|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :)
4.5.2009 11:05:07   
gloria
...babe uživajte...mi dva greva čevlje iskat z vozekom in imamo kr lep sprehod zravenuser posted image ...no sam da se zbudiuser posted image ...

Lana Luna ti bi se pa lahko kaj pofočkala po dveh mesecih...pa še 7 mesecov imate danesuser posted image user posted image user posted image

NIK:mami ti si moja ljubica :)

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 1401
4.5.2009 11:05:35   
leda

ježeš, ježeš. pri osemnajsti strani sem ugotovila, da dedek in babi samo še eno uro sprehajata tamali in da se avto ne bo sam od sebe vrgu v pralni stroj in predale (njegova vsebina seveda, da ne bo pomote; itak je not pol bajte). tolk da lohk komentiram edino starost najljubšega; vodim ga za dve leti in dva dni. oba na trici; sam da jst že počas tuhtam, kje bo veliki žur za novo okroglo cifro.

mi smo nazaj, vremenu se nismo dal in smo se mel super. čeprav smo mel za dodatek najljubšega že takoj prvi dan v zdravstvenem domu labin, kjer je malo manjkalo, da ni pijavk dobil (no, vsaj počutu se je, da je padu v časovni stroj). so ga od daleč pogledal in mu antibiotike predpisal. naslednji dan je že name preskočilo, tko da sva se oba prebijala čez praznike z bolečim grlom, polnim nosom in ostalimi pritiklinami ornk prehlada. punci sta sredi naše bolnice franje ostali zdravi...

pridem nazaj kaj brat. dons najbrž ne; smo ob 5 zjutri vstal in se (nekateri med nami) odpeljali direkt v službo. no, sej to kar mene zdajle čaka, tut ne spada glih med hobije user posted image

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 1402
4.5.2009 11:08:16   
AinB
Drž se Leda!!! user posted image user posted image
Jutr bo že boljš, ko bo vse zlikano in zloženo. user posted image

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 1403
4.5.2009 11:09:51   
leda

hvala za podporo. ja, ja že grem.

no, vsaj likanje odpade, ma bom pa vse sama iz avta prinesla user posted image

(odgovor članu AinB)
Neposredna povezava do sporočila: 1404
4.5.2009 11:40:31   
Jazzy1
IZVIRNO SPOROČILO: leda

mi smo nazaj, vremenu se nismo dal in smo se mel super. čeprav smo mel za dodatek najljubšega že takoj prvi dan v zdravstvenem domu labin, kjer je malo manjkalo, da ni pijavk dobil (no, vsaj počutu se je, da je padu v časovni stroj). so ga od daleč pogledal in mu antibiotike predpisal. naslednji dan je že name preskočilo, tko da sva se oba prebijala čez praznike z bolečim grlom, polnim nosom in ostalimi pritiklinami ornk prehlada. punci sta sredi naše bolnice franje ostali zdravi...

Ja to pa je Murphy user posted image ! In bravo punci!! No, sem pa prepričana, da imaš sedaj že pol stvari pospravljenih user posted image in se že boljš počutiš.

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 1405
4.5.2009 11:43:14   
Jazzy1
IZVIRNO SPOROČILO: AinB

Mene pa neki zanima; koliko AM vaši otročki zvečer spijejo? Naš je že 2 mesca lepo spal celo noč, sedaj se pa že dve noči zbuja in hoče jest, pa ne vem, če mogoče ne poje premalo zvečer. Ko mu ponudim še noče. Mah, moram nekaj pogruntat. Mogoče bi mu lahko kakšno mlečno kašico dala prej?user posted image

Ma L poje za večerjo cca. 210-240 ml mlečne kašice. Potem ne spije nič več do nekje 4h, 5h zjutraj, ko ji dam 150 ml mleka.

(odgovor članu AinB)
Neposredna povezava do sporočila: 1406
4.5.2009 12:46:46   
*bubi*

Mene pa neki zanima; koliko AM vaši otročki zvečer spijejo? Naš je že 2 mesca lepo spal celo noč, sedaj se pa že dve noči zbuja in hoče jest, pa ne vem, če mogoče ne poje premalo zvečer. Ko mu ponudim še noče. Mah, moram nekaj pogruntat. Mogoče bi mu lahko kakšno mlečno kašico dala prej?user posted image

Jaz ji dam okoli 18. ure mlečno kašico, potem pa ji naredim 100 ali 150 mleka, ko gre v posteljo (ob cca 19.30). Količino pa prilagodim po občutku, odvisno, koliko je jedla čez dan.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu AinB)
Neposredna povezava do sporočila: 1407
4.5.2009 12:52:03   
*bubi*

Uh, to bo pa garanje, če hoče do jutri vse tipi topi imet user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu AinB)
Neposredna povezava do sporočila: 1408
4.5.2009 12:54:18   
AinB
joj to vreme user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1409
4.5.2009 13:05:18   
ključek

joj to vreme user posted image

kaj pa je???

(odgovor članu AinB)
Neposredna povezava do sporočila: 1410
4.5.2009 13:08:57   
AinB
mal dežuje, pol mal piha, pol pa ful nažiga sonce .... user posted image  Sploh ne vem kako se obleči za sprehoduser posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1411
4.5.2009 13:09:45   
ključek

mal dežuje, pol mal piha, pol pa ful nažiga sonce .... user posted image  Sploh ne vem kako se obleči za sprehoduser posted image

a ni aprila že konec??user posted image

(odgovor članu AinB)
Neposredna povezava do sporočila: 1412
4.5.2009 13:10:49   
AinB
Midva šibava smrekove vršičke nabirat, pa bom sirup naredila. Upam, da naju kakšen dež ne ujame user posted image

(odgovor članu AinB)
Neposredna povezava do sporočila: 1413
4.5.2009 13:11:48   
AinB
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

a ni aprila že konec??user posted image

Pri nas očitno še ne user posted image user posted image user posted image . Mal zaostajamo pri nas na "Gorenjskem"user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1414
4.5.2009 13:35:02   
ključek

Midva šibava smrekove vršičke nabirat, pa bom sirup naredila. Upam, da naju kakšen dež ne ujame user posted image
¸

upam, da res ne.user posted image

(odgovor članu AinB)
Neposredna povezava do sporočila: 1415
4.5.2009 13:49:24   
pf
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

user posted image

bubika, jakob in lana neja......8.........user posted image

sara.......7..........user posted image

Čestitke. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1416
4.5.2009 13:54:07   
pf
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

IZVIRNO SPOROČILO: pf

Dobro jutro punce. Naše petdnevno potepanje po obali se je končalo. Bilo je super, tudi vreme je bilo ok, čeprav je tu in tam po 10 minutk malo deževalo.

user posted image user posted image user posted image

ja, gužva.... je bilo lani tudi tako. vrsta pred jedilnico še preden so vrata odprli user posted image user posted image user posted image

kaj Lana se je kopala v njihovem bazenu? meni se zdi premrzla voda user posted image

zato pa sem srečna, da lahko gremo letos sredi maja - vsaj gužve ne pričakujem take. Kopali pa se z bubiko pač ne bova, če ni v otroškem bazenu bolj topla voda.

Bubi 28 stopinj je bila voda v bazenu in 30 ozračje, tak da ja, se je kopala in to ful, ker se mi je celo zdelo, da je dosti bolj topla voda kot v Termah Zreče in neprimerno bolj topla kot v Termah Ptuj. Boš videla, da se bo za kopat za tvojo bubiko tudi, čeprav se ful ne spomnim, če je v Maestralu sploh otroški bazen notri. Vem, da je plačljiv wirpool, pa taveliki bazen, za otroškega pa ne vem, ker ga takrat, ko sva bila tam nisem rabila. Mislim pa, da je bila morska voda. Ja verjetno res ne bo take gužve, kot je bila sedaj. Mi v glavnem ne gremo več v hotel še naslednjih par let ne. Itak sva najraje hodila v apartmaje poleti, le lani sva bila v Poreču v hotelu junija.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1417
4.5.2009 13:56:46   
pf
IZVIRNO SPOROČILO: gloria

IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1

Čestitke vsem, ki praznujete !! user posted image user posted image user posted image

Petra1978 - torta zgleda res krasna, Gal pa tudi pravi frajer user posted image

Drugače  nam je pa ceplenje "odpadlo," ker je 6. bolezen šele pred 14. dnevi prebolela. P je sicer rekla, da po 14. dneh bi jo načeloma sicer že lahko cepila, ampak ona raje 4. tedne počaka. No ja, najbrž je boljše, da je bolj pazljiva, kot da bi slučajno kaj bilo...

Aja, drugače se mi je zdel zanimiv tudi njen odgovor na vprašanje, do katere starosti naj ji ponoči ponudim obrok. Pa je rekla da če gre spat ob 8h, je ob 4h ali 5h zjutraj že upravičeno lačna in naj ji kar dam za jest. Jaz sme pa že upala, da bo rekla naj jo kar odvajat začnem user posted image user posted image

...pol je moj upravičeno lačen user posted image user posted image

Ja pa Lana pol tudi. Kaj se pa pol sploh jezimo? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 1418
4.5.2009 13:59:36   
pf

Uh, to bo pa garanje, če hoče do jutri vse tipi topi imet user posted image user posted image user posted image

Punce jaz sem že šest strojev oprala in hudič zdajle pa grem likat in mi tak ni, da bi najraje kar keson pod balkon nastavila in zmetala not. Itak imamo vsi enkrat preveč cot. user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1419
4.5.2009 14:00:43   
pf
Grem dokler še madam počiva. 

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1420
4.5.2009 14:25:16   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: pf

Bubi 28 stopinj je bila voda v bazenu in 30 ozračje, tak da ja, se je kopala in to ful, ker se mi je celo zdelo, da je dosti bolj topla voda kot v Termah Zreče in neprimerno bolj topla kot v Termah Ptuj. Boš videla, da se bo za kopat za tvojo bubiko tudi, čeprav se ful ne spomnim, če je v Maestralu sploh otroški bazen notri. Vem, da je plačljiv wirpool, pa taveliki bazen, za otroškega pa ne vem, ker ga takrat, ko sva bila tam nisem rabila. Mislim pa, da je bila morska voda. Ja verjetno res ne bo take gužve, kot je bila sedaj. Mi v glavnem ne gremo več v hotel še naslednjih par let ne. Itak sva najraje hodila v apartmaje poleti, le lani sva bila v Poreču v hotelu junija.

po opisu hotela je otroški bazen.

28 stopinj se mi zdi za 8m otroka premalo. Saj o tem je že bila debata - 32 bi naj bilo. Lani je bubija zazeblo, meni tudi ni bilo nič kaj prijetno se namakat. OK, za plavat je taka voda fajn.

Se sploh ne sekiram, meni bo itak muka v kopalkah bit, tak da bom imela fajn izgovor user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1421
4.5.2009 14:32:31   
Jazzy1

Tle pri nas v osrednje-močvirskem delu je pa kar stabilno user posted image . Kakšen sirup boš to naredila???

< Sporočilo je popravil Jazzy1 -- 4.5.2009 14:33:11 >

(odgovor članu AinB)
Neposredna povezava do sporočila: 1422
4.5.2009 14:59:12   
pf
Bubi muka v kopalkah? Moram ti povedati, da so na bazenu bile vsak dan dve mamici, ki sta bile oblečene v trenerke med kopanjem in so očki čofotali z dojenčki. Le zakaj? user posted image  user posted image  user posted image Meni ni bilo nerodno. Nič več in nič manj me ni skup v hlačah. Je pa res, da sredine ni. Ali so babnce ful suhe, ali pa so že na zgornji meji normale in naprej v višave. 

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 1423
4.5.2009 15:00:26   
pf
Aja pa polovico sem že zlikala. Juhu. Grem še drugo napadat. user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1424
4.5.2009 15:45:46   
Lara Croft

Moja otroka spet ob šestih auf user posted image  Razlika je samo v tem, da bubi ob vikendih takoj vstane, med tednom pa poležava user posted image  Valjda, ko pa je treba v vrtec. Joj, kak fajn, da ga nismo navadili risank pred vrtcem gledat, kdo ve, ob kolikih bi mi začel težit user posted image

Ja, sej zato pa čez vikend hitro vstane..... Veš, da se mudi risanke gledat... Kaj se ne spomneš? user posted image

Lara je pa pred pol ure prvič zaspala danes.... Smo bli v LJ, ma smo se stalno pakirali iz lupinice v voziček in nazaj...
Pleničk itak, da nisem dobila.... sem bla sigurna, da bojo v LJ založeni... ker v Kopru so tudi vedno prazne police...

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 resničnih dejstev o spanju skupaj z otrokom
Nekateri starši so strogo proti temu, da bi spali skupaj z dojenčkom, otrokom v isti postelji, spet drugi v tem vidijo v...
Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?
Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...

Koliko bi dal-a za privat mesečno varstvo ?
Varuška.Ljubljana

100 - 150 (53%)

200 - 250 (30%)

300 - 250 (12%)

400 (2%)

480 in dalje (3%)

Število vseh glasov: 404

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!