|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :)
4.5.2009 15:52:47   
Lara Croft
Dobro jutro punce. Naše petdnevno potepanje po obali se je končalo.

Oooo dobrodošla nazaj!!! user posted image user posted image user posted image

dojenček in hotel ne gre ravno skupaj.

Pa pravim vam jaz.... user posted image

Zvečer je šla spat okrog osme ure in pol valjda, da če si v isti sobi kot spi dojenček ne moreš več nevem kak na glas se pogovarjat, tak da sva hodila spat bolj ali manj z Lano. Saj je pasalo, ampak malo bi pa še pogledala včasih tv in spila kak kozarček.

Pa pravim vam jaz.... user posted image

Na balkonu pa je bilo mrzlo.

Na morje se hodi poleti... user posted image user posted image

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1426
4.5.2009 16:30:32   
Alenka_
IZVIRNO SPOROČILO: AinB

IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

mal dežuje, pol mal piha, pol pa ful nažiga sonce .... user posted image  Sploh ne vem kako se obleči za sprehoduser posted image

a ni aprila že konec??user posted image

Pri nas očitno še ne user posted image user posted image user posted image . Mal zaostajamo pri nas na "Gorenjskem"user posted image

user posted image  s katerega konca Gorenjske pa si?  jaz se oglašam direkt iz gorenjske prestolnice user posted image  

"Ne moremo narediti Velikih stvari - le drobne stvari z veliko ljubezni." (mati Terezija)

(odgovor članu AinB)
Neposredna povezava do sporočila: 1427
4.5.2009 16:34:08   
Alenka_
no takole pa naša puzzle pena počasi prehaja iz podlage v igračo user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil Alenka_ -- 4.5.2009 16:35:14 >

"Ne moremo narediti Velikih stvari - le drobne stvari z veliko ljubezni." (mati Terezija)

(odgovor članu Alenka_)
Neposredna povezava do sporočila: 1428
4.5.2009 16:38:03   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978

Dobro jutro user posted image

Se še jaz malo oglašam po enem tednu skoraj. Je bilo prav pestro ta teden. Skoz neke stvari za urejat, zvečer sem pa bila tako utrujena, da sem samo padla v posteljo. Pa še Gal je bil malo bolj siten. Je verjetno čutil to napetost. No, pa zdaj je vse za nami, tudi krst smo uredili, po krstu imeli en lušten piknik, včeraj pa lušno pospravljanje user posted image

Pa še slikica iz krsta:

user posted image

In Gal, ko je zagledal svojo torto:

user posted image

user posted image user posted image user posted image  ....lepa družinica.......

.....mami pa čestitke za tortouser posted image user posted image

(odgovor članu petra1978)
Neposredna povezava do sporočila: 1429
4.5.2009 16:38:41   
gold fish

user posted image

bubika, jakob in lana neja......8.........user posted image

sara.......7..........user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1430
4.5.2009 16:39:01   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

bubi - ti javim pol, če se še da tiste kupone vnovčit...  mogoče greva s pikecom zdaj z mojima dvema gor....

aja, pa tiste beba2 in beba 3 ti lahko dam, ker jih ne rabim - so pa še veljavniuser posted image .....

ok, javi. me prav zanima....

...žal....user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1431
4.5.2009 16:44:56   
gold fish

Mene pa neki zanima; koliko AM vaši otročki zvečer spijejo? Naš je že 2 mesca lepo spal celo noč, sedaj se pa že dve noči zbuja in hoče jest, pa ne vem, če mogoče ne poje premalo zvečer. Ko mu ponudim še noče. Mah, moram nekaj pogruntat. Mogoče bi mu lahko kakšno mlečno kašico dala prej?user posted image

Jaz ji dam okoli 18. ure mlečno kašico, potem pa ji naredim 100 ali 150 mleka, ko gre v posteljo (ob cca 19.30). Količino pa prilagodim po občutku, odvisno, koliko je jedla čez dan.

...jaz mu tud dam neko kašico al pa čokolino ..na 120ml mleka..., pol pa še flaško...pa tud čisto odvisno...po občutku...samo ne več kot 100-120ml

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1432
4.5.2009 16:47:36   
gold fish

Midva šibava smrekove vršičke nabirat, pa bom sirup naredila. Upam, da naju kakšen dež ne ujame user posted image

...moj tavelik pikec je tud vse domače smreke obraluser posted image ...

(odgovor članu AinB)
Neposredna povezava do sporočila: 1433
4.5.2009 16:53:00   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: pf

Punce jaz sem že šest strojev oprala 

pf kaj ste te zraven vlačiliuser posted image ? ......veš kaj je 6 strojev.....  user posted image   ....  

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1434
4.5.2009 17:04:34   
gold fish
..pa to ni resuser posted image ...spet monologiuser posted image ...

...no, jaz sem pa kar nekaj plenic in robčkov spet nabavila, pa eno tako fajn krilo sem si kupila.....

...edino kar sem zaj..user posted image ...voziček sem pustila domauser posted image ...in pol sem tovorila pikeca....sicer sem imela pomagače....samo je vseeno težki...

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 1435
4.5.2009 17:09:55   
Alenka_

Mene pa neki zanima; koliko AM vaši otročki zvečer spijejo? Naš je že 2 mesca lepo spal celo noč, sedaj se pa že dve noči zbuja in hoče jest, pa ne vem, če mogoče ne poje premalo zvečer. Ko mu ponudim še noče. Mah, moram nekaj pogruntat. Mogoče bi mu lahko kakšno mlečno kašico dala prej?user posted image

Jaz ji dam okoli 18. ure mlečno kašico, potem pa ji naredim 100 ali 150 mleka, ko gre v posteljo (ob cca 19.30). Količino pa prilagodim po občutku, odvisno, koliko je jedla čez dan.

...jaz mu tud dam neko kašico al pa čokolino ..na 120ml mleka..., pol pa še flaško...pa tud čisto odvisno...po občutku...samo ne več kot 100-120ml

jaz pa Sari še vedno dam zjutraj in zvečer samo AM, brez dodatnih kašic. zaenkrat ji to zadostuje. popije pa tam nekje od 220-260ml. jeva že ob pol šestih, ker gre potem spat in spi do šestih zjutraj. user posted image  je pa tudi Sara imela obdobje, ko se je zbudila ponoči (trajalo je 14 dni) sedaj pa spet spi celo noč (upam da me ne bo zdej štrafalo, ko se spet hvalimuser posted image )...   sem ji pa vseeno ponoči dala flaško mleka, če čaj ni zalegel... tako da ima tudi tvoj mogoče le kako obdobje... držim pesti, da bo kmalu spet celo nočko spal!!!

Neposredna povezava do sporočila: 1436
4.5.2009 17:11:33   
Alenka_

IZVIRNO SPOROČILO: petra1978

Dobro jutro user posted image

Se še jaz malo oglašam po enem tednu skoraj. Je bilo prav pestro ta teden. Skoz neke stvari za urejat, zvečer sem pa bila tako utrujena, da sem samo padla v posteljo. Pa še Gal je bil malo bolj siten. Je verjetno čutil to napetost. No, pa zdaj je vse za nami, tudi krst smo uredili, po krstu imeli en lušten piknik, včeraj pa lušno pospravljanje user posted image

Pa še slikica iz krsta:

user posted image

In Gal, ko je zagledal svojo torto:

user posted image

user posted image user posted image user posted image  ....lepa družinica.......

.....mami pa čestitke za tortouser posted image user posted image

mamica res si se zeloooo lepo potrudila za sinka! čestitke za krst mišek mali!!!

Neposredna povezava do sporočila: 1437
4.5.2009 17:15:41   
Jazzy1
IZVIRNO SPOROČILO: Alenka_

no takole pa naša puzzle pena počasi prehaja iz podlage v igračo user posted image

user posted image

Hehe, luškana user posted image

(odgovor članu Alenka_)
Neposredna povezava do sporočila: 1438
4.5.2009 17:33:14   
Lara Croft

pridem nazaj kaj brat. dons najbrž ne;

Velkom bek tudi ti... user posted image user posted image user posted image Zdej sem se spovnila, da ti fotk nisem poslala... eh kaj, sej ji ni imel kdo gledat... user posted image

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 1439
4.5.2009 17:37:16   
Lara Croft

Mene pa neki zanima; koliko AM vaši otročki zvečer spijejo? Naš je že 2 mesca lepo spal celo noč, sedaj se pa že dve noči zbuja in hoče jest, pa ne vem, če mogoče ne poje premalo zvečer

Ma Lara pa pa samo 15o ml popije...... sicer se prej tudi podoji, ma mislim, da to ni kake omembe vredno.... ne vem, no....
Ampak več kot toliko ne spije.... vedno pusti še en par žlukov, zato mislim, da se ne zbuja od lakote ponoči.... tudi ji ne dam jest.... če res predolgo ne zaspi nazaj, ji dam malo vode....

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 1440
4.5.2009 17:38:17   
Lara Croft

mal dežuje, pol mal piha, pol pa ful nažiga sonce .... user posted image  Sploh ne vem kako se obleči za sprehoduser posted image

Jap,... naša Lara je čist prehlajena....

(odgovor članu AinB)
Neposredna povezava do sporočila: 1441
4.5.2009 17:39:20   
Lara Croft

Midva šibava smrekove vršičke nabirat, pa bom sirup naredila. Upam, da naju kakšen dež ne ujame user posted image

Drevesa so ful jezna na ljudi.... mene tko boli srce, ko gledam ljudi, ko tržejo te mlade poganjke.... za se zjokat...

(odgovor članu AinB)
Neposredna povezava do sporočila: 1442
4.5.2009 18:01:41   
Alenka_

user posted image

bubika, jakob in lana neja......8.........user posted image

sara.......7..........user posted image

user posted image user posted image user posted image

za vsakega slavljenčka darilo in čestitke: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Alenka_ -- 4.5.2009 18:03:09 >

Neposredna povezava do sporočila: 1443
4.5.2009 18:02:46   
Alenka_

Punce jaz sem že šest strojev oprala 

pf kaj ste te zraven vlačiliuser posted image ? ......veš kaj je 6 strojev.....  user posted image   ....  

pridna!!!

Neposredna povezava do sporočila: 1444
4.5.2009 18:08:08   
Alenka_
punce ali vaši user posted image  še vedno pijejo iz flaške z navadnim "cucljem" ali že katera prakticira nastavek za pitje (magic cup se pomoje reče temu user posted image  oz. tisti ploščat nastavek + ročaji) ?

Sara se je že kar nekajkrat fino odžejala s ploščatim nastavkom ampak ni vedno pri volji zanj. še vedno ima najraje "cuclja" user posted image

(odgovor članu Alenka_)
Neposredna povezava do sporočila: 1445
4.5.2009 18:10:25   
Alenka_
user posted image že kaj sreče za Airex oz. si že kak nadomestek našla?

(odgovor članu Alenka_)
Neposredna povezava do sporočila: 1446
4.5.2009 18:58:29   
Lara Croft
Ima katera knjigo Spi dete,spi?

(odgovor članu Alenka_)
Neposredna povezava do sporočila: 1447
4.5.2009 19:04:02   
gloria

..jaz sem ih tudi včeraj nabirala....bom ih pa mogla še ker nas je dež pregnaluser posted image

NIK:mami ti si moja ljubica :)

(odgovor članu AinB)
Neposredna povezava do sporočila: 1448
4.5.2009 19:04:36   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: leda

ježeš, ježeš. pri osemnajsti strani sem ugotovila, da dedek in babi samo še eno uro sprehajata tamali in da se avto ne bo sam od sebe vrgu v pralni stroj in predale (njegova vsebina seveda, da ne bo pomote; itak je not pol bajte). tolk da lohk komentiram edino starost najljubšega; vodim ga za dve leti in dva dni. oba na trici; sam da jst že počas tuhtam, kje bo veliki žur za novo okroglo cifro.

mi smo nazaj, vremenu se nismo dal in smo se mel super. čeprav smo mel za dodatek najljubšega že takoj prvi dan v zdravstvenem domu labin, kjer je malo manjkalo, da ni pijavk dobil (no, vsaj počutu se je, da je padu v časovni stroj). so ga od daleč pogledal in mu antibiotike predpisal. naslednji dan je že name preskočilo, tko da sva se oba prebijala čez praznike z bolečim grlom, polnim nosom in ostalimi pritiklinami ornk prehlada. punci sta sredi naše bolnice franje ostali zdravi...

pridem nazaj kaj brat. dons najbrž ne; smo ob 5 zjutri vstal in se (nekateri med nami) odpeljali direkt v službo. no, sej to kar mene zdajle čaka, tut ne spada glih med hobije user posted image

user posted image

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 1449
4.5.2009 19:07:20   
gloria

Drž se Leda!!! user posted image user posted image
Jutr bo že boljš, ko bo vse zlikano in zloženo. user posted image

Uh, to bo pa garanje, če hoče do jutri vse tipi topi imet user posted image user posted image user posted image

Punce jaz sem že šest strojev oprala in hudič zdajle pa grem likat in mi tak ni, da bi najraje kar keson pod balkon nastavila in zmetala not. Itak imamo vsi enkrat preveč cot. user posted image

...pridi še k meni....user posted image user posted image user posted image ...jaz mam pa likalnik v kvaru od petka pa ga še nisem uspela kupit hahaha...saj cot je še zlikanih ko bo pa sfalil bom pa mogla kupituser posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?
Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...

otroci in varstvo
LIA2006

otroci so v varsvu, vi pa boste naredili kaj, ko boste sami doma :

pred tv (25%)

greste na večerjo v restavracijo (25%)

v kino (20%)

spat (30%)

Število vseh glasov: 259

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!