|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :)
4.5.2009 9:19:18   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: pf

Dobro jutro punce. Naše petdnevno potepanje po obali se je končalo. Bilo je super, tudi vreme je bilo ok, čeprav je tu in tam po 10 minutk malo deževalo.

user posted image user posted image user posted image

ja, gužva.... je bilo lani tudi tako. vrsta pred jedilnico še preden so vrata odprli user posted image user posted image user posted image

kaj Lana se je kopala v njihovem bazenu? meni se zdi premrzla voda user posted image

zato pa sem srečna, da lahko gremo letos sredi maja - vsaj gužve ne pričakujem take. Kopali pa se z bubiko pač ne bova, če ni v otroškem bazenu bolj topla voda.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1376
4.5.2009 9:22:23   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978

Pa še slikica iz krsta:

user posted image

In Gal, ko je zagledal svojo torto:

user posted image

user posted image user posted image user posted image  Lušni ste user posted image

Zelo si se potrudila s torto user posted image  Je tudi Gal navdušen user posted image

(odgovor članu petra1978)
Neposredna povezava do sporočila: 1377
4.5.2009 9:24:35   
resnično srečna
tiste iz Lj, ki niste dobile mesta v vrtcu...pripravljamo dopis za župana...čekirajte tukaj

http://www.ringaraja.net/forum/m_4108312/mpage_1/key_/tm.htm

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1378
4.5.2009 9:24:51   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

user posted image

bubika, jakob in lana neja......8.........user posted image

sara.......7..........user posted image

Moram v koledar napisat, da je pri 8m prvič prevrgla rožo user posted image user posted image user posted image

Hitra je, iz sedenja se spusti na trebuh in je tiktak na drugi strani dnevne. Včeraj sem jo prvič tudi videla, da se poskuša vsest nazaj. Še kak teden vaje, pa bo uspelo user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1379
4.5.2009 9:52:25   
AinB
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Moram v koledar napisat, da je pri 8m prvič prevrgla rožo user posted image user posted image user posted image

Hitra je, iz sedenja se spusti na trebuh in je tiktak na drugi strani dnevne. Včeraj sem jo prvič tudi videla, da se poskuša vsest nazaj. Še kak teden vaje, pa bo uspelo user posted image

Bravo Bubika user posted image user posted image user posted image  (za šibanje po dnevni, nekoliko manj za prevrnjeno rožico user posted image ).

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1380
4.5.2009 10:26:34   
gloria

IZVIRNO SPOROČILO: gloria

...babe lahko noč....user posted image user posted image user posted image user posted image

nočko.

si pa zgodnja.....

..ja drugače ne funkcioniram več če visim tuki goruser posted image ....

NIK:mami ti si moja ljubica :)

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1381
4.5.2009 10:26:57   
gloria
...danuser posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 1382
4.5.2009 10:31:21   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

...babe lahko noč....user posted image user posted image user posted image user posted image

nočko.

si pa zgodnja.....

verjetno gre na luštno....user posted image

...user posted image ....hahaha

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1383
4.5.2009 10:32:41   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: misa4

Evo me po doooolgem času. Moj Anže se pozdravil. Nazadnje je umel hudo gnojno unetje ušeska.
Drugače smo se pa selili, pakirali, sestavljali..... umes smo bili še malo v bolnici. Tako, da zdaj urejam zadnje stvari.

Drugi teden greva končno na sistematskiuser posted image user posted image user posted image  bo pikico končno dobil.

Danes je pa prvič sam vstaluser posted image user posted image user posted image  he he mi je ful hecno, ker sedeti pa ne zna prez podpore, je mali neroden bajsiuser posted image user posted image

Zdaj se bom pa več javlala, najprej vas moram pa prebratuser posted image user posted image user posted image user posted image

..evo prvi septem. ko se je sam vstal user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...pozdravljenauser posted image

(odgovor članu misa4)
Neposredna povezava do sporočila: 1384
4.5.2009 10:33:10   
Jazzy1
Čestitke vsem, ki praznujete !! user posted image user posted image user posted image

Petra1978 - torta zgleda res krasna, Gal pa tudi pravi frajer user posted image

Drugače  nam je pa ceplenje "odpadlo," ker je 6. bolezen šele pred 14. dnevi prebolela. P je sicer rekla, da po 14. dneh bi jo načeloma sicer že lahko cepila, ampak ona raje 4. tedne počaka. No ja, najbrž je boljše, da je bolj pazljiva, kot da bi slučajno kaj bilo...

Aja, drugače se mi je zdel zanimiv tudi njen odgovor na vprašanje, do katere starosti naj ji ponoči ponudim obrok. Pa je rekla da če gre spat ob 8h, je ob 4h ali 5h zjutraj že upravičeno lačna in naj ji kar dam za jest. Jaz sme pa že upala, da bo rekla naj jo kar odvajat začnem user posted image user posted image

(odgovor članu AinB)
Neposredna povezava do sporočila: 1385
4.5.2009 10:35:06   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Današnje potepanje...... med trtami, nasadi oljk, pšenice.... na eni strani Piran, na drugi Izola....
Lepo prosim.... dozirajte previdno... gledanje na lastno odgovornost... user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

..kok je pa to lepouser posted image ...

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 1386
4.5.2009 10:36:54   
AinB

IZVIRNO SPOROČILO: misa4

Danes je pa prvič sam vstaluser posted image user posted image user posted image  he he mi je ful hecno, ker sedeti pa ne zna prez podpore, je mali neroden bajsiuser posted image user posted image

..evo prvi septem. ko se je sam vstal user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...pozdravljenauser posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 1387
4.5.2009 10:38:45   
gloria

bo katera ta teden v celju?? user posted image ???

no............????

...verjeten drug teden,ali pa še en kasnejeuser posted image ..ta ne ker imamo krstuser posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1388
4.5.2009 10:40:26   
AinB
Mene pa neki zanima; koliko AM vaši otročki zvečer spijejo? Naš je že 2 mesca lepo spal celo noč, sedaj se pa že dve noči zbuja in hoče jest, pa ne vem, če mogoče ne poje premalo zvečer. Ko mu ponudim še noče. Mah, moram nekaj pogruntat. Mogoče bi mu lahko kakšno mlečno kašico dala prej?user posted image

(odgovor članu AinB)
Neposredna povezava do sporočila: 1389
4.5.2009 10:41:19   
AinB
Gloria - a ste kaj nabavili v ZG? Si našla čeveljčke?

(odgovor članu AinB)
Neposredna povezava do sporočila: 1390
4.5.2009 10:44:28   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1

Čer.

Mi smo nazaj, Lija je šele sedaj zaspala, user posted image spi že eno uro ker ima huudoo migreno žal.

Nekaj sem se vas trudila brat, ampak ni šlo več kot par strani. Imeli smo se ful lepo, vreme je bilo še razmeroma aprilsko, čeprav od petka dalje je sonček bil, čeprav z občasnimi plohicami. Dvakrat smo bili v bazenu in je L blazno uživala, drugače je pa definitivno najpomemnejša novica ta, da smo dobili prve zobke. Ja, prav ste prebrale - kar dva naenkrat user posted image user posted image user posted image user posted image .

In sicer mi v četrtek user posted image ko pridemo na morje reče naj pridem nekaj pogledat...in evo - ko se je nasmehnila jih je opazil user posted image . Sploh nisva vedla, da bodo, ker ni bilo nobenega "znaka". Je pa zdej vidt da ji tudi gornje enke vn lezejo, tokrat pa je ponoč več vstajanja, pa nošenja po rokah, ker se mi zdi da prav od bolečine joka. Čisto drug jok, kot ponavadi ko se ponoči zbudi user posted image . No, bo že.

Jutri imamo pa tretje cepljenje tako da se potem ko jo dam spat, spet kaj oglasim in vas komentiram.

Upam, da ste se vse imele super!!!!

Nočka

..bravo za zobke...pa kok ste srečni da je bila tko pridna ko ih je dobivala....kaj pol bolj bolijo...recimo tretji,četrtiuser posted image

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 1391
4.5.2009 10:48:42   
Jazzy1

..bravo za zobke...pa kok ste srečni da je bila tko pridna ko ih je dobivala....kaj pol bolj bolijo...recimo tretji,četrtiuser posted image

Res sva ful vesela, da ni bilo nobenih problemov zaradi zobkov. Ok, edino kar je bilo, samo to pač ni nek problem user posted image , je da je noč preden jih je dobila šla ful pozno spat, ker je kar 3x kakala. BAje, da je bilo zarad zobkov user posted image .

Drugače pa ne vem, kateri zobki bolj bolijo - pomoje da vsi enako oz. lahko da enkrat čist brez haloja ven pogledajo, tako kot sedaj, pri naslednjih bo pa lahko več težavic. Kaj pa vem user posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 1392
4.5.2009 10:48:47   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Ma kakuuuuuuuuuuuuuuuuu???? Če so pa štirka do 18 kg? Meni se zdijo tko ogromne.....

meni se tudi zdi še malo zgodaj za 5 user posted image  M je približno taka kot bubika.

zdi ali ne zdi....marisi pašejo.....user posted image

...mi imamo tudi 5 in sem zadovoljna....nič več ne gre ven pri nogicahuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1393
4.5.2009 10:53:19   
gloria

pf, super za dopust!!user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1394
4.5.2009 10:55:51   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978

Dobro jutro user posted image

Se še jaz malo oglašam po enem tednu skoraj. Je bilo prav pestro ta teden. Skoz neke stvari za urejat, zvečer sem pa bila tako utrujena, da sem samo padla v posteljo. Pa še Gal je bil malo bolj siten. Je verjetno čutil to napetost. No, pa zdaj je vse za nami, tudi krst smo uredili, po krstu imeli en lušten piknik, včeraj pa lušno pospravljanje user posted image

Pa še slikica iz krsta:

user posted image

In Gal, ko je zagledal svojo torto:

user posted image

..vau kok ste bili lepi...pa torta je ful lepa...to si sama delala a neuser posted image ...dej mi povej kje ste te čeveljčke nabavili...

(odgovor članu petra1978)
Neposredna povezava do sporočila: 1395
4.5.2009 10:56:31   
gloria

user posted image

bubika, jakob in lana neja......8.........user posted image

sara.......7..........user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1396
4.5.2009 10:57:32   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: AinB

Bravo Bubika user posted image user posted image user posted image  (za šibanje po dnevni, nekoliko manj za prevrnjeno rožico user posted image ).

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu AinB)
Neposredna povezava do sporočila: 1397
4.5.2009 10:58:42   
gloria

Čestitke vsem, ki praznujete !! user posted image user posted image user posted image

Petra1978 - torta zgleda res krasna, Gal pa tudi pravi frajer user posted image

Drugače  nam je pa ceplenje "odpadlo," ker je 6. bolezen šele pred 14. dnevi prebolela. P je sicer rekla, da po 14. dneh bi jo načeloma sicer že lahko cepila, ampak ona raje 4. tedne počaka. No ja, najbrž je boljše, da je bolj pazljiva, kot da bi slučajno kaj bilo...

Aja, drugače se mi je zdel zanimiv tudi njen odgovor na vprašanje, do katere starosti naj ji ponoči ponudim obrok. Pa je rekla da če gre spat ob 8h, je ob 4h ali 5h zjutraj že upravičeno lačna in naj ji kar dam za jest. Jaz sme pa že upala, da bo rekla naj jo kar odvajat začnem user posted image user posted image

...pol je moj upravičeno lačen user posted image user posted image

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 1398
4.5.2009 11:01:47   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: AinB

Gloria - a ste kaj nabavili v ZG? Si našla čeveljčke?

..ja kr nekaj coti,pa igrač(imajo mal cenejše od FP in TOMY igrače).....za naju dva sem dobila za obleč,pa svečo sem dala delatuser posted image pri njih ,sestra mi jo pa v petek prinese..čeveljčkov pa še nisem dobilauser posted image ....

(odgovor članu AinB)
Neposredna povezava do sporočila: 1399
4.5.2009 11:03:05   
gloria

Res sva ful vesela, da ni bilo nobenih problemov zaradi zobkov. Ok, edino kar je bilo, samo to pač ni nek problem user posted image , je da je noč preden jih je dobila šla ful pozno spat, ker je kar 3x kakala. BAje, da je bilo zarad zobkov user posted image .

Drugače pa ne vem, kateri zobki bolj bolijo - pomoje da vsi enako oz. lahko da enkrat čist brez haloja ven pogledajo, tako kot sedaj, pri naslednjih bo pa lahko več težavic. Kaj pa vem user posted image

..ma res je...vsak otrok drugače daje to vse čez...lepo da ni bilo  večjih problemovuser posted image ...

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 1400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Kdo je izbral ime?
Erin

Kdo je bil tisti, ki je dokončno odločil o imenu otroka?

mati (22%)

oče (10%)

skupaj (68%)

Število vseh glasov: 285

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!