Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 4.5.2009 19:09:24
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: Alenka_ no takole pa naša puzzle pena počasi prehaja iz podlage v igračo
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 4.5.2009 19:12:27
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: Alenka_ punce ali vaši še vedno pijejo iz flaške z navadnim "cucljem" ali že katera prakticira nastavek za pitje (magic cup se pomoje reče temu oz. tisti ploščat nastavek + ročaji) ? Sara se je že kar nekajkrat fino odžejala s ploščatim nastavkom ampak ni vedno pri volji zanj. še vedno ima najraje "cuclja" ..ja čez dan kr nekako prakticiram to,ali pa kr iz lončka(mislim čaj ali vodo),ponoči pa čaj na cucelj
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 4.5.2009 19:12:41
|
|
|
|
gloria
|
...dobila čevlje št. 18 in ih komi,komi dobimo gor pa še povrh vsega so za punčke sam se glih ne vidi tko ...je pa bila prijazna trgovka in mi je rekla da ih lahko v ponedeljek prinesem nazaj in zamenjam za nekaj drugega
< Sporočilo je popravil gloria -- 4.5.2009 19:14:51 >
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 4.5.2009 19:16:10
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Ima katera knjigo Spi dete,spi? ...jaz ne, sem se pa pogovarjala z eno ko je ima in je kr huda knjiga...baje da nekaterim deluje ...kaj je pa ti rabiš
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 4.5.2009 19:30:37
|
|
|
|
AinB
|
IZVIRNO SPOROČILO: Alenka_ IZVIRNO SPOROČILO: AinB IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: AinB mal dežuje, pol mal piha, pol pa ful nažiga sonce .... Sploh ne vem kako se obleči za sprehod a ni aprila že konec?? Pri nas očitno še ne . Mal zaostajamo pri nas na "Gorenjskem" s katerega konca Gorenjske pa si? jaz se oglašam direkt iz gorenjske prestolnice Gorenjska je bilo napisano v narekovajih, ker nisem čisto ziher, da tja spadamo (Komenda)
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 4.5.2009 19:32:50
|
|
|
|
AinB
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria IZVIRNO SPOROČILO: Alenka_ no takole pa naša puzzle pena počasi prehaja iz podlage v igračo Jap, tudi naši puzzli so kr naprej v prafaktorjih!!!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 4.5.2009 19:34:29
|
|
|
|
AinB
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria IZVIRNO SPOROČILO: Alenka_ punce ali vaši še vedno pijejo iz flaške z navadnim "cucljem" ali že katera prakticira nastavek za pitje (magic cup se pomoje reče temu oz. tisti ploščat nastavek + ročaji) ? Sara se je že kar nekajkrat fino odžejala s ploščatim nastavkom ampak ni vedno pri volji zanj. še vedno ima najraje "cuclja" ..ja čez dan kr nekako prakticiram to,ali pa kr iz lončka(mislim čaj ali vodo),ponoči pa čaj na cucelj Naš lonček uporablja za "grizalo", ko pa kaj ven priteče se ustraši. Mu še ne potegne. Včasih mu dam pit vodo iz navadnega pa ful rad pije, drugače smo pa kar na cuclju.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 4.5.2009 19:34:40
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Ima katera knjigo Spi dete,spi? jaz. rabiš?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 4.5.2009 19:36:56
|
|
|
|
AinB
|
IZVIRNO SPOROČILO: AinB Midva šibava smrekove vršičke nabirat, pa bom sirup naredila. Upam, da naju kakšen dež ne ujame Dež naju je seveda dobil. No, vsaj mene . Za voziček sva pa imela tisto čudo, pa ni bilo T panike, je kar užival, ko sem jaz šibala po gozdu. Pa dve srnici sva videla čisto od blizu.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 4.5.2009 19:42:22
|
|
|
|
AinB
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 IZVIRNO SPOROČILO: AinB mal dežuje, pol mal piha, pol pa ful nažiga sonce .... Sploh ne vem kako se obleči za sprehod Tle pri nas v osrednje-močvirskem delu je pa kar stabilno . Kakšen sirup boš to naredila??? Proti kašlju.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 4.5.2009 19:43:23
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: AinB IZVIRNO SPOROČILO: AinB Midva šibava smrekove vršičke nabirat, pa bom sirup naredila. Upam, da naju kakšen dež ne ujame Dež naju je seveda dobil. No, vsaj mene . Za voziček sva pa imela tisto čudo, pa ni bilo T panike, je kar užival, ko sem jaz šibala po gozdu. Pa dve srnici sva videla čisto od blizu. nas je tudi. ko smo šli na sprehod je sijalo sonce, bilo prav vroče....potem pa kr naenkrat-veter, temni oblaki.......in dežek.........
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 4.5.2009 19:45:18
|
|
|
|
Lara Croft
|
mam s5 eno fotko..... ma pride več kasno...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 4.5.2009 19:47:55
|
|
|
|
AinB
|
fotko, fotko, fotko
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 4.5.2009 19:51:13
|
|
|
|
AinB
|
A ve ste že cepile oz. ali boste cepile svoje otročke proti meningitisu?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 4.5.2009 19:54:17
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: pf Punce jaz sem že šest strojev oprala pf kaj ste te zraven vlačili ? ......veš kaj je 6 strojev..... .... Verjemi, da vem kaj je šest strojev. Lana vsak dan bodi, majica, jakna, nogavičke in jakna, včasih še vmes majico, če je bila umazana. Kašice smo kar precej jedli tudi po parkih in lokalih, tak da nismo bili tak čisti. Jaz razen hlač vsak dan majica, perilo, mikica, na dva dni tudi hlače, isto moj. Pa kopalni plaščki, pa kuhinjski serveti za umivanje posode, ko sem ji grela kašice, pa plenice za dojenje in brisanje pocik okrog ustk, pa velike brisače za kopanje v bazenu, kljub temu, da jih dobiš tam, sem imela še vsak dan svojo eno za Lano, da je na eni sedela, z drugo pa smo jo obrisali, pa še bi se dalo naštevat. Se nabere krame. Pa verjemi, da se nismo brezveze preoblačili, samo zdaj je še bilo tako vreme, da si moral imeti preko kratke majice mikico z dolgimi in itak je pol umazano oboje. Eh, ne vem kaj bo poleti, ko gremo za 14 dni. To bo veselica.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 4.5.2009 19:58:11
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Alenka_ punce ali vaši še vedno pijejo iz flaške z navadnim "cucljem" ali že katera prakticira nastavek za pitje (magic cup se pomoje reče temu oz. tisti ploščat nastavek + ročaji) ? Sara se je že kar nekajkrat fino odžejala s ploščatim nastavkom ampak ni vedno pri volji zanj. še vedno ima najraje "cuclja" Lana ima magic cup od Aventa in en kozarček od Nubya, ki ima taki fini cucelj, da ko z dlesnimi stisne teče ven. Tega ima najraje.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 4.5.2009 20:00:01
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria ...dobila čevlje št. 18 in ih komi,komi dobimo gor pa še povrh vsega so za punčke sam se glih ne vidi tko ...je pa bila prijazna trgovka in mi je rekla da ih lahko v ponedeljek prinesem nazaj in zamenjam za nekaj drugega To je pa prava trgovka, da ti je šla tako na roko.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 4.5.2009 20:01:06
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* 28 stopinj se mi zdi za 8m otroka premalo. Saj o tem je že bila debata - 32 bi naj bilo. Lani je bubija zazeblo, meni tudi ni bilo nič kaj prijetno se namakat. OK, za plavat je taka voda fajn. Jaz verjetno kar umrem, če bi imela voda več kot 25, 26 stopinj na morju. Kar je nad 30 se jaz spravljam notri podobno kot večina ljudi v morje-pol ure . Najbrž se bo Lovro tudi bolj z atijem kopal ampak ne zarad kopalk (no tudi ) ampak zarad temperature. Jaz že ko roko porinem v banjo do komolca me peče.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 4.5.2009 20:01:35
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: AinB A ve ste že cepile oz. ali boste cepile svoje otročke proti meningitisu? Mislim, da se jih lahko cepi, ko so stari tri leta. Ali pa živim v zmoti?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 4.5.2009 20:03:55
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: pf Punce jaz sem že šest strojev oprala pf kaj ste te zraven vlačili ? ......veš kaj je 6 strojev..... .... Verjemi, da vem kaj je šest strojev. Lana vsak dan bodi, majica, jakna, nogavičke in jakna, včasih še vmes majico, če je bila umazana. Kašice smo kar precej jedli tudi po parkih in lokalih, tak da nismo bili tak čisti. Jaz razen hlač vsak dan majica, perilo, mikica, na dva dni tudi hlače, isto moj. Pa kopalni plaščki, pa kuhinjski serveti za umivanje posode, ko sem ji grela kašice, pa plenice za dojenje in brisanje pocik okrog ustk, pa velike brisače za kopanje v bazenu, kljub temu, da jih dobiš tam, sem imela še vsak dan svojo eno za Lano, da je na eni sedela, z drugo pa smo jo obrisali, pa še bi se dalo naštevat. Se nabere krame. Pa verjemi, da se nismo brezveze preoblačili, samo zdaj je še bilo tako vreme, da si moral imeti preko kratke majice mikico z dolgimi in itak je pol umazano oboje. Eh, ne vem kaj bo poleti, ko gremo za 14 dni. To bo veselica. če jih je bilo sedaj 6............jih bo potem........... ..........15..............
< Sporočilo je popravil Me to you -- 4.5.2009 20:05:25 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 4.5.2009 20:06:05
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: AinB Midva šibava smrekove vršičke nabirat, pa bom sirup naredila. Upam, da naju kakšen dež ne ujame Drevesa so ful jezna na ljudi.... mene tko boli srce, ko gledam ljudi, ko tržejo te mlade poganjke.... za se zjokat... Ti to resno . Pa sej zelena solata je tud živo bitje pa brokoli pa fižol... A so oni tud jezni, ker jim glave trgamo
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 4.5.2009 20:06:22
|
|
|
|
pf
|
Evo zlikano imam pa vse in se ne vidi, vsaj po cotah ne, da smo kje bili. Edino zapeklo me je malo, sem že kar zagorela. Rože sem še posadila okrog delavnice in igrala z miško in je dan minil. Dopoldne sva pa fasungo kupovali. Sem jo dala z lupinico v voz in pol jo revco zasipala z robo v Sparu. Ma ji je bilo všeč. Je vriskala. Pa čevljčke sva kupili take športne, pa ene na morju take k oblekicam, pol pa prideva k dediju in babici na obisk, ki sta bila na dopustu v Beogradu čez prvomajske in je babi tudi prinesla čevljce take lepe in krilce. Bo spet mala važička.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 4.5.2009 20:06:47
|
|
|
|
ključek
|
če ima katera čas...........v četrtek ob 10 v city centru, celje........ *bubi* in mty prideva.......
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 4.5.2009 20:07:33
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Bubi muka v kopalkah? Moram ti povedati, da so na bazenu bile vsak dan dve mamici, ki sta bile oblečene v trenerke med kopanjem in so očki čofotali z dojenčki. Le zakaj? po moje jih je zeblo
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 4.5.2009 20:07:38
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: pf Punce jaz sem že šest strojev oprala pf kaj ste te zraven vlačili ? ......veš kaj je 6 strojev..... .... to pa res ni problem. Mi vsak teden najmanj 6 strojev operemo in ne pričakujem, da bi v tednu na morju kaj manj vsrali
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Rokпеперутка16Ste rodili pravočasno, pred rokom ali po roku?Pravočasno. (
0%)
Pred rokom. (
60%)
Po roku. (
40%)
Število vseh glasov: 10Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!