeloooo lepo potrudila za sinka! čestitke za krst mišek mali!!!
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 4.5.2009 17:15:41
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Alenka_ no takole pa naša puzzle pena počasi prehaja iz podlage v igračo Hehe, luškana
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 4.5.2009 17:33:14
|
|
|
|
Lara Croft
|
pridem nazaj kaj brat. dons najbrž ne; Velkom bek tudi ti... Zdej sem se spovnila, da ti fotk nisem poslala... eh kaj, sej ji ni imel kdo gledat...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 4.5.2009 17:37:16
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: AinB Mene pa neki zanima; koliko AM vaši otročki zvečer spijejo? Naš je že 2 mesca lepo spal celo noč, sedaj se pa že dve noči zbuja in hoče jest, pa ne vem, če mogoče ne poje premalo zvečer Ma Lara pa pa samo 15o ml popije...... sicer se prej tudi podoji, ma mislim, da to ni kake omembe vredno.... ne vem, no.... Ampak več kot toliko ne spije.... vedno pusti še en par žlukov, zato mislim, da se ne zbuja od lakote ponoči.... tudi ji ne dam jest.... če res predolgo ne zaspi nazaj, ji dam malo vode....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 4.5.2009 17:38:17
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: AinB mal dežuje, pol mal piha, pol pa ful nažiga sonce .... Sploh ne vem kako se obleči za sprehod Jap,... naša Lara je čist prehlajena....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 4.5.2009 17:39:20
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: AinB Midva šibava smrekove vršičke nabirat, pa bom sirup naredila. Upam, da naju kakšen dež ne ujame Drevesa so ful jezna na ljudi.... mene tko boli srce, ko gledam ljudi, ko tržejo te mlade poganjke.... za se zjokat...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 4.5.2009 18:01:41
|
|
|
|
Alenka_
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Me to you bubika, jakob in lana neja......8......... sara.......7.......... za vsakega slavljenčka darilo in čestitke:
< Sporočilo je popravil Alenka_ -- 4.5.2009 18:03:09 >
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 4.5.2009 18:02:46
|
|
|
|
Alenka_
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: pf Punce jaz sem že šest strojev oprala pf kaj ste te zraven vlačili ? ......veš kaj je 6 strojev..... .... pridna!!!
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 4.5.2009 18:08:08
|
|
|
|
Alenka_
|
punce ali vaši še vedno pijejo iz flaške z navadnim "cucljem" ali že katera prakticira nastavek za pitje (magic cup se pomoje reče temu oz. tisti ploščat nastavek + ročaji) ? Sara se je že kar nekajkrat fino odžejala s ploščatim nastavkom ampak ni vedno pri volji zanj. še vedno ima najraje "cuclja"
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 4.5.2009 18:10:25
|
|
|
|
Alenka_
|
že kaj sreče za Airex oz. si že kak nadomestek našla?
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 4.5.2009 18:58:29
|
|
|
|
Lara Croft
|
Ima katera knjigo Spi dete,spi?
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 4.5.2009 19:04:02
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: AinB Midva šibava smrekove vršičke nabirat, pa bom sirup naredila. Upam, da naju kakšen dež ne ujame ..jaz sem ih tudi včeraj nabirala....bom ih pa mogla še ker nas je dež pregnal
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 4.5.2009 19:04:36
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: leda ježeš, ježeš. pri osemnajsti strani sem ugotovila, da dedek in babi samo še eno uro sprehajata tamali in da se avto ne bo sam od sebe vrgu v pralni stroj in predale (njegova vsebina seveda, da ne bo pomote; itak je not pol bajte). tolk da lohk komentiram edino starost najljubšega; vodim ga za dve leti in dva dni. oba na trici; sam da jst že počas tuhtam, kje bo veliki žur za novo okroglo cifro. mi smo nazaj, vremenu se nismo dal in smo se mel super. čeprav smo mel za dodatek najljubšega že takoj prvi dan v zdravstvenem domu labin, kjer je malo manjkalo, da ni pijavk dobil (no, vsaj počutu se je, da je padu v časovni stroj). so ga od daleč pogledal in mu antibiotike predpisal. naslednji dan je že name preskočilo, tko da sva se oba prebijala čez praznike z bolečim grlom, polnim nosom in ostalimi pritiklinami ornk prehlada. punci sta sredi naše bolnice franje ostali zdravi... pridem nazaj kaj brat. dons najbrž ne; smo ob 5 zjutri vstal in se (nekateri med nami) odpeljali direkt v službo. no, sej to kar mene zdajle čaka, tut ne spada glih med hobije
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 4.5.2009 19:07:20
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: AinB Drž se Leda!!! Jutr bo že boljš, ko bo vse zlikano in zloženo. Uh, to bo pa garanje, če hoče do jutri vse tipi topi imet Punce jaz sem že šest strojev oprala in hudič zdajle pa grem likat in mi tak ni, da bi najraje kar keson pod balkon nastavila in zmetala not. Itak imamo vsi enkrat preveč cot. ...pridi še k meni.... ...jaz mam pa likalnik v kvaru od petka pa ga še nisem uspela kupit hahaha...saj cot je še zlikanih ko bo pa sfalil bom pa mogla kupit
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
otroci in varstvoLIA2006otroci so v varsvu, vi pa boste naredili kaj, ko boste sami doma : pred tv (
25%)
greste na večerjo v restavracijo (
25%)
v kino (
20%)
spat (
30%)
Število vseh glasov: 259Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!