Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 4.5.2009 11:05:07
|
|
|
|
gloria
|
...babe uživajte...mi dva greva čevlje iskat z vozekom in imamo kr lep sprehod zraven ...no sam da se zbudi ... Lana Luna ti bi se pa lahko kaj pofočkala po dveh mesecih...pa še 7 mesecov imate danes
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 4.5.2009 11:05:35
|
|
|
|
leda
|
ježeš, ježeš. pri osemnajsti strani sem ugotovila, da dedek in babi samo še eno uro sprehajata tamali in da se avto ne bo sam od sebe vrgu v pralni stroj in predale (njegova vsebina seveda, da ne bo pomote; itak je not pol bajte). tolk da lohk komentiram edino starost najljubšega; vodim ga za dve leti in dva dni. oba na trici; sam da jst že počas tuhtam, kje bo veliki žur za novo okroglo cifro. mi smo nazaj, vremenu se nismo dal in smo se mel super. čeprav smo mel za dodatek najljubšega že takoj prvi dan v zdravstvenem domu labin, kjer je malo manjkalo, da ni pijavk dobil (no, vsaj počutu se je, da je padu v časovni stroj). so ga od daleč pogledal in mu antibiotike predpisal. naslednji dan je že name preskočilo, tko da sva se oba prebijala čez praznike z bolečim grlom, polnim nosom in ostalimi pritiklinami ornk prehlada. punci sta sredi naše bolnice franje ostali zdravi... pridem nazaj kaj brat. dons najbrž ne; smo ob 5 zjutri vstal in se (nekateri med nami) odpeljali direkt v službo. no, sej to kar mene zdajle čaka, tut ne spada glih med hobije
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 4.5.2009 11:08:16
|
|
|
|
AinB
|
Drž se Leda!!! Jutr bo že boljš, ko bo vse zlikano in zloženo.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 4.5.2009 11:09:51
|
|
|
|
leda
|
Jutr bo že boljš, ko bo vse zlikano in zloženo. user posted image hvala za podporo. ja, ja že grem. no, vsaj likanje odpade, ma bom pa vse sama iz avta prinesla
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 4.5.2009 11:40:31
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: leda mi smo nazaj, vremenu se nismo dal in smo se mel super. čeprav smo mel za dodatek najljubšega že takoj prvi dan v zdravstvenem domu labin, kjer je malo manjkalo, da ni pijavk dobil (no, vsaj počutu se je, da je padu v časovni stroj). so ga od daleč pogledal in mu antibiotike predpisal. naslednji dan je že name preskočilo, tko da sva se oba prebijala čez praznike z bolečim grlom, polnim nosom in ostalimi pritiklinami ornk prehlada. punci sta sredi naše bolnice franje ostali zdravi... Ja to pa je Murphy ! In bravo punci!! No, sem pa prepričana, da imaš sedaj že pol stvari pospravljenih in se že boljš počutiš.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 4.5.2009 11:43:14
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: AinB Mene pa neki zanima; koliko AM vaši otročki zvečer spijejo? Naš je že 2 mesca lepo spal celo noč, sedaj se pa že dve noči zbuja in hoče jest, pa ne vem, če mogoče ne poje premalo zvečer. Ko mu ponudim še noče. Mah, moram nekaj pogruntat. Mogoče bi mu lahko kakšno mlečno kašico dala prej? Ma L poje za večerjo cca. 210-240 ml mlečne kašice. Potem ne spije nič več do nekje 4h, 5h zjutraj, ko ji dam 150 ml mleka.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 4.5.2009 12:46:46
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: AinB Mene pa neki zanima; koliko AM vaši otročki zvečer spijejo? Naš je že 2 mesca lepo spal celo noč, sedaj se pa že dve noči zbuja in hoče jest, pa ne vem, če mogoče ne poje premalo zvečer. Ko mu ponudim še noče. Mah, moram nekaj pogruntat. Mogoče bi mu lahko kakšno mlečno kašico dala prej? Jaz ji dam okoli 18. ure mlečno kašico, potem pa ji naredim 100 ali 150 mleka, ko gre v posteljo (ob cca 19.30). Količino pa prilagodim po občutku, odvisno, koliko je jedla čez dan.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 4.5.2009 12:52:03
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: AinB Drž se Leda!!! Jutr bo že boljš, ko bo vse zlikano in zloženo. Uh, to bo pa garanje, če hoče do jutri vse tipi topi imet
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 4.5.2009 12:54:18
|
|
|
|
AinB
|
joj to vreme
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 4.5.2009 13:05:18
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: AinB joj to vreme kaj pa je???
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 4.5.2009 13:08:57
|
|
|
|
AinB
|
mal dežuje, pol mal piha, pol pa ful nažiga sonce .... Sploh ne vem kako se obleči za sprehod
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 4.5.2009 13:09:45
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: AinB mal dežuje, pol mal piha, pol pa ful nažiga sonce .... Sploh ne vem kako se obleči za sprehod a ni aprila že konec??
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 4.5.2009 13:10:49
|
|
|
|
AinB
|
Midva šibava smrekove vršičke nabirat, pa bom sirup naredila. Upam, da naju kakšen dež ne ujame
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 4.5.2009 13:11:48
|
|
|
|
AinB
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: AinB mal dežuje, pol mal piha, pol pa ful nažiga sonce .... Sploh ne vem kako se obleči za sprehod a ni aprila že konec?? Pri nas očitno še ne . Mal zaostajamo pri nas na "Gorenjskem"
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 4.5.2009 13:35:02
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: AinB Midva šibava smrekove vršičke nabirat, pa bom sirup naredila. Upam, da naju kakšen dež ne ujame ¸ upam, da res ne.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 4.5.2009 13:49:24
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you bubika, jakob in lana neja......8......... sara.......7.......... Čestitke.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 4.5.2009 13:54:07
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: pf Dobro jutro punce. Naše petdnevno potepanje po obali se je končalo. Bilo je super, tudi vreme je bilo ok, čeprav je tu in tam po 10 minutk malo deževalo. ja, gužva.... je bilo lani tudi tako. vrsta pred jedilnico še preden so vrata odprli kaj Lana se je kopala v njihovem bazenu? meni se zdi premrzla voda zato pa sem srečna, da lahko gremo letos sredi maja - vsaj gužve ne pričakujem take. Kopali pa se z bubiko pač ne bova, če ni v otroškem bazenu bolj topla voda. Bubi 28 stopinj je bila voda v bazenu in 30 ozračje, tak da ja, se je kopala in to ful, ker se mi je celo zdelo, da je dosti bolj topla voda kot v Termah Zreče in neprimerno bolj topla kot v Termah Ptuj. Boš videla, da se bo za kopat za tvojo bubiko tudi, čeprav se ful ne spomnim, če je v Maestralu sploh otroški bazen notri. Vem, da je plačljiv wirpool, pa taveliki bazen, za otroškega pa ne vem, ker ga takrat, ko sva bila tam nisem rabila. Mislim pa, da je bila morska voda. Ja verjetno res ne bo take gužve, kot je bila sedaj. Mi v glavnem ne gremo več v hotel še naslednjih par let ne. Itak sva najraje hodila v apartmaje poleti, le lani sva bila v Poreču v hotelu junija.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 4.5.2009 13:56:46
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 Čestitke vsem, ki praznujete !! Petra1978 - torta zgleda res krasna, Gal pa tudi pravi frajer Drugače nam je pa ceplenje "odpadlo," ker je 6. bolezen šele pred 14. dnevi prebolela. P je sicer rekla, da po 14. dneh bi jo načeloma sicer že lahko cepila, ampak ona raje 4. tedne počaka. No ja, najbrž je boljše, da je bolj pazljiva, kot da bi slučajno kaj bilo... Aja, drugače se mi je zdel zanimiv tudi njen odgovor na vprašanje, do katere starosti naj ji ponoči ponudim obrok. Pa je rekla da če gre spat ob 8h, je ob 4h ali 5h zjutraj že upravičeno lačna in naj ji kar dam za jest. Jaz sme pa že upala, da bo rekla naj jo kar odvajat začnem ...pol je moj upravičeno lačen Ja pa Lana pol tudi. Kaj se pa pol sploh jezimo?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 4.5.2009 13:59:36
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: AinB Drž se Leda!!! Jutr bo že boljš, ko bo vse zlikano in zloženo. Uh, to bo pa garanje, če hoče do jutri vse tipi topi imet Punce jaz sem že šest strojev oprala in hudič zdajle pa grem likat in mi tak ni, da bi najraje kar keson pod balkon nastavila in zmetala not. Itak imamo vsi enkrat preveč cot.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 4.5.2009 14:00:43
|
|
|
|
pf
|
Grem dokler še madam počiva.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 4.5.2009 14:25:16
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Bubi 28 stopinj je bila voda v bazenu in 30 ozračje, tak da ja, se je kopala in to ful, ker se mi je celo zdelo, da je dosti bolj topla voda kot v Termah Zreče in neprimerno bolj topla kot v Termah Ptuj. Boš videla, da se bo za kopat za tvojo bubiko tudi, čeprav se ful ne spomnim, če je v Maestralu sploh otroški bazen notri. Vem, da je plačljiv wirpool, pa taveliki bazen, za otroškega pa ne vem, ker ga takrat, ko sva bila tam nisem rabila. Mislim pa, da je bila morska voda. Ja verjetno res ne bo take gužve, kot je bila sedaj. Mi v glavnem ne gremo več v hotel še naslednjih par let ne. Itak sva najraje hodila v apartmaje poleti, le lani sva bila v Poreču v hotelu junija. po opisu hotela je otroški bazen. 28 stopinj se mi zdi za 8m otroka premalo. Saj o tem je že bila debata - 32 bi naj bilo. Lani je bubija zazeblo, meni tudi ni bilo nič kaj prijetno se namakat. OK, za plavat je taka voda fajn. Se sploh ne sekiram, meni bo itak muka v kopalkah bit, tak da bom imela fajn izgovor
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 4.5.2009 14:32:31
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: AinB mal dežuje, pol mal piha, pol pa ful nažiga sonce .... Sploh ne vem kako se obleči za sprehod Tle pri nas v osrednje-močvirskem delu je pa kar stabilno . Kakšen sirup boš to naredila???
< Sporočilo je popravil Jazzy1 -- 4.5.2009 14:33:11 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 4.5.2009 14:59:12
|
|
|
|
pf
|
Bubi muka v kopalkah? Moram ti povedati, da so na bazenu bile vsak dan dve mamici, ki sta bile oblečene v trenerke med kopanjem in so očki čofotali z dojenčki. Le zakaj? Meni ni bilo nerodno. Nič več in nič manj me ni skup v hlačah. Je pa res, da sredine ni. Ali so babnce ful suhe, ali pa so že na zgornji meji normale in naprej v višave.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 4.5.2009 15:00:26
|
|
|
|
pf
|
Aja pa polovico sem že zlikala. Juhu. Grem še drugo napadat.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 4.5.2009 15:45:46
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Moja otroka spet ob šestih auf Razlika je samo v tem, da bubi ob vikendih takoj vstane, med tednom pa poležava Valjda, ko pa je treba v vrtec. Joj, kak fajn, da ga nismo navadili risank pred vrtcem gledat, kdo ve, ob kolikih bi mi začel težit Ja, sej zato pa čez vikend hitro vstane..... Veš, da se mudi risanke gledat... Kaj se ne spomneš? Lara je pa pred pol ure prvič zaspala danes.... Smo bli v LJ, ma smo se stalno pakirali iz lupinice v voziček in nazaj... Pleničk itak, da nisem dobila.... sem bla sigurna, da bojo v LJ založeni... ker v Kopru so tudi vedno prazne police...
|
pitje otrokLelly28 RRKaj največkrat pije vaš otrok, ko je žejen?voda (
77%)
sladkan čaj (
0%)
nesladkan čaj (
17%)
kupljen sok (
0%)
domač sok iz sadja in/ali zelenjave (
6%)
Število vseh glasov: 35Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!